FEZbet Aplikacija za online klađenje u Hrvatskoj

Fezbet Aplikacija

Rabidi N.V., tvrtka registrirana na adresi Scharlooweg 39, Willemstad, Curacao, odgovorna je za stvaranje FEZbeta. Ova online kladionica, koja je počela s radom 2020. godine, ima jednu od globalno priznatih licenci koju je izdala inozemna vlada Curacaoa. Kladionica FEZbet iznimno je posvećena stvaranju ugodnog iskustva mobilnog klađenja za sve igrače iz Hrvatske.

Puno je truda uloženo da mobilna stranica bude kompatibilna sa svim mobilnim uređajima, no je li FEZbet aplikacija za mobilne pokrenuta? Više o FEZbet aplikacijama za klađenje možete saznati u nastavku naše recenzije.


FEZbet službena stranica za mobitele u usporedbi s desktop verzijom

Ako ste u potrazi za izvrsnim iskustvom klađenja u pokretu, FEZbet je prava opcija za vas. Operater je razvio službenu web stranicu koja je optimizirana za rad na svim mobilnim telefonima. Bez obzira koristite li za pristup ovoj stranici Android i iOS uređaje ili računala i prijenosna računala, ona će se u potpunosti uklopiti u veličinu vašeg zaslona.

Ako ste se prije kladili na desktop verziji stranice, prvi put kada posjetite mobilnu verziju bit će vam jasno da imaju vrlo sličan dizajn. U oba izdanja stranice operater je zadržao tamnu temu s detaljima žute boje i uključio iste grafičke prikaze bonusa. No verzije web-mjesta za stolna računala i mobilne uređaje imaju točke po kojima se razlikuju.

Najočitija razlika je u izgledu i organizaciji sadržaja. Mobilna verzija stranice ima prilično intuitivno sučelje, organizirano tako da je rasterećeno nepotrebnih polja. Gumbi za registraciju i prijavu zajedno s izbornikom nalaze se na dnu ekrana, dok je na vrhu zaslona istaknut jedino sandučić za depozit. Ako otvorite prethodno spomenuti izbornik, dobit ćete pristup drugim važnim komponentama stranice, kao što su sport, klađenje uživo, turniri, promocije i drugo.

Prije nego prijeđemo na detalje vezane uz FEZbet mobilne aplikacije, pohvalili bismo i to što službena stranica radi na nekoliko jezika. Bit će vam ponuđeni engleski, francuski, poljski, španjolski i drugi jezici. No, na ovom popisu nećete pronaći hrvatski.

FEZBet FEZBet Recenzija 92/100
  • 96%+ na Top ligama
  • 130+ dodatnih tržišta
  • Posebne ponude za igrače

FEZbet aplikacija za Android uređaje: Je li dostupna?

Već ste vidjeli da je operater uložio maksimalne napore kako bi vam pružio ultimativno iskustvo klađenja u pokretu na Android uređajima putem službene web stranice. Ali je li otišao dalje od toga? Nažalost nije. FEZbet kladionica nije razvila softver za klađenje koji bi bio kompatibilan s ovim operativnim sustavima.

To smo potvrdili u razgovoru s operaterovim agentom live chata, koji nas je uputio da pomoću svog Android telefona isprobamo operaterove usluge klađenja putem službene web stranice. Predstavnik kladionice nije nam mogao dati informaciju hoće li i kada FEZbet aplikacija za Android biti dostupna igračima iz Hrvatske.


FEZbet aplikacija za iOS operativne sustave

Operater nije razvio nikakav softver koji možete preuzeti na svoj iOS uređaj. Ako ste vlasnik iOS pametnog telefona, imate iste mogućnosti mobilnog klađenja kao i korisnici Androida, odnosno možete koristiti usluge kladionice izravno putem službene web stranice prilagođene mobilnim uređajima. Predstavnik live chata također nam nije mogao dati preciznu informaciju radi li operater trenutno na izradi FEZbet aplikacije za iOS niti kada će biti dostupna hrvatskim igračima za instalaciju.


Sport bonus ponuda kladionice FEZbet

Ako se registrirate putem Android ili iOS uređaja na službenoj stranici FEZbeta, očekuje vas posebna ponuda dobrodošlice za sport u vrijednosti do 100€. Da biste ostvarili pravo na nju, osim registracije potrebno je uplatiti minimalno 20€ i cijeli iznos uložiti na okladu s tečajem 1,5 ili više. Kada to učinite, bit ćete nagrađeni 100% bonusom dobrodošlice u vrijednosti do 100€.

Ne propustite priliku aktivirati tjedni Reload bonus od 50% do nevjerojatnih 500€ u FEZbet kladionici. Da biste primali ovaj bonus na tjednoj bazi, morate ispuniti iste zahtjeve za depozit i klađenje navedene kod ponude dobrodošlice.

