20Bet bonus novosti

20 bet bonusi

20Bet je nova kladionica koja je osnovana 2018. godine i posluje pod licencom Curacao. Iako je riječ o novoj kladionici, 20bet dolazi s više od 50.000 dostupnih događaja mjesečno, 150+ nogometnih i alternativnim hendikepom u košarci i tenisu.

Novi igrači mogu zatražiti 100% 20bet Bonus dobrodošlice do €100. Postojeći kladitelji mogu imati koristi od niza drugih promocija kao što su sport vip program, besplatne oklade za prognozu, poboljšani koeficijenti i bonusi za ponovno učitavanje.

Bonus dobrodošlice

Svi igrači koji žive u Hrvatskoj imaju pravo na 100% 20bet bonus. Bonus dobrodošlice od 20Bet je prilično izdašan i jednak je 100% vašeg prvog depozita. Da biste dobili ponudu, prvo morate registrirati račun na 20Bet i odabrati sportski punting bonus.

Nakon toga morate uplatiti najmanje 10 €, a kladionica će uplatiti ponudu na vaš račun. Stoga, ne morate koristiti 20Bet bonus kod. Kada koristite 20Bet bonus dobrodošlice, obratite pažnju na ove uvjete:

 • Prije nego povučete novac sa svog 20Bet računa, morat ćete uložiti bonus na prvi depozit 5 puta na sportskim tržištima s koeficijentom od 1,5 ili više. Također će vam biti dopušteno kladiti bonus na kombinirane oklade, a one moraju imati koeficijente od najmanje 1,7.
 • Oklade će se uračunati u uvjet klađenja samo nakon što se podmire, tako da se otkazane ili vraćene oklade neće uzeti u obzir.
 • Trebali biste također izbjegavajte unovčavanje(cashout) vaših oklada jer se ne računaju u zahtjev za preokretom.
 • Morate ispuniti zahtjev za preokretom sportskog bonusa dobrodošlice u roku od 14 dana od preuzimanja ponude, a nakon toga sredstva će se pretvoriti u pravi novac.
 • Bonus dobrodošlice bit će zaključan na posebnom računu sve dok ne ispunite uvjet klađenja. U ovom trenutku, bonus će biti dostupan za povlačenje.
 • Bonus dobrodošlice možete otkazati u bilo kojem trenutku, a ako to ne možete učiniti, možete zatražiti pomoć od tima za podršku. Nakon što otkažete ponudu, svoj novac možete podići u bilo kojem trenutku.

Kako zatražiti bonus dobrodošlice?

 • Prvo trebate otvoriti obrazac za registraciju igrača.
 • Zatim možete dodati tražene podatke, uključujući svoje ime, adresu e-pošte i zemlju prebivališta.
 • Neće vam trebati bonus kod da biste dobili promociju dobrodošlice 20Bet i možete samo nastaviti do završetka registracije.
 • Konačno, morate se prijaviti na svoj 20Bet račun i zatražiti bonus dobrodošlice.

Bonus ponude za registrirane igrače

Sport VIP program

20Bet ima VIP program koji je organiziran u šest razina. Svi igrači u kladionici počinju na prvoj razini, a nakon što sakupe 150 bodova vjernosti, automatski se nadograđuju na drugu razinu. Kada dobijete dovoljno bodova da dosegnete novu VIP razinu, bit ćete nagrađeni s određenim brojem comp bodova.

20 betvip

Comp bodove možete zamijeniti za besplatne oklade do 5000 € mjesečno. Važno je zapamtiti da besplatne oklade vrijede pet dana i da se moraju iskoristiti samo jednom.

Opet vam neće biti dopušteno povući besplatnu okladu, a ona će automatski biti vraćena kladionici kada se vaša oklada podmiri. Također biste trebali imati na umu da se VIP razine poništavaju svaki mjesec i nećete morati koristiti 20Bet promotivni kod za prijavu. Samo trebate nastaviti igrati i skupljati bodove vjernosti.

Poboljšane kvote za sve najbolje lige

20Bet često pruža povećanje tečajeva u vrhunskim ligama i tržištima. Obično ćete pronaći poboljšane kvote za Bundesligu, LaLigu, Premier League i naravno UEFA Ligu prvaka i Europsku ligu. Pobrinite se da često posjećujete stranicu Sport kako biste bili sigurni da imate najbolje dostupne koeficijente.

Subotnji bonus za ponovno punjenje do 100 € (Reload Bonus)

Kladite se u iznosu od najmanje 5 € svaki dan od ponedjeljka do petka. Uplatite najmanje €10 u subotu, koristeći promotivni kod SRB, i ostvarite 100% bonus do €100 kao besplatnu okladu koju možete koristiti za sportsko klađenje tijekom vikenda. Besplatna oklada traje 2 dana i mora se koristiti u akumulatoru s najmanje 3 odabira i koeficijentom od 1,40 ili više.

Prognoza besplatnih oklada (Forecasts)

U promociji Prognoze moći ćete osvojiti besplatne oklade do 1000 € predviđanjem rezultata sportskih događaja. Da biste se uključili u ponudu za prognoze, morate u posljednjih pet dana uplatiti iznos od najmanje 20 €. Za ovu promociju ne postoji 20Bet promotivni kod, tako da možete nastaviti predviđati ishod deset unaprijed odabranih događaja.

Kladionica će vam dati nagrade kada točno pogodite rezultate osam, devet ili deset događaja. Ako pogodite osam utakmica, dobit ćete 50 € bonusa, a ako predvidite devet događaja dobit ćete 100 € bonusa. Besplatna oklada od 1000 € rezervirana je za igrače koji mogu točno pogoditi rezultate svih deset događaja. Ovo su glavni uvjeti promocije prognoze:

 • Svaki igrač na web stranici dobit će jedan ulaz dnevno, tako da nije moguće zatražiti dvije nagrade u jednom danu.
 • Ako se navedena utakmica ne održi, svi odabiri će se smatrati nevažećima i ne mogu doprinijeti vašim dobicima u promociji.
 • Možete koristiti besplatnu okladu na bilo koji sport na web stranici i bit će vam dopušteno da stavljate pojedinačne ili višestruke oklade.
 • Moći ćete se prijaviti u ovu promociju samo ako ste prethodno svoje dokumente za potvrdu poslali kladionici.
20Bet Uvjeti Bonusa 99/100
100€ Bonus dobrodošlice Posjeti 20Bet