Klađenje na vaterpolo na bet365 – Vodič za kladioničare početnike

klađenje na vaterpolo

Dok nogomet, košarka i tenis često dominiraju domaćim kladionicama, postoji još jedan sport koji nudi zanimljive mogućnosti za klađenje – vaterpolo. Jedna je od najstarijih disciplina u povijesti Olimpijskih igara i uživa izuzetnu popularnost na području Europe. Ako se želite kladiti na ovaj zahtjevan timski sport, bet365 je prava opcija za to. Ponudit će vam zanimljive markete, velika i manje popularna natjecanja, izravne prijenose utakmica i još mnogo toga. Odmah ćemo se upustiti na rješavanje pitanja kako funkcionira klađenje na vaterpolo na bet365.


Uvod u klađenje na vaterpolo

Prvo što biste trebali učiniti je upoznati se s pravilima vaterpola kako biste stekli temeljito razumijevanje sporta prije nego što se počnete kladiti. Vaterpolo je jedinstven i zahtjevan sport koji se igra u bazenima, a ponekad se definira i kao vodena inačica rukometa.

Vaterpolo utakmica počinje plivanjem gdje dva igrača iz obje ekipe skaču u vodu kako bi osvojili loptu i obezbjedili prvi napad za svoju ekipu. Ekipe se sastoje od sedam igrača – šest igrača u polju i jedan vratar koji nosi kapicu druge boje. Ako igrač napravi ozbiljan prekršaj, može biti isključen na nekoliko minuta, a njegova će momčad za to vrijeme igrati s igračem manje. Cilj je tijekom četiri četvrtine, od kojih svaka traje osam minuta, zabiti što više golova u protivničku mrežu. Ukupno vrijeme jedne utakmice je 32 minute.

bet365 bet365 Recenzija 85/100
  • Prijenos uživo i klađenje u stvarnom vremenu
  • Kalendar sportskih utakmica uživo
  • Aplikacije za razne operativne sustave


Glavna vaterpolo natjecanja na bet365

Svjetsko prvenstvo, Olimpijske igre i LEN Liga prvaka neka su od najprestižnijih vaterpolo natjecanja dostupnih na bet365. Više o njima pogledajte u nastavku:

Svjetsko prvenstvo u vaterpolu: Postoji Svjetsko prvenstvo u muškoj i ženskoj kategoriji, a održava se na svake dvije godine. Na Svjetskom prvenstvu sudjeluje 16 reprezentacija koje su raspoređene u četiri skupine. U sezoni 2024. Hrvatska vaterpolo reprezentacija je odnijela pobjedu.

LEN Liga prvaka: Ovo je najveće europsko vaterpolo natjecanje za klubove, a također uključuje 16 momčadi. Natjecanje počinje s dvije skupine po osam momčadi. LEN Liga prvaka traje od listopada do početka lipnja.

Olimpijske igre: Vaterpolo nije bio među sportovima na prvim Olimpijskim igrama, ali je svoje mjesto dobio na drugim, održanim 1900. godine. Organiziraju se na svake četvrte godine.


Vaterpolo tržišta klađenja na bet365

Razumijevanje tržišta klađenja početna je točka za izgradnju uspješne kladioničarske karijere. Tržišta koja vrijede u vaterpolu ne razlikuju se previše od onih u drugim sportovima poput nogometa, odbojke i slično, pa vam neće biti teško shvatiti ih. Neka od osnovnih dostupnih na kladionici bet365 su sljedeća:

To win: Jedno od najjednostavnijih tržišta koje možete koristiti za klađenje na vaterpolo na bet365 je ono gdje predviđate hoće li favorit ili autsajder pobijediti u utakmici.

Result: Za razliku od prethodnog tržišta, ovo je trosmjerno, odnosno uključuje tri moguća ishoda. Osim pobjede jedne ili druge vaterpolske reprezentacije, možete birati i neriješeni rezultat.

Total: Ovo je tržište koje radi na principu preko (O) ili ispod (U). Omogućuje vam predviđanje hoće li ukupan broj postignutih golova u vaterpolo utakmici biti iznad ili ispod određene vrijednosti koju odredi kladionica.

