Klađenje na Super Bowl 2023 | Philadelphia Eagles - Kansas City Chiefs Tipovi, kvote & savjeti 13.02.2023

Navijači i ljubitelji američkog nogometa ali i milioni onih koji samo žele da pogledaju najzanimljiviji pojedinačni događaj u svijetu sporta u 2023 godini željno očekuju Super Bowl. Pedeset Sedmo izdanje najgledanijeg sportskog događaja na svijetu će se dešavati u noći sa 12. na 13.2. u ponedjeljak ujutro u 00:30 po centralno evropskom vremenu. Očekuje se da će blizu milijardu ljudi gledati okršaj između dvije najbolje ekipe regularne sezone Philadelphia Eagles i Kansas City Chiefs. Ko će doći do pobjede i velikog Lombardi trofeja? Kladionice su postavile Philadelphia Eagles kao blage favorite u odnosu na Kansas City Chiefs-e. U nastavku teksta donosimo Vam najzanimljivije detalje o Super Bowl LVII.
Team 1 Logo WWWLL
13.02.2023 State Farm Stadium 0:30 CET
Team 2 Logo WWWWW
Najbolji tip: Philadelphia Eagles će pobijediti 1,86 Posjeti 22Bet

Kladi se i pobijedi na Super Bowl 2023 – sa ekspertnim tipovima na Onlinekladionice.com

Kladi se i pobijedi na Super Bowl – sa ekspertnim tipovima na Onlinekladionice.com

Super Bowl LVII garantuje čisti spektakl ali i mnogo uzbuđenja kada će Philadelphia Eagles-i tražiti svoj drugi trofej nakon što su osvojili Super Bowl 2018 godine. Sa druge strane, svoj treći trofej će tražiti Kansas City Chiefs-i  nakon pobjeda na Super Bowl-u 1970 i 2020 godine.


Zanimljivosti vezane za Super Bowl

U najavi najvećeg sportskog događaja 2023 godine, važno je napomenuti da je to i izuzetan događaj kada je biznis u pitanju. Za tv stanice, to je jako unosan događaj, ponovno imamo najave da će 30 sekundi promidžbenog prostora koštati preko 5 milijuna američkih dolara.

Također, čelnici NFL lige garantuju i veliku zabavu na poluvremenu te su angažirali američku zvijezdu Rihanna, koje već iza sebe ima 9 osvojenih Grammy nagrada a sigurno nas očekuju i gosti koji se za sada drže u tajnosti.


Kako su timovi došli do Super Bowl-a 2023 i koje su kvote za finale?

Regularni dio sezone su i Eagles-i i Chiefs-i završili na prvom mjestu svojih konferencija, i to sa omjerom 14-3. Na taj način su zauzeli vodeće pozicije pred play-off i direktno se plasirali u polufinale konferencija, što nije nimalo beznačajno na putu ka Super Bowl-u.

Philadelphia Eagles-i su svoj put do velikog finala odradili na superioran način. U polufinalu NFC konferencije su opravdali status favorita i superiorno izbacili New York Gaints-e sa 38-7. Pobjede Eagles-a ni jednog trenutka nije dolazila u pitanje, a utakmica kako je odmicala, prednost je samo rasla do konačnih velikih 31 poen razlike.

O tome koliko je ova utakmica bila jednosmjerna, dovoljno govori podatak da je na poluvremenu bilo 28-0 u korist Philadelphia Eagles-a. Jalen Hurts je imao 2 dodavanja za TD, dok je i sam upisao 1 TD. Pored njega, touchdown su upisali i Kenneth Gainwell, koji je imao i 112 pretrčanih jardi, te Boston Scott, DeVonta Smith i Dallas Goedert.

U finalu konferencije Eagles-i su se sastali sa San Francisco 49ers-ima koji su bili u seriji od 12 pobjeda. Eagles-i su slavili lakše nego očekivano sa 31-7, na poluvremenu 21-7. Running back Eagles-a Miles Sanders istrčao je 2 TD-a, dok je QB Jalen Hurts i u ovoj utakmici istrčao 1 TD. Pored njih dvojice, TD je ubilježio i Boston Scott.

Kansas City Chiefs-i su igrali mnogo uzbudljivije tj. rezultatski neizvjesnije mečeve na svom putu ka velikom finalu. U polufinalu AFC konferencije su savladali Jacksonville Jaguars-e mnogo teže nego se to očekivalo, konačnim rezultatom 27-20. Chiefs-e je do pobjede vodio tko drugi no QB Patrick Mahomes sa 2 dodavanja za TD i 195 jardi dodavanjem. Druga zvijezda tima, tight end Travis Kelce postigao je 2 TD. Pridružio mu se i Marquez Valdes-Scantling sa ključnim touchdown-om u posljednjoj četvrtini.

Finale AFC konferencije je bila prava poslastica za ljubitelje NFL-a, jer smo pobjednika dobili 3 sekunde prije kraja kada je Butker pogodio field goal za konačnih 23-20 u srazu protiv Cincinnati Bengals-a. Mahomes je odigrao briljantnu utakmicu, imao 326 jardi dodavanjem, kao i dva dodavanja za TD. Kelce ponovno na visini zadatka sa 1 TD, kao i Marquez Valdes-Scantling.

Favoriti su Philadelphia Eagles sa kvotom 1,86 na 22bet dok se za pobjedu Kansas City Chiefs-a nudi kvota od 2,06. Svakako, i ove male razlike u kvotama nam sugerišu da nas očekuje neizvjestan meč.