Operater će vam također pružiti besplatnu okladu u vrijednosti do najviše 20€, 100% povrat gotovine za svaku nogometnu utakmicu koja završi 0:0, cashback bonus od 10% do 100€, Accumulator Boost za povećanje tečaja do 100% i još mnogo toga. Kompletnu ponudu sportskih bonusa operatera možete pogledati na službenoj stranici u odjeljku ‘Promocije’.


Opcije za plaćanje putem iOS i Android uređaja

Bez obzira na to koji uređaj imate, dopušteno vam je koristiti ga za dovršavanje transakcija na web stranici operatera. Za uplate i isplate možete koristiti Mastercard, Skrill, Skrill 1-Tap, Neteller, Payz, Jeton, Bitcoin, Ethereum i druge dostupne kriptovalute. Operater je postavio iste minimalne i maksimalne limite depozita kod svih dostupnih sustava plaćanja.

Minimalni depozit je 10€, dok je maksimalni ograničen na 5000€. Ista ograničenja vrijede i kada su u pitanju sustavi za isplatu dobitaka s računa. Uplate se obrađuju odmah, dok isplate mogu potrajati i do nekoliko radnih dana. Nema dodatnih troškova povezanih s vašim transakcijama izvršenim putem mobilnih uređaja na web stranici.


FEZbet aplikacija – Korisne značajke klađenja na mobitelu

Prethodno smo otkrili da FEZbet aplikacija za iOS i Android još uvijek nije u ponudi. Ipak, odlučili smo vam predstaviti niz korisnih značajki koje mogu poboljšati vaše mobilno klađenje na službenoj web stranici:

  • Značajka prijenosa utakmica: Možete gledati prijenose nogometa, košarke, tenisa i drugih sportskih događaja uživo na zaslonima svojih pametnih telefona. Operater vam je dao posebno polje označeno ikonom zaslona koje možete aktivirati da biste odabrali samo događaje opremljene značajkom prijenosa uživo.
  • Kompletna statistika utakmica: Osim prijenosa događaja uživo, možete pratiti i preciznu statistiku utakmica. Ona sadrži podatke o udarcima iz kuta, crvenim i žutim kartonima i više.
  • Nagrade u trgovini: Putem VIP programa operatera klađenjem na stranici prilagođenoj mobilnim uređajima osvajate novčiće koje kasnije možete zamijeniti za besplatne oklade i bonus novac u odjeljku ‘Trgovina’.

Najčešće postavljena pitanja

Mogu li se kladiti u FEZbet kladionici putem mobilnih uređaja?

Naravno, možete. Operater je napravio službenu stranicu koja je kompatibilna sa svim operativnim sustavima i omogućit će vam klađenje izvan udobnosti vašeg doma.

Postoji li FEZbet aplikacija koju mogu preuzeti na svoj Android ili iOS uređaj?

Kladionica FEZbet za sada nije izradila namjenski softver koji bi bio dostupan za preuzimanje igračima iz Hrvatske i drugih jurisdikcija.

Kada će mobilna aplikacija FEZbet biti dostupna za instalaciju?

Kada smo ovo pitanje uputili predstavniku korisničke podrške operatera, dobili smo odgovor da FEZbet kladionica još uvijek ne razmišlja u smjeru razvoja aplikacija za Android i iOS.

Mogu li financirati aktivnosti klađenja putem mobilnog uređaja?

Možete i to s raznolikim izborom opcija plaćanja. Putem  mobitela pristupite zvaničnoj stranici kladionice, idite u sekciju depozita i odaberite neku od kriptovaluta ili drugu opciju plaćanja kako biste nadopunili svoj korisnički račun. 

Hoću li dobiti bonus dobrodošlice ako se registriram na FEZbet putem pametnog telefona?

Ako se registrirate bilo putem pametnog telefona ili računara na zvaničnoj stranici operatera bit ćete nagrađeni sa sport bonusom dobrodošlice od 100% vaše prve uplate do 100€.


Konačno mišljenje o FEZbet aplikaciji

Službena stranica FEZbet prilagođena za rad na svim mobilnim uređajima nije nas razočarala. Omogućila nam je izradu pojedinačnih, kombiniranih i sustavnih lista u pokretu, praćenje prijenosa utakmica uživo, kao i učinkovito obavljanje transakcija bez ikakvih poteškoća.

Bez obzira na to što je uložio maksimalne napore kako bi poboljšao kvalitetu mobilnog klađenja putem službene stranice, na temelju informacija dobivenih od predstavnika korisničke podrške, operater još uvijek ne razmatra mogućnost izrade FEZbet aplikacija za Android i iOS.

FEZBet FEZBet Recenzija 92/100
  • 96%+ na Top ligama
  • 130+ dodatnih tržišta
  • Posebne ponude za igrače