Kako se kladiti online na bet365 kladionici u Hrvatskoj?

bet365 Online klađenje

Upravo ste se registrirali na bet365 kladionici i ne znate odakle početi? Ne brinite, došli ste na pravo mjesto. Kreirali smo vodič posebno prilagođen početnicima na temu kako se kladiti online na bet365, koji trebate pročitati od početnog do krajnjeg slova. U njemu ćete otkriti opće informacije o bet365 ponudi tržišta i tečaja, točne smjernice za stvaranje oklada, kao i ključne pojedinosti o klađenju uživo i mobilnom klađenju. Bez daljnjeg odlaganja, prijeđimo odmah na stvar.


Osnovni pojmovi online klađenja: Tečajevi i tržišta

Prije nego što predstavimo detaljan vodič o tome kako se kladiti online na bet365, željeli bismo vas informirati o tečajevima i tržištima klađenja ove kladionice. Za početak uspješne kladioničarske karijere potrebno je temeljno poznavanje ovih termina, stoga nemojte preskočiti dio koji slijedi.

bet365 bet365 Recenzija 85/100
 • Prijenos uživo i klađenje u stvarnom vremenu
 • Kalendar sportskih utakmica uživo
 • Aplikacije za razne operativne sustave


Objašnjenje ponude tečajeva

Ako ste novi u svijetu klađenja, prva stvar koju biste trebali naučiti je što su tečajevi i kako oni funkcioniraju. Laički rečeno, tečajevi su brojke prikazane kod svih dostupnih događaje za klađenje. Oni vas obavještavaju o vjerojatnosti događanja ishoda kao i o dobiti koju možete ostvariti.

Sada dolazi trik pitanje – Jesu li bolji tečajevi više ili niže razine? To ovisi o vašim preferencijama. Ako želite igrati na sigurno, trebali biste u željenom događaju odabrati tim koji uključuje nižu razinu tečaja jer to automatski znači da ima veće šanse za pobjedu. S druge strane, momčad s višom razinom tečaja može vam donijeti veću zaradu, ali ako ga odaberete, veći je rizik da ćete izgubiti okladu.

bet365 nudi tri formata tečajeva: decimalni (1,4), frakcijski (2/5) i američki (-250). Decimalni je najjednostavniji za izračunavanje dobiti. Jednostavno pomnožite svoj ulog s razinom tečajeva povezanom s momčadi na koju se kladite. Od dobivene vrijednosti oduzmite izvorni ulog i ono što ostane bit će čisti profit.

Što se tiče tečajeva, još bismo napomenuli da bet365 ima posebnu ponudu povećanja tečajeva za tržište klađenja konačni rezultat. Ako niste sigurni što je tržište klađenja, ne brinite; i tu vas pokrivamo.


Glavna tržišta klađenja na bet365

Tržišta klađenja predstavljaju vrste oklada koje možete položiti na odabranu utakmicu, a bet365 ih nudi na stotine. Naravno, nećemo vam predstavljati svaku pojedinačno. Da biste naučili kako se kladiti online na bet365, bit će dovoljan sljedeći popis koji sadrži samo ona osnovna:

 • Moneyline: Ovo je glavno tržište za klađenje na bilo koji sport u bet365 kladionici. Uključuje predviđanje koji će pojedinac ili tim pobijediti u određenom meču.
 • Total: Ukupne oklade temelje na kombiniranim bodovima obje momčadi ili igrača. bet365 će postaviti određenu vrijednost, primjerice, za ukupan broj golova u nogometnoj utakmici, a na vama je da predvidite hoće li rezultat biti veći ili manji od toga.
 • Parlays: Parlays je kombinacija dviju ili više pojedinačnih tržišta spojenih u jedno, kao što je rezultat/obje momčadi postižu pogodak. Donosi unosnije tečajeve, ali da bi se isplatila dobit od parlay oklade, oba uključena tržišta moraju biti uspješno predviđena.
 • Prop Bets: Postoje dvije vrste prop ili oklada na rekviziti: za igrače i timove. Neka od bet365 tržišta rekvizita za igrače uključuju: strijelce golova, igrače koji postižu pogodak ili asistenciju, metodu pogotka i mnoge druge.
 • Futures: Ovo su tržišta koja se protežu u dalju budućnost, tako da mogu uzrokovati promjene u tečajevima tijekom vremena. bet365 nudi futures tržišta za NFL, najveću profesionalnu ligu američkog nogometa, kao i mnoge druge lige i natjecanja.

