Klađenje na odbojku na bet365 – Sve što trebate znati

Klađenje na odbojku

Odbojka je bez sumnje jedan od najpopularnijih sportova, gledano iz globalne perspektive. Muškarci, žene i djeca igraju ovaj sport iz uživanja i natjecateljski, a mnogi ga prate isključivo radi zabave. Obilje opcija i dostupnost tijekom cijele godine ja ono što klađenje na odbojku na bet365 čini omiljenim izborom među mnogim kladioničarima u Hrvatskoj. Bez daljnjeg, prijeđimo na bit klađenja na odbojku.


Vodič za klađenje na odbojku na bet365

S obzirom na to da ste vjerojatno upoznati s tim što je odbojka i njezina osnovna pravila, preskočili bismo uobičajeni dio uvoda koji smo prakticirali objašnjavajući klađenje na Formulu 1, NASCAR utrke, boks i druge sportove.

Odmah ćemo se fokusirati na ono što je od ključne važnosti kada je u pitanju klađenje na odbojku na bet365, a to je ponuda tržišta i glavnih turnira. Kasnije ćemo razmotriti sam postupak klađenja, klađenje uživo kao i varijantu ovog sporta koja vas također može zaintrigirati – odbojka na pijesku.

bet365 bet365 Recenzija 85/100
 • Prijenos uživo i klađenje u stvarnom vremenu
 • Kalendar sportskih utakmica uživo
 • Aplikacije za razne operativne sustave


Ponuda tržišta klađenja za odbojku

Želite li da vam klađenje na odbojku na bet365 zaista ide od ruke i da ostvarite profit na duge staze? Onda je razumijevanje koncepata osnovnih tržišta klađenja u ovom sportu ono od čega trebate krenuti. bet365 nudi zaista bogatu ponudu tržišta za klađenje na odbojku, a mi smo za vas izdojili sljedeća:

Pobjednik

Kao i u košarkaškim ili teniskim utakmicama, i u odbojci se možete kladiti isključivo na pobjedu jedne ili druge momčadi, pri čemu je remi isključen. Uzmimo za primjer Ligu prvaka i susret Cucina Luba Civitanove i Trentina. Druga momčad koja se smatra favoritom za pobjedu imat će manju ponudu tečajeva na ovom tržištu klađenja.

Više/manje broj bodova

Ovo je vrlo popularno tržište klađenja kada su u pitanju svi sportovi, uključujući i odbojku. Suština je da će kladionica postaviti određenu marginu potencijalno postignutih bodova, a na vama je da odaberete hoće li ukupni rezultat biti veći ili manji od zadanog. bet365 će vam dati mogućnost klađenja na ukupan broj poena u cijelom meču ili samo u 1. setu. Naglasili bi i to da dok je utakmica u tijeku možete pronaći tržište više/manje za set koji se u tom trenutku igra.

Točan rezultat

Tržište točan rezultat nije ono na što ste navikli u klađenju na nogomet na bet365. Na vama je da prognozirate točan rezultat odbojkaške utakmice ali u setovima. Kako to izgleda? U odbojkaškom susretu postoje 3 potencijalna ishoda, odnosno 6 mogućih kombinacija ako uzmemo u obzir obje ekipe. Oni su 3-0, 3-1 ili 3-2, kod kuće ili u gostima.

Hendikep

Ako ste uvjereni da će autsajder u odbojkaškom meču pružiti žestok otpor, hendikep je idealno tržište za odabir. Ono se koristi u sportskom klađenju kako bi se dala određena prednost autsajderu. Kladionica oduzima broj bodova od favorita i daje ih autsajderima. Na bet365 možete odabrati hendikep setova ili ukupnih bodova.

Prop oklade

Odnose se na određene događaje ili ishode unutar meča koji nisu izravno povezani s konačnim rezultatom, a bet365 ih nudi u izobilju. Neke od prop oklada na bet365 su točan rezultat u prvom setu, rezultat nakon 3 seta, ukupan broj bodova određenje ekipe, hendikep utakmice – bodovi, i druge.


Najistaknutija odbojkaška natjecanja za klađenje

Kada je riječ o odbojci, većina ljudi s Balkana kladi se na nacionalne momčadi u vrijeme kada se održavaju velika natjecanja poput Olimpijskih igara, Svjetskih prvenstava i Europskih prvenstava. Nabrojane turnire imat ćete u ponudi na bet365, stoga ćemo se na njih usredotočiti.

