Klađenje na vladine izbore na bet365 – Sve što trebate znati

Klađenje na vladine izbore

Mnogi kladioničari jednako su strastveni prema politici kao i prema sportskom klađenju. No za početnike koji nisu potkovani znanjem u ovom polju, razumijevanje izbornih procesa u zemlji i šire, koje zahtijeva praćenje trendova i kontinuirano informiranje, u prvi mah se može učiniti izazovnim. Što se tiče same procedure sastavljanja političkih oklada, to je lakši dio posla koji se odvija bez problema ako ste dobro pripremljeni. U slučaju da želite izaći iz komforne zone klasičnog sportskog klađenja i isprobati nešto novo, bet365 je prava opcija za vas. Klađenje na vladine izbore na bet365 bit će opremljeno mnogim tržištima, a u našem vodiču saznat ćete njihovo značenje i sve što vam je potrebno za sam početak.


Priprema za klađenje na vladine izbore

Tko će pobijediti na sljedećim predsjedničkim izborima u SAD-u, koja će stranka osvojiti većinu na općim izborima u Velikoj Britaniji, hoće li koalicija biti podržana na državnim izborima u Australiji, samo su neka od predviđanja koja možete napraviti na bet365.

Ova kladionica vam može ponuditi tečajeve za izborne procese mnogo ranije nego što se oni održe. No, morate biti svjesni da su vrlo nepredvidivi. Stranka ili pojedinac može mnogo obećavati tijekom kampanje, ali na kraju ipak izgubiti na općim izborima. Zato je poželjno glasati što bliže izbornom danu i detaljno se informirati pre postavljanja konačne oklade.

Na ovo se nadovezuje i činjenica da je praćenje trendova među najvažnijim elementima političkog klađenja. Neophodno je da čitate što više o aktualnim dešavanjima u politici, da provjeravate što stručnjaci misle u vezi s izborima i da budete u toku s novostima o istaknutim stranačkim ličnostima. Dakle, imperativ je da pratite dnevne političke vijesti, a osim toga od suštinske važnosti je da razumijete značenje tržišta klađenja. O njima će detaljnije biti riječi u nastavku našeg vodiča.

bet365 bet365 Recenzija 85/100
 • Prijenos uživo i klađenje u stvarnom vremenu
 • Kalendar sportskih utakmica uživo
 • Aplikacije za razne operativne sustave


Ponuda tržišta klađenja na politiku

U našem vodiču za klađenje na vladine izbore na bet365 uglavnom smo se usredotočili na objašnjenje tržišta klađenja koja su dostupna u ovoj kladionici. Razumijevanje njihovih koncepata ključno je za početak klađenja, stoga biste trebali pažljivo pročitati sljedeći dio.

Next President

Kada je u pitanju klađenje na vladine izbore na bet365, posebno su popularni predsjednički izbori. Mnogi se početnici odlučuju za ovo tržište iz razloga što je lakše doći do informacija o pojedincima nego o cijelim političkim pokretima. Ovo tržište nudi više alternativa za koje možete odlučiti, recimo hoće li Donald Trump, Joe Biden, Michelle Obama ili drugi kandidati pobijediti na Predsjedničkim izborima u SAD-u.

Također, znajte da kada se kladite na parlamentarne izbore, cenzus mogu prijeći mnogo stranaka, a predsjednik će biti samo jedan, pa su zato tečajevi još bolji, a vaši potencijalni dobici veći. Na kraju bismo dodali i to da bet365 nudi mogućnost predviđanja spola sljedećeg izabranog predsjednika. Na ovom tržištu imate samo izbor muško ili žensko, što znači 50/50 posto šanse da ćete pobijediti.

Next Permanent Party Leader

Još jedna intrigantna opcija klađenja dostupna na bet365 je ona na stranačke vođe. Igrači koji žele profitirati na ovom tržištu trebali bi pomno pratiti političku stranku i obrazovno procijeniti tko će od članova preuzeti čelnu poziciju. Glavni kandidati su obično oni s jakim pozicijama unutar stranke, poput kancelara, ministra unutarnjih poslova, ministra vanjskih poslova i tako dalje. Ali i članovi koji su manje poznati, ali svejedno utjecajni, kao i oni koji brzo napreduju, često imaju pristojne šanse za pobjedu.