Philadelphia Eagles: Mogu li odličnu sezonu krunisati trofejom u Super Bowl-u?

p41c4aCr vVziOoaGStručnjaci kažu da Eagles-i imaju izvrstan balans između napada i odbrane. QB Jalen Hurts sigurno nije još postao renomiran kao njegov rival Patrick Mahomes na drugoj strani terena ali definitivno ima ono što se traži da ovako važnu utakmicu drži pod kontrolom.

Ovo će biti prvi Super Bowl gdje će oba QB biti tamnoputi igrači. J.Hurts po mnogima ima šansu i da obori jedan Super Bowl rekord, naime rekord sa najviše pretrčanih jardi jednog QB drži Steve McNair sa pretrčane 64 jarde. Hurts ove sezone u prosjeku trči nešto preko 50 jardi, ali kako će ova utakmica biti vrlo tvrda, očekuje se da bi se Hurts upravo mogao osloniti na svoju sposobnost trčanja i na taj način donositi jarde svojoj ekipi.

Trenutna forma: 60% 1,86 pobjeda Posjeti 22Bet

Kansas City Chiefs: Mogu li se na vrijeme oporaviti i spremiti za utakmicu sezone?

0ly3wzFG W8eS4cbeChiefs-i pored toga što moraju na megdan odličnim Eagles-ima, moraju razmišljati i o tome da li će se Patrick Mahomes u potpunosti oporaviti na vrijeme da bude spreman za ovaj okršaj godine. Pored Mahomes-a, još nekoliko igrača je finale konferencije završilo sa manjim povredama. Imaju još dovoljno vremena da svi budu spremni, kako bi spektakl bio potpun.

Chiefs-i će također da gledaju i u Travis Kelce-a koji se očekuju poeni, a zanimljivo je i da je ovo prvi Super Bowl u povijesti gdje će se dva brata naći jedan naspram drugog. Pored Travis-a, na drugoj strani će igrati Jason Kelce.

Trenutna forma: 100% 2,0 pobjeda Posjeti 20Bet

Posljednjih 10 pobjednika Super Bowl-a

  • 2022: Los Angeles Rams 23:20 Cincinnati Bengals
  • 2021: Tampa Bay Buccaneers 31-9 Kansas City Chiefs
  • 2020: Kansas City Chiefs-San Francisco 49ers 31-20
  • 2019: New England Patriots 13-3 Los Angeles Rams
  • 2018: Philadelphia Eagles 41-33 New England Patriots
  • 2017: New England Patriots 34-28 Atlanta Falcons
  • 2016: Denver Broncos-Carolina Panthers 24-10
  • 2015: New England Patriots 28-24 Seattle Seahawks
  • 2014: Seattle Seahawks 43-8 Denver Broncos
  • 2013: Baltimore Ravens-San Francisco 49ers 34:31

Eagles – Chiefs: U kojim kladionicama se možete kladiti na Super Bowl 2023?

S takvim mega događajem kladionice ne griješe, tako da se možete kladiti na novog prvaka NFL-a kod gotovo svih poznatih kladioničara. Klađenje na Super Bowl jedan je od vrhunaca godine za kladioničare.

Unaprijed smo pogledali razne pružatelje usluga klađenja i prema našem istraživanju, vrhunska kladionica bwin posebno nudi impresivan raspon od više vrsta klađenja i izvanredne koeficijente za Super Bowl 2023. – uvjerite se sami!

Ivibet Ivibet Recenzija 98/100
  • Gledanje prijenosa i klađenje uživo
  • VIP program za najaktivnije igrače
  • Kriptovalute i mnoge druge metode plaćanja


Na koje sve tipove se možete kladiti na Super Bowl 2023?

Ponuda oklada na Super Bowl i ove je godine vrlo bogata. Kladioničari u svom programu imaju, primjerice, oklade na hendikep. Više/manje oklade na ukupni broj postignutih poena također su popularne u američkom nogometu.

Osim toga, također možete predvidjeti rezultat poluvremena sa svojim okladama na Super Bowl. Postoje i oklade koje se odnose na pojedinačne četvrtine u igri.


Kladioničarski savjet: međusobni omjer Philadelphia Eagles – Kansas City Chiefs (H2H)

Ove dvije sjajne momčadi su se do sada sastajale 9 puta u povijesti, u kojima su Chiefs-i slavili 5 puta dok su Eagles-i kao pobjednici izlazili 4 puta. Posljednji puta su se sastali u rujnu 2020, kada su Chiefs-i slavili 26-16.

Eagles – Chiefs: Naš savjet za Super Bowl 2023

Kao što smo vidjeli, Chiefsi su nešto uspješniji u međusobnom omjeru, imaju Mahomes-a koji je već okusio kako je odvesti svoj tim do trofeja, imaju seriju od 7 uzastopnih pobjeda. Sa druge strane, Eagles-i imaju vjerojatno najbolju momčad u ligi, najbolje pokrivene sve pozicije i igraju odličnu obranu.

Kladionice su se već opredijelile za pobjedu Eagles-a ponudivši nešto nižu kvotu na tim iz Filadelfije. Mi ćemo svoj pik također staviti na Eagles-e, kvota od 1,86 se čini dosta primamljivom.

Kada je u pitanju broj poena, ljestvica je postavljena na 49,5 poena, i mi biramo manje od toga, jer očekujemo vrlo tvrdu utakmicu sa malo poena.

Najbolji tip: Philadelphia Eagles će pobijediti 1,86 Posjeti 22Bet
Ivibet Ivibet Recenzija 98/100
  • Gledanje prijenosa i klađenje uživo
  • VIP program za najaktivnije igrače
  • Kriptovalute i mnoge druge metode plaćanja
22bet 22bet Recenzija 100/100
Pribet Pribet Recenzija 96/100
  • Klađenje uživo i gledanje prijenosa utakmica
  • Veliki broj bonusa za korisnike
  • Kriptovalute i druge opcije plaćanja