Bet-at-home bonus

Bet at Home bonus 2
Bet-at-home je među najstarijim kladionicama u Europi. Ova kladionica službeno je osnovana i pokrenuta u Austriji, davne 1999. godine. Ocjenjuje se kao jedna od najboljih kladionica koja nude vrlo pouzdane usluge. Također je poznata po svom integritetu otkako je počela nuditi usluge online klađenja. Bet-at-home posjeduje licence Britanske komisije za igre na sreću i Malteške uprave za igre na sreću.

Od svog osnutka, ova kladionica opslužuje više od 3 milijuna igrača iz različitih dijelova svijeta. Bet-at-home je ulagao u snažna partnerstva, posebno u zemljama njemačkog govornog područja, djelujući kao službeni sponzor vrhunskih nogometnih klubova Schalke FC, Austria Wien i Red Bull Salzburg. Osim svog integriteta, kladionica posjeduje i širok raspon ponuda. Bet-at-home nudi promocije postojećim i novim igračima.

Bonus dobrodošlice

Kako zatražiti bonus dobrodošlice?

Bet-at-home nagrađuje sve svoje nove igrače u sekciji sportskog klađenja bonus paketom dobrodošlice koji daje čak 200 EUR. Evo kako bonus funkcionira.Bonus je namijenjen samo novim igračima tako da biste trebali započeti s registracijom svog računa. Nakon što je vaš račun spreman, prijeđite na odjeljak ‘Moj račun’ u gornjem desnom kutu početne stranice, a zatim kliknite na ‘Iskoristi bonus’. Ovdje će se od vas tražiti da unesete sve bonus kodove koje imate. Da biste dobili ovaj novi bonus za registraciju, upišite bonus kod ‘FIRST’ . Zatim možete nastaviti i izvršiti svoj prvi depozit putem bezbroj dostupnih opcija plaćanja.

  • Zahvaljujući ovom bonusu dobrodošlice, iznos koji uplatite bit će povećan za 50% do maksimalno 200 EUR.
  • Dok koriste ovaj besplatni novac, igrači će morati biti svjesni nekoliko uvjeta i odredbi bonusa.
  • To uključuje zahtjev za rollover od 4X bonusa i iznos položen na tečaj od najmanje 1,70.
  • Imat ćete najviše 90 dana da iskoristite bonus prije nego što istekne.
  • Možete koristiti širok raspon tržišta za klađenje s bonusom jer se može koristiti za klađenje na sport, sport uživo, eSport i također virtualne sportove.

Bonus ponude za postojeće igrače

Dakle, što se sprema redovitim igračima u Bet-at-Home? Postoji priličan broj drugih aktivnih promocija s hrpom jednako impresivnog besplatnog novca koje obični igrači mogu iskoristiti. U odjeljku u nastavku pregledali smo neke od najatraktivnijih od ovih redovitih promocija. No, osim ovih, još uvijek možete biti u potrazi za drugim pop-up promocijama koje Bet-at-Home prikazuje na dnevnoj i tjednoj bazi.

Pobjednik dana – 50 €

Ovo je impresivna promocija koja svakom igraču daje jednaku priliku da dobije nešto besplatnog novca. Ovdje se ne morate truditi da osvojite besplatni novac. ‘Pobjednik dana’ odabire se nasumično iz svih aktivnih Bet-at-home računa. Ako ste odabrani kao pobjednik tog dana, morat ćete se prijaviti na svoj račun prije 23:59 po srednjoeuropskom vremenu kako biste dobili besplatnu gotovinu, koja počinje od 50 €.

Ako se odabrani pobjednik ne prijavi u predviđenom roku, besplatna gotovina se prenosi na sljedeći dan i povećava za još 50 €. Drugi će pobjednik biti odabran za sljedeći dan. Ova nagrada će se povećavati sve dok se odabrani pobjednik ne prijavi i preuzme nagradu.

Betmaster kup

Ovo je jedan od najzanimljivijih od mnogih bonusa koje smo tijekom vremena pregledali. Betmaster Cup osmišljen je kao neka vrsta turnira koji međusobno suprotstavlja ljubitelje sportskog klađenja. Ideja je u osnovi imati što više dobitnih oklada. Uz svaku dobitnu okladu, dobit ćete bodove koji su poredani s onima drugih igrača.

Ovdje je kvaka; što su vaši izgledi veći, skupljate više bodova. Dakle, da biste izašli kao ukupni pobjednik, morat ćete imati hrabrosti ići na veće izglede za plaćanje. Ali ako izgubite okladu, bodovi se ne oduzimaju. Na kraju mjeseca se zbraja ukupan broj bodova, a prva tri igrača na Betmaster Cup turniru dobit će besplatne oklade.

U većini slučajeva nalazimo da se takvi turniri primjenjuju na casino igre, ali vidjeti da je ideja dovedena i u sportsko klađenje nešto je za svaku pohvalu.

Bet Cup natjecanje

Ovo je također još jedna uistinu jedinstvena promocija Bet-at-Home s jednom od najunosnijih nagrada koje ćete pronaći na bilo kojoj stranici za klađenje. Bet Cup promo je natjecanje koje je započelo davne 2008. godine. Ideja je bila vidjeti koji će igrač ostati ultimativni ‘posljednji čovjek’ u sportskom klađenju.

Od igrača se tražilo da se oklade u vrijednosti od najmanje 1 €. To traje već neko vrijeme, a uspavani igrači otpadaju. Trenutno je u konkurenciji preostalo nešto više od 30 igrača, a svi gledaju na konačnu nagradu, a to je Porsche 911.

Bet-at-Home Uvjeti Bonusa 95/100
  • Cashout
  • Prijenos uživo
  • 24/7 korisnička podrška