Eurosong 2024 | Prognoze i Kvote

Microphone,On,A,Background,Of,A,Blurry,Flag,Sweden,Close up.Pred nama je najveće muzičko natjecanje. Jedan vikend u kome svi sportovi padnu u drugi plan a Europa se okreće praćenju takmičenja u pjevanju, Eurosonga. Svi ljubitelji muzike, sporta pa i sportske kladionice uvijek s velikim uzbuđenjem prate Euroviziju a sigurno da će nam i Eurosong 2024 donijeti pravi spektakl.

Mnogi se pitaju gdje gledati Eurosong 2024 – u nastavku teksta možete pronaći TV kanale koji su zaduženi za prijenos kao i najbolje besplatne platforme za stream. Također, proći ćemo kroz rezultate posljednjih godina, postavljene kvote, ovosezonsku formu i predložiti nekoliko oklada uz koje možete očekivati profit.


Eurosong – pobjednici

Najveći broj pobjeda na Euroviziji je odnijela Irska no Irska nije bila pobjednik Eurosonga još od 1996. godine što govori koliko je ovo neizvjesno natjecnje. Prošle godine je Švedska osvojila Eurosong, Loreen sa pjesmom Tattoo je bila najbolja i zbog toga će se najveće muzičko natjecanje ove godine održati u Malmo Areni.

U posljednjem desetljeću je najuspješnija Ukrajina koja je dva puta bila pobjednik Eurosonga. Osim Ukrajine i Švedske pobjednici Eurosonga su u posljednjem desetljeću bili Italija, Nizozemska, Izrael, Portugal, Švedska i Austrija.


Gdje gledati Eurosong 2024: TV prijenos i stream

TV prijenos za Eurosong 2024 je obezjedio HRT. Oba polufinala kao i veliko finale Eurosonga se mogu gledati na kanalima HRT-a. Baby Lasagna je zaludio Hrvatsku te je Grad Zagreb obezbjedio javno gledanje Eurosonga. Zagrepčani će moći gledati finale na Europskom trgu što će sigurno biti spektakularno i potpuni užitak.

Ipak, oni koji nisu u mogućnosti biti na trgu ili kraj malih ekrana okrenut će se live streamu. Mnoštvo je i besplatnih live stram stranica gdje možete gledati Eurosong no one su pune reklama. Plative stranice svakako nisu najbolje rješenje. Prema našem mišljenju daleko najbolji izbor za gledanje Eurosonga 2024 je stream online kladionica. Najbolje online kladionice pružaju mogućnost besplatnog gledanja utakmica za Eurosong 2024. Osim toga, možete i u toku, dok uživate u pjesmama odrediti vaše favorite i u klađenju uživo položiti okladu i na taj način imati razlog više za navijanje za vaše favorite.


Eurosong 2024 – najbolje kvote na pobjednika

Eurosong 2024 kvote na pobjednika – prvih pet favorita:

 • Hrvatska @2.50
 • Švicarska @4.50
 • Italija @6.00
 • Ukrajina @7.00
 • Irska @11.00

Kako se bliži Eurosong jasnije je da je Baby Lasagna koji predstavlja Hrvatsku najveći favorit. Osim njega krug top 5 favorita zatvaraju Švicarska, Italija, Ukrajina i Irska koje bez dileme imaju najveće šanse na Eurosongu 2024.

Sjajne numere imaju i Nizozemska i Francuska i sigurno da su i oni među najvećim favoritima na Eurosongu. Mnogo se priča o Izraelu, mnogo je kritika upućeno što im je uopće dozvoljeno da se takmiče i bit će jako interesantno vidjeti kako će oni proći na ovogodišnjem Eurosongu.

20Bet 20Bet Recenzija 99/100
 • 24/7 korisnička služba
 • 40.000+ događaja mjesečno
 • Azijski hendikep


Eurosong 2024 – na koga se kladiti?

Najveće muzičko natjecanje u Europi je uvijek jako nepredvidljivo. Zbog toga su i kvote ujednačene što donosi mogućnost ostvarivanja visokog profita. Čak i ukoliko odaberete nekoliko zemalja potencijalna zarada je ogromna.

Bez obzira tko je vaš favorit ukoliko se kladite na pobjednika potencijalni profit je izuzetno visok. S obzirom na to, na mogućnost klađenja na plasman u finale, top 4, top 5 ili top 5 ovo je natjecanje na koje svaki ljubitelj sportske kladionice uloži nešto novca. Ukoliko se napravi kvalitetna analiza moguće je pronaći mnoštvo value bet oklada a uz pravilnu raspodjelu uloga može se očekivati profit.

Eurosong 2024 pobjednik – na koga se kladiti?

Baby Lasagna s pjesmom Rim Tim Tagi Dim je zaludio Hrvatsku. Prema svim ljubiteljima muzike kao i prema online kladionicama on je prvi favorit. Da, Hvatska je favorit da osvoji Eurosong 2024 što je i donijelo ogromnu euforiju. Ipak, tečaj od svega 2.50 u jednom ovakvom natjecanju se ne čini kao nešto što se isplati igrati.

Ukoliko želite igrati srcem za svoju domovinu predlažemo da to učinite bez riskiranja velikog novca. Igrajte iz zabave, na niži ulog jer da bi oklada imala vrijednost šanse Baby Lasagne bi trebale biti veće od 40% što svakako nije slučaj.

Nemo, s pjesmom The Code, predstavnik Švicarske se polahko popeo na drugo mjesto favorita prema online kladionicama kako se Eurosong bliži. Ipak, između njega, predstavnica Ukrajine Alyone Alyone & Jery Heil s pjesmom Teresa & Maria te Angeline Mango koja s pjesmom La noia predstavlja Italiju jako je teško izdvojiti favorita.

S obzirom na ponuđene kvote mišljenja smo da je najbolji odabir numera Teresa & Maria. Klađenje na Ukrajinu donosi tečaj od 7.00 što je daleko profitabilnije no tečaj od 4.50 koji nude online kladionice za klađenje na Švicarsku. Osim toga na glasanje će svakako u velikoj mjeri uticati i ratna situacija u Ukrajini. Upravo je i početak invazije u velikoj mjeri odlučio i pobjednika prije dvije godine.

Zbog ratne situacije i predstavnica Izraela Eden Golan s sjajnom numerom Hurricane bi mogla dobiti nešto više glasova no što se očekuje. Stoga je za ljubitelje većih kvota klađenje na Izrael najbolji izbor. Pobjeda Izraela se plaća kvotom od 36.00 a sjajan izbor je svakako i klađenje da će završiti među prvih pet.

Joost Klein s pjesmom Europapa predstavlja Nizozemsku. On je pjesmu posvetio svojim roditeljima koji su preminuli i svi koji razumiju tekst njegove pjesme svakako će ga ubrojati među svoje favorite. Sama pjesma je jako zarazna i sigurno će se naći u vrhu a kvota od čak 15.00 izgleda kao odličan izbor.


100€
Matchbonus (prvi depozit): 100%
Posjeti 20Bet
 • 24/7 korisnička služba
 • 40.000+ događaja mjesečno
 • Azijski hendikep
94% Omjer isplate
100€ Matchbonus (prvi depozit): 100%
Posjeti 20Bet
 • 24/7 korisnička služba
 • 40.000+ događaja mjesečno
 • Azijski hendikep
20Bet Recenzija