Ivibet online kladionica | Osnovne informacije 2024

Ivibet je jedan od najnovijih operatera u industriji klađenja koji je započeo s pružanjem svojih usluga 2022. godine. Kladionicom upravlja TechOptions Group BV, tvrtka registrirana na adresi Perseusweg 27A, Curaçao. Sigurno klađenje na ovoj stranici regulirano je licencom koju je izdao Curacao Gaming Authority. Osim licence, sigurnost klađenja za hrvatske i ostale igrače osigurana je i drugim metodama, no o tome ćemo detaljnije govoriti u nastavku naše recenzije.

Ivibet Naš Ocjena 98/100
 • Gledanje prijenosa i klađenje uživo
 • VIP program za najaktivnije igrače
 • Kriptovalute i mnoge druge metode plaćanja
150€ Bonus dobrodošlice
93 Kvote
30 Ponuda za klađenje
da Klađenje uživo
ivibet bonus side
Ponuda dobrodošlice
 • 100% Ivibet bonus dobrodošlice do 150€
 • minimalni depozit od 10€
 • minimalnim tečajem 2,0
 • Uvjeti klađenja su 5 puta veći od iznosa bonusa u akumulacijskim okladama (7 dana)

Ivibet Na prvi pogled

Osnovano
2022
Logo
Jezici
engleski
njemački
talijanski
portugalski
mađarski
poljski
grčki
španjolski
češki
japanski
indijski
show more
Plaćanje
Visa Logo
Mastercard Logo
Bank Transfer Logo
Neteller Logo
Paysafecard Logo
Skrill Logo
ecoPayz Logo
Bitcoin Logo
Astropay Logo
Prikaži više
Usluge
E-Mail
FAQ
Chat
Mobilno
HTML
Min. Depozit
10€
IGotovo svi sportovi dostupni su za klađenje uživo, dok se više od 20 sportova može pratiti putem funkcije live streaming-a.

Glavne prednosti i mane kladonice

U popisima u nastavku izdvojili smo glavne prednosti i nedostatke vezane uz operatera Ivibet.

Prednosti

 • Klađenje uživo i gledanje video prijenosa utakmica u stvarnom vremenu
 • Ponuda kriptovaluta i mnogih drugih načina uplate i isplate
 • VIP program s posebnim bonusima za vjerne igrače
 • Razni oblici korisničke podrške od kojih izdvajamo live chat koji radi 24/7

Nedostaci

 • Ne postoji mogućnost stvaranja sustavnih oklada
 • Mali broj dostupnih bonusa za nove i registrirane igrače
 • Nije razvijena aplikacija za klađenje koja se može preuzeti na iOS i Android telefone

150€ Bonus dobrodošlice (prvi depozit): 100%
98/100 Ocjena


Tržišta klađenja koje Ivibet pokriva

Ivibet kladionica nudi preko 30 sportova i stotine različitih tržišta klađenja. Na službenoj stranici operatera u kategoriji popularnih sportova na prvom je mjestu nogomet, a slijede ga košarka, tenis, stolni tenis, hokej na ledu, odbojka i drugi. S obzirom na veliku popularnost nogometa kako u drugim zemljama tako i u Hrvatskoj, najveći broj tržišta klađenja vezano je za ovaj sport. U nastavku možete vidjeti tri osnovna tržišta klađenja na nogomet.

1X2

1X2 je tržište na kojem je moguće kladiti se na tri ishoda utakmice ili događaja. Opcije “1” označava pobjedu domaćeg tima, “X” znači neriješeno i 2 znači pobjedu gostujućeg tima.

Dupla šansa

Ovo tržište klađenja povećava vjerojatnost točnog predviđanja ishoda utakmice. Uključuje opcije kao što su 1X – pobjeda domaćeg tima i remi, 12 – pobjeda jednog od timova bez mogućnosti remija i 2X – pobjeda gostujućeg tima ili remi.

Oba tima postižu gol

S ovim tržištem, oklade će se smatrati dobitnima ako svaka momčad postigne barem jedan gol u utakmici. Ako je rezultat na kraju utakmice 0:0 ili 0:1, oklada neće biti uspješna.