Kako se kladiti online na bet365 pre meča: Vodič korak po korak

Jeste li zadovoljni svojim znanjem o tečajevima i tržištima? Ako je odgovor potvrdan, vrijeme je da prijeđemo na mnogo uzbudljiviji dio – konkretan proces klađenja u bet365 kladionici. Slijedite naš detaljan vodič koji smo prilagodili početnicima i nećete imati problema u navigaciji bet365 uslugama klađenja:

 • Obavezan korak koji prethodi klađenju je kreiranje bet365 računa, odnosno dovršetak procesa registracije
 • Nakon što je novi račun kreiran, trebate ga nadopuniti pomoću neke od dostupnih opcija plaćanja u odjeljku depozita
 • U sljedećem koraku potrebno je pristupiti odjeljku ‘Sport’ i s popisa dostupnih sportova odabrati nogomet, košarku, američki nogomet, rukomet ili slično.
 • Otvorit će se novi prozor s istaknutim događajima, nadolazećim utakmicama, natjecanjima i slično, gdje trebate pronaći željenu utakmicu
 • U odabranoj utakmici kliknite na jedno ili više tržišta klađenja koja će se automatski prenijeti na vaš online listić u donjem kutu ekrana
 • Otvorite online listić pritiskom na ‘Prikaži odabire’, unesite visinu uloga i provjerite tečajeve
 • Klikom na polje ‘Postavi okladu’ potvrdite kreirani listić i potom očekujte za vas najpovoljniji ishod utakmice

Klađenje uživo na bet365 kladionici

Osim klađenja prije utakmice, kladionica bet365 omogućila je i klađenje koje se odvija u realnom vremenu, dok traje akcija na terenu. U odjeljku ‘In play’ na službenoj web stranici operatera pronaći ćete širok izbor sportova kao i tržišta klađenja. Napominjemo da je za većinu događaja iz dijela klađenja uživo operater osigurao izravne prijenose kao i kompletnu statistiku koju možete pratiti putem računala i mobilnih uređaja. Da biste saznali kako se kladiti online na bet365 u stvarnom vremenu, pročitajte naš vodič posebno posvećen ovoj temi.


Klađenje na bet365 putem mobitela

Ako želite da istražite mogućnosti kako se kladiti online na bet365 putem mobitela, znajte da to možete učiniti na nekoliko načina. Prva opcija je korištenje mobilnog uređaja za pristup službenoj web stranici operatera koja je mobilno adaptirana. Stanici ćete moći pristupiti bez obzira na operativni sustav vašeg uređaja, kao i veličinu ekrana.

Druga i po našem mišljenju još bolja alternativa je preuzimanje bet365 aplikacija na vaš iOS ili Android telefon. Možete ih instalirati izravno sa službene web stranice ili online trgovina Google Play i App Store. Aplikacija bet365 omogućit će vam besprijekorno klađenje u pokretu, gdje god se nalazili na području Hrvatske. Mobilnom klađenju na bet365 također smo se posvetili u zasebnom vodiču.


Iskoristite izvrsnu bet365 bonus ponudu

Bilo da se kladite online prije utakmice ili uživo preko službene stranice operatera ili to činite korištenjem bet365 mobilnih aplikacija, na raspolaganju vam je sjajna ponuda sportskih bonusa.

Bet365 kladionica osigurala je svim novim igračima bonus dobrodošlice od 25€ u obliku žetona za klađenje. Uz ponudu dobrodošlice, bet365 je dodao mnoge druge bonuse u svoje promotivno područje pod kategorijama ‘Nogomet’, ‘Utrke konja’, ‘Hrtovi’, ‘Australske utrke’ i ‘Ostali sportovi’. U njima ćete pronaći Soccer Acca Boost, Golf Every Way Extra, Horse Best Odds Guaranteed i ostale zanimljive promocije.

25€
(prvi depozit): 100%
Posjeti bet365
 • Prijenos uživo i klađenje u stvarnom vremenu
 • Kalendar sportskih utakmica uživo
 • Aplikacije za razne operativne sustave
94% Omjer isplate
25€ (prvi depozit): 100%
Posjeti bet365
 • Prijenos uživo i klađenje u stvarnom vremenu
 • Kalendar sportskih utakmica uživo
 • Aplikacije za razne operativne sustave
bet365 Recenzija