Klađenje na ragbi na bet365 – Vodič za neiskusne igrače

Klađenje na ragbi

Ragbi je jedan od fizički najzahtjevnijih sportova koji podrazumijeva kontakt. Često se opisuje kao najteži sport ikada i obično se uspoređuje s američkim ili australskim nogometom. Rugby League i Rugby Union dvije su istaknute ali vrlo različite varijante ragbija koje možete pronaći u bet365 sportskoj rubrici. Ako niste upoznati s tim kako klađenje na ragbi na bet365 funkcionira, pročitajte naš opsežan vodič da biste pronašli odgovor.


Sažeti uvod u ragbi klađenje

Ragbi nogomet ili samo ragbi je timski sport s ovalnom loptom, koji se razvio u istoimenom gradu u Ujedinjenom Kraljevstvu. Jedan je od najpopularnijih sportova na svijetu, o čemu svjedoči i činjenica da je Svjetsko prvenstvo u ragbiju drugo najgledanije, odmah iza onog u nogometu. Važno je da na samom početku napravite razliku između dvije glavne verzije ovog sporta: Rugby League (Rugby 13) i Rugby Union (Rugby 15), koje ćete obje imati u ponudi za klađenje na ragbi na bet365.

bet365 bet365 Recenzija 85/100
 • Prijenos uživo i klađenje u stvarnom vremenu
 • Kalendar sportskih utakmica uživo
 • Aplikacije za razne operativne sustave


Rugby League i Rugby Union

Da bi pobijedila u ragbi utakmici, ekipa mora postići više bodova od protivnika unutar 80 minuta igre (dva poluvremena od po 40 minuta). Primarne metode bodovanja, pokušaji, penali i drop golovi zajednički su za obje verzije, ali se razlikuje koliko bodova svaka vrijedi. Kada je lopta prizemljena na centar gola preko protivničke gol-linije, postiže se pokušaj. Udaranje lopte između stubova i preko prečke dovodi do gola.

Osim kod tehnika bodovanja, još jedna očita razlika između Rugby League i Rugby Union može se vidjeti u broju igrača. League varijanta uključuje 13 igrača po timu, dok Union ima 15 igrača u ekipi. Women’s Rugby World Cup, Men’s Six Nations Championship i World Rugby Pacific Nations Cup samo su neka od istaknutih natjecanja u ragbi uniji koja su dostupna za klađenje na bet365, dok vrhunci ragbi lige uključuju Rugby League World Cup, Rugby League Four Nations, Rugby League European Championship i tako dalje.


Vodič za klađenje na ragbi na bet365

Poznavanje pravila sporta i istaknuta natjecanja osnova su bez koje ne trebate započeti svoje klađenje na ragbi na bet365. Ali to je samo pola puta do vašeg krajnjeg cilja. U sljedećem dijelu našeg vodiča upoznat ćete se s ključnim tržištima, postupkom klađenja kao i klađenjem uživo. Na kraju, kao šlag na torti, očekuje vas poseban sportski bonus za ragbi dostupan na bet365.


Tržišta klađenja na ragbi

bet365 nudi vrlo velikodušnu selekciju tržišta klađenja za ragbi ligu i ragbi uniju. Za vas smo odabrali četiri osnovna koja trebate razumjeti prije nego što se upustite u klađenje.

To win

Kao i u svakom drugom sportu, osnovno tržište klađenja je nagađanje tko će pobijediti, favorit ili autsajder. Ovo je dvosmjerno tržište, što znači da uključuje samo dva ishoda – pobjedu jednog od dva tima. Međutim, s obzirom na to da utakmice ragbi unije i lige uključuju remije, bet365 vam je također omogućio klađenje na ovaj ishod u polju tržišta ‘Result’.

Double result

Kao što ime ovog tržišta sugerira, u njemu ćete jednom okladom uključiti dva moguća ishoda tijekom cijele ragbi utakmice. Na primjer, u meču Harlequins protiv Glasgowa, možete odlučiti za pobjedu Harlequinsa u oba poluvremena (Harlequins – Harlequins), vodstvo Harlequinsa tijekom prvog dijela utakmice ali trijumf u drugom poluvremenu od strane Glasgowa (Harlequins – Glasgow) i slične alternative.

