DachBet Aplikacija za online klađenje u Hrvatskoj

Dachbet Aplikacija

DachBet je u vlasništvu Bellona N.V., tvrtke osnovane prema zakonima Curacaoa, sa registriranom adresom na Heelsumstraat 51, E-commerce park, Curacao. Riječ je o ne tako mladoj kladioničarskoj stranici, koja je pokrenuta 2021. godine.

Do danas, kladionica je privukla veliki broj hrvatskih igrača. Jedan od glavnih razloga za to je taj što pruža izvrsno iskustvo mobilnog klađenja. Mogu li se zasluge za uspjeh kladionice pripisati DachBet aplikacijama, saznajte u nastavku naše recenzije.


Usporedba mobilne i desktop verzije stranice

Bilo da se želite kladiti s računalom ili mobilnim uređajem, to možete učiniti na DachBetu. Ova kladionica optimizirala je svoju službenu stranicu za besprijekoran rad, bez obzira nalazite li se u udobnosti svog doma ili ste u pokretu. Desktop i mobilna varijanta službene stranice imaju nekoliko dodirnih točaka, ali i razlika.

Recimo, što se funkcionalnosti tiče, obje varijante stranica pružaju vrhunsko iskustvo. Rade bez bugova i pogrešaka u čitanju, bilo da uplaćujete na svoj Dachbet račun, kladite se u stvarnom vremenu ili komunicirate s agentom za live chat.

Zajedničko im je i to što imaju lagano sučelje. To će vam omogućiti jednostavnu navigaciju cijelim sadržajem stranica. Najuočljivije varijacije između mobilnih i desktop verzija stranica su njihov dizajn i organizacijska struktura.

S obzirom na to da je operater sve morao smjestiti na male zaslone, uključio je samo bitne dijelove na web-stranicu prilagođenu mobilnim uređajima. Kada posjetite ovu stranicu, zaslon će prikazati samo gumbe za prijavu i registraciju, LIVE, bonus dobrodošlice i slično. Kako biste pristupili komponentama kao što su bonusi, rezultati, live chat, odjeljak za promjenu jezika, morat ćete otvoriti izbornik s lijeve strane.

Što se jezika tiče, na raspolaganju će vam biti engleski, norveški, talijanski, francuski i drugi.

Sada kada smo pokrili sve bitne detalje web stranice prilagođene mobilnim uređajima, vrijeme je da pobliže pogledamo DachBet aplikacije.

Dachbet Dachbet Recenzija 86/100
  • 24/7 korisnička služba
  • 500+ događaja uživo dnevno
  • ograničenje u samo nekolicini zemalja

DachBet aplikacija za Android: Možete li je instalirati?

Kao što ste mogli primijetiti, napravili smo kompletnu analizu službene web stranice operatera, kako mobilne tako i njegove desktop varijante. No, ono što skrolanjem kroz sadržaj kladionice nismo primijetili je dio ‘DachBet aplikacija’. Iz tog smo razloga odlučili kontaktirati njihovu službu za korisnike kako bismo saznali jesu li DachBet mobilne aplikacije uopće dostupne.

Poslali smo poruku live chat agentu sa spomenutim upitom i u vrlo kratkom roku dobili odgovor da kladionica još nije razvila namjenski softver za klađenje. No, njihov ljubazni agent također nas je obavijestio da operater trenutno radi na razvoju softvera koji će hrvatski i igrači iz drugih jurisdikcija uskoro imati priliku preuzeti na svoje pametne telefone.


DachBet aplikacija za korisnike iOSa

DachBet aplikacija za iOS za sada nije dostupna na službenoj stranici operatera. Ako posjedujete iPhone pametni telefon, jedina opcija za mobilno klađenje trenutno će vam biti službena stranica.

Bez brige o preuzimanju bilo koje datoteke, možete joj pristupiti s bilo kojeg mjesta na teritoriji Hrvatske i uživati ​​u uslugama klađenja. Međutim, trebate biti svjesni da operater razvija i softver za iOS uređaje, pa kada aplikacija DachBet za Android postane dostupna, trebala bi biti objavljena varijanta pogodna za korištenje na vašem pametnom telefonu.


DachBet bonus za nove i već registrirane igrače iz Hrvatske

U slučaju da se na DachBet kladionicu registrirate putem mobilnog uređaja ili službene web stranice, možete dobiti bonus dobrodošlice. Sve što trebate učiniti je unijeti bonus kod DACH100S, izvršiti prvu uplatu od najmanje 10€. Za to će vam kladionica odobriti 100% početnog ulaganja do 100€. Ali to nije kraj. I vaša prva oklada donijet će vam bonus.

