bet365 Bonusi Hrvatska – Najbolji bonus dobrodošlice za Hrvatske igrače

bet365 Bonusi Hrvatska

bet365 je jedna od najuglednijih svjetskih kladionica, a širok izbor sportskih bonusa nedvojbeno je pridonio njenom velikom uspjehu. Pri registraciji na ovoj platformi susrest ćete se s fantastičnom promocijom dobrodošlice u obliku besplatne oklade do 25€. U daljem procesu klađenja možete biti nagrađivani i raznovrsnim promo ponudama, bilo da ste ljubitelj nogometa, tenisa, košarke, konjskih utrka ili drugog sporta. U nastavku našeg pregleda saznajte što vam donose bet365 bonusi Hrvatska.

bet365 bet365 Recenzija 85/100
 • Prijenos uživo i klađenje u stvarnom vremenu
 • Kalendar sportskih utakmica uživo
 • Aplikacije za razne operativne sustave


Posebni bet365 bonusi za sportsko klađenje

Ako na službenoj stranici s padajućeg popisa s lijeve strane ekrana odaberete područje ‘Offers’, bit ćete preusmjereni na odjeljak posebnih sportskih promocija. Njima ćemo se detaljnije pozabaviti u ovom dijelu teksta, a zatim ćemo prijeći na analizu bet365 bonusa raščlanjenih prema sportskim kategorijama.

bet365 bonus dobrodošlice – 25€ freebeta

bet365 bonus za nove igrače možete ga aktivirati odmah nakon registracije ili unutar 30 dana od kreiranja računa. Da biste ga preuzeli, potrebno je izvršiti prvu uplatu od 5€ ili više i staviti cijeli iznos na kvalifikacijsku pojedinačnu okladu s tečajem većim od 1,20. U višestrukim okladama, barem jedan odabir mora imati tečaj 1,20 ili više. Nakon 1 sata kada je vaša oklada podmirena, besplatni krediti za klađenje u vrijednosti do 25€ bit će dostupni na vašem računu. Svi dodijeljena freebet sredstva mogu se koristiti na širokom rasponu tržišta za bilo koji sport, a važno je naglasiti i to da buduće oklade možete financirati i kombinacijom kredita i gotovine.

Rana isplata za 2 gola prednosti

Ovaj bet365 bonus možete dobiti ako ste položili pojedinačnu ili višestruku okladu na tržište konačan rezultat (1X2), prije početka nogometne utakmice. Ako u pojedinačnim okladama momčad za koju navijate povede s 2 gola u bilo kojoj fazi utakmice, bet365 će vam u cijelosti isplatiti okladu bez obzira je li protivnik kasnije remizirao ili odnio pobjedu. Za višestruke i Bet Builder oklade, ako momčad koju ste podržali ima 2 gola prednosti, ovaj će odabir biti označen kao dobiven u dijelu ‘Moje oklade’. Rana isplata dostupna je u više od 80 natjecanja među kojima su engleska Premier liga, njemačka Bundesliga I, talijanska Serie A i druge.

Soccer Acca Boost

Ako ste ljubitelj klađenja na nogomet, trebali biste znati da vam se dobici oklada položenih na ovaj sport u bet365 kladionici mogu povećati do 70%. Kako to da ostvarite? Vrlo jednostavno. Morate položiti višestruku okladu prije utakmice koja se treba sastojati od 2 ili više odabira. Oklada se treba odnositi isključivo na tržišta klađenja (krajnji rezultat, obje momčadi postižu gol ili rezultat/obje momčadi postižu gol) odabranih liga i natjecanja. Ako vaša oklada završi uspješno, kladionica će vam dodijeliti pojačanje dobitka od 2,5% – 70%. Što veći broj odabira stavite na svoju kombiniranu kartu, to će povećanje biti veće.

Tennis Acca Boost

Ova promocija vam također donosi povećanje profita, ali se odnosi na muške i ženske single i double Grand Slam, ATP, WTA, Challenger Tour, Davis Cup ili Billie Jean King Cup turnira. Stavite akumulacijsku okladu prije utakmice s 2 ili više tržišta, kao što su za pobjedu u meču, pobjednik prvog seta i klađenje na set, na bilo koji od prihvatljivih turnira i mogli biste osvojiti do 70% povećanja dobitaka. Dobra vijest je da se zarada pripisuje na vaš novčani račun u gotovini i da je možete odmah povući. Maksimalno povećanje iznosi 100.000€.

Multi-Sport Acca Boost

Multi-Sport nije kao ostali bet365 bonusi Hrvatska. Ovaj Acca Boost, za razliku od prethodne dvije ponude nije ograničen na jedan sport, već se odnosi na povećanje zarade za bilo koji događaj, uključujući MMA, američki nogomet u NFL ligi, košarku u NBA ligi, hokej na ledu u NHL ligi i mnoge druge. Međutim, koncept rada ostaje sličan: stavite Acca okladu s dva ili više izbora na bilo kojem od označenih dvosmjernih tržišta i možete zaraditi povećanje početnog profita u rasponu od 5% do 70%.

