CampoBet bonus novosti

Campobet bonus
CampoBet je još jedno izvrsno mjesto za klađenje koje je u izravnom vlasništvu Tranello Group, grupe tvrtki koje su registrirane na Cipru. Kao takav, brend distribuira svoje usluge kockanja diljem Europe i drugih zemalja diljem svijeta zahvaljujući valjanoj licenci koju je izdala vlada Curacaoa.

Unatoč tome što je prilično nov na sceni, budući da je online tek od 2018., CampoBet je napredovao i sada se može pohvaliti s opsežnom bazom zadovoljnih igrača koji su zadovoljni cjelokupnim uslugama klađenja ove marke.

Bonus dobrodošlice

Ljubitelji sportskog klađenja dobivaju toplu dobrodošlicu u CampoBet kroz svoj prvi depozit. U ovoj ponudi CampoBet će udvostručiti prvi depozit koji uplatite na njihovu kladionicu. Dakle, bonus će iznositi 100% uplaćenog iznosa, a maksimalni bonus koji se isplati biti 100 €.

Kako zatražiti bonus dobrodošlice?

Budući da je ovo bonus dobrodošlice, namijenjen je samo novim igračima. Kada završite s postupkom postavljanja računa, prijeđite na odjeljak blagajne i izvršite svoj prvi depozit. Ponuda dobrodošlice bit će dostupna samo za prve depozite od najmanje 20 €.

Tada ćete morati postaviti barem jednu okladu koristeći ovaj prvi depozit, s koeficijentom ne manjim od 1,50. Nakon što se vaša oklada podmiri, morate obavijestiti CampoBet tim za korisničku podršku putem chat-a uživo ili slanjem e-pošte na adresu [email protected].

Nakon što je bonus dodijeljen, možete ga koristiti za oklade s isplatama stvarnog novca. Međutim, postoje određeni uvjeti i odredbe kojih se morate pridržavati kako biste bez problema mogli uživati u bonusu dobrodošlice.

Kao što je ranije spomenuto, morate napraviti prvi depozit od najmanje €20 da biste se kvalificirali za bonus dobrodošlice. No, važno je napomenuti da se prvi depoziti napravljeni putem Skrilla ili Netellera neće kvalificirati za ovaj bonus.

Dodijeljena bonus sredstva dolaze s uvjetom klađenja od šest puta većeg depozita plus bonus sredstva.

Možete odabrati pojedinačno s koeficijentom od 2,00+ ili izgraditi višestruku okladu, čiji odabiri dolaze s koeficijentom višim od 1,50. Dok koristite bonus sredstva za igranje, maksimum koji možete iskoristiti u jednoj okladi je 50 €.

Nakon što se dodijele na vaš račun, bonus sredstva će vrijediti najviše 30 dana. Ako niste ispunili zahtjeve za klađenje unutar ovog vremenskog okvira, tada se bonus sredstva, kao i svi povezani dobici, oduzimaju od stanja vašeg računa.

Ako se odlučite povući iz bonus aranžmana prije nego što ispunite uvjet klađenja, tada se bonus automatski poništava, čime gubite sve prikupljene dobitke.

Bonus ponude za postojeće igrače

CampoBet dobro zna da privlačenje novih igrača velikodušnim ponudama za registraciju nije dovoljno. Ugledna kladionica koja želi imati bazu vjernih kupaca trebala bi imati promocije, koje su ekskluzivne za njihove postojeće klijente. U tom smislu, CampoBet ima širok raspon promo ponuda. U nastavku smo istaknuli samo neke od najprivlačnijih.

Besplatna oklada na tenis

U ovoj ponudi od vas će se tražiti da napravite deset pojedinačnih oklada na deset različitih teniskih mečeva. Odabrani mečevi moraju biti unutar ATP/WTA kruga, a svaka vaša oklada treba imati koeficijent od najmanje 2,0. Tada ćete dobiti 10% bonusa na ukupan iznos uložen u svih deset mečeva. Bonus se izdaje kao besplatna oklada, koja se može kretati između €10 i €100.

Tjedni bonus za ponovno učitavanje

Svaki vjerni kupac koji izvrši prvu transakciju na svom računu za tjedan dana može kontaktirati predstavnika CampoBet-a. Zatražite svoj bonus za ponovno punjenje, koji će odgovarati njihovom depozitu za 50%. Uvjet je da na svoj račun uplatite najmanje 20 € dok je maksimalna nagrada 500 €. Štoviše, ova ponuda vrijedi na tjednoj bazi.

Uvjeti rollover za ovu ponudu identični su uvjetima prvog depozita za sport, što smo već detaljno objasnili. Ovdje je sažetak.

  • Maksimalni ulog: 50 €
  • Promet: 6x
  • Rok: 30 dana
  • Tečajevi: 2,00+ za pojedinačno, 1,50+ po odabiru za višestruke oklade

Cashback Bonus

Dobijate između €20 do €500 refundiranih na vaše gubitke akumulirane između ponedjeljka i nedjelje na CampoBet-u. Imajte na umu da povrat novca možete zatražiti samo jednom tjedno. Iskoristite kredite koje dobijete u kladionici i uložite iznos tri puta.

Kako biste otključali ovu ponudu, morate kontaktirati korisničku podršku ponedjeljkom. Konačno, cashback bonus je jednak 10% vaših ukupnih gubitaka iz prethodnog tjedna.

Neograničeno višestruko klađenje

Također poznata kao ACCA pojačanje, ova promocija omogućuje igračima koji ulože kombiniranu okladu s 3 ili više oklada da dobiju 10% bonusa na svoj dobitak. Jedini uvjet je da kladitelji naprave akumulator s tri ili više odabira. Svaki događaj mora biti s koeficijentom od 1,80+.

Naravno, višestruka oklada mora biti dobitna kako biste mogli dobiti povećanje od 10%.

Virtualni bonus

Ovaj bonus cilja ljubitelje virtualnog sportskog klađenja. U tom slučaju od vas će se tražiti da se okladite najmanje 200 € na bilo kojem od virtualnih tržišta za sportsko klađenje koje nudi CampoBet. Tada ćete dobiti 10% bonusa, koji se može kretati između 20 i 500 € ovisno o iznosu vašeg uloga. Novac bonusa iz ove ponude bit će isplaćen kao besplatne oklade, koji će biti dodijeljen na Bonus račun na vašem CampoBet računu.

Besplatne oklade se mogu koristiti za klađenje na bilo koju od virtualnih sportskih kategorija za osvajanje stvarnih novčanih isplata. Ali prije nego što ova opcija povlačenja za takve dobitke bude dostupna, morate uložiti ekvivalent 3X izdanog bonusa.

Campobet Uvjeti Bonusa 86/100
  • Cashout
  • Prijenos uživo
  • 24/7 korisnička podrška
100€ Bonus dobrodošlice Posjeti Campobet