Copa America 2024 | Prognoze i Kvote

Copa America 2024Copa America je najveće natjecanje Južne Amerike. Najbolje reprezentacije Južne Amerike se bore za prvaka tog dijela svijeta što je uvijek jedno od najzanimljivijih reprezentativnih nogometnih natjecanja. Svi ljubitelji nogometa uvijek s velikim uzbuđenjem prate utakmice Copa Americe a sigurno da će nam Copa America 2024 donijeti pravi spektakl.

Mnogi se pitaju gdje gledati Copa America 2024 – u nastavku teksta možete pronaći TV kanale koji su zaduženi za prijenos kao i najbolje besplatne platforme za stream. Također, proći ćemo kroz rezultate posljednjih godina, postavljene kvote, ovosezonsku formu i predložiti nekoliko oklada uz koje možete očekivati profit.


Copa America – pobjednici

Sa po 15 naslova prvaka reprezentacije Argentine i Urugvaja su najtrofejnije u ovom natjecanju. Slijedi ih Brazil sa devet naslova a ne iznenađuje da su ove tri reprezentacije daleko najtrofejnije.

Od ostalih reprezentacija Copa Americu su osvajali i Peru, Paragvaj i Čile koji imaju po dva naslova prvaka te Bolivija i Kolumbija koji su po jednom bili prvaci. Osim ovih reprezentacija samo je reprezentacija Meksika još igrala finale no u oba svoja finala su poraženi. Aktuelni prvak je reprezentacija Argentine koja je prije tri godine na Maracani u finalu savladala reprezentaciju Brazila.


Gdje gledati Copa America 2024: TV prijenos i stream

Reprezentacija SAD-a bit će domaćin 48-og izdanja Copa Americe. U 14 gradova će se 16 reprezentacija od 20.06. do 14.07. takmičiti za prvaka Južne Amerike. Naravno da nas očekuje spektakl a mnogi se pitaju gdje gledati natjecanje za prvaka Južne Amerike. Za TV prijenos Copa America 2024 zaduženi su kanali Arena Sporta. Svi ljubitelji reprezentativnog nogometa moći će uživati u najzanimljivijim dvobojima na njihovim kanalima.

Svi oni koji su pretplaćeni na njihove kanale i koji se nalaze pored malih ekrana mogu uživati u mečevima najboljih nogometaša Južne Amerika. Ipak, nemaju svi Arena Sport kanale na TV prijemnicima. I oni koji imaju nekada žele gledati utakmicu koji se ne prenosi trenutno ili nisu u mogućnosti biti kraj TV-a. Zbog toga za utakmice Copa Americe svi ljubitelji nogometa traže najbolji live stream.

Na internetu se može pronaći mnoštvo i plativih i besplatnih live stream stranica za Copa America 2024 2024. Ipak, besplatne stranice su preopterećene reklamama, kasne te često zastaju. Prema našem mišljenju daleko najbolji izbor za gledanje Copa Americe je stream online kladionica. Najbolje online kladionice pružaju mogućnost besplatnog gledanja utakmica najboljih reprezentacija Južne Amerike. Također, možete se i u toku mečeva kladiti na vaše omiljene reprezentacije da će pobjediti u susretu, proći u iduću rundu ili postati prvak Južne Amerike i na taj način imati još veći užitak.


Copa America 2024 – najbolje kvote na pobjednika

Copa America 2024 kvote na pobjednika – prvih pet favorita:

 • Argentina @2.75
 • Brazil @3.25
 • Urugvaj @6.00
 • Meksiko @12.00
 • Kolumbija @13.00

Sasvim očekivano, reprezentacija Argentine i Brazila su prvi favoriti. Kladionice su dale nešto veću prednost Argentini ponajviše zbog igara ove reprezentacije na Svjetskom Prvenstvu. Urugvaj je uvijek u užem krugu favorita i sigurno da imaju kvalitet da odu samog kraja. Krug top 5 favorita zatvaraju Meksiko i Kolumbija. Također u najveće favorite moramo ubrojati i domaćine, reprezentaciju SAD-a koja nikada nije raspolagala kvalitetnijom momčadi.

