Klađenje na Boks na bet365 – Detaljan vodič za Hrvatske igrače!

Klađenje Serie A

Boks, kao i ostali borilački sportovi, nije među prioritetnim izborima za klađenje većini igrača iz Hrvatske, što ne možemo tvrditi kada su u pitanju nogomet ili košarka. Malo je igrača spremno izaći iz svoje zone komfora i isprobati novi oblik online klađenja, kao što je boks, unatoč činjenici da je izvrstan izbor za početnike jer ne uključuje komplicirana pravila. Ostatak ovog vodiča će pokriti sve što trebate znati o klađenju na boks na bet365. Naučit ćete osnove ovog sporta, upoznati glavna tržišta i proći kroz naša detaljna uputstva vezana za klađenje na boks.


Opće informacije o klađenju na boks

Igrači iz Hrvatske često se klade na sportove koji im nisu poznati. Smatramo da je to jedna od najvećih pogrešaka koje početnik može učiniti. Kao rezultat toga, prije nego što uđemo u tehničke detalje vezane uz klađenje na boks, željeli bismo vam dati neke osnovne informacije i pravila koja se tiču ovog sporta.

Boks je borilački sport usmjeren na disciplinu, tehniku i snagu, a nastao je u Engleskoj. Povijest boksa seže tisućama godina unatrag, ali suvremeni boks kakav danas poznajemo razvio se u 18. i 19. stoljeću. Ranije verzije boksa bile su manje kontrolirane, s jačim udarcima i s manje zaštitne opreme. Međutim, s vremenom su usvojena stroža pravila kako bi se sport učinio sigurnijim i pravednijim.

Glavno pravilo boksa je da se boksači bore isključivo u rukavicama, a cilj je pogoditi protivnika i postići bodove. Borbe uključuju određeni broj rundi, obično tri ili dvanaest, i odvijaju se u četvrtastom ringu okruženom elastičnim konopcima. Svaka runda obično traje tri minute, s jednominutnom pauzom između njih. Boksači dobivaju bodove udarajući svoje protivnike u određene dijelove tijela. Udarci ispod pojasa, u leđa, glavu, stražnji dio glave i vrat smatraju se zabranjenim. Boksači također ne smiju koristiti laktove ili bilo koje druge dijelove tijela osim šaka.

bet365 bet365 Recenzija 85/100
 • Prijenos uživo i klađenje u stvarnom vremenu
 • Kalendar sportskih utakmica uživo
 • Aplikacije za razne operativne sustave


Popularni događaji za klađenje na boks

Danas je boks postao globalni sport s brojnim profesionalnim organizacijama. WBA, WBC, IBF i WBO četiri su glavne organizacije koje prate i reguliraju boksačke borbe diljem svijeta. Klađenje na boks također je počelo uzimati maha. Svjetsko prvenstvo, Olimpijski boksački turnir, Zlatne rukavice, AIBA Svjetsko boksačko prvenstvo za muškarce i AIBA Svjetsko boksačko prvenstvo za žene pet su najvažnijih boksačkih natjecanja na koja bet365 kladionica prihvata oklade.

Osnovna tržišta klađenja na boks

Još jedan korak koji ne smijete preskočiti prije nego se počnete kladiti na boks je upoznavanje tržišta ovog sporta. Ne brinite, nije ništa komplicirano. Olakšali smo vam posao odabirom samo onih osnovnih u ponudi bet365 kladionice:

 • Moneyline: Ako ste se kladili na nogomet, vjerojatno znate što znači moneyline tržište. Trebate odabrati kojem će od dvojice boksača po vašem mišljenju biti podignuta rukavica nakon finalne runde, odnosno koji će odnijeti pobjedu.
 • Ukupan broj rundi: Ova vrsta tržišta uključuje određeni limit koji postavlja kladionica. Na vama je da predvidite koliko rundi mislite da će meč trajati, odnosno hoće li ih biti više ili manje od ponuđenog broja.
 • Klađenje na runde: Ovo je drugačiji tip tržišta od prethodno opisanog. Od vas će se tražiti ne samo da odaberete tko će pobijediti, već i u kojoj će se rundi to dogoditi.
 • Biti srušen i pobijediti: Odnosi na scenarije u kojima je boksač srušen tijekom meča, ali ipak pobjeđuje. Tržište vam nudi da ili ne alternative za oba borca, a na vama je da odlučite hoće li se ova situacija dogoditi ili neće.

