22bet Aplikacija za online klađenje u Hrvatskoj

22bet aplikacija

Kladionicu 22bet osnovali su strastveni kladioničari još 2018. godine, a u vlasništvu je TechSolutions Group N.V. Dodjela licence Curacao omogućila joj je da legalno pruža usluge sportskog klađenja u Hrvatskoj i inozemstvu.

Bez obzira na to što je možemo uvrstiti u red najnovijih, kladionica nedvojbeno prati trendove inovacija u mobilnom klađenju. Dokaz za to je i 22bet mobilna aplikacija koju ćemo detaljno analizirati u nastavku.

22bet 22bet Recenzija 100/100
 • Brza oklada
 • Mobilne aplikacije
 • 100+ načina plaćanja

22bet mobilna verzija stranice u usporedbi s desktop verzijom

Kladionica 22bet ima modernu web stranicu koja podjednako dobro radi na mobilnim uređajima i prijenosnim računalima. Bilo da imate iPhone ili Android telefon, možete se kladiti bez poteškoća jer će se savršeno uklopiti u veličinu vašeg ekrana.

Stranica prilagođena mobilnim uređajima ima jednostavno sučelje, a svi relevantni elementi kao što su sport, bonusi i slično navedeni su u padajućem popisu s desne strane, pored gumba za prijavu i registraciju. Navigacija na oba izdanja stranice dodatno je olakšana time što je sav sadržaji prezentiran na hrvatskom jeziku.

Zanimljivo je da mobilnu stranicu možete prebaciti u desktop varijantu klikom na polje ‘Puna verzija’, ali to ne potičemo zbog poteškoća u preglednosti. Ako želite poboljšati svoje iskustvo klađenja dok ste u pokretu, preuzmite mobilnu aplikaciju 22bet.


22bet aplikacija za klađenje putem Android uređaja

22bet pruža puno više od web stranice kompatibilne s mobilnim uređajima. Za korisnike Androida kreirali su aplikaciju koja će klađenje u pokretu učiniti mnogo lakšim i ugodnijim. Aplikacija za klađenje 22bet ima razne intrigantne značajke, poput skenera listića, obavijesti o sportskim događajima, mogućnosti gledanja visokokvalitetnih prijenosa utakmica u stvarnom vremenu i mnoge druge.

Posebno ističemo da je iznimno posvećena postizanju maksimalne sigurnosti korisnika. Primjerice, u postavkama aplikacije imat ćete mogućnost uključiti PIN i biometrijske podatke koji će se od vas tražiti prilikom svake prijave, kao i opciju dvostruke provjere identiteta.

Uz to, aplikacija se može prilagoditi vašim specifičnim preferencijama na nekoliko načina. Prvo, imate mogućnost promijeniti jezik aplikacije s hrvatskog na engleski, njemački, ruski ili neki drugi. Također možete promijeniti kompletnu pozadinu aplikacije odabirom svijetle ili tamne teme. Još jedna bitna opcija prilagodbe je značajka ‘Postavke Wigeta’, koja vam omogućuje da rezultate, klađenje uživo, esportove i druge stavke zadržite na dohvat ruke u djelu ‘Moji odjeljci’.


22bet aplikacija za Android: Kako je preuzeti?

Kako biste uspješno preuzeli 22bet aplikaciju za klađenje na Android pametne telefone, slijedite ove jednostavne korake:

 1. Otvorite službenu stranicu kladionice putem svog Android uređaja
 2. Pomaknite se do dna stranice do odjeljka ‘Mobilne aplikacije’
 3. Pritisnite ‘Preuzmi aplikaciju’ i pričekajte nekoliko trenutaka
 4. Pristupite preuzetom softveru, a zatim pokrenite instalaciju
 5. Kada instalacija završi, vidjet ćete poruku s gumbom ‘Otvori’ – pritisnite ga
 6. Aplikacija je spremna za klađenje!

22bet aplikacija za iOS korisnike: Je li dostupna?

Kada smo pristupili mobilnoj stranici 22bet, na popisu na vrhu primijetili smo kućicu ‘App’ pored koje je istaknuta Android ikona, kao i poznati simbol jabuke koji označava iOS uređaje. To nas je navelo na zaključak da je uz Android aplikaciju dostupna i ona preko koje bi se mogli kladiti vlasnici iPhone-a, no to nije bio slučaj.

S obzirom na to da na službenoj platformi nismo uspjeli pronaći softver za iOS, kontaktirali smo korisnički servis putem live chata, gdje nas je ljubazni agent obavijestio da ova verzija aplikacije još nije razvijena. Stoga korisnici iOS mobilnih uređaja usluge kladionice 22bet mogu koristiti isključivo putem stranice prilagođene pametnim telefonima. Za kraj bismo savjetovali igračima da ne preuzimaju neprovjereni softver iz recenzija koje tvrde da 22bet iOS aplikacija postoji, jer bi to moglo ugroziti njihovu privatnost.


Bonusi za mobilno klađenje za igrače iz Hrvatske

Ako koristite mobilnu aplikaciju 22bet za Android, možete očekivati niz uzbudljivih poticaja. Prvo i najvažnije, kada se registrirate i uplatite najmanje 1€ putem mobilne aplikacije, dobit ćete 100% bonus dobrodošlice za sportsko klađenje do 122€. No, priča tu ne završava.

