Klađenje na NASCAR na bet365 – Kompletan Vodič za Početnike

klađenje na NASCAR

Vrhunska organizacija za auto trke Sjedinjenih Američkih Država – NASCAR, posebno je poznata po trkama sa standardnim automobilima​​. Gotovo svaki vikend u godini dok se ne proglasi pobjednik NASCAR kupa, ovaj široko praćeni motosport održava utrke na stazama širom zemlje, ostavljajući mnogo prostora za klađenje. Ako ste zainteresirani za klađenje na NASCAR na bet365, ali niste sigurni odakle započeti, naš vodič je idealna polazna točka. Pokriva sve, od osnova motosporta do specifičnosti stvaranja oklada na bet365.


Priprema za NASCAR klađenje

Kako biste se počeli klađenje na NASCAR na bet365, morate biti potkrijepljeni osnovnim informacijama o ovom automobilističkom spektaklu. NASCAR je skraćenica za ‘National Auto Racing Association’ i jedan je od najuzbudljivijih motosportova na svijetu.

U usporedbi s današnjim prestižnim događajima koje prate zaljubljenici u motosportove diljem svijeta, NASCAR-ova prva sezona bila je skromna. Tijekom godina NASCAR je postao odraz brzine, uzbuđenja i elitnog sportskog natjecanja, čime je stekao popularnost među mnogim kladioničarima.

Redovna NASCAR sezona počinje u veljači i završava u studenom svake godine i sastoji se od 38 utrka koje se održavaju u razdoblju od 10 mjeseci. To vam ostavlja dovoljno prostora za klađenje na bet365.

bet365 bet365 Recenzija 85/100
 • Prijenos uživo i klađenje u stvarnom vremenu
 • Kalendar sportskih utakmica uživo
 • Aplikacije za razne operativne sustave


Jedinstvenost NASCAR automobila

U ovom motosportu, pojam ‘stock car’ odnosi se na utrke u kojima se koriste regularno proizvedeni automobili—to jest, automobili koji su već na tržištu, ali su modificirani kako bi zadovoljili određene zahtjeve da bi se natjecali. Da bi vozilo bilo kvalificirano za utrke, obično su potrebne modifikacije motora, šasije i drugih dijelova. Zbog jedinstvenosti svojih automobila, NASCAR se razlikuje od ostalih motosportova i privlači široki krug gledatelja.


Popularne NASCAR utrke

NASCAR utrke obično se održavaju na ovalnim stazama, a natjecanje se odvija u nekoliko serija od kojih su najprestižnije NASCAR Cup Series, Xfinity Series i Truck Series. Obuhvaćaju razne staze diljem Sjedinjenih Država, od legendarnih poput Daytona International Speedwaya do cestovnih.

Daytona 500, poznata kao ‘Velika američka utrka’, vrhunac je NASCAR sezone. Jedna od najprestižnijih utrka u cijelom svijetu motosporta. Ova spektakularna utrka otvara sezonu, a vozi se na već spomenutoj stazi na Floridi. Tijekom sezone vozači skupljaju bodove na temelju svojih pozicija na kraju svake utrke, a Daytona 500 ih donosi najviše.

NASCAR Awards Banquet je godišnja ceremonija dodjele nagrada koja se održava nakon završetka svake sezone i nekada je važila samo za seriju NASCAR kupa, ali danas je proširena i na ostale.


Tržišta klađenja na NASCAR

Najjednostavniji način da se kladite na NASCAR je odabrati vozača koji će pobijediti u utrci. Obično je navedeno 40 vozača među kojima se trebate opredìliti za onoga koji će trijumfirati. No klađenje na NASCAR na bet365 uključuje puno više od toga. Na narednom popisu pogledajte što vas u pogledu tržišta klađenja očekuje u ovoj kladionici:

Futures klađenje

Ako se ne želite usredotočiti na trenutnog pobjednika utrke koja se održava, razmislite o futures klađenju koje je orijentirano na dugoročne rezultate. Na primjer, na bet365 možete postaviti futures okladu na to koji će vozač osvojiti NASCAR kup na kraju sezone. Važno je napomenuti i to da futures klađenje može pružiti bolje tečajeve.