Osim ovih osnovnih, na nekim svjetskim nogometnim natjecanjima, poput UEFA Lige prvaka, mogu se pronaći posebna tržišta klađenja. Neka od njih su poluvrijeme/kraj i točni golovi; momčad za pobjedu u oba poluvremena; 1./2. poluvrijeme točan rezultat i drugi. Ivibet kladionica uključuje razna tržišta igrača, strijelaca i ostala koji se mogu uključiti u pojedinačnu ili višestruku okladu. Međutim, ono što nedostaje njihovom online tiketu je mogućnost kreiranja sustavnih oklada.

Osim standardnih sportskih utakmica, korisnici ovog operatera mogu se kladiti i na esportove kao što su Counter Strike, Dota 2, League of Legends, Kings of Glory i druge. Neka od tržišta u esportu su pobjednik, hendikep u mapama, točan rezultat u mapama i slično. Igrači mogu postavljati tržišta klađenja i dok se klade uživo na standardne sportove i esportove, no o tome ćemo više pisati u nastavku naše recenzije.

Na kraju, želimo predstaviti neka relevantna pravila vezana uz sportsko klađenje. Što se tiče minimalnog uloga za jednu okladu, on je ograničen na 0,10€. Maksimalni dobitak po okladi po igraču ograničen je na 100.000€. Maksimalni profit koji igrač može ostvariti po danu ograničen je na 250.000€, dok tjedno iznosi 500.000€.

Ivibet in Test 98/100
 • Gledanje prijenosa i klađenje uživo
 • VIP program za najaktivnije igrače
 • Kriptovalute i mnoge druge metode plaćanja
150€ Bonus dobrodošlice Posjeti Ivibet

Klađenje i gledanje prijenosa tijekom utakmice

Osim klađenja prije početka utakmice, igrači se mogu kladiti i dok je ona u tijeku. Opcija klađenja u stvarnom vremenu dostupna je za mnoge sportove. Neki od njih su nogomet, odbojka, rukomet, košarka, ragbi, hokej na ledu, kriket i mnogi drugi.

Također, klađenje uživo omogućeno je i za esport, odnosno za Efubal, Ekošarku, Dota 2 i Counter Strike. Za što preciznije sklapanje oklada tijekom utakmica, Ivibet kladionica je osigurala statističke podatke i opciju prijenosa uživo.

Klikom na željenu utakmicu otvara se kvadratić “Mediji” na desnoj strani ekrana odmah iznad online tiketa. Tu će se prikazati statistički podaci o utakmici kao što su udarci na gol, blokirani udarci, broj crvenih/žutih kartona i slično.

ivibet live

Ovdje se možete prebaciti sa statistike na izravni prijenos utakmice. Međutim, imajte na umu da funkcija prijenosa uživo nije dostupna neregistriranim igračima. Stoga će svi koji budu željeli kladiti se na utakmicu tijekom njenog trajanja morati prvo napraviti račun, a zatim se prijaviti. Ikona slična onoj za YouTube označava utakmice koje imaju funkciju prijenosa uživo.


Bonus dobrodošlice i ostale promocije operatera

Ivibet ima ograničenu ponudu bonusa za nove i registrirane igrače. Trenutno su u ponudi samo dvije promocije koje smo predstavili u nastavku.

100% Ivibet bonus dobrodošlice do 150€

Ivibet kladionica nagrađuje sve nove igrače koji su upravo otvorili račun i izvršili svoju prvu uplatu sa 100% bonusom dobrodošlice koji može doseći maksimalni iznos do 150€. Kako bi aktivirali ovu bonus ponudu, igrači moraju napraviti minimalni depozit od 10€ nakon kreiranja računa. Uvjeti klađenja su 5 puta veći od iznosa bonusa u akumulacijskim okladama. Svaka kumulativna oklada mora sadržavati najmanje dva odabira s ukupnim tečajevima od 2 ili više. Ivibet bonus dobrodošlice vrijedi 7 dana i ne može se koristiti nakon navedenog razdoblja.

ivibet bonus

Besplatna oklada do 1000€ za 10 točno predviđenih ishoda

Da bi se igrač kvalificirao za promociju, njegov ukupni iznos depozita u zadnjih 5 dana mora biti najmanje 20 EUR. Zatim, neophodno je odabrati gumb “Napravi prognozu” i kladiti se na 10 sportskih događaja. Svaki sudionik koji je točno predvidio ishod 10 predloženih utakmica dobit će 1000 EUR kao besplatnu okladu.

