Ivibet Aplikacija za online klađenje u Hrvatskoj

Ivibet Aplikacija

Poznata tvrtka TechOptions Group BV, registrirana na adresi Perseusweg 27A, Willemstad, Curaçao, osnovala je Ivibet kladionicu. Curacao licenca joj je omogućila pružanje usluga klađenja u cijelom svijetu s početkom od 2021 godine. Ivibet kladionica mami hrvatske igrače bonusima, sport VIP programom i vrhunskim iskustvom klađenja preko Android i iOS uređaja.

U sljedećem dijelu naše recenzije vidjet ćemo je li otišla korak dalje stvaranjem Ivibet aplikacija koje se mogu preuzeti na vaš pametni telefon.

Ivibet Ivibet Recenzija 98/100
  • Gledanje prijenosa i klađenje uživo
  • VIP program za najaktivnije igrače
  • Kriptovalute i mnoge druge metode plaćanja

Klađenje na mobitelu u usporedbi s desktop verzijom stranice

Ivibet kladionica je uspjela u namjeri da svim svojim korisnicima osigura izvanredno iskustvo klađenja u pokretu. Igrači koji imaju iOS ili Android uređaj mogu pristupiti uslugama klađenja putem mobilno adaptirane stranice s bilo kojeg mjesta, sve dok imaju stabilnu internetsku vezu.

Mobilna stranica razlikuje se od desktop verzije u više aspekata. Najočitija razlika između ova dva izdanja je njihov vizualni prikaz. Stranica prilagođena mobilnim uređajima organizirana je drugačije od one za stolna i prijenosna računala i sadrži manje polja. Stoga je iznimno jednostavna za korištenje i savršena za početnike, koji neće imati problema s pronalaženjem svog omiljenog sporta, odjeljka za klađenje uživo, dostupnih promocija i tako dalje.

Prethodno nabrojane komponente nalaze se na popisu s lijeve strane u okviru web stranice, gdje su još smješteni i polje za promjenu jezika s engleskog na francuski, španjolski, poljski i slično, kao i druge važne opcije. Ako planirate sudjelovati u mobilnom klađenju, nedvojbeno ćete tražiti polja za preuzimanje Ivibet aplikacija na ovoj platformi. Ovu temu detaljnije ćemo obraditi u nastavku naše recenzije.


Ivibet aplikacija za Android pametne telefone

Nakon prvog pristupa Ivibet stranici putem mobilnog uređaja, odmah smo otpočeli pretragu za poljima za preuzimanje Ivibet aplikacija. Međutim, kako ih nismo mogli pronaći na dnu stranice niti u padajućem popisu s desne strane gdje se nalaze svi bitni elementi, nije nam preostalo ništa drugo nego kontaktirati korisničku službu.

Učinili smo to putem live chat usluge. Raspitali smo se o dostupnosti Ivibet aplikacije za Android, te smo u roku od nekoliko sekundi dobili informaciju da još uvijek nije proizvedena. To znači da svi korisnici Androida mogu pristupiti uslugama klađenja operatera isključivo putem službene web stranice prilagođene mobilnim uređajima, bez potrebe za preuzimanjem bilo kakvih datoteka.

Ali naše istraživanje nije završilo ovdje. Htjeli smo temeljito istražiti stranicu kako bismo vidjeli postoje li naznake da bi Ivibet aplikacija za Android mogla biti objavljena u bliskoj budućnosti.

Međutim, nismo ih pronašli. Jedino što smo otkrili jest da je kladionica Ivibet u kratkom predstavljanju pod naslovom ‘Ivibet – Mobile Bookmaker’ između ostalog izjavila i sljedeće: ‘Nećete morati ništa da preuzimate, a uživat ćete u odličnom interfejsu i na iOS-u i na Androidu’.


Ivibet aplikacija za iOS: Je li ona dostupna?

Korisnici iOS pametnih telefona također ne mogu preuzeti softver za klađenje. Oni, poput korisnika Androida, mogu koristiti usluge klađenja jedino putem web stranice prilagođene mobilnim uređajima. Operater se pobrinuo za savršeno funkcioniranje stranice na malim ekranima i isporuku visokokvalitetnih video prijenosa utakmica u stvarnom vremenu bez prekida.

Zbog toga što web stranica besprijekorno funkcionira na svim operativnim sustavima, kladionica nije vidjela potrebu za razvojem Ivibet aplikacije za iOS. Iako prethodno rečeno nije jamstvo da ovaj softver neće biti implementiran u budućnosti, trenutno nema naznaka da kladionica uopće razmatra takav potez.


Sport promo ponuda za mobilno klađenje

Jeste li znali da možete dobiti bonus dobrodošlice ako se registrirate na stranici prilagođenoj mobilnim uređajima kladionice koristeći svoj Android ili iOS uređaj? Konkretno, ako postanete novi član kladionice i uplatite najmanje 10€ koristeći mobitel, imat ćete pravo na sportsku promociju dobrodošlice u iznosu do 150€.

