20bet Aplikacija za online klađenje u Hrvatskoj

20bet Aplikacija

Kladionicu 20bet pokrenula je 2020. godine tvrtka TechSolutions Group Limited sa sjedištem na adresi Parthenonos 5, Nikozija, Kipar. Od osnutka do danas, 20bet je uspio steći ogromnu popularnost među ljubiteljima sportskog klađenja kako u Hrvatskoj, tako i u ostalim jurisdikcijama u kojima posluje zahvaljujući licenci Curacao.

U sljedećim dijelovima naše recenzije, zašli smo u jedinstvene značajke 20bet aplikacija za Android i iOS, postupak preuzimanja i druge važne pojedinosti povezane s mobilnim klađenjem.

20Bet 20Bet Recenzija 99/100
 • 24/7 korisnička služba
 • 40.000+ događaja mjesečno
 • Azijski hendikep

Mobilno izdanje stranice u usporedbi s desktop verzijom

Ako usporedite desktop i mobilnu verziju web stranice 20bet, vidjet ćete da ne izgledaju mnogo drugačije. Obe imaju sličan dizajn s prevladavajućom energičnom plavom bojom, s tim da je mobilna verzija morala biti drugačije organizirana kako bi svi ključni dijelovi stali unutar okvira malih ekrana. Njihova dodirna točka je i intuitivnost, što znači da se čak i početnici mogu brzo i lako registrirati, otkriti svoj omiljeni sport, deponirati i slično.

Mobilno adaptirana varijanta službene stranice dostupna je za klađenje na svim modelima pametnih telefona. U ovoj verziji, u padajućem popisu s lijeve strane ubačeni su svi važne komponente poput klađenja u stvarnom vremenu, live chata i drugo. Tu je smješteno i polje za preuzimanje 20bet aplikacija za klađenje. U nastavku ćemo reći nešto više o njima.


20bet aplikacija za klađenje za Android

Ako posjedujete Android uređaj, zadovoljili ste sve uvjete potrebne za pokretanje 20bet softvera na svom pametnom telefonu. Aplikaciju možete preuzeti skeniranjem QR koda ili klikom na gumb ‘Preuzmi s Google Playa’ na službenoj stranici, što će vas odvesti do ove online trgovine gdje možete započeti instalaciju. Drugi način je da odmah pokrenete Google Play na svom mobilnom uređaju, unesete ime kladionice i dovršite proces preuzimanja.

Čim instalirate svoju 20bet Android aplikaciju i pokrenete je, vidjet ćete da joj možete pristupiti kao gost ili se odmah prijaviti/registrirati. Odlučite li se prijaviti, znajte da će se od vas tražiti da izradite PIN i date biometrijske podatke, odnosno otisak prsta, kako biste se zaštitili dok se kladite. Dobro zapamtite PIN, jer će se od vas zahtijevati da ga upišete svaki put kada pristupate aplikaciji. Opciju očitavanja biometrijskih podataka putem mobitela možete isključiti u postavkama aplikacije.

Što se tiče korisnih značajki 20bet aplikacije za Android, ima ih mnogo. Prvenstveno će iskustvo klađenja uživo biti podignuto na višu razinu jer nudi kvalitetne prijenose utakmica s kompletnom statistikom koja uključuje podatke o golovima momčadi, dobivenim kartonima, izgledima za dobitak i slično. O ostalim važnim funkcijama aplikacije 20bet za Android detaljnije ćemo govoriti malo kasnije.


20bet aplikacija za iOS mobilne uređaje

Kada preko desktop verzije uđete u odjeljak mobilnih aplikacija, u polju u kojem je postavljen QR kod za preuzimanje, primijetit ćete da se, osim Android ikone, nalazi i ona za iOS uređaje. Budući da nismo uspjeli preuzeti aplikaciju 20bet na naš iPhone skeniranjem QR koda, kontaktirali smo korisničku službu da vidimo je li ovaj softver uopće dostupan.

Predstavnik podrške nas je brzo obavijestio da 20bet aplikacija za iOS još nije proizvedena. No, s obzirom na to da na službenoj stranici postoje indikatori iOS mobilnih uređaja, u vidu dobro poznatih ikona zagrižene jabuke, vjerujemo da će aplikacija u skoroj budućnosti biti uvedena i dostupna za klađenje vlasnicima iOS-a.


Sport bonus ponuda igračima iz Hrvatske

Ako se danas registrirate putem 20bet aplikacije za Android, bit ćete nagrađeni sportskim bonusom dobrodošlice do 100€. Sve što trebate da uradite da biste prihvatili bonus je da otvorite račun u aplikaciji, izvršite prvu uplatu od najmanje 10€ i imat ćete bonus spreman za klađenje.