Most Seats

Tržište ‘Većina mjesta’ uključuje procjenu koja će stranka osvojiti najviše izbornih jedinica ili zastupničkih mjesta, a time i većinu na izborima. Na primjer, vaša odabrana stranka na općim izborima u Ujedinjenom Kraljevstvu mora osvojiti 326 zastupničkih mjesta da bi dobila većinu u Donjem domu.

No, moguće je i da niti jedna stranka ne postigne većinu. U tom slučaju postoji situacija ‘bez sveukupne kontrole’, obično poznata kao Mađarski parlament. Ako se želite kladiti da na izborima neće biti većine, idite na tržište ‘Overall Majority’ i odaberite opciju No Overall Majority koja se odnosi na prethodno pomenutu situaciju ‘bez sveukupne kontrole’.

The Government After the Election

Klađenje na ‘Vladu nakon izbora’ jedna je od mnogih alternativa dostupnih korisnicima bet365. Ovdje možete predvidjeti koja će politička stranka proći najbolje na biralištima i zauzeti vodeću poziciju nakon izbora. Važno je napomenuti da ovu vrstu tržišta klađenja možete pronaći čak godinu dana ili mjesecima prije izbora, te da možete dobiti stvarno visoke tečajeve ako odaberete zemlje u kojima se natječe više političkih stranaka.

State Betting

Klađenje na vladine izbore na bet365 uključuje i one vezane uz države. S ovim tržištem, na vama je da odlučite kako će države glasovati na nadolazećim izborima. Na primjer, bet365 će vam dati priliku da odredite hoće li na državnim izborima u Australiji, birači Tasmanije, Sjevernog teritorija, Queenslanda ili Zapadne Australije podržati Australsku laburističku stranku, koaliciju ili bilo koju drugu stranku.


Korak po korak klađenje na vladine izbore na bet365

Ako ste se upoznali s cijelim izbornim postupkom i glavnim tržištima klađenja u politici, uradili ste najveći dio posla. Konkretno kreiranje oklada na bet365 ne bi vam trebalo predstavljati problem. Za klađenje na vladine izbore na bet365 slijedite korake u nastavku:

 • Napravite bet365 račun ili se prijavite na postojeći putem službene web stranice operatera ili pomoću namjenske Android/iOS aplikacije
 • U rubrici depozit, jednim od dostupnih načina plaćanja izvršite uplatu na račun ako nemate sredstava za klađenje
 • Idite na odjeljak za sport gdje biste trebali pronaći polje pod nazivom ‘Politics’, kliknite na njega
 • Odaberite jedan od ponuđenih izbora kao što su Opći izbori u Velikoj Britaniji, Federalna politika Australije, Izbori za gradonačelnika Londona i slično
 • Ovisno o željenom izboru, odlučite se za tržište klađenja koje će se automatski prebaciti na online listić
 • U predviđeno polje na vašem online listiću unesite vrijednost uloga, a zatim provjerite tečajeve, odabrane selekcije i potencijalne dobitke.
 • Završite klađenje na vladine izbore na bet365 klikom na polje ‘Place a bet’, sačekajte ishod i unovčite dobitke ako je vaša oklada bila uspješna

Postoji li klađenje uživo na vladine izbore na bet365?

Kao što ste mogli vidjeti iz prethodnog dijela našeg vodiča, klađenje na izborne rezultate u zemljama prilično se razlikuje od klađenja na sportska natjecanja. Velika diferencijacija se vidi u pogledu kladioničarskih tržišta koja, osim onog koji se odnosi na predviđanje ‘Winnera’, nemaju sličnosti s marketima u nogometu, košarci ili drugim sportovima. Ono što također morate znati ako se odlučite kladiti na osobu ili stranku za koju mislite da će dobiti najviše glasova ili druge političke događaje je da vam opcija klađenja uživo neće biti dostupna bez obzira na odabranu kladionicu.

25€
(prvi depozit): 100%
Posjeti bet365
 • Prijenos uživo i klađenje u stvarnom vremenu
 • Kalendar sportskih utakmica uživo
 • Aplikacije za razne operativne sustave
94% Omjer isplate
25€ (prvi depozit): 100%
Posjeti bet365
 • Prijenos uživo i klađenje u stvarnom vremenu
 • Kalendar sportskih utakmica uživo
 • Aplikacije za razne operativne sustave
bet365 Recenzija