Hrvatska-Kanada, Savjet za klađenje, Najava & Kvote (27.11.)

Hrvatska i Kanada u drugom kolu skupine F traže bodove koji bi ih ostavili u igri za drugi krug natjecanja. Hrvatska nakon remija protiv Maroka 0:0 želi popraviti utisak na terenu i uradiće sve što mogu da dođu do 3 boda. Kanada je hrabro igrala protiv Belgije, ali i zabilježila poraz, i sigurno će biti motivirani protiv Vatrenih.
Team 1 Logo DWWWW
27.11.2022 Khalifa International Stdium, Doha 17:00
Team 2 Logo LWDLW
Najbolji tip: Pobjeda Hrvatske 2,14 Posjeti 22Bet

O utakmici

I jedni i drugi imaju imperativ pobjede ovdje, želje sigurno neće nedostajati na obje strane. Jedino je pitanje ko će se bolje snaći pod pritiskom da se mora pobijediti, jer u suprotnom onaj ko izgubi dramatično umanjuje sebi šanse za prolazak u drugi krug. Hrvatska je na papiru favorit, kvota od 2,14 za pobjedu je zapravo vrlo dobra. Hrvatska brani srebro sa prethodnog SP, i sigurno znaju kako se nositi sa pritiskom, ali ostaje da to pokažu na terenu.

Hrvatska – Kanada : Trenutna situacija

Niti jedna momčad iz ovog duela nije postigla gol u prvom kolu. Hrvatska nosi bod osvojen protiv Maroka, Kanada dolazi iz poraza protiv Belgije. Ova utakmica je idealna prilika i jednima i drugima da poprave dojam i da na terenu pokažu da zaslužuju igrati u drugom krugu prvenstva. Hrvatska, svakako, kao favorit ima veći pritisak ali i Kanađani su svjesni da sa još jednim porazom mogu već spremati kofere za put kući. Stoga očekujemo izuzetno borbenu utakmicu.

Hrvatska statistika i forma

Zlatko Dalić, izbornik Hrvatske momčadi, definitivno zna šta mu je potrebno da iz ekipe izvuče maksimum, bio je na čelu i prije 4 godine kada su se vratili sa srebrenim odličjem oko vrata iz Rusije.

Hrvatska je dobro tempirala formu, osvojila je prvo mjesto u teškoj skupini Lige Nacija ispred Danske, Francuske i Austrije te sigurno žele prenijeti pozitivnu energiju i na SP.

Ne primaju mnogo golova (primili su 3 gola u zadnjih 7 utakmica) ali, za njih neobično, niti ne postižu previše golova, u zadnjih 8 utakmica postigli su 9 golova, tek nešto preko 1 gol po utakmici.

Sa druge strane, postiže golove redovno, ne previše, ali redovno, do utakmice sa Marokom (0:0) u nizu od 14 utakmica, 13 puta su postizali minimalno 1 gol. Posljednih 6 golova koje su postigli, pogađalo je 6 različitih igrača!

Trenutna forma: 90% 2,14 pobjeda Posjeti 22Bet

Kanada Statistika i forma

Kanada je pobrala mnoge simpatije nakon prve utakmice protiv Belgije gdje su igrali hrabro, na momente bili i bolji, promašili čak i jedanaesterac, te su oštećeni za minimalno još jedan. Dakle, odigrali su hrabro, ali ostali bez bodova. Forma sa kojom su došli u Katar je bila toplo-hladno. Posljednjih 10 utakmica forma je sljedeća: LWLWLWLDWL iz čega se jasno vidi da su izuzetno nepredvidljiva momčad. Ako imaju svoj dan mogu biti jako neugodni. U tih 10 utakmica, postigli su 15 golova, primili 10.

I kod Kanade, posljednjih 5 golova je zabilo 5 različitih igrača. Ako ovome dodamo i podatak je izbornik Herdman na posljednje 3 utakmice koristio 3 različite formacije (3-4-2-1, 4-4-2, 3-4-1-2) onda definitivno momčad Kanade možemo opisati jednom rječju : nepredvidivi.

Trenutna forma: 50% 3,50 pobjeda Posjeti Zodiac Bet

Hrvatska-Kanada Međusobni dueli

Hrvatska i Kanada se nikada ranije nisu susretali.

Hrvatska – Kanada kvote

Kvota na pobjedu Hrvatske od 2,14 konstantno upada u oči. S obzirom na mali broj golova koji primaju i jedni i drugi, nameće se i kvota manje od 2,5 gola od 1,73, dok je pak za više od 2,5 gola kvota 2,12. Da će Hrvatska postići prvi gol, kvota je 1,8, a da će Kanada postići prvi gol, kvota je 2,45.

Savjet za klađenje i najava: Hrvatska – Kanada (27.11)

Zvuči doista nevjerojatno da Hrvatska ne ubilježi pobjedu u prve dvije utakmice protiv Maroka i Kanade, stoga tip na pobjedu Hrvatske se nameće kao prvi izbor. Pri tome, kada uzmemo u obzir da je kvota solidnih 2,14 onda nemamo dvojbe da se ovo treba odigrati pa kako god bude. Kada su pak neke druge opcije i tipovi u pitanju, izbor pada na manje od 2,5 gola, kvota je 1,73.

Najbolji tip: Pobjeda Hrvatske 2,14 Posjeti 22Bet