Na kraju, želimo spomenuti zanimljivo tržište metoda pobjede. Kako bi oklada pobijedila na ovom tržištu, morat ćete uspješno predvidjeti ne samo točnog pobjednika borbe, već i na koji će način navedeni boksač doseći trijumf. Kod ovog tržišta bet365 kladionica ponudit će vam brojne mogućnosti, uključujući nokaut, tehnički nokaut, tehničku odluku, diskvalifikaciju igrača i mnoge druge.

Vodič za klađenje na boks na bet365 kladionici

Jeste li spremni za ‘ulazak u ring’ i početak klađenja na boks na bet365? Ako ste nas pratili do sada, vjerujemo da jeste. Za uspješno klađenje na boks u ovoj kladionici slijedite upute koje ćemo vam predstaviti u nastavku:

 • Kreirajte novi bet365 račun tako sto ćete ispuniti odgovarajući formular u polju ‘Join’
 • Izvršite početnu uplatu na svoj račun odabirom jedne od dostupnih opcija plaćanja
 • Idite na odjeljak za boks kako biste pronašli željeni događaj za klađenje (alternativno koristite okvir za pretraživanje)
 • U odabranom događaju kliknite na jedno od dostupnih tržišta klađenja ili na više njih
 • U otvorenom listiću na dnu ekrana u odgovarajuće polje unesite veličinu uloga
 • Klikom na ‘Place a bet’ vaše klađenje na boks bit će završeno
 • Pričekajte kraj borbe i nadajte se najboljem ishodu prema vašoj okladi

Ako ste igrač koji bi radije pratio kako se borba u ringu odvija, onda je uživo klađenje na boks na bet365 kladionici prava opcija za vas. Više o ovom obliku klađenja možete saznati u nastavku.


Klađenje uživo na boks: bet365 streaming funkcija

Klađenje na boks uživo omogućuje vam da se kladite na svog omiljenog boksača dok borba u ringu traje, a ne neposredno prije njenog početka. Zbog toga, mnogi sportski entuzijasti ovu vrstu klađenja smatraju privlačnijom i uzbudljivijom od one koja se događa prije nego što čujemo zvono za početak prve runde. Njegova ključna značajka je i to da uključuje ponudu tečajeva koja se stalno mijenja.

Razina tečajeva uvjetovana je zbivanjima u ringu, pa vaš omiljeni boksač u jednom trenutku može biti favorit, a već u sljedećem, nakon nekoliko udaraca, postati autsajder. Stoga, ako želite uhvatiti najbolji trenutak za klađenje u pogledu tečajeva od vas zahtijeva maksimalan angažman. Još jedna ključna značajka vezana uz klađenje uživo na boks svakako je funkcija bet365 streaming.

Ona će vam osigurati izravno praćenje mečeva Svjetskog prvenstva i drugih istaknutih natjecanja u boksačkoj disciplini na malim ekranima pametnih telefona ili putem računala iz udobnosti vašeg doma.

Ali, da biste pristupili live streamingu, morate se pridržavati pravila operatera bet365, koja uključuju klađenje na boks ili druge sportove ili uplatu na korisnički račun u posljednja 24 sata. Kladionica će vam ponuditi i precizne statističke podatke boksačkih mečeva koje možete analizirati bez da morate prolaziti kroz prethodne aktivnosti na stranici poput uplata i slično.

bet365 bet365 Recenzija 85/100
 • Prijenos uživo i klađenje u stvarnom vremenu
 • Kalendar sportskih utakmica uživo
 • Aplikacije za razne operativne sustave