 • Svjetsko prvenstvo u odbojci: Ovo je natjecanje koje organizira Međunarodna odbojkaška federacija (FIVB) svake četiri godine. Uključuje kvalifikacijsku fazu koja se odvija tijekom tri godine prije prvenstva. Na svakom prvenstvu sudjeluje 24 momčadi.
 • Olimpijske igre: Kao još jedno prestižno odbojkaško natjecanje, Olimpijske igre svakako su jedno od onih na koje se možete kladiti na bet365. Odbojkaški turniri na Olimpijskim igrama održavaju se istovremeno u muškoj i ženskoj konkurenciji, a uključuju i odbojku na pijesku.
 • Europsko prvenstvo: Dva su Europska prvenstva u odbojci – jedno za seniorske ženske odbojkaške reprezentacije i jedno za muškarce. Organizira ga Europska odbojkaška konfederacija (CEV).

Korak po korak sastavljanje oklade na bet365

Prošli ste korake razumijevanja osnovnih odbojkaških turnira i tržišta te došli do onih uz pomoć kojih ćemo vas upoznati sa samim postupkom klađenja na odbojku. Pratite vodič koji smo za vas pripremili u nastavku:

 • Posjetite službenu stranicu operatera i dovršite postupak registracije ako već nemate bet365 račun
 • Napravite svoj prvi depozit u odjeljku za plaćanje odabirom jedne od dostupnih opcija depozita
 • Idite na popis sportova na lijevoj strani ekrana, pomaknite se prema dolje i pronađite polje ‘Volleyball’
 • Odaberite jednu od odbojkaških utakmica koje su podijeljene po ligama, a zatim prođite kroz ponuđena tržišta klađenja
 • Odlučite se za jedno tržište ili više njih i prenesite ih na svoj online listić gdje zatim trebate unijeti iznos uloga
 • Kada ste sigurni da ste uključili sve željene selekcije, da su tečajevi prihvatljivi kao i veličina uloga, stavite svoju prvu okladu na odbojku

Klađenje na odbojku na bet365 u stvarnom vremenu, kao i prije početka utakmice, funkcionira prema gore opisanim koracima. U nastavku pročitajte ostatak onoga što trebate znati o verziji klađenja uživo.


Uživo klađenje na odbojku

bet365 uključuje širok raspon sportova u svojoj sekciji ‘In play’, pa tako i odbojku. To znači da se u ovoj kladionici možete kladiti na odbojkaške utakmice dok traju. Osim toga, bet365 je neke događaje opremio funkcijom live streaming, koja vam omogućuje da istovremeno pratite njihovo odvijanje u odbojkaškoj areni i stvarate oklade. Osim toga, tu su i cjeloviti statistički podaci koji će vam klađenje uživo učiniti još ugodnijim, bilo da to činite u pokretu ili iz udobnosti svog doma.


Klađenje na odbojku na pijesku na bet365: Je li dostupno?

Odbojka koja se igra u dvorani po mnogo čemu se razlikuje od one koja se igra na pijesku. U obje varijante, mečevi se igraju u više setova, s tim da u dvoranskoj odbojci set osvaja prva ekipa s 25 poena, dok u odbojci na pijesku pobjeđuje ona s 21 poenom.

Još jedna velika razlika je u tome što je obična odbojka timski sport sa šest igrača sa svake strane mreže, dok se odbojka na pijesku sastoji od timova sa samo dva igrača. Ostale točke odstupanja varijante odbojke na pijesku su manji teren, nešto veća površina lopte od vodonepropusnog materijala i slično.

bet365 bez obzira na to što je na svoju sportsku listu uvrstio mnoge nepopularne i neobične sportove, poput sumo hrvanja, badmintona, veslanja, jedrenja i mnogih drugih, nije uključio odbojku na pijesku stoga se na nju još uvijek ne možete kladiti.

25€
(prvi depozit): 100%
Posjeti bet365
 • Prijenos uživo i klađenje u stvarnom vremenu
 • Kalendar sportskih utakmica uživo
 • Aplikacije za razne operativne sustave
94% Omjer isplate
25€ (prvi depozit): 100%
Posjeti bet365
 • Prijenos uživo i klađenje u stvarnom vremenu
 • Kalendar sportskih utakmica uživo
 • Aplikacije za razne operativne sustave
bet365 Recenzija