BetWinner bonus

betwinner bonus

BetWinner je osnovan 2018., i iako možemo pronaći porijeklo ove nove kladionice u istočnoj Europi, njezino je trenutno sjedište na Cipru i posjeduje Curacao licencu. Brend već broji 400.000 aktivnih igrača. Posebno je jedinstven zbog širokog spektra načina plaćanja koje prihvaća, kao i zbog svoje učinkovite platforme za klađenje.

Kladionica nudi različite vrste uzbudljivih bonusa igračima, kao što su bonus dobrodošlice i besplatne oklade.

Bonus dobrodošlice

Budući da je BetWinner vrlo velika platforma za klađenje koja ima ogromnu bazu igrača, očekuje se samo da imaju lijepe i velike bonuse koji bi mogli privući nove igrače da se pridruže. Osim toga, imaju i mnoštvo bonusa za postojeće igrače kako bi ostali vjerni brendu.

BetWinner je poznat po tome što svojim igračima nudi dobar 100% bonus na njihov prvi depozit do 100 €. Ovdje su uvjeti i odredbe koje morate uzeti u obzir prilikom korištenja bonusa:

 • Minimalni depozit koji trebate napraviti da biste iskoristili bonus je 1 €.
 • Maksimalni iznos bonusa koji možete dobiti od ovog bonusa dobrodošlice je 100 €.
 • Korisnici mogu dobiti ovaj bonus samo jednom.
 • Polog se odmah pripisuje na vaš račun nakon što uplatite depozit.
 • Bonus ima uvjet klađenja od 5x u okladama na akumulator.
 • Akumulatorske oklade moraju imati 3 događaja ili više i moraju imati koeficijente od najmanje 1,4.
 • Sve oklade moraju biti podmirene prije nego što se može povući iznos.
 • Zahtjevi za klađenje moraju biti ispunjeni u roku od 30 dana od datuma registracije. U suprotnom, bonus će isteći.
 • Bonus se ne može koristiti zajedno s drugim promocijama.
 • Ako se utvrdi da zlorabi bonus, BetWinner će zatvoriti vaš račun.

Kako zatražiti bonus dobrodošlice?

 • Otvorite BetWinnerovu web stranicu i kliknite gumb Prijava.
 • Vidjet ćete obrazac za registraciju koji zahtijeva vaše osobne podatke.
 • Dovršite registraciju, uplatite depozit i dobit ćete bonus dobrodošlice.

Bonusi za postojeće igrače

Osim bonusa dobrodošlice, BetWinner također nudi mnogo cool drugih bonusa koje biste možda željeli iskoristiti. Možete ih pogledati u nastavku:

100% bonus na depozit u četvrtak

Ovaj bonus je 100% bonus na depozit u četvrtak. Očito, ovo je bonus koji se igra u četvrtak. Sada, s ovim bonusom, možete dobiti 100% bonus ako uplatite 10 € svakog četvrtka od 12:00 do 23:59. Maksimalni iznos bonusa koji možete dobiti je 100 €. Nakon što to ispunite, bonus možete odmah dobiti na vaš račun i uložiti bonus na bilo koji sportski događaj. Oklada se također mora okladiti 3x u akumulatorskim okladama od najmanje 1,4 koeficijenta unutar dana.

25% bonusa na depozit

Ovo je bonus od 25% ako plaćate koristeći Jeton, Paykasa ili Astropay. Nakon što primite bonus na depozit, morate ga okladiti 5x u okladama na 3 događaja s koeficijentom od najmanje 1,4. 25% će se temeljiti na iznosu koji ste uplatili na svoj račun tijekom tog vremena. Opet, zahtjevi za klađenje moraju biti ispunjeni u roku od 24 sata.

Akumulator dana

Ovaj bonus će vam omogućiti da povećate svoje izglede na sportskom tržištu. Sve što trebate učiniti je kladiti se na nekoliko oklada na akumulator. Ako neka od njih bude dobitna, onda možete povećati kvote za 10%.

Bitka za listiće

Bitka za kladioničarski listić zahtijeva od vas da položite okladu s koeficijentom između 30 i 501 uključujući ulog s ulogom od 1 €. Oklada se nudi za sport i sportske događaje uživo. Održava se svakog 1. u mjesecu pri čemu će prva dva igrača s najvećim koeficijentom dobiti nagradu. Drugoplasirani i trećeplasirani dobit će i utješne nagrade za svoje sudjelovanje.

Advancebet

U osnovi, Advancebet je oklada koja vam omogućuje da dobijete “predujam” ako ikada vaš saldo nije dovoljan za novu okladu i ako imate nepodmirenih oklada. Međutim, neće sve vaše nepodmirene oklade ispunjavati uvjete za dobivanje Advancebet. Prvo morate provjeriti svojih nepodmirene oklade kako biste vidjeli mogu li vam one donijeti avansnu okladu. Ako jesu, možete iskoristiti Advancebet i dobiti predujam koji je jednak iznosu vaše nepodmirene oklade.

Osiguranje oklada

Promocija Bet Insurance je u osnovi osiguranje oklade u slučaju da izgubite okladu. Ako ikada izgubite, vratit ćete novac za okladu. BetWinner vam nudi 100% osiguranje oklade ako izgubite okladu. Platforma će odlučiti koliko osiguranja možete dobiti i koliko biste trebali platiti za osiguranje svoje oklade.

Bonus za seriju izgubljenih oklada

Ova bonus serija će stupiti na snagu ako izgubite 20 oklada. Sve što trebate učiniti je napraviti 20 uzastopnih oklada. Ako sve budu gubitne, dobivate bonus iznos ovisno o ulozima. Najveći iznos koji možete dobiti je 500 € ako se kladite na visoke uloge.

Rođendanski bonus od BetWinner-a

Ovo je u osnovi rođendanski dar iznenađenja od BetWinnera ako platforma otkrije da je vaš rođendan. Za slavljenike rođendana dobit ćete osobni promotivni kod koji može koristiti samo vaš račun. To možete provjeriti u odjeljku dostupnih bonusa na vašem računu.

BetWinner Uvjeti Bonusa 93/100
 • Cashout
 • Prijenos uživo
 • 24/7 korisnička podrška
100€ Bonus dobrodošlice Posjeti BetWinner