Betwinner Aplikacija za online klađenje u Hrvatskoj

Betwinner Aplikacija

Betwinner kladionica već dugi niz godina pruža usluge klađenja, čime je stekla određenu reputaciju i popularnost. Osnovao ju je 2007 godine Prevailer B.V., tvrtka registrirana na adresi Chuchubiweg 17 Curacao, CW. Curacao licenca je ovoj kladionici omogućila širenje poslovanja diljem svijeta, a vrlo brzo se istakla u oblasti mobilnog klađenja.

S obzirom na to da je klađenje putem pametnih telefona nešto što ovu kladionicu izdvaja od konkurencije, odlučili smo napraviti temeljitu recenziju Betwinner aplikacija za Android i iOS koju ćete imati prilike pročitati u nastavku.

BetWinner BetWinner Recenzija 93/100
 • Cashout
 • Prijenos uživo
 • 24/7 korisnička podrška

Desktop u usporedbi s mobilnom verzijom službene stranice

Službenoj stanici operatera možete pristupiti iz udobnosti vlastitog doma pomoću računala ili prijenosnog računala ili s bilo kojeg mobilnog uređaja dok ste na putu. Stranica je kompatibilna sa svim operativnim sustavima, tako da se možete poslužiti svim mogućnostima klađenja koristeći Android, iPhone ili iPad.

Desktop i mobilna verzija stranice imaju prilično moderan izgled i obje se mogu pohvaliti laganim i intuitivnim sučeljem. U mobilnoj verziji stranice svi bitni elementi, kao što su online listić, sport, izbornik i drugi, nalaze se na samom dnu. Na vrhu stanice jedino je istaknuto polje za registraciju i prijavu. Po pitanju funkcionalnosti, ni mobilna ni desktop verzija ne zaostaju, što znači da se možete brzo kretati iz jedne rubrike u drugu ili gledati prijenose utakmica uživo bez ikakvih smetnji i prepreka.

Organizacija stranice prilagođene mobilnim uređajima znatno je više usporediva s aplikacijom Betwinner nego s verzijom za stolna računala. Kao rezultat toga, ako imate prethodnog iskustva s klađenjem na mobilno adaptiranoj stranici, lako ćete se kretati aplikacijom Betwinner. U nastavku saznajte više o Betwinner aplikaciji za Android.


Betwinner aplikacija za klađenje na Android mobitelima

Kladionica Betwinner napravila je vrhunsku aplikaciju koja je usklađena s Android operativnim sustavima. Nalazi se na dnu službene stranice, neposredno iznad ikonica popularnih društvenih mreža poput Instagrama, Facebooka i drugih. Nećete je propustiti; kada pritisnete polje ‘Betwinner mobilna aplikacija’ otvorit će vam se novi prozor u kojem trebate dodirnuti žuti okvir kako biste preuzeli softver na svoj uređaj.

Nakon toga slijedi kratak proces instalacije i vaša Betwinner aplikacija za Android je spremna za korištenje. Možete je pregledavati kao gost ili se odmah prijaviti ili registrirati. U svakom slučaju, vidjet ćete da je lijepo dizajnirana, sa svijetlom temom i uočljivim zelenim detaljima koji ističu bonuse na vrhu, online listić na dnu i druge značajke.

Aplikacija Betwinner za Android osigurat će glatko odvijanje vašeg klađenja u stvarnom vremenu jer podržava prijenos utakmica uživo i pruža vam potpune podatke, kao što su statistike momčadi, informacije o sucima, turnirske tablice i slično. Povrh toga, Betwinner aplikacija uključuje tečajni dijagram, opciju primanja obavijesti o događajima i dodatne korisne značajke.

Također imajte na umu da je potpuno sigurna za igrače. Dodatni mehanizmi zaštite bit će vam dostupni kroz unos PIN-a i biometrijskih podataka (lice i otisak prsta).


Betwinner aplikacija za vlasnike iOS-a

Iako većina lokalnih recenzija ove kladionice navodi da je Betwinner aplikacija za iOS dostupna igračima iz Hrvatske – nažalost još uvijek nije. To smo potvrdili u komunikaciji s agentom korisničke podrške operatera. Ako ste igrač koji koristi iOS uređaj, ne morate odustati od mobilnog klađenja jer ne postoji softver kompatibilan s vašim operativnim sustavom.

Uvijek vam je na raspolaganju mobilna verzija stranice koja je jednako funkcionalna kao Betwinner aplikacija za Android. Bez potrebe za preuzimanjem softvera, putem mobilno prilagođene stranice s vašeg iOS uređaja imat ćete pristup desecima sportova, funkciji praćenja prijenosa utakmica, posebnom odjeljku s rezultatima i mnogim drugim značajkama.


