Ekvador - Senegal, Savjet za klađenje, Najava & Kvote (29.11)

Ekvador i Senegal u direktnoj borbi za prolazak u narednu rundu natjecanja. I jedni i drugi su bili odlični u dosadašnjem tijeku SP, ali sada jedna momčad mora ići dalje, a jedna završiti nastup u skupinama.
Team 1 Logo DWDDD
29.11.2022 Khalifa International Stadium, Doha 16:00
Team 2 Logo WLDWL
Najbolji tip: Remi 3,24 Posjeti bet-at-home

O utakmici

Treće kolo SP počinje, i sve se karte bacaju na prolaz skupina, i Ekvador i Senegal imaju svoju šansu i zaslužili su je. Meč koji je jako teško prognozirati jer su momčadi dosta izjednačenje, a čak i kladionice misle slično. Kvota za pobjedu Ekvadora je je 2,45, za remi 3,24, a za pobjedu Senegala 3,11. Kvota za remi na poluvremenu je 2,01.

Ekvador – Senegal : Trenutna situacija

Ekvadoru za prolaz je potrebna ili pobjeda ili remi, Senegalu samo pobjeda. Postoji i teoretska opcija u kojoj Senegal može proći sa remijem, ali za takav scenarij je potrebno da Qatar pobijedi Nizozemsku sa minimalno 2 gola razlike, što djeluje veoma nevjerojatno. Senegal, znajući to, sigurno će krenuti po 3 boda, kalkulacija više nema, jedini problem je što sa druge strane terena ima organiziranu momčad Ekvadora.

Ekvador statistika i forma

Reprezentaciju Ekvadora prije svega krasi izuzetno uspješno organizirana odbrana. Primaju jako malo golova, u posljednjih 8 mečeva, samo 1, onaj protiv Nizozemske u drugom kolu SP. Čak su i na toj utakmici izgledali vrlo dobro, te se stjecao dojam u jednom momentu da su bliže pobjedi nego favorizirani Nizozemci.

Svaka momčad je morala odigrati jako mnogo utakmica, i to prilično uspješno, da bi došli u situaciju u kojoj je sada Ekvador, da im treba 1 bod za plasman među 16 najboljih momčadi Svijeta.

Ekvador će sigurno znati kako da igra, neće dopustiti neko jurcanje po terenu, odbranu smo već hvalili kao jači dio tima, ali ni napad ne zaostaje.

Na zadnjih 10 službenih utakmica 9 puta su postigli minimalno 1 gol.

Enner Valencia, napadač Fenerbahce-a, je već postigao 3 gola na ovom SP i biće prava prijetnja odbrani Senegala.

Trenutna forma: 60% 2,45 pobjeda Posjeti 22Bet

Senegal Statistika i forma

Momčad Senegala je drastično hendikepirana pred samo SP kada se povrijedio jedan od najboljih igrača Svijeta, Sadio Mane. Ipak, kao što vidimo, na samom prvenstvu su se uspjeli grupirati ponovo.  Imaju 3 boda, rutinski su savladali domaćina Qatar a i Nizozemskoj su pružili više nego dostojan otpor, držali su 0:0 do 89 minute, na kraju u sudačkoj nadoknadi primili golove i izgubili 2:0.

Težak meč je pred njima, moraju savladati čvrsti Ekvador za prolaz dalje, ali su već bili pod pritiskom početkom godine kada su osvojili Afrički kup nacija i svima pokazali da su izuzetna momčad.

Trenutna forma: 50% 3,11 pobjeda Posjeti Betwinner

Ekvador – Senegal Međusobni dueli

Odigrali su jedan meč do sada, Senegal je slavio 1:0 u prijateljskom susretu, 2002 godine.

Ekvador – Senegal kvote

Kladionice jasno daju prednost Senegalu, iako kvota od 1,6 na pobjedu Senegala može biti i alarm nekim kladioničarima da se okrenu drugim opcijama kada je ovaj meč u pitanju. Manje od 2,5 gola je opcija za koju se nudi kvota od 1,64.

Za one koji traže i malo veće kvote, pobjeda Senegala 2/2 i na poluvremenu i na kraju iznosi 2,38. Ako Senegal bude odolio slabašnom napadu momčadi Qatar-a kvota za oba tima ne postižu gol je 1,61.

Savjet za klađenje i najava: Ekvador – Senegal (29.11)

Jasno je da će Senegal ići na pobjedu, ali se pita nešto i južnoamerikance u ovom duelu. Zbog toga smatramo da će biti tvrda utakmica, koja vrlo lako može završiti nekim mršavim remijem 0:0 ili 1:1.

Kvota za remi je 3,24. Kvota na manje od 2,5 gola je 1,63, a ako vjerujete da će sve da pršti od golova, kvota na više od 2,5 gola je 2,29. Kvota za oba tima postižu gol je 1,95, kontra ponuda je 1,81 da oba tima ne postižu gol. Kako je Enner Valencia u sjajnoj formi na ovom SP, kvota da će on biti strijelac je 2,87.

Najbolji tip: Remi 3,24 Posjeti bet-at-home