Klađenje na rukomet na bet365 – Korak po korak vodič

Klađenje na rukomet

I muški i ženski rukomet popularni su u Europi, ali se rijetko igraju izvan te regije, pogotovo na profesionalnoj razini. Reč je o dinamičnom i uzbudljivom sportu koji tijekom cijele godine nudi brojne mogućnosti za zaradu, posebno u svjetski poznatim kladionicama kao što je bet365. A ako ste početnik koji želi naučiti nešto više o ovom zanimljivom timskom sportu, onda ste na pravom mjestu. Napravili smo vodič koji pokriva sve od osnova za klađenje na rukomet na bet365 do konkretnog procesa stvaranja oklada. Pratite nas do kraja, korak po korak.


Uvod u klađenje na rukomet na bet365

Prije nego se upustite u klađenje na rukomet ili bilo koji drugi sport, morate se upoznati sa suštinom discipline. Rukomet je dinamičan timski sport koji je prvi put promoviran krajem 19. stoljeća u Skandinaviji i Njemačkoj, zemljama koje i danas dominiraju ovim sportom.

Često se kaže da je to sport s elementima nogometa, hokeja i košarke, pa ako ste upoznati s pravilima u tim disciplinama, neće vam biti teško prihvatiti ona koja vrijede u rukometu. Također postoje paralele s ragbijem jer igrači smiju upotrijebiti silu da zaustave napadača, pod uvjetom da se kontakt ostvari sprijeda. Prijeđimo na dio posvećen specifičnim pravilima.

bet365 bet365 Recenzija 85/100
 • Prijenos uživo i klađenje u stvarnom vremenu
 • Kalendar sportskih utakmica uživo
 • Aplikacije za razne operativne sustave


Osnovna pravila u rukometu

Osnovna ideja rukometa je postizanje golova ubacivanjem lopte u protivnički gol. Međutim, postoje posebna pravila koja biste trebali imati u vidu ako planirate da vaše klađenje rukomet na bet365 bude uspješno.

U rukometu se natječu dvije ekipe, svaka sa sedam igrača, plus dva vratara. Tijekom 60 regularnih minuta igre, koji su podijeljeni u dva poluvremena od po 30 minuta, cilj je postići više golova od druge momčadi. Igrači su ograničeni na korištenje ruku za kontakt s loptom, s izuzetkom vratara. Dopušteno im je da napravi maksimalno tri koraka u roku od tri sekunde bez driblanja. U slučaju neriješenog rezultata, postoje dva produžetka od 5 minuta prije nego što se, ako je potrebno, odigraju sedmerci.


Najpopularnije lige i natjecanja za bet365 klađenje

Klađenje na rukomet na bet365 iznimno je popularno tijekom natjecanja reprezentacija. Europska i Svjetska prvenstva, kao i Olimpijske igre, nude bogatu ponudu na tržištu klađenja, što znači i pregršt prilika za dobitak. Među klupskim turnirima ističu se muška i ženska Liga prvaka koje su najdominantnije.

Od nacionalnih liga daleko najprestižnija je njemačka Bundesliga koja već godinama važi za najbolju. U okviru nje posebno dominira THW Kiel koji je višestruki osvajač Lige prvaka. Pored njemačke rukometne lige, naši igrači također se rado klade na španjolsku ASOBAL ligu, francusku LNH Division 1, mađarsku Nemzeti Bajnokság i druge na bet365.


Vodič za bet365 klađenje na rukomet

Ukratko smo predstavili osnove rukometa, njegova pravila, kao i prestižna natjecanja u ovom sportu. Vrijeme je da prijeđemo na dio koji će sigurno biti zabavniji za neiskusne kladioničare, a to je prije svega predstavljanje glavnih kladioničarskih tržišta na rukometu dostupnih na bet365.