Ali to nije sve. Operater će vas nagrađivati čak i ako ste stalni član. Uz promociju za novajlije, kladionica nudi i ‘Forecasts’, poticaj korisnicima za točno predviđanje rezultata 10 mečeva uz maksimalnu isplatu od 100€. A ako ste u potrazi za većim iznosima bonusa, tu su dodatne mogućnosti. Operater vodi sedmične turnire za klađenje s nagradnim fondom od 6,000€ i nudi sportski VIP program koji vam omogućava da dobijete do 5,000€ svakog mjeseca.


Uplate i isplate putem iOS i Android uređaja

S obzirom na to da operater još nije izradio Ivibet aplikacije za iOS i Android, jedina opcija za klađenje, a time i vršenje transakcija ostaje stranica prilagođena mobilnim uređajima. Ivibet kladionica podržava različite načine plaćanja, koji su grupirani u četiri kategorije: kreditne kartice, e-novčanici, bonovi i kriptovalute.

Ponuda sustava plaćanja uključuje prilično fantastičan izbor kriptovaluta s minimalnim depozitom od samo 5€. Ako ste novi u svijetu mobilnog klađenja i tražite još manja ograničenja ulaganja, možete koristiti platne kartice ili digitalne novčanike s minimalnim uplatama već od 1€. Bez obzira koju metodu plaćanja odaberete, vaš korisnički račun bit će nadopunjen brzo i bez dodatnih troškova. Transakcije isplate dobitaka također se obrađuju besplatno, ali za razliku od uplata, mogu potrajati neko vrijeme.


Ivibet aplikacija – Korisne značajke za mobilno klađenje

Budući da operater nije lansirao Ivibet aplikacije za iOS i Android, odlučio je dodatno poboljšati mobilnu verziju stranice uvođenjem niza korisnih funkcija. Jedna od njih je opcija praćenja prijenosa utakmica u stvarnom vremenu, koja sadrži preciznu statistiku koja dodatno olakšava sastavljanje listića dok je akcija u tijeku.

Postoji i specijalan odjeljak s rezultatima koji je podijeljen u nekoliko kategorija sportova kako biste lakše došli do željene utakmice čiji ishod želite provjeriti. Osim njih, korisnim značajkama mogu se smatrati traka za pretraživanje događaja, opcija promjene jezika stranice, odjeljak koji sadrži kompletnu povijest klađenja, kao i dio u kojem se prikazuju sve izvršene transakcije.


Najčešće postavljena pitanja

Mogu li se kladiti na Ivibet-u putem mobilnog uređaja?

Zahvaljujući mobilno adaptiranoj stranici, sadržaju Ivibet kladionice možete pristupiti s bilo kojeg pametnog telefona. Bez obzira imate li iOS ili Android, mobilno klađenje vam je omogućeno.

Postoji li Ivibet aplikacija koju mogu preuzeti na svoj pametni telefon?

Nažalost, operater nije kreirao namjenski softver za klađenje koji možete instalirati na  Android ili iOS mobilne uređaje.

Hoće li uskoro biti razvijena Ivibet aplikacija za Android ili iOS?

Trenutno na službenoj stranici nema naznaka da će Ivibet aplikacija za iOS ili Android uskoro biti dostupna. 

Mogu li od Ivibeta zatražiti bonus za mobilno klađenje?

Bez obzira jeste li novi ili postojeći igrač, imate priliku aktivirati Ivibet bonus za mobilno klađenje. Očekuje vas ponuda dobrodošlice, bonus za predviđanje rezultata utakmica, kao i vrijedne nagrade kroz sportski VIP program operatera.

Koje sustave plaćanja mogu koristiti za financiranje mobilnog klađenja na Ivibet-u?

Za uplate i isplate s računa na raspolaganju će vam biti kreditne kartice, digitalni novčanici, bonovi i popularne kriptovalute.


Konačno mišljenje o mobilnom klađenju na Ivibet-u

Sjajno smo se zabavili testirajući Ivibet usluge mobilnog klađenja. Nismo primijetili nikakve smetnje prilikom učitavanja sadržaja niti tijekom gledanja prijenosa utakmica uživo. Uplate su bile odmah obrađene, a bonus dobrodošlice bio nam je izuzetno koristan kako bismo mogli proći kroz sve što kladionica ima da ponudi. Bez obzira na odlično vrijeme provedeno na stranici prilagođenoj mobilnim uređajima, uvjereni smo da bi naše kladioničarsko iskustvo moglo biti na još višoj razini da smo imali pristup Ivibet aplikacijama za Android i iOS.

150€
(prvi depozit): 100%
Posjeti Ivibet
  • Gledanje prijenosa i klađenje uživo
  • VIP program za najaktivnije igrače
  • Kriptovalute i mnoge druge metode plaćanja
94% Omjer isplate
150€ (prvi depozit): 100%
Posjeti Ivibet
  • Gledanje prijenosa i klađenje uživo
  • VIP program za najaktivnije igrače
  • Kriptovalute i mnoge druge metode plaćanja
Ivibet Recenzija