Oni igrači koji točno prognoziraju ishod 9 predloženih utakmica dobit će 100 EUR. I na kraju, svatko tko je točno predvidio ishod 8 predloženih utakmica dobit će 50 EUR bonusa kao besplatnu okladu. Besplatna oklada unutar ovog bonusa može se postaviti kao pojedinačna ili višestruka na bilo koji sportski događaj kladionice.

ivibet promos


Tečajevi u ponudi operatera

Možemo reći da su tečajevi na sve sportove ovog operatera pošteni. Igrači ih mogu prilagoditi prema vlastitom nahođenju u nekoliko formata uključujući decimalni, razlomački, malezijski, indonezijski, američki i hongkonški. U nekim sportovima, operater nudi više tečajeve u odnosu na konkurenciju.

To su nogomet, rukomet, odbojka, ragbi, boks, vaterpolo i drugi. Nešto niži tečajevi postoje u MMA, tenisu, stolnom tenisu, badmintonu, kriketu i drugim. Za sportove u kojima se nude niži tečajevi, savjetujemo igračima da koriste mogućnost kreiranja višestrukih oklada kako bi povećali iznos potencijalnih dobitaka.


Kakvo je mobilno klađenje i da li je dostupna aplikacija?

Ivibet službena stranica za klađenje prilagođena je mobilnim uređajima. Korisnici bilo da koriste Android ili iOS operativni sustav mogu pristupiti mobilnoj verziji stranice operatera i kladiti se isto kao i na desktop verziji.

Što se tiče funkcionalnosti, desktop i mobilne stranica se ne razlikuju. Jedino odstupanje primjećuje se u njihovom izgledu jer je mobilna verzija lišena suvišnih polja kako bi igrači imali što bolju preglednost prilikom klađenja na malim ekranima.

Budući da na službenoj stranici operatera nismo mogli pronaći polja za preuzimanje Android ili iOS aplikacija, obratili smo se korisničkoj podršci s pitanjem je li ista razvijena. U roku od nekoliko sekundi dobili smo povratnu poruku u kojoj nas operater obavještava da softver za navedene operativne sustave nije dostupan za preuzimanje. Stoga se korisnici mogu kladiti samo putem stranice prilagođene mobilnim uređajima.


Funkcionalnost i dizajn službene web stranice

Postoje dvije varijante stranice za klađenje ovog operatera. Jedna je namijenjena za pristup preko računala ili laptopa a druga za korisnike koju kreiraju oklade putem mobilnih uređaja. Obje web stranice su moderno dizajnirane, s laganim sučeljem i rade na nekoliko različitih jezika. Neki od dostupnih jezika na ovim stranicama klađenja su engleski, španjolski, talijanski, portugalski i drugi. Što se tiče same organizacije stranica, ona je na visini. Pregled dostupnih sportova, online tiketa, prebacivanje iz jedne sekcije u drugu, kao i registracija na stranicama, jednostavna je.


Sportski VIP program kladionice Ivibet

Najaktivniji igrači Ivibet kladionice imaju priliku sudjelovati u Sport VIP programu i ostvariti atraktivne pogodnosti. Operaterov VIP program sastoji se od ukupno 6 razina. Svaki korisnik koji se registrira odmah dobiva mjesto na prvoj razini, a za dostizanje daljnjih razina klijent mora skupiti CP bodove klađenjem. Za oklade s minimalnim tečajem od 1,3 i ulogom od 2 EUR, igrač dobiva 1 bod.

Za prelazak na drugu razinu igrač treba skupiti 150 CP, dok je za mjesto na šestoj razini potrebno 200.000 CP. Igrači mogu provjeriti svoju VIP poziciju u odjeljku “Coins”. Nagrade za lojalne korisnike u VIP programu ovog operatera su besplatne oklade.

Na početku svakog kalendarskog mjeseca, akumulirani CP će se pretvoriti u bonus saldo koji se zatim može zamijeniti za besplatne oklade po stopi od 1 EUR za svakih 100 CP. Trajanje besplatnih oklada unutar VIP programa je 5 dana.

Ivibet Bonus
 • 100% Ivibet bonus dobrodošlice do 150€
 • minimalni depozit od 10€
 • minimalnim tečajem 2,0
 • Uvjeti klađenja su 5 puta veći od iznosa bonusa u akumulacijskim okladama (7 dana)
1 Korak
Prije nego što započnete proces registracije, trebate otići na web stranicu Ivibet.
2 Korak
Kliknite na "gumb za registraciju". Ovo će učitati novu stranicu na kojoj morate proći kroz postupak u tri koraka.
3 Korak
Morat ćete unijeti uobičajene stvari poput korisničkog imena, lozinke, e-pošte, imena itd.