Winner

Za razliku od futures klađenja gdje morate čekati da sezona završi kako biste dobili podigli svoj potencijalni dobitak, možete se kladiti na to koji će vozač pobijediti u određenoj NASCAR utrci svaki tjedan na bet365. Vrlo je izazovno predvidjeti koji će vozač pobijediti u utrci jer često dolazi do nesreća, mehaničkih problema i slično. Nije lako sve to savladati i pritom nadmašiti ostalih 39 vozača na stazi.

Winning Manufacturer

Pored pobjede vašeg omiljenog vozača možete se kladiti i na to koja će marka automobila prijeći prvu finiš liniju. U ponudi ćete imati proizvođače automobila kao što su Chevrolet, Ford, Toyota i druge, a na vama je da odaberete onaj koji mislite da će biti najuspješniji na konkretnoj utrci.

Top 3 Finishes

Kladionica bet365 također će vam omogućiti da odaberete hoće li određeni vozač završiti u rangu prvih tri, prvih pet i slično. Ako ste početnik ili jednostavno ne želite previše riskirati u klađenju na vozača koji će u potpunosti pobijediti u utrci, tržište Top 3/5 Finishes je idealna opcija za vas.

Driver Matchups

Na bet365 će vam biti ponuđena i “head-to-head” tržišta klađenja gdje se uspoređuju dva vozača određene utrke, a na vama je da odaberete onog koji će se pokazati boljim. Za razliku od futures ili klađenja na potpunog pobjednika utrke, na tržištu gdje se uspoređuju međusobne snage vozača, tečajevi su obično niski. Jedan od vozača koji se smatra autsajderom u odnosu na protivnika imat će + pored tečajeva, dok će favorit nositi znak -.


Korak po korak klađenje na NASCAR na bet365

Došli smo do dijela koji će vam sigurno biti najuzbudljiviji, a to je objašnjenje kako izgleda klađenje na NASCAR na bet365. Pripremili smo detaljan vodič podijeljen u precizne korake koje trebate slijediti kako biste uspješno položili svoju prvu NASCAR okladu. Oni su sljedeći:

 • Pristupite službenoj web stranici bet365 ili preuzmite Android ili iOS aplikaciju operatera iz online trgovina na svoj mobilni uređaj
 • Kreirate račun ili se prijavite ako ste prethodno završili proceduru registracije i potom izvršite uplatu
 • Kada imate dovoljno sredstava za klađenje, na bet365 sportskom popisu pronađite polje ‘motosports’ i zatim idite u NASCAR dio
 • Otvorite bilo koju od aktualnih NASCAR utrka u ponudi, a onda prođite kroz dostupna tržišta klađenja na odabranom događaju
 • Klikom na jasno prikazane tečajeve kladioničarska tržišta bit će prebačena na vaš online listić, koji će tom prilikom se prikazati na vašem ekranu
 • Na online listiću provjerite uključene odabire, unesite ulog, pritisnite gumb ‘Place a bet’ i pričekajte do kraja utrke kako biste saznali je li oklada bila uspješna

Nudi li bet365 klađenje uživo na NASCAR?

S obzirom na to da motosportovi nisu tako popularni na našim prostorima kao što je nogomet i ostali, vjerojatno pretpostavljate da bet365 ne nudi klađenje na NASCAR u stvarnom vremenu.

Međutim, vaša nagađanja nisu točna. Osim što vam omogućuje klađenje uživo na NASCAR utrke, ova će se kladionica pobrinuti da uzbudljivu akciju na stazama možete pratiti s bilo kojeg mjesta u Hrvatskoj na vašem računalu ili mobilnom uređaju. Kada se svemu tome doda i precizna statistika svakog od ovih događaja, možemo zaključiti da bet365 zaista nudi ultimativno iskustvo klađenja na ovaj prestižni motosport, kako uživo tako i prije početka utrka.

25€
(prvi depozit): 100%
Posjeti bet365
 • Prijenos uživo i klađenje u stvarnom vremenu
 • Kalendar sportskih utakmica uživo
 • Aplikacije za razne operativne sustave
94% Omjer isplate
25€ (prvi depozit): 100%
Posjeti bet365
 • Prijenos uživo i klađenje u stvarnom vremenu
 • Kalendar sportskih utakmica uživo
 • Aplikacije za razne operativne sustave
bet365 Recenzija