Ako stavite svoju prvu okladu od 10€ ili više s minimalnim tečajem 1,80 i unesete kod 25FREE, a slučajno je izgubite, bit će vam vraćeno 20% vašeg uloga do 25€. Prihvatljiva tržišta za ovu promociju su 1X2, točan rezultat, par/nepar i druga navedena na web stranici kladionice.

Još besplatnih oklada čeka na vas. Unosom odgovarajućeg bonus koda uz vaš 1., 2. i 3. depozit za mjesec od najmanje 50€, kvalificirate se za free bet za klađenje do 50€. Na platformi možete dobiti i 50% Reload bonus do 50€. Za ovo morate aktivirati kod DACH50S na svom sljedećem depozitu od 20€ ili više i dosegnuti rollover od 5x. Nakon što ostvarite navedeni rollover, Reload bonus će odmah biti pripisan vašem računu spreman za korištenje.


Uplata i isplata sredstava s mobilnog uređaja

DachBet kladionica nudi različite sustave plaćanja koje možete koristiti sa svog mobilnog uređaja. Za dopunu računa na raspolaganju su vam: VISA, Mastercard, Skrill, Neteller, Vaucherry, bankovni transfer, kriptovalute i druge metode depozita. Raznolik izbor mogućnosti plaćanja očekuje vas u dijelu gdje ćete podizati svoje dobitke.

Minimalni depozit je 10€, dok maksimalni iznos može doseći do 10.000€ po transakciji. Što se tiče ograničenja isplata, možete podići ukupno do 5000€ sa svog računa u razdoblju od 7 uzastopnih dana. Treba imati na umu i to da su uplate trenutne, dok svaka isplata prolazi kroz proces provjere identiteta, pa to može dovesti do određenog kašnjenja u njihovoj potvrdi. Također je značajno i to da transakcije uplate i isplate ne uključuju naknade.


DachBet aplikacija – Ključne značajke mobilnog klađenja

Iako DachBet kladionica za sada nema Android i iOS aplikacije, igračima nudi službenu stranicu koja se može pohvaliti sljedećim korisnim značajkama mobilnog klađenja:

  • Rezultati: Odaberite vrijeme s vodoravne liste i sport s okomite liste na stranici operatera prilagođenoj mobilnom uređaju kako biste došli do ishoda željene utakmice koju biste provjerili.
  • Event Builder: Značajka ‘Event Builder’ omogućuje vam stvaranje prilagođene oklade kombiniranjem dva tima iz različitih događaja. Ova značajka dostupna je samo za pojedinačne oklade prije utakmice na nogomet i košarku.
  • If Bet: Omogućuje vam da postavite više pojedinačnih oklada kako biste povećali svoje dobitke dok riskirate samo jedan ulog. Oklade mogu biti na razlike bodova, novčane linije ili bilo koju drugu vrstu tržišta, a mogu se odnositi na različite sportove i vrijednosti.

Najčešće postavljena pitanja

Mogu li se kladiti u DachBet kladionici s mobilnog uređaja?

Naravno, možete. To je osigurano zahvaljujući službenoj web stranici koja radi na svim vrstama mobilnih uređaja.

Je li aplikacija DachBet dostupna za Android ili iOS?

Nažalost, DachBet aplikacija trenutno nije razvijena. Ovo se odnosi i na iOS i na Android verziju.

Kada će DachBet mobilna aplikacija biti lansirana?

Agent podrške za live chat obavijestio nas je da je trenutno u tijeku razvoj aplikacija DachBet. No nije mogao precizirati točan datum njihova lansiranja.

Nudi li DachBet sportske bonuse za mobilno klađenje?

Postoji više bonusa koje možete iskoristiti za mobilno klađenje. Prije svega, tu je bonus dobrodošlice za sport od 100% prvog depozita do 100€.

Kako mogu financirati mobilno klađenje na stranici DachBet?

To možete učiniti pomoću neke od dostupnih opcija plaćanja kao što su platne kartice, e-novčanici, e-vaučeri ili kriptovalute.


Konačno mišljenje o DachBet aplikaciji

DachBet kladionica, bez obzira na nedostatak aplikacija, pružila nam je odlično iskustvo mobilnog klađenja. Uživali smo u brojnim sportskim bonusima kao i raznim opcijama plaćanja koje su nam uvijek bile nadohvat ruke. Sa zadovoljstvom smo saznali da je operater trenutno koncentriran na razvoj aplikacija za Android i iOS, stoga vjerujemo da će klađenje u pokretu podići na još višu razinu!

Dachbet Dachbet Recenzija 86/100
  • 24/7 korisnička služba
  • 500+ događaja uživo dnevno
  • ograničenje u samo nekolicini zemalja