Izdana licenca za obavljanje djelatnosti operatera

Ivibet je legalan i legitiman pružatelj usluga klađenja. Poslovanje tvrtke regulirano je licencom pod brojem GLH-OCCHKTW0702282021 koju je izdao Curacao Gaming Authority. Curacao i licenca koju je izdaje Malta Gaming Authority danas su dvije najčešće korištene među istaknutim operaterima klađenja, ali i kockanja. Dodat ćemo i to da prije izdavanja licence regulatorno tijelo Curacao provodi detaljne provjere kako bi utvrdilo da se radi o sigurnoj platformi za korištenje.


Najvažnije značajke kladionice Ivibet

Ivibet kladionica ima brojne pogodnosti, no mi smo u ovom paragrafu izdvojili tri koje su po nama najvažnije. To su:

 • Gledanje prijenosa uživo tijekom utakmice. Ivibet, kao i mnogi drugi operateri, nudi mogućnost klađenja uživo. Osim toga, svi ljubitelji klađenja uživo mogu pratiti izravne prijenose utakmica dok kreiraju svoje oklade. Prijenos uživo dostupan je za određene sportove označene simbolom sličnim onom za YouTube.
 • VIP program za vjerne korisnike. Za najaktivnije igrače Ivibet je pripremio posebnu ponudu kroz VIP program. Govorimo o besplatnim okladama koje se mogu staviti na bilo koji sport i tako pružiti priliku za dobitak bez rizika stvarnog novca.
 • Mnogo opcija plaćanja. Operater nudi razne kreditne kartice, novčanike i čekove koji se mogu koristiti za transakcije na računu ili s računa. Ipak, ističemo kriptovalute kao inovativno rješenje plaćanja koje uživa sve veću popularnost među igračima, a koje se također može koristiti za plaćanja na ovoj stranici.

Podržani sustavi plaćanja na Ivibet-u

Ivibet je međunarodni operater koji podržava valute različitih zemalja, uključujući i Hrvatsku. Prilikom registracije na njihovoj web stranici imate pravo odabrati valutu u kojoj želite vršiti promet po računu, a na raspolaganju su vam kune, euri, dolari, forinte, japanski jen, norveška kruna, filipinski pezo, švicarski franak i mnogi drugi. U sljedeća dva odlomka iznijeli smo sve relevantne informacije koje vam mogu pomoći u odabiru adekvatnog sustava plaćanja.

Metode uplate na račun

Nakon registracije, igrači mogu koristiti sljedeće metode polaganja kako bi nadopunili svoj račun:

Ograničenja minimalnog depozita variraju i kreću se od 1€ za Visu, Mastercard, Asrtopay, Sticpay i Muchbetter, do 50€ za sve kriptovalute. Isto vrijedi i za maksimalne limite depozita. Svi e-novčanici osim Mifinity-ja imaju maksimalni depozit od 100.000 eura, dok kriptovalute imaju još veći limit od 150.000 eura. Za sve načine plaćanja vrijedi isto pravilo, a to je da se transakcije depozita obrađuju odmah i ne uključuju dodatne troškove za korisnike.

Visa Logo
Mastercard Logo
Bank Transfer Logo
Neteller Logo
Paysafecard Logo
Skrill Logo
ecoPayz Logo
Bitcoin Logo
Astropay Logo


Opcije povlačenja s računa

Za isplatu se preporučuje koristiti isti način plaćanja koji je korišten za prethodni depozit. Ovo se odnosi na sve metode osim Paysafecarda, koji se može koristiti samo za uplate. Prije prve isplate, igrač mora proći kroz proces verifikacije. Putem live chat podrške, koja će ga voditi kroz cijeli proces verifikacije, svaki igrač treba omogućiti operateru uvid u dokumente za provjeru identiteta.

Što se tiče trajanja povlačenja, ono može trajati od 12 sati za e-novčanike ili 24 sata za kriptovalute. Najduže se obrađuju isplate putem kreditnih kartica, što može potrajati i do 7 radnih dana. Maksimalno podizanje postavljeno je na 4.000 EUR dnevno, 16.000 EUR tjedno i 50.000 EUR mjesečno, dok je minimum 10€. Istaknut ćemo još dva pravila isplate koja bi igrači trebali zapamtiti.

