Betsson ili bet365 – Kompletan pregled i usporedba kladionica

bet365

Betsson ili bet365, pitanje je koje su postavili mnogi kladioničari ne samo u hrvatskoj nego i u svjetskoj industriji klađenja. Što čini izbor između ova dva operatera tako izazovnim? Najvjerojatnije je uzrok tome što će samo nijanse odlučiti koja će ispasti bolja – a detalje o njima otkrili smo u našoj kompletnoj usporednoj analizi. Slijedite je u nastavku.


Elementi od važnosti za izbor Betsson ili bet365

Betsson i bet365 neka su od najvećih imena u današnjem sektoru klađenja. Prva je osnovana u Švedskoj 1963. godine i može se pohvaliti s više od 5 desetljeća iskustva. malteška i švedska Uprava za igre na sreću, regulatorna tijela Republike Irske, izdaju licencu za legalno poslovanje Betssona.

Isto tako, bet365 kladionica ima brojne licence od uglednih regulatornih tijela kao što je Vlada Gibraltara, koje joj omogućuju pružanje usluga klađenja u mnogim jurisdikcijama diljem svijeta. S radom je započela 2001. godine, a u vlasništvu je britanske tvrtke Bet365 Group LTD. Ovo su neke od suštinskih informacija vezanih uz ove istaknute švedske i britanske kladionice, a vrijeme je da usporedimo njihove performanse i saznamo tko je bolji – Betsson ili bet365?

bet365 bet365 Recenzija 85/100
  • Prijenos uživo i klađenje u stvarnom vremenu
  • Kalendar sportskih utakmica uživo
  • Aplikacije za razne operativne sustave


Esport i sport kolekcija

Betsson je izgradio impresivnu kolekciju koja se sastoji od mnogih najpopularnijih sportova na koje se možete kladiti. Oni su rangirani na popisu od AZ, koji uključuje boks, biciklizam, kriket, pikado, esport, floorball, Formulu 1, golf, rukomet, konjske utrke, MMA i mnoge druge discipline. Kao što ste možda primijetili, Betsson također nudi esports, kako bi se prilagodio rastućoj popularnosti industrije online igara.

Neke od poznatih esports igara kao što su Counter-Strike: Global Offensive, Dota 2, League of Legends i Fifa bit će vam dostupne za klađenje na Betssonu. I na bet365 kladionici igrači se mogu kladiti na popularne esportove ali i na sportske događaje kao što su nogomet, košarka, tenis, pa čak i šah i pikado. Različiti sportski događaji savršeni su za nove kladioničare koji žele iskusiti pravu svestranost platformi za online klađenje. Gledajući isključivo ponudu sporta obje kladionice, možemo reći da su ravnopravne. Ali još je puno toga pred nama.


Klađenje u realnom vremenu

Pored onoga koji se odvija prije meča, u ponudi imate opciju klađenja dok je igra na terenu u tijeku, bez obzira hoćete li se odlučiti za Betsson ili bet365. Mogućnost praćenja događaja uživo na malim i velikim ekranima uz potpunu i preciznu statistiku, također je sjajno iskustvo koje vam isto tako pružaju oba operata.

Betsson sportska kladionica ima odličnu pokrivenost utakmica uživo, no bet365 ima još bolju. Bez obzira želite li se kladiti ili gledati prijenose natjecanja u nogometu, tenisu, košarci ili manje popularnim sportovima kao što su badminton, kriket, pikado, trke pasa i slično, to ćete moći učiniti na bet365. Za razliku od ovog operatera lista dostupnih događaja za polaganje oklada uživo dosta je ograničenja iako se ističe kada je usporedimo s drugim operaterima u industriji.


Ponuda tečajeva operatera

Sa sigurnošću možemo reći da su tečajevi i na bet365 i na Betssonu konkurentni, ali ne drastično iznad prosjeka hrvatskog sektora klađenja. No jeste li znali da standardnu ​​ponudu tečajeva na obje platforme možete povećati na dva načina? Prvi je kroz inicijativu ‘boost price’ koja vam donosi višu razinu tečajeva na raznim tržištima klađenja na Betssonu i za konačni rezultat na bet365.

