Klađenje na MMA na bet365 – Detaljan vodič za Hrvatske igrače!

Klađenje na MMA

Iako je potražnja za MMA borbama sve veća, ne možemo ga uspoređivati ​​s popularnim sportovima kao što su nogomet, košarka i tenis. Broj događaja koje najpoznatije svjetske organizacije poput UFC-a održavaju tijekom kalendarske godine daje ljubiteljima borbi u ringu više nego dovoljno prilika da se okušaju u klađenju na MMA. Ako želite naučiti kako funkcionira klađenje na MMA na nekim od najuglednijih kladionica, kao što je bet365, naš opsežni vodič pružit će vam sve potrebne informacije.


Uvod u MMA klađenje

Mixed Martial Arts ili skraćeno MMA je moderan borilački sport koji kombinira nekoliko borilačkih vještina, uključujući boks, tajlandski boks, brazilski jiu jitsu, judo i hrvanje. Trening u ovom nevjerojatno teškom i rigoroznom sportu nije za svakoga, već za one najčvršće i najizdržljivije. MMA je vrlo uzbudljiva disciplina u kojoj je sve moguće – pobjednik je pod znakom pitanja do posljednjeg zvona.

Godine 2024. popularnost MMA-a je naglo porasla, posebno unutar čuvenog UFC-a, glavne sportske organizacije. To je najistaknutija svjetska kompanija za promociju MMA-a, a njen popis uključuje neke od najboljih takmičara ovog sporta. Više o UFC-u pročitajte u nastavku

bet365 bet365 Recenzija 85/100
 • Prijenos uživo i klađenje u stvarnom vremenu
 • Kalendar sportskih utakmica uživo
 • Aplikacije za razne operativne sustave


Klađenje na UFC na bet365 kladionici

Svaka online kladionica koja uključuje MMA u svoj sportski dio ponudit će vam klađenje na UFC. Razlog tome je vrlo jednostavan. Ultimate Fighting Championship (UFC) najveća je svjetska organizacija za mješovite borilačke vještine (MMA) sa sjedištem u Las Vegasu. Nakon raspuštanja Strikeforcea, UFC je u biti imao monopol u svijetu MMA-a.

Naravno, druga najpopularnija američka promocija Bellator i dalje održava sjajne borbe, a neki natjecatelji koji su izbačeni iz UFC-a ili su odlučili odustati iz osobnih razloga i dalje mogu izazvati uzbuđenje u drugim organizacijama. Bez obzira na sve, UFC ostaje daleko najpoznatija promocija na svijetu koja zapošljava veliku većinu elitnih boraca.

UFC se oslanja na najbolje svjetske sportaše, što rezultira nekim od najzabavnijih bitaka za ljubitelje MMA-a klađenja. MMA borci diljem svijeta žele potpisati ugovor s njima kako bi zgrabili priliku natjecali pred najvećom svjetskom publikom. Značajni UFC borci na koje se možete kladiti na bet365 su Islam Makhachev, Jon Jones, Leon Edwards, Alex Pereira i Ilia Topuria.


Tržišta klađenja na MMA

bet365 nudi široku paletu tržišta za klađenje na MMA. Ako se s njima dosad niste susreli, ne morate brinuti – vrlo su jednostavna za razumjeti. Na donjem popisu predstavili smo neka od glavnih

MMA tržišta s kojima biste se trebali upoznati kao početnici:

 • Klađenje na pobjedu (Moneyline): Najčešći način klađenja u MMA je na to koji će borac odnijeti pobjedu. Imate mogućnost odlučiti da će trijumfirati ili takmičar na poziciji 1 ili onaj na poziciji 2.
 • Runde preko/ispod: S ovim tržištem klađenja procjenjujete koliko rundi mislite da će borba trajati. Na primjer, ako znate da borac ima tendenciju da dokrajči svog protivnika u prve dvije runde, tada biste trebali odabrati liniju klađenja ispod 2,5.
 • Klađenje na rundu: Također se možete kladiti na rundu u kojoj će borac pobijediti. Imat ćete alternative 1. krug, 2. krug i slično, kao i neriješeno.
 • Fight to Go the Distance: Odnosi se na slučaj kada se boksač bori cijelu borbu ili stoji cijelu rundu bez da bude nokautiran. S ovim tržištem imate dvije dostupne opcije – da i ne.

