Bankarski transfer kladionice

Želite li se uključiti u svijet online kladionica, ali da to radite na siguran i jednostavan način? Mjesto za klađenje gdje putem bankovnog prijenosa uplaćujete depozit možda bi vam najbolje odgovaralo. Ove online kladionice omogućuju vam brzo uplaćivanje i podizanje novca izravno iz banke koju već poznajete i kojoj vjerujete. U donjoj tablici imamo popis trenutno najboljih web stranica za klađenje bankovnim prijenosom.

Najbolji pružatelji klađenja s bankovnim prijenosom

Stručna ocjena
Plaćanje
 
Ponuda dobrodošlice
100/100 Vidi recenziju
122€
Matchbonus (prvi depozit): 100%
Posjeti 22bet
Visa Logo
Mastercard Logo
Bank Transfer Logo
Sofort Logo
ecoPayz Logo
Prikaži više
95% Omjer isplate
122€ Matchbonus (prvi depozit): 100%
Posjeti 22bet
Visa Logo
Mastercard Logo
Bank Transfer Logo
Sofort Logo
ecoPayz Logo
show more
22bet Recenzija
150€
(prvi depozit): 100%
Posjeti Ivibet
Visa Logo
Mastercard Logo
Bank Transfer Logo
Neteller Logo
Paysafecard Logo
Skrill Logo
ecoPayz Logo
Bitcoin Logo
Astropay Logo
Prikaži više
94% Omjer isplate
150€ (prvi depozit): 100%
Posjeti Ivibet
Visa Logo
Mastercard Logo
Bank Transfer Logo
Neteller Logo
Paysafecard Logo
Skrill Logo
ecoPayz Logo
Bitcoin Logo
Astropay Logo
show more
Ivibet Recenzija
100€
Matchbonus (prvi depozit): 50%
Posjeti Bet-at-Home
Paypal Logo
Bank Transfer Logo
iDeal Logo
Neteller Logo
Paysafecard Logo
Skrill Logo
Trustly Logo
Prikaži više
92.5% Omjer isplate
100€ Matchbonus (prvi depozit): 50%
Posjeti Bet-at-Home
500€
(prvi depozit): 100%
Posjeti Vulkanbet
Visa Logo
Mastercard Logo
Bank Transfer Logo
Neteller Logo
Skrill Logo
Bitcoin Logo
Astropay Logo
Prikaži više
94% Omjer isplate
500€ (prvi depozit): 100%
Posjeti Vulkanbet
100€
100% na 1. depozit
Posjeti Rabona
Visa Logo
Mastercard Logo
Bank Transfer Logo
Neteller Logo
Paysafecard Logo
Skrill Logo
ecoPayz Logo
Bitcoin Logo
Prikaži više
95% Omjer isplate
100€ 100% na 1. depozit
Posjeti Rabona
Visa Logo
Mastercard Logo
Bank Transfer Logo
Neteller Logo
Paysafecard Logo
Skrill Logo
ecoPayz Logo
Bitcoin Logo
show more
Rabona Recenzija

Trebate li više informacija o online kladionicama koje pružaju uslugu prijenosa novca bankovnim računom prije nego što krenete u akciju? Nema problema. U ovom ćemo vodiču pokriti sve informacije koje trebate znati o kockanju na mreži bankovnim prijenosima. Razgovarat ćemo o tome kako oni točno rade, o prednostima i nedostacima njihova korištenja, o tome što gornji popis najboljih mjesta za klađenje putem bankovnih doznaka čini doista najboljima i kako početi igrati odmah.

Ako već znate da želite koristiti bankarski transfer kladionice i samo tražite jednu od najboljih i najpouzdanijih opcija, bilo koja online kladionica sa gornjeg popisa bit će upravo ono što tražite.

Kako započeti klađenje putem bankovnih prijenosa?

Bankarski transfer kladionice

Prvi korak: Prijavite se na svoj račun u online kladionici

Prvi korak pri polaganju sredstava na stranice za klađenje putem bankovnog prijenosa je prijava na vaš račun za sportsko klađenje. Ako još nemate račun, na ovoj stranici možete pronaći visoko preporučene kladionice, a sve su licencirane i regulirane od nadležnih tijela za kockanje. Idite na odjeljak računa i odaberite opciju pologa te odaberite bankovni prijenos s popisa načina plaćanja.