Bet Boost

Bet Boost vam donosi povećane tečajeve za širok raspon sportova. Događaji s aktivnim Bet Boostom bit će označeni zelenom strelicom, a dostupne povećane cijene bit će prikazane na kuponu s prekriženom izvornom cijenom. U događajima u kojima se nudi pojačanje tečajeva, bet365 bonusi Hrvatska kao što su Soccer Acca Boost, Tennis Acca Boost ili Multi-Sport Acca Boost, neće se primjenjivati.


Ostali sportski bet365 bonusi Hrvatska

bet365 bonusi Hrvatska također su podijeljeni po sportskim kategorijama, odnosno smješteni u područja ‘Nogomet’, ‘Utrke konja’, ‘Hrtovi’, ‘Azijske utrke’ i ‘Ostali sportovi’. Više o ovim ponudama pročitajte u nastavku.

Nogomet

 • Bonus E/W golgeter: Ako igrate E/W prvi strijelac i vaš odabrani igrač postigne gol u bilo kojem trenutku tijekom 90 minuta trajanja meča, kladionica će vam isplatiti dobitak.
 • Jamstvo za nogometne zamjene: Za oklade na relevantnom tržištu klađenja igrača, u slučaju da igrač bude zamijenjen prije zvižduka za poluvrijeme, bet365 će vratiti vaš ulog u obliku kredita za klađenje.

Konjske utrke

 • bet365 price promise: bet365 obećava bolje tečajeve u usporedbi s William Hillom i drugim konkurentima za oklade postavljene od 10:00h na dan utrke do 15 minuta prije zakazanog ‘off’ vremena za svaku ITV utrku.
 • Vrijednost utrke: Za Ante-Post oklade, operater će vam isplatiti i diskvalificiranog konja i službenog pobjednika na svim konjskim utrkama u Velikoj Britaniji i Irskoj, kao i na utrkama u SAD-u, Njemačkoj, Francuskoj, Južnoj Africi i Mauricijusu gdje nude se fiksni tečajevi.
 • Every Way Extra: Dostupan za pojedinačne oklade prije početka utrke, a pomoću njega možete dodati mjesta svojim okladama na Each Way Horse Racing i uzeti sniženu cijenu ili ukloniti mjesta i povećati tečajeve na svoj odabir.
 • Zajamčeni najbolji tečajevi: Ponuda uključuje jamstvo visoke ponude tečajeva i odnosi se samo na oklade postavljene od 08:00h po britanskom vremenu na tržištima pobjeda i Each Way fiksni tečajevi.

Osim navedenog, operater je osigurao i poseban promotivni dio za australske konjske utrke, koji sadrži dnevni Odds Drift Protector, najbolju vrijednost za tržište Top Fluctuation i mnoge druge posebno prilagođene bonuse.

Košarka, tenis i drugi sportovi

 • Rana isplata za hokej na ledu, košarku i NBA ligu: Dobitke možete isplatiti prije vremena ako momčad za koju navijate postigne vodstvo od 3 gola u hokeju na ledu, 18+ poena u košarci ili 20+ poena u NBA utakmici.
 • Dodatno vrijeme – dodatna šansa: Ako vaša oklada nije podmirena na kraju regularnog vremena utakmica Rugby League i Rugby Union, ostat će aktivna tijekom produžetaka i bit će podmirena na temelju konačnog rezultata.
 • Najbolji tečajevi za utrke hrtova: Kladite se na tržište Win i Every Way Fixed Odds na bilo koju pasminu hrtova i bit će vam zajamčeni najbolji tečajevi.
 • Jamstvo kod klađenja na tenis: Ako se protivnički igrač povuče zbog ozljede na određenom ATP događaju, kao i na bilo kojem WTA ili Grand Slam natjecanju, kladionica će vašu okladu smatrati pobjedničkom.
 • Golf Each Way Extra: Daje vam opciju povećanja ili smanjenja broja mjesta kada se kladite prije događaja na pobjedu u odabranim golf događajima – dodajte mjesta svojim okladama za dodatnu sigurnost pri nižim tečajevima ili povećajte cijene uklanjanjem mjesta.

25€
(prvi depozit): 100%
Posjeti bet365
 • Prijenos uživo i klađenje u stvarnom vremenu
 • Kalendar sportskih utakmica uživo
 • Aplikacije za razne operativne sustave
94% Omjer isplate
25€ (prvi depozit): 100%
Posjeti bet365
 • Prijenos uživo i klađenje u stvarnom vremenu
 • Kalendar sportskih utakmica uživo
 • Aplikacije za razne operativne sustave
bet365 Recenzija