Tržište metoda pobjede željeli smo izdvojiti od ostalih s obzirom na to da uključuje više mogućih ishoda. Ovdje je zadatak odlučiti kako će borba završiti: nokautom (KO), tehničkim nokautom (TKO), diskvalifikacijom (DQ), odlukom ili predajom.

 • KO: KO znači nokaut i u većini slučajeva događa se kada borac primi jedan jak udarac i padne u nesvijest.
 • TQ: Tehnički nokaut se dodjeljuje kada je borac još uvijek u borbi i pri svijesti, ali se više ne može dovoljno dobro braniti što rezultira prekidom borbe od strance sudca kako bi zaštitio njegovo zdravlje.
 • DQ: Diskvalifikacija se može dogoditi iz bilo kojeg razloga tijekom ili prije MMA meča. Brojni nezakoniti potezi mogu dovesti do DQ, kao što su vađenje očiju, udaranje glavom i slično. Na sucu je da donese odluku o diskvalifikaciji.
 • Submission: Obično se naziva ‘tap out’ i podrazumijeva predaju jednog od boraca. Submission se često izvodi vidljivim lupkanjem rukom o pod ili po dijelu tijela protivnika.
 • Odluka: Uključuje završetak borbe bez ičega od navedenog, gdje će suci odlučiti tko je pobijedio u borbi.

Klađenje na MMA na bet365: Detaljan vodič

Prošli ste kroz osnove MMA pa je vrijeme da vam damo konkretne smjernice za klađenje. Pripremili smo detaljan vodič za klađenje na MMA na bet365, podijeljen u nekoliko koraka, koje možete slijediti u nastavku:

 • Napravite novi račun putem bet365 aplikacije ili službene web stranice ispunjavanjem odgovarajućeg obrasca za registraciju
 • Izvršite prvu uplatu na svoj novi račun koristeći jednu od dostupnih opcija plaćanja u odjeljku blagajne kladionice
 • Upotrijebite okvir za pretraživanje ili odjeljak MMA kako biste pronašli UFC ili drugu borbu na koju se želite kladiti
 • Pristupite ponudi kladioničarskih tržišta i za početak odaberite neko vama poznato (koje smo vam predstavili u našem vodiču)
 • Kada odaberete tržište klađenja, pred vama će se prikazati online listić na kojoj trebate odrediti iznos uloga
 • Na kraju, provjerite ulog, tečajeve i uključene događaje na svom listiću i potvrdite okladu
 • Pričekajte zvono u posljednjoj rundi kako biste saznali je li vaša prognoza ishoda MMA meča bila uspješna ili ne

Možete li se kladiti uživo na MMA na bet365?

Ako se pitate je li klađenje na MMA na bet365 dostupno i u stvarnom vremenu, odgovor je – DA. bet365 će vam omogućiti klađenje uživo na najistaknutije UFC i druge borbe. Što je još bolje, ova natjecanja možete gledati iz udobnosti svog doma ili dok ste u pokretu zahvaljujući značajki bet365 live streaming. MMA događaji iz sekcije ‘In play’ pokriveni su i preciznim statističkim podacima, a sve kako bi vam olakšali kreiranje listića dok se akcija u ringu odvija. Što se tiče prijenosa mečeva uživo, trebali biste znati da im možete pristupiti samo ako ste stavili okladu ili napravili depozit u zadnja 24 sata.


bet365 bonus ponuda za MMA klađenje

Kada se registrirate na bet365 i ispunite navedene uvjete vezano za plaćanja i klađenja, bit ćete nagrađeni bonusom dobrodošlice u obliku tokena za klađenje do 25€ koje možete iskoristiti u MMA dijelu. Uz ovaj bet365 bonus za nove igrače, kladionica je osmislila ponudu koja se odnosi na sve MMA događaje. Naime, riječ je o Multi-Sport Acca Boostu koji vam za višestruku okladu s 2 ili više MMA odabira može donijeti potencijalno povećanje zarade i do 70%. Postoji i Bet Boost bonus za povećanje tečajeva za tržište konačni rezultat, a koji se također može primijeniti kada je u pitanju klađenje na MMA.

bet365 bet365 Recenzija 85/100
 • Prijenos uživo i klađenje u stvarnom vremenu
 • Kalendar sportskih utakmica uživo
 • Aplikacije za razne operativne sustave