22bet 22bet Recenzija 100/100
 • Brza oklada
 • Mobilne aplikacije
 • 100+ načina plaćanja


Copa America 2024 – na koga se kladiti?

Kada je riječ o reprezentativnom nogometu, posebno u Južnoj Americi navikli smo da je sve moguće. Stoga su i kvote za klađenje jako visoke. Također, svako veliko nogometno reprezentativno natjecanje donosi mnoštvo mogućnosti za dugoročna klađenja. Klađenje na pobjednika svakako donosi potencijalno jako visok profit. Klađenje na pobjednika skupine kao prolaz reprezentacije u knockout fazu također može biti jako profitabilno. Svi ljubitelji nogometa mogu pronaći mnoštvo value bet oklada, uživati u najboljim utakmicama a uz pravilnu raspodjelu uplate može se očekivati i profit.

Pobjednik Copa America 2024 – na koga se kladiti?

Reprezentacija Argentine je prvak svijeta. Predvođeni Messiem oni brane naslov prvaka Copa Americe i sigurno su u samom vrhu favorita. Ipak, uz ogromnu konkurenciju tečaj od 2.75 da će odbraniti naslov prvaka je isuviše nizak.

Ukoliko želite igrati na jednog od prva dva favorita mišljenja smo da je bolji izbor reprezentacija Brazila. Jasno je da među ove dvije reprezentacije nema favorita. Kvota na reprezentaciju Brazila je nešto visočija i to je najveći razlog što blagu prednost u ovom odabiru dajemo njima.

Mišljenja smo da je ipak daleko bolji izbor raspodjela uloga na nekoliko ostalih reprezentacija. Urugvaj je uz Argentinu najtrofejnija reprezentacija ovog natjecanja. Da, nisu osvojili Copa Americu od 2011. godine no oni su uvijek jako nezgodni u knockout fazi. Imaju jednu od najlakših skupina, izuzetno kvalitetnu reprezentaciju i mišljenja smo da je uz tečaj 6.00 klađenje da će reprezentacija Urugvaja osvojiti Copa Americu najbolji izbor.

Reprezentacija Meksika je razočarala ranim ispadanjem sa Svjetskog Prvenstva. Teško je očekivati da ova reprezentacija može do samog kraja. Ipak, u skupini sa Ekvadorom, Venecuelom i Jamajkom su apsolutni favoriti. Tečaj od 2.10 da će Meksiko biti prvoplasirana ekipa skupine izgleda sjajno. Oni koji igraju na više uloge mogu profitirati i klađenjem da će proći u knockout fazu.

Reprezentacija Kolumbije u posljednjih godinu dana izgleda fantastično. Predvođeni sjajnim Luisom Diazom uz još nekoliko fantastičnih pojedinaca poput Jamesa, Mine, Lerme i ostalih imaju individualni kvalitet da savladaju svaku reprezentaciju svijeta. Oni su u kvalifikacijama za Svjetsko Prvenstvo i dalje neporaženi. U tom kvalifikacionom ciklusu su igrali i protiv Brazila i protiv Urugvaja što dovoljno govori o njihovim trenutnim partijama.

Mišljenja smo da bi oni mogli biti potencijalno iznenađenje. Tečaj od 13.00 na Kolumbiju izgleda zaista primamljivo uzevši u obzir njihovu formu i individualni kvalitet. Kada govorimo o reprezentaciji SAD-a jasno je da je ovo njihova najbolja generacija. Možda neće do samog kraja no pred domaćim navijačima u skupini sa Panamom i Boliviom gotovo da ne postoje šanse da neće u knockout fazu. Zbog toga je odličan izbor da će proći skupinu. Kvota od 1.15 nije isuviše visoka no ima value i može se iskoristiti za dobitni tiket.


100/100 Vidi recenziju
122€
Matchbonus (prvi depozit): 100%
Posjeti 22bet
 • Brza oklada
 • Mobilne aplikacije
 • 100+ načina plaćanja
95% Omjer isplate
122€ Matchbonus (prvi depozit): 100%
Posjeti 22bet
 • Brza oklada
 • Mobilne aplikacije
 • 100+ načina plaćanja
22bet Recenzija