Ako ste postojeći 20bet igrač, putem aplikacije možete aktivirati sljedeće sportske promocije:

 • 100% extra keša na kombinirane oklade
 • Reload bonus do 100€ besplatnih oklada svake subote
 • 100% oklade bez rizika do 50€
 • 50€ za predviđanje 8 i 100€ za predviđanje 9 rezultata
 • Vrijedne nagrade na tjednim turnirima s nagradnim fondom od 10.000€

Metode plaćanja koje podržava 20bet aplikacija

Ovdje prvo želimo naglasiti da nije moguće obavljati transakcije putem 20bet aplikacije. Naime, klikom na zeleno polje s iscrtanim plusom (što je simbol uplate u aplikaciji), bit ćete automatski preusmjereni na službenu stranicu operatera, gdje ćete moći vidjeti dostupne opcije plaćanja. One će biti podijeljene u odjeljke označene kao kreditne kartice, e-novčanici, bonovi, bankovni transferi i kriptovalute. Minimalna početna i svaka druga uplata je 5€, a sredstva će vam biti odmah dostupna za klađenje. Transakcije depozita i isplate nemaju troškove obrade.


20bet aplikacija – Specijalne funkcije za klađenje

Postoji nekoliko posebnih značajki ove aplikacije koje će vam dobro doći prilikom klađenja. Sve smo ih uključili na popis ispod, pa ih pogledajte:

 • Streaming uživo: Ako želite gledati utakmice uživo u svojoj 20bet aplikaciji, jednostavno otvorite događaj i idite u deo ‘Live Video’. Vidjet ćete da prozor za streaming možete povećati na cijeli zaslon. Ako biste radije pratili statistiku dok se kladite uživo, prijeđite na polje ‘Stats’.
 • Rezultati: Polje s rezultatima nalazi se na samom dnu aplikacije. Organizirano je tako da je podijeljeno u kockice u kojima su ispisani nazivi sportova. Ovo je učinjeno da biste lakše pronašli utakmicu čiji rezultat želite provjeriti. Alternativno, možete se poslužiti trakom za pretraživanje.
 • Prilagođene tipkovnice: 20bet je kreirao dvije posebne vrste tipkovnica koje će vam dodatno olakšati sastavljanje listića u aplikaciji. Jedna ima naslov ‘Sustav’, druga ‘Dva reda’. Možete odabrati vrstu tipkovnice koju želite označavanjem polja pored njenog naziva.
 • Brze oklade: Ovu opciju također možete omogućiti u postavkama aplikacije. Ako ste to učinili, svaki put kada odaberete tečaj bilo kojeg događaja, pojavit će se prozor za brzu okladu gdje možete kreirati listić u trenu, samo dodirom na iznos uloga.
 • Sigurnosne postavke: PIN je obavezan dio vaše 20bet aplikacije i tu je da poveća razinu sigurnosti dok se kladite. Alternativno, u aplikaciju možete uključiti i ID lica ili otiska prsta.

Najčešće postavljena pitanja

Mogu li preuzeti 20bet aplikaciju na svoj iOS uređaj?

Iako na službenoj stranici postoje brojne naznake da je 20bet aplikacija za iOS dostupna, u kontaktu s korisničkom službom operatera doznali smo da još uvijek nije.

Na koji način mogu preuzeti 20bet aplikaciju na svoj Android pametni telefon?

Najlakši način je skenirati QR kod na službenoj desktop verziji stranice. Druga opcija uključuje izravno preuzimanje iz online trgovine Google Play.

Omogućuje li mi aplikacija 20bet uplate i isplate?

Izravno izvršenje transakcija iz aplikacije nije moguće. Ako u 20bet aplikaciji za Android pritisnete zeleno polje s nacrtanim plusom, što je simbol za uplate, bit ćete preusmjereni na službenu stranicu.

Hoću li dobiti bonus dobrodošlice ako se registriram putem aplikacije?

Ako kreirate račun putem 20bet aplikacije i izvršite svoju prvu uplatu na stranici, dobit ćete sportski bonus dobrodošlice do 100 EUR.

Je li aplikacija 20bet sigurna za klađenje?

Osim što sadrži programe za zaštitu vaših podataka, 20bet aplikacija koristi i druge sigurnosne mjere kao što su PIN i očitavanje biometrijskih podataka.


Konačno mišljenje o 20bet aplikaciji

20bet aplikacija za Android nadmašila je naša očekivanja. Uživali smo u klađenju u stvarnom vremenu uz visokokvalitetne prijenose i statistike. Stupac s rezultatima, kao i dodatne sigurnosne mjere kao što su PIN i biometrijski podaci, također su neke od specijalnih značajki koje se ističu. Jedini nedostatak verzije za Android je nemogućnost provođenja transakcija izravno unutar aplikacije. S obzirom na pokazatelje na službenoj stranici, očekujemo skoriji izlazak 20bet aplikacije za iOS.

100€
Matchbonus (prvi depozit): 100%
Posjeti 20Bet
 • 24/7 korisnička služba
 • 40.000+ događaja mjesečno
 • Azijski hendikep
94% Omjer isplate
100€ Matchbonus (prvi depozit): 100%
Posjeti 20Bet
 • 24/7 korisnička služba
 • 40.000+ događaja mjesečno
 • Azijski hendikep
20Bet Recenzija