Prvo je da se iznos depozita mora uložiti barem jednom na sport prije nego što se može zatražiti isplata. Drugo je da će korisnik koji je izvršio uplatu, a nije se kladio, morati platiti naknade u slučaju da zatraži isplatu.


Pouzdanost ove stranice klađenja

Prije svega, važeća licenca izdana od strane uglednog regulatornog tijela Curacao znak je sigurnosti ove platforme. Osim toga, svi objavljeni podaci na kladionici šifrirani su pomoću 128-bitnog SSL sustava verzije 3, koji onemogućuje neovlašteni pristup osobnim i financijskim podacima korisnika te njihovo korištenje u bilo koju svrhu. Također, operater posebno štiti maloljetne osobe od lošeg utjecaja internetskog klađenja onemogućujući im otvaranje i korištenje računa.

150€
(prvi depozit): 100%
Posjeti Ivibet
 • Gledanje prijenosa i klađenje uživo
 • VIP program za najaktivnije igrače
 • Kriptovalute i mnoge druge metode plaćanja
94% Omjer isplate
150€ (prvi depozit): 100%
Posjeti Ivibet
 • Gledanje prijenosa i klađenje uživo
 • VIP program za najaktivnije igrače
 • Kriptovalute i mnoge druge metode plaćanja
Ivibet Recenzija

Svi oblici korisničke službe kladionice

Korisnička podrška Ivibet-a vrlo je raznolika. Prije svega, igrači mogu stupiti u kontakt s operaterom koristeći live chat opciju, koja je dostupna 24/7 i radi na nekoliko različitih jezika, uključujući engleski, talijanski, španjolski, njemački, portugalski i francuski. Zatim, igračima je omogućeno ispunjavanje obrasca izravno na službenoj stranici operatera. Obrazac sadrži polja kao što su kategorija pitanja, ime, e-pošta i poruka.

Odgovor na pitanje postavljeno putem obrasca možete očekivati unutar 24 sata, stoga za hitne situacije preporučujemo live chat opciju. Igrači također mogu kontaktirati kladionicu putem e-pošte.

Korisnicima su na raspolaganju dvije email adrese. Jedna je namijenjena za pitanja, dok druga služi samo za podnošenje žalbi igrača. I na kraju, željeli bismo spomenuti odjeljak FAQ, koji sadrži objašnjenja vezana za pitanja o bonusima, računima, opcijama plaćanja i drugo.


Kockanje kao alternativna zabava na Ivibet-u

Ivibet nije samo kladionica, već i stranica posvećena online kockanju. Ovaj operater nudi kasino igre preko 90 različitih dobavljača softvera. Među njima su neki od najpoznatijih brendova kao NetEnt, 1x2gaming, EGT, Quckspin, Playtech, Pragmatic Play i drugi. Na ovoj stranici primat imaju automati, a od njih u rubrici “popularno” nalaze se Book of Rampage, Majestic King, Sugar Rush i drugi.

ivibet casino

Isto tako, kasino dio sadrži igre kao što su baccarat, poker, keno i druge igre. Osim klasičnih kasino igara, operater nudi i one koje se mogu igrati s drugim sudionicima i djeliteljima uživo koji su stručno osposobljeni za pružanje svih objašnjenja igračima tijekom igre. Od uzvio kasino igara dostupne su razne varijante ruleta, pokera, blackjacka, baccarata i game show-a koji se emitiraju na zaslone korisnika u visokokvalitetnom HD prijenosu.

Naše konačno mišljenje o Ivibetu

Ivibet još uvijek nije uspio pokazati svoj puni potencijal i izgraditi povjerenje među igračima s obzirom na to da je tek nedavno stupio na scenu. No, vidjeli smo da se radi o operateru koji se trudi korisnicima pružiti više izbora u pogledu dostupnih sportova, oklada, ali i mogućnosti plaćanja, korisničke podrške i slično.

Kladionica ima donekle ograničenu ponudu bonusa, ali pokušava kompenzirati taj nedostatak kroz VIP program i besplatne oklade koje dolaze uz članstvo u njemu. Isto tako, aplikacija za klađenje nije dostupna, ali njihova stranica radi savršeno na Android i iOS uređajima jer je optimizirana za mobilne uređaje.

150€ Bonus dobrodošlice (prvi depozit): 100%
98/100 Ocjena