Hendikep: Europsko tržište hendikepa stavlja favorite u nepovoljniji položaj i daje prednost autsajderu da izjednači njihove snage u bazenu. Kao rezultat toga, u utakmici recimo LEN EuroCupa, Steaua Bukurešt kao favorit s hendikepom od +1,5 mora pobijediti svog konkurenta, Panionios GSS, s više od dva pogotka da bi postavljena oklada na njega bila uspješna.

Futures klađenje: Osim klađenja na utakmice koje će se odigrati u bliskoj budućnosti, na bet365 postoji i ono koje seže dalje od toga. Za većinu vaterpolo liga i natjecanja, kladionica će vam omogućiti da predvidite pobjednika na kraju natjecanja.

Na kraju želimo naglasiti da za klađenje na vaterpolo na bet365 možete koristiti tržišta To win, Total i Hendikep kako za razdoblje cijele utakmice (32 minute), tako i u intervalima od jednog poluvremena i jedne četvrtine utakmica.


Korak po korak klađenje na vaterpolo na bet365

Sama procedura kreiranja vaterpolo oklada na bet365 nije komplicirana i, osim poznavanja značenja osnovnih tržišta, ne zahtijeva posebne vještine. Kako biste je započeli, morate posjetiti web mjesto kladionice ili preuzeti namjensku iOS ili Android aplikaciju i zatim dovršiti proces registracije ako već nemate bet365 račun. Ostali važni koraci za klađenje na vaterpolo na bet365 su sljedeći:

  • Kako biste se kladili za pravi novac na vaterpolo ili bilo koji drugi sport na bet365 morate dopuniti svoj račun odabirom jedne od dostupnih opcija uplate
  • Zatim je potrebno pronaći vaterpolo rubriku na listi sportova i odabrati određenu utakmicu iz nje (ako već imate vaterpolo meč na umu, koristite polje tražilice)
  • Upoznajte se s ponudom kladioničarskih tržišta za odabranu utakmicu, a zatim odaberite pobjedu vašeg omiljenog tima, hendikep autsajdera ili neku drugu opciju
  • Kada se odlučite za jedno ili više tržišta, ispred vas na ekranu će se otvoriti online listić – potrebno unijeti željeni iznos uloga u ispravno označena polja na njemu
  • Provjerite sve odabrane selekcije, uvjerite se da su tečajevi odgovarajući i da ulog koji ste unijeli ne prijeti prevelikom ugrožavanju bankovnog stanja, a zatim postavite svoju prvu okladu na vaterpolo

Ako radije birate klađenje na vaterpolo na bet365 prije početka utakmice, morate pričekati određeno vrijeme kako biste saznali je li vaša oklada dobitna. S druge strane, kod klađenja uživo isplata potencijalnih dobitaka može vam doći relativno brzo, već nakon 1. četvrtine vaterpolo utakmice koja traje svega 8 minuta.


Klađenje u stvarnom vremenu na vaterpolo

Jeste li znali da klađenje na vaterpolo na bet365 može funkcionirati i u realnom vremenu? Kako biste isprobali ovu vrstu klađenja, prvo morate posjetiti odjeljak ‘U igri’ na službenoj stranici operatera. Tamo ćete pronaći aktualne vaterpolo utakmice i vidjet ćete kako se na njima, ovisno o situaciji u bazenu, tečajevi stalno mijenjaju.

Neki od mečeva u djelu ‘U igri’ također će biti opremljeni funkcijom prijenosa uživo, a znat ćete da je to slučaj ako pored njih postoji istaknuta ikona reprodukcije. No, kako ne biste imali problema s pristupom ovoj značajki, morali biste znati da prije otvaranja izravnih prijenosa utakmica trebate ili uplatu ili okladu unutar zadnja 24 sata. Na kraju, želimo naglasiti da bet365 nudi potpune statističke podatke vaterpolo utakmica, koji zajedno sa live streaming funkcijom upotpunjuju i olakšavaju uživo klađenje kako početnicima tako i iskusnim entuzijastima ovog sporta na vodi.

25€
(prvi depozit): 100%
Posjeti bet365
  • Prijenos uživo i klađenje u stvarnom vremenu
  • Kalendar sportskih utakmica uživo
  • Aplikacije za razne operativne sustave
94% Omjer isplate
25€ (prvi depozit): 100%
Posjeti bet365
  • Prijenos uživo i klađenje u stvarnom vremenu
  • Kalendar sportskih utakmica uživo
  • Aplikacije za razne operativne sustave
bet365 Recenzija