Drugi korak: Pristupite svom online bankarstvu.

Najbrži način bankovnog prijenosa je korištenje internetskog bankarstva. Većina nas koristi internetsko bankarstvo, a proces je jednostavan. Velike su šanse da ste ovaj zadatak obavljali u prošlosti za postavljanje jednokratnih plaćanja.

Savjetujemo vam da provjerite imate li na računu dovoljno sredstava za pokrivanje iznosa koji želite poslati jer će vam većina banaka naplatiti ako prekoračite iznos ili ako transakcija može biti odbijena. Također možete postaviti bankovni prijenos putem telefonskog bankarstva ili otići u bilo koju poslovnicu svoje banke i razgovarati s blagajnikom i ispuniti obrazac, no za ovaj primjer koncentrirat ćemo se na internetsko bankarstvo.

Treći korak: Popunite obavezna polja

Unutar internetskog bankarstva morate odabrati opciju za stvaranje novog plaćanja, to se može nazvati različitim imenima i zasigurno će izgledati drugačije na web stranici svake banke, no trebalo bi ga biti lako pronaći. Sada morate unijeti detalje koje ste vidjeli prikazane u odjeljku depozita u kladionici. To će uključivati naziv korisnika, naziv banke korisnika, adresu banke korisnika, račun korisnika, šifru razvrstavanja banke i broj vašeg računa kladionice.

Kako bismo osigurali točnost, snažno vam savjetujemo da kopirate i zalijepite pojedinosti, umjesto da ih otkucate kako biste smanjili mogućnost pogreške. Nakon što su sva polja popunjena, unesite iznos koji želite uplatiti, također možete pitati koji način bankovnog prijenosa želite koristiti (standardni, brzi ili CHAPS) i poslati obrazac. Sada ćete vjerojatno primiti tekstualnu poruku s jedinstvenim kodom; to je potrebno unijeti na web stranicu za potvrdu prijenosa.

Što ove stranice čini najboljim stranicama kladionicama s bankovnim transferom

Do sada ste vjerojatno već odlučili koja od online kladionica za klađenje uz bankovni prijenos vama odgovara. No, možda se i dalje pitate jesu li web stranice za kockanje putem bankovnog prijenosa koje smo preporučili najbolje za vas.

Pa, kako bismo lakše razumjeli zašto doista vjerujemo da jesu, uključili smo popis četiri najbolje kategorije u kojima se ove kockarnice i stranice za klađenje ističu. Ovo nije potpuni popis razloga zašto volimo ove stranice, ali ovo su četiri najvažnija razloga zbog kojih se ova web mjesta ističu nad ostalima.

Povjerenje, sigurnost i pouzdanost

Ova web mjesta za kockanje s bankovnim prijenosom dobila su najviše ocjene u kategorijama povjerenja, sigurnosti i pouzdanosti. To su daleko najvažnije kategorije. Da biste u potpunosti uživali u kockanju na mreži, morate znati da ste vi, vaš novac i vaši osobni podaci sigurni i zaštićeni. Najbolje online kladionice imat će vrhunsku enkripciju, aktivno će tražiti i uklanjati prijetnje te stalno ažurirati svoju tehnologiju kako bi osigurale vrhunsku sigurnost i zaštitu.

Dodatne mogućnosti bankarstva

To što kladionice s bankarskim prijenosom koriste ovu opciju ne znači da je to jedina mogućnost koju imaju. Volimo preporučiti web stranice koje imaju drugi izbor u slučaju da se stvari u budućnosti promijene. Što ako počnete imati problema s bankom? Možda ste odlučili da želite početi koristiti drugu bankovnu metodu jer ona više odgovara vašim potrebama? Bez obzira na razlog, lijepo je znati da imate na raspolaganju neke druge mogućnosti. Možda vam nikada neće trebati (a vjerojatno ni neće), ali barem su tu.

Sveukupno iskustvo

Najveća stvar koju tražimo kada preporučujemo vrhunsku online kladionicu s bankovnim prijenosom je cjelokupno iskustvo. Dolazite kladiti se na mreži radi praktičnosti, zabave i da se malo opustite. Ako vam web mjesto za klađenje ne može ponuditi sve to i više, onda je to zaista gubljenje vašeg vremena. U ovom trenutku, sveukupno iskustvo klađenja na mreži trebalo bi premašiti ono što dobijete kada igrate osobno.