Ove kladionice su uvele i Acca Boost bonus koji na Betssonu vrijedi samo za nogomet, dok se na bet365 odnosi i na ostale sportove poput tenisa, košarke i slično. Imajući sve ovo na umu, bilo da odaberete Betsson ili bet365, očekuje vas dobra ponuda tečajeva ako iskoristite dostupne promotivne inicijative.


Služba za korisnike

Kao i bet365, Betsson nudi prvoklasni, stručno obučeni tim za korisničku podršku. Betssonova korisnička služba nalazi se na vrhu njihove web stranice u polju ‘Centar za pomoć’ i možete ju kontaktirati 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu koristeći različite metode komunikacije kao što su e-pošta, live chat i telefon. Ono što Betsson stavlja iznad bet365 kada je riječ o korisničkoj službi je njihova opcija povratnog poziva.

Jednostavno kliknete opciju povratnog poziva na web stranici i pričekate između 15 – 60 minuta na poziv jednog od agenata službe za korisnike. Njihova opcija live chata također je izvrsna, pružajući odgovor u roku od 30 sekundi. Isto tako, live chat servis bet365, zajedno s virtualnim asistentom i pravim agentima, automatski daje povratne informacije tako da probleme možete rješavati u realnom vremenu.


Druge karakteristike bet365 i Betssona

Uz sport, klađenje uživo, tečajeve i korisničku službu, da biste donijeli konačnu odluku o tome da li birate Betsson ili bet365, morate pogledati i druge važne aspekte oba operatera predstavljene u nastavku.

Sportske promocije

Nakon što smo usporedili bonuse koje su ponudile ove dvije stranice, mučili smo se da biramo između Betssona i bet365. Oba operatera nudi vam sportski bonus dobrodošlice odmah po registraciji, povećanje tečajeva u određenim jasno istaknutim mečevima, kao i druge promocije ako ste njihov redovni član. Ipak u pogledu bonusa više nam se istaknuo bet365 naročito u polju klađenja na konjske utrke, stoga bi mu i ovaj put dali prednost u odnosu na švedskog konkurenta.

Klađenje u pokretu

Za igrače koji žele pristupiti kladionici na svojim telefonima i kladiti se u pokretu na bilo kojoj lokaciji u Hrvatskoj, mobilna verzija stranice Betsson ili bet365 je odličan izbor. Alternativno, tu su i Betsson i bet365 aplikacije koje su kompatibilne kako s Androidom tako i s iOS mobitelima. Ipak trebate znati da zbog ograničenja u državi Betsson aplikacija u našoj regiji trenutno nije dostupna. S druge strane bet365 app možete instalirati putem Apple Storea ili putem službene stranice, u bilo kojem trenutku. Iz tog razloga bet365 osvaja još jedan bod.


Mogućnosti plaćanja

Iako smo je posljednju naveli, jedna od prvih stvari koje radimo kako bismo utvrdili je li kladionica dobar izbor za igrače je provjera dostupnih sustava plaćanja u odjeljku za blagajnike. Betsson prihvaća širok raspon e-novčanika kao što su Skrill, PayPal, Neteller, PaysafeCard i drugi, uz kartične metode i bankovne transfere. U usporedbi načina plaćanja, bet365 zaostaje za Betssonom, jer podržava značajno manji broj digitalnih novčanika.


Konačno mišljenje – Koja je bolja alternativa?

Betsson je vrlo izvanredan operater koji radi fantastičan posao u svim aspektima klađenja, uključujući sport, tečajeve, promocije, mobilno klađenje i klađenje u stvarnom vremenu, te pruža izvrsnu korisničku podršku. Ipak, nijanse su odlučile da će bet365 prevladati u ovom sukobu, s obzirom na to da su mu brojne karakteristike koje smo ispitali bile superiornije od onih kod švedskog rivala.

25€
(prvi depozit): 100%
Posjeti bet365
  • Prijenos uživo i klađenje u stvarnom vremenu
  • Kalendar sportskih utakmica uživo
  • Aplikacije za razne operativne sustave
94% Omjer isplate
25€ (prvi depozit): 100%
Posjeti bet365
  • Prijenos uživo i klađenje u stvarnom vremenu
  • Kalendar sportskih utakmica uživo
  • Aplikacije za razne operativne sustave
bet365 Recenzija