Ostale promocije koje podržava mobilna aplikacija uključuju Reload petkom, bonuse za niz izgubljenih oklada, Bet Booster koji vam povećava zaradu na listićima s najmanje 3 para i mnoge druge.

Aplikacija 22bet sadrži posebno područje posvećeno promocijama operatera, gdje možete pogledati cjelokupnu ponudu. Osim sportskih bonusa, operater redovito organizira turnire na kojima se možete natjecati za značajne nagrade.


Podržani sustavi plaćanja u 22bet aplikaciji

Bilo da želite financirati svoj korisnički račun platnim karticama, e-novčanicima ili poznatim kriptovalutama, to možete učiniti izravno iz aplikacije 22bet. Popis opcija plaćanja dostupnih u aplikaciji doista je nevjerojatan, a možete mu pristupiti u odjeljku ‘Uplati’. Minimalni depozit je 1€, dok maksimalna isplata ovisi o odabranom načinu plaćanja i kreće se od 1 EUR pa na više.

Depoziti će odmah biti dostupni za klađenje, a što je još bolje, neće vam se naplatiti dodatni troškovi obrade transakcija.


22bet aplikacija – Korisne značajke

U dijelu u kojem smo govorili o 22bet aplikaciji za Android dotakli smo se samo nekoliko njezinih ključnih elemenata. Kako biste bolje razumjeli što sve krasi aplikaciju 22bet i zašto je pobudila interes mnogih kockara, pogledajte njene specijalne značajke u kratkom popisu ispod:

 • Opcija klađenja uživo: Osim mogućnosti klađenja uživo, možete pratiti i prijenose velikog broja utakmica. Dostupna vam je i kompletna statistika mečeva, kao i dijagram kretanja tečajeva.
 • Postavke oklade: Pored uobičajenih postavki oklade, imate mogućnost uključiti ‘Automaksimum’ koji će automatski prilagoditi ulog na okladi na dopušteni maksimum ako ga prekoračite tijekom klađenja. Također postoji izbor da se omoguće oklade jednim klikom koje će biti označene munjom.
 • Obavijesti o događajima: Uključite ih pritiskom na ikonu zvona. Možete ih rasporediti tako da ih dobijete, na primjer, jednu minutu prije početka utakmice ili kada se dogode penali, korneri, žuti/crveni kartoni i druge promjene tijekom utakmice.
 • Skeniranje listića: Aplikacija 22bet za Android vam omogućava da unesete broj ili da koristite kameru vašeg mobilnog uređaja da skenirate kod listića kako biste dobili sve informacije o statusu oklada.
 • Sigurnosne postavke: Doprinose vašoj sigurnosti i omogućuju vam da prilikom pristupa aplikacija od vas zatraži PIN, biometrijske podatke i dvofaktorsku autentifikaciju.

Najčešće postavljena pitanja

Postoji li 22bet aplikacija za iOS mobilne uređaje?

U razgovoru s agentom korisničke podrške ovog operatera doznali smo da aplikacija 22bet za iOS još uvijek nije dostupna.

Je li 22bet aplikacija za Android sigurna za korištenje?

22bet aplikacija zadovoljava sve sigurnosne standarde. Osim što pruža različite mehanizme za zaštitu vaših podataka, uvela je nekoliko dodatnih slojeva zaštite korisnika, poput dvofaktorske autentifikacije.

Koje su posebnosti 22bet mobilne aplikacije?

Neke od interesantnih značajki 22bet aplikacije su kvalitetni prijenosi utakmica sa statistikom i tečajnim dijagramima, mogućnost podešavanja jezika i izgleda aplikacije, klađenje jednim klikom, funkcija skeniranja listića i mnoge druge.

Mogu li uplatiti i podići novac putem mobilne aplikacije?

Naravno da možete. Kladionica 22bet vam je stavila na raspolaganje brojne mogućnosti plaćanja te ih grupirala u posebne pododjeljke označene kao platne kartice, e-novčanici i kriptovalute.

Hoću li imati pravo na bonuse ako se kladim putem 22bet aplikacije?

22bet kladionica je u svoju aplikaciju uključila razne sportske bonuse. Za registraciju u aplikaciji bit ćete nagrađeni bonusom dobrodošlice, a kasnije tijekom klađenja očekuju vas i druge promotivne ponude.


Konačno mišljenje o 22bet aplikaciji

Možemo reći da aplikacija odskače od konkurencije kako dizajnom tako i funkcionalnošću, ali ipak nije to ono sto nas je osvojilo. Našu pozornost privukle su zanimljive i korisne značajke 22bet aplikacije za Android, kao i velika predanost kladionice osiguravanju optimalne sigurnosti igrača. Nadamo se da će se u bliskoj budućnosti razviti softver koji će biti kompatibilan s iOS mobilnim telefonima.

100/100 Vidi recenziju
122€
Matchbonus (prvi depozit): 100%
Posjeti 22bet
 • Brza oklada
 • Mobilne aplikacije
 • 100+ načina plaćanja
95% Omjer isplate
122€ Matchbonus (prvi depozit): 100%
Posjeti 22bet
 • Brza oklada
 • Mobilne aplikacije
 • 100+ načina plaćanja
22bet Recenzija