Ponuda bonusa korisnicima Betwinner aplikacija

Betwinner aplikacija vas nagrađuje ako postanete njen novi korisnik. Riječ je o sportskom bonusu od 100% na prvi depozit s kojim možete zaraditi do 100€ za klađenje. Uvjeti za preuzimanje su depozit od minimalno 1€ i popunjavanje osobnih podataka u rubrici ‘Osobni profil’. Postoji i alternativna opcija, odnosno paket dobrodošlice od 1.500€ + 150 FS, koji možete aktivirati depozitom od 10€ ili više. Prethodno opisane promocije odnosile su se isključivo na nove igrače. Ako već imate račun, Betwinner aplikacija će vam ponuditi dućan promo kodova, 100% depozit bonus svakog četvrtka, sportski cashback i još mnogo toga.


Načini plaćanja u Betwinner aplikaciji

Uplate na korisnički račun, kao i isplate potencijalnih dobitaka, moguće je izvršiti izravno iz Betwinner aplikacije. Podržane su mnoge metode plaćanja, a sve su podijeljene u kategorije bankovnih kartica, bankovnih transfera, e-vaučera, e-novčanika i kriptovaluta. Minimalni limiti uplata razlikuju se ovisno o odabranoj opciji i kreću se od 1 EUR na više. Isto vrijedi i za podizanja s računa. Što se tiče uplata, one su trenutne, dok obrada isplata traje određeno vrijeme. Sve transakcije su bez dodatnih troškova.


Betwinner aplikacija – Popis najzanimljivijih značajki klađenja

Aplikacija Betwinner dolazi s puno intrigantnih i korisnih značajki. Sljedeći popis sadrži detaljnije informacije o njima:

 • Statistika: Operater se pobrinuo da u aplikaciji imate pristup kompletnoj statistici utakmica. U odjeljku statistika nalaze se podaci o međusobnim susretima timova, turnirske tablice i ostalo. Osim toga, pritiskom na tri točkice na vrhu odabranog događaja imat ćete pristup i dijagramu tečaja.
 • Uživo prijenosi: Neki od sportskih događaja u ponudi dolaze s video prijenosom visoke kvalitete u stvarnom vremenu. Možete im pristupiti dodirom na ‘Prijenos’. Video je moguće zaustaviti, a okvir streaming-a proširiti na cijeli ekran.
 • Klađenje jednim klikom: Ovu značajku možete omogućiti u postavkama aplikacije. Ako je aktivirate, moći ćete stvarati oklade u aplikaciji Betwinner sa samo dva dodira (jedan na tečaj i drugi na ulog).
 • Obavijesti o događajima: Postoji dva načina da uključite ovu opciju. Prvi je dodirom na ikonu zvona odabrane utakmice, drugi je u postavkama aplikacije. U postavkama također možete aktivirati značajku LED indikatora kada primite obavijesti. Obavijesti se mogu odnositi na rezultat utakmice, jedanaesterce, kornere i drugo.

Najčešće postavljena pitanja

Je li Betwinner aplikacija sigurna za korištenje?

Kada se kladite putem Betwinner mobilne aplikacije, ne trebate brinuti o riziku za sigurnost svojih podataka. Za dodatnu zaštitu možete uključiti opciju unosa PIN-a i očitavanja biometrijskih karakteristika (lice i otisak prsta).

Koje značajke u aplikaciji Betwinner mogu pomoći pri klađenju?

Postoji više takvih značajki. Mi smo izdvojili: kvalitetne prijenose utakmica uživo, kompletnu statistiku, obavijesti o događajima i mogućnost klađenja jednim klikom.

Dopušta li aplikacija Betwinner uplate i isplate s računa?

Transakcije dopune korisničkog računa kao i isplate dobitaka s istog možete izvršiti putem Betwinner aplikacije, bez potrebe za otvaranjem službene stranice kladionice.

Koji me bonusi očekuju ako se registriram preko Betwinner aplikacije?

Kladionica nudi dvije vrste poticaja svojim novim igračima. To su sportski bonus na prvi depozit do 100€ i paket dobrodošlice koji sadrži bonus novac do 1500€ + 150 besplatnih okretaja.

Mogu li preuzeti Betwinner aplikaciju na svoj iOS uređaj?

Za sada, hrvatski igrači mogu instalirati i koristiti samo softver temeljen na Androidu. Betwinner aplikacija za iOS trenutno nije dostupna u našoj regiji.


Konačno mišljenje o Betwinner aplikaciji

Aplikacija Betwinner za Android uređaje učinila je klađenje u pokretu privlačnijim, ugodnijim i dinamičnijim. Uživali smo gledajući prijenose uživo i prateći statistiku, a alat za klađenje jednim klikom omogućio je da nam kreiranje online listića teče brže nego ikad prije. Unatoč činjenici da nam je nedostajala Betwinner iOS aplikacija, naše iskustvo mobilnog klađenja s ovom kladionicom bilo je bez premca.

100€
Matchbonus (prvi depozit): 100%
Posjeti BetWinner
 • Cashout
 • Prijenos uživo
 • 24/7 korisnička podrška
94% Omjer isplate
100€ Matchbonus (prvi depozit): 100%
Posjeti BetWinner
 • Cashout
 • Prijenos uživo
 • 24/7 korisnička podrška
BetWinner Recenzija