Prednosti i nedostaci kladionice s bankovnim prijenosom

Gdje ćete staviti svoje oklade na mreži velika je odluka, a mi vam zahvaljujemo što ste odvojili vrijeme kako biste bili sigurni da to radite na pravi način. Kako bismo vam olakšali odluku, sastavili smo neke od najvažnijih prednosti i nedostataka internetskih stranica za klađenje putem bankovnog prijenosa.

  • Sigurno, zaštićeno i pouzdano putem vaše banke

Može biti pomalo zastrašujuće kad prvi put stavite svoje bankovne podatke na internet. Svi znamo da postoje prijetnje na internetu. Zbog toga je toliko važno koristiti sigurne bankarske metode.

Takvi su i bankovni transferi. Ne radite ih preko nekog sjenovitog posrednika ili tvrtke za koju nikada niste čuli. Prijenos dolazi izravno iz vaše banke s kojom biste već trebali biti zadovoljni.

  • Jednostavno za korištenje

Bez obzira koristite li klasičnu metodu ili novu metodu bankovnog prijenosa, cijeli postupak polaganja od početka do kraja je besprijekoran. Budući da koristi tehnologiju koja postoji već godinama, svi nedostaci i pogreške su riješeni. To znači da su pouzdanost i učinkovitost iznimno visoki. Da, nova bankarska tehnologija je uzbudljiva, ali može doći i do štucanja i problema koji proces čine manje ugodnim.

  • Metoda povlačenja

Ne samo da možete koristiti bankovne transfere za učitavanje novca na svoj račun, već ih možete koristiti i za podizanje dobitka! Prilikom premještanja dobitaka na vaš bankovni račun možete očekivati ​​sve iste sigurnosne standarde kao i kod prijenosa novca s njega. Obično morati pričekati nekoliko radnih dana da biste primili svoj novac.

  • Omogućuje prijenos s visokim limitom

Ako ste slučajno igrač s visokim limitom (ili planirate veliki dobitak), stranice za klađenje putem bankovnog prijenosa uvelike će vam olakšati život. Vidite, kad iskoristite mnogo drugih opcija pologa, naići ćete na mnogo niže granice. To znači da ćete, ako želite premjestiti veliku svotu novca putem interneta ili natrag na svoj bankovni račun, to vjerojatno morati učiniti u više transakcija.

Bankarski transfer kladionice, međutim, obično imaju najveće maksimume u pogledu veličine prijenosa. Ako ste mali igrač, ne brinite. I dalje dobro funkcioniraju s malim transakcijama, a većina njihovih transakcija je zapravo mala. Ali u slučaju da učinite veliko ili ste veliki igrač, oni imaju mogućnost udovoljiti vam.

  • Može biti “previše jednostavno”

Ovo bi se moglo činiti čudnom prevarom, ali hajde da objasnimo. Kao što smo gore spomenuli, bankovni prijenosi izuzetno su laki i trenutni. Ovo je velika prednost ako ste siguran kladitelj koji ima potpunu kontrolu nad svojim postupcima. No ako ste slučajno jedan od rijetkih koji se bori sa samokontrolom, ovo vam možda nije najbolja opcija. Mogućnost povrata vašeg računa u nekoliko minuta vjerojatno je pomalo opasna. S obzirom na to, ako imate problema sa samokontrolom, razmislite o pronalaženju potpuno drugog hobija jer kockanje možda ne bi dobro pristajalo.

  • Ponekad ima naknade

Postoje neke kladionice s bankovnim transferom koje će vam naplaćivati ​​naknade za određene stvari. Pogledajmo što trebate znati o ovome. Prvo, NIKADA ne biste trebali naplaćivati ​​naknadu za depozit bez obzira na to koju metodu koristite. Ako vam online kladionica naplaćuje depozit, morate se igrati negdje drugdje. Primijetit ćete da online kladionice koje smo preporučili pri vrhu stranice to ne čine jer je to nepotrebno.

Što se tiče podizanja novca, možda ćete vidjeti neke naknade ovisno o web mjestu. Obično će vam većina web stranica za kockanje dati jedno besplatno povlačenje tjedno ili barem mjesečno. Dodatna povlačenja su mjesto gdje ćete vidjeti naknade. No, planirate li povlačenje novca, zaista nema razloga da trebate isplatiti novac više od jednom tjedno ili čak jednom mjesečno.