Winning Margin

Klađenje na ragbi na bet365 također uključuje predviđene pobjedničke margine. Ona predstavlja razliku u golovima između pobjedničkih i poraženih momčadi. bet365 će vam dati više opcija između kojih možete birati u određenoj utakmici. Mogu biti upisane kao 1-5, 6-10 ili 11-15 gol razlike. Postoji i Exact Winning Margin, koja ne uključuje raspon bodova kao prethodno tržište, već cijeli broj odnosno pobjedu s 1, 2, 3 i više golova razlike.

Score

Ovo je posebna kategorija na bet365 koja uključuje više zanimljivih kladioničarskih tržišta vezanih uz golove oba tima, zato smo je izdvojili. Tu ćete pronaći Tim koji prvi postiže pogodak, Tim koji posljednji postiže pogodak, Tim koji prvi postiže pogodak pobjeđuje u igri, kao i kombinirano tržište Rezultat 1. Pokušaja/1. Poluvrijeme. Najvažnije je da nisu komplicirani za početnike.

Primjerice, s tržištem Tim koji prvi postiže pogodak pobjeđuje u igri, možete se odlučiti za opciju da će doći do tog ishoda ili da neće.


Korak po korak ragbi klađenje

Ako želite da započnete klađenje na ragbi na bet365 za pravi novac sledite naš vodič korak po korak:

 • Otvorite bet365 račun putem službene web stranice ili namjenskih aplikacija
 • Izvršite prvu uplatu na vaš novi račun nekim od dostupnih sustava plaćanja
 • Na popisu sportova na lijevoj strani ekrana odaberite Rugby League ili Rugby Union
 • Odlučite se za jedan od aktualnih događaja i otvorite kompletnu ponudu tržišta klađenja
 • Prenesite jedno ili više tržišta klađenja na svoj online listić, a zatim unesite željeni iznos uloga
 • Dovršite svoje prvo klađenje na ragbi na bet365 klikom na istaknuto polje ‘Place a bet’

Uživo klađenje na ragbi

bet365 nudi klađenje u stvarnom vremenu na veliki broj natjecanja u ragbi ligi i ragbi uniji. No to nije sve. Određeni ragbi događaji opremljeni su funkcijom prijenosa uživo. To znači da u isto vrijeme možete kreirati oklade na bet365 i pratiti događaje na travnatom terenu. Ova značajka, zajedno s rubrikom preciznih statistika, uvelike će poboljšati vaše iskustvo klađenja uživo i pomoći vam da donesete bolje odluke pri odabiru tržišta klađenja.

Ali trebate imati na umu to da će vam funkcija streaminga biti dostupna 24 sata tek nakon što položite okladu na ragbi ili drugi sport ili izvršite uplatu na svoj račun.


Specijalan ragbi bonus na bet365

Ako se kladite na bet365, na raspolaganju vam je poseban bonus koji će vrijediti za sve utakmice ragbi lige i ragbi unije koje idu u produžetke. Riječ je o inicijativi pod nazivom Extra Time Extra Chance. Kako biste aktivirali spomenuti bonus, prvo morate položiti okladu prije utakmice na cijelo vrijeme ili drugo poluvrijeme na bilo kojoj utakmici ragbi lige ili ragbi unije.

Ako vaša oklada ne dobije na kraju regularnog vremena, ostat će aktivna tijekom produžetaka i bit će podmirena na temelju konačnog rezultata. Primjenjuje se na sva tržišta na koja bi mogao utjecati produžetak, a što je najvažnije, daje vam dodatnu priliku da unovčite svoj online listić za bilo koji ragbi meč.

25€
(prvi depozit): 100%
Posjeti bet365
 • Prijenos uživo i klađenje u stvarnom vremenu
 • Kalendar sportskih utakmica uživo
 • Aplikacije za razne operativne sustave
94% Omjer isplate
25€ (prvi depozit): 100%
Posjeti bet365
 • Prijenos uživo i klađenje u stvarnom vremenu
 • Kalendar sportskih utakmica uživo
 • Aplikacije za razne operativne sustave
bet365 Recenzija