Osnovna tržišta klađenja u rukometu

Klađenje na rukomet na bet365 daje vam mogućnost da iskoristite prednosti brojnih tržišta u ponudi. No mi smo za vas odabrali samo neka od njih koja će vam poslužiti za sam početak vaše kladioničarske karijere:

 • Rezultat: Kao i u nogometu i ostalim sportovima, i u rukometu su moguća tri ishoda: pobjeda prve momčadi, pobjeda druge momčadi i remi. Trebate imati na umu da je zbog fundamentalne prirode sporta i brzog tempa golova remi u rukometu malo vjerojatan.
 • Ukupno: Ovo kladioničarsko tržište, koje koristi više/manje format, također je vrlo popularno i lako razumljivo. Kladite se na to hoće li ukupan broj postignutih golova biti veći ili manji od vrijednosti koju postavlja bet365. U rukometnoj utakmici koja traje 60 minuta u prosjeku se postiže 50 golova (gotovo jedan gol u minuti).
 • Dvostruka šansa: Tržište dupla šansa omogućuje vam da pokrijete dva od tri moguća ishoda u punom vremenu rukometne utakmice i time smanjite rizik od gubitka vaše oklade. Istovremeno se možete kladiti na pobjedu favorita i remi, pobjedu autsajdera i remi ili pobjedu jedne od momčadi.
 • Hendikep: Uključuje znakove + za autsajdere i – za favorite, te podrazumijeva određeni broj golova, danih slabijoj momčadi prije početka utakmice. Ako je hendikep favorita postavljen na – 4,5 i vi se kladite na njega, on bi morao pobijediti s najmanje 5 golova da bi vaša oklada bila uspješna.
 • Pobjednička margina: S ovim tržištem jednostavno se kladite na to koja će momčad trijumfirati i s koliko golova mislite da će pobijediti. Na primjer, možete odabrati opciju da će vaš omiljeni tim pobijediti u utakmici s najmanje 1-3, 4-6 golova razlike i tako dalje. Pobjednička margina obično donosi vrlo velikodušne tečajeve.

Korak po korak klađenje na rukomet

Vrijeme je da otpočnete klađenje na rukomet na bet365. Evo koraka koji će vas detaljno provesti kroz postupak kreiranja oklada u ovoj kladionici:

 • Registrirajte se ili se prijavite na postojeći bet365 račun putem službene web stranice operatera ili namjenskih aplikacija
 • Ako je stanje na vašem računu 0 ili nedovoljno za klađenje, morate ga nadopuniti koristeći neki od sustava plaćanja
 • Na popisu dostupnih sportova posjetite rubriku rukomet, prođite kroz navedene lige i odaberite željeni događaj
 • Odlučite se za jedno ili više tržišta klađenja koje uključuje vaš odabrani rukometni događaj
 • Unesite ulog koju želite staviti u online listić koji se prikazuje na vašem malom ili velikom ekranu
 • Provjerite uključene selekcije i tečajeve te potom pritiskom na jasno istaknuti okvir ‘Place a bet’ završite svoje prvo klađenje na rukomet na bet365

Uživo klađenje na rukomet i streaming funkcija

Klađenje u igri na bet365 stranici posebno je popularno kada su u pitanju rukometne utakmice. To je zato što akcija može biti brza i žestoka. Ali treba se imati na umu da to može uzrokovati brzi pad ili rast razine tečaja – uvijek morate biti na oprezu kako biste iskoristili najbolju ponudu. Ono što unosi dodatno uzbuđenje u klađenju uživo na rukomet na bet365 je svakako live streaming funkcija i rubrika precizne statistike utakmica ovog sporta. Izravne prijenose utakmica na rukometnom igralištu možete pratiti s bilo kojeg pametnog telefona ili računala ako ste izvršili uplatu ili se okladili u zadnja 24 sata.

25€
(prvi depozit): 100%
Posjeti bet365
 • Prijenos uživo i klađenje u stvarnom vremenu
 • Kalendar sportskih utakmica uživo
 • Aplikacije za razne operativne sustave
94% Omjer isplate
25€ (prvi depozit): 100%
Posjeti bet365
 • Prijenos uživo i klađenje u stvarnom vremenu
 • Kalendar sportskih utakmica uživo
 • Aplikacije za razne operativne sustave
bet365 Recenzija