Klađenje uživo na bet365 – Vodič korak po korak

Klađenje uživo na bet365

Klađenja uživo ili u igri, kod uglednih svjetskih kladionica kao što je bet365, dostupno je za širok spektar sportova. Obično sadrži neuobičajena tržišta klađenja, poput onog u kojem možete predvidjeti hoće li sljedećih 10 minuta utakmice rezultirati pogotkom ili kornerom, a ističe se i stalnim ažuriranjem ponude tečajeva. Zbog toga, mnogi sportski entuzijasti klađenje u stvarnom vremenu opisuju kao dinamičnije i uzbudljivije od onog koje se odvija prije početka utakmice.Ako želite da vam se potencijalni dobici isplate dok gledate sportski događaj i dobivate ažurirane statistike, klađenje uživo na bet365 kladionici bit će pravi izbor za vas. Razvili smo potpuni vodič koji će vas provesti kroz osnove klađenja uživo, glavna tržišta, streaming značajku i proces kreiranja listića na bet365 kladionici, stoga ostanite uz nas do kraja.


Što je klađenje uživo?

Vrijeme kada su igrači bili ograničeni na klađenje isključivo prije nego što događaj počne, davno je iza nas. Danas, istaknute online kladionice, uključujući bet365, prilagodile su svoje službene platforme i aplikacije kako bi korisnicima omogućile klađenje u stvarnom vremenu na nogomet, košarku, tenis i druge manje poznate sportove.

Klađenje uživo poznato je pod mnogim imenima. No, bez obzira na to jeste li naišli na pojam in play, in game ili live, ideja ovog oblika klađenja ostaje ista. Njegova bit je da vam omogućuje postavljanje oklada tijekom cijele utakmice, dok se natjecanje odvija na terenu u stvarnom vremenu. Zbog toga, nećete imati fiksnu ponudu tečajeva kao što je slučaj s klađenjem prije početka utakmice. Kod klađenja u stvarnom vremenu tečajevi se mijenjaju ovisno o situaciji u igri, a na vama je da pratite njihovo kretanje i iskoristite najbolju ponudu.

bet365 bet365 Recenzija 85/100
 • Prijenos uživo i klađenje u stvarnom vremenu
 • Kalendar sportskih utakmica uživo
 • Aplikacije za razne operativne sustave


Ponuda tržišta za klađenje uživo na bet365 kladionici

Na bet365 praktički svaki sport ima mogućnost klađenja u igri, a dobit ćete pristup desecima dostupnih tržišta. Ako ste upoznati s glavnim okladama prije utakmice, kao što su moneyline spread, i totals, imat ćete solidnu osnovu i za ovu vrstu klađenja. Ipak željeli bismo istaknuti jedinstvenost nekih tržišta klađenja uživo, koja pokrivaju kraće ishode (koji se događaju u četvrtini ili poluvremenu igre), omogućujući vam brzo unovčavanje listića.

S obzirom na to da je nogomet najpopularniji na našim prostorima, usredotočit ćemo se na tržišta klađenja uživo za ovaj sport na donjem popisu:

 • Rezultat utakmice (1X2): Jedna od osnovnih vrsta tržišta klađenja na utakmice uživo je 1X2. Ovdje imate mogućnost odabrati da će do kraja utakmice pobijediti domaćin (1), gost (2) ili će meč završiti neriješeno.
 • Točan rezultat: Na ovom kladioničarskom tržištu trebate predvidjeti točan broj golova koji će biti ostvareni do kraja meča od strane obje momčadi i unijeti ih u predviđena polja.
 • Obje ekipe postižu gol: Kod ovog tržišta se opredjeljujete za jednu od postavljenih varijanti – da ili ne, odnosno da će obje ekipe postići gol ili da bar jedna od ekipa na terenu neće to uspeti.

bet365 također ima poseban odjeljak pod nazivom ‘Minute’ koji će vam omogućiti da postavite okladu u određenom intervalu utakmice. Neka od interesantnih tržišta klađenja u ovom odjeljku su sljedeća:

 • Rezultat utakmice: Ovo tržište je slično gore opisanom. Vaša uloga je odrediti rezultat utakmice u određenim intervalima igre, recimo do 10., 20. ili 30. minuta meča.
 • Sljedećih 10 minuta: Predviđate hoće li biti golova ili kornera u sljedećih 10 minuta natjecanja. Na primjer, kladionica će postaviti vrijednost od 0,5, a vi biste trebali odlučiti o izboru više ili manje. Ako odaberete opciju više, trebat će vam samo jedan gol ili korner u sljedećih deset minuta igre kako biste dobili okladu.
 • Vrijeme trećeg gola: Opet, bet365 postavlja vrijeme, recimo 80 minuta utakmice, a na vama je da odlučite hoće li treći gol biti postignut prije ili nakon navedenog perioda.

Korak po korak vodič za klađenje u igri na bet365

Vrijeme je da prijeđemo na konkretne korake kada je u pitanju klađenje uživo na bet365 kladionici. Pratite sljedeći vodič:

 • Registracija/Prijava: Ako ste se već registrirali na bet365, morate pristupiti svom računu pomoću e-pošte i lozinke. Ako nemate korisnički račun, morate ga otvoriti putem obrasca za registraciju.
 • Izvršenje depozita: Za klađenje u stvarnom vremenu trebat će vam određena sredstva na vašem računu. To možete osigurati raznim opcijama plaćanja dostupnim u odjeljku depozita. Poštujete minimalna i maksimalna ograničenja transakcija.
 • Odabir događaja uživo: Idite na odjeljak ‘Sport’, a zatim na ‘In-Play’ na službenoj bet365 web stranici. Prođite kroz dostupne sportove i zatim odaberite utakmicu na koju se želite kladiti.
 • Povoljna ponuda tečajeva: S obzirom na to da će se tečajevi na kladionici kontinuirano ažurirati ovisno o događanjima na terenu, nemojte žuriti, već pričekajte dok ne dostignu željenu visinu.
 • Izbor tržišta: Iz širokog asortimana tržišta klađenja na odabranoj utakmici, odlučite se za jedno ako želite kreirati pojedinačni listić, ili nekoliko njih za izradu kombiniranog listića.
 • Visina uloga: Unesite vrijednost uloga u predviđeno polje na online listiću prikazanom na vašem zaslonu, ponovno provjerite razinu tečajeva i potvrdite okladu.
 • Pričekajte rezultat: Ako ste odabrali jedno od tržišta iz odjeljka ‘Minute’, vjerojatno ćete brzo saznati ishod postavljene oklade. No, u svakom slučaju ne možete čekati dulje od regularnog vremena i produžetka. Zarade iz uspješnih oklada možete povući pomoću nekog od dostupnih sustava za isplatu.

bet365 live streaming funkcija

Funkcija izravnih prijenosa mečeva u bet365 kladionici unijet će dodatno uzbuđenje u klađenje uživo na esports, nogomet, košarku i druge sportove. Omogućit će vam gledanje događanja na terenu u stvarnom vremenu putem mobilnog telefona ili računala, dok se istovremeno kladite na svoj omiljeni tim. Opcija prijenosa uživo na web stranici ove kladionice dostupna je samo registriranim korisnicima koji su izvršili uplatu ili stavili okladu u posljednja 24 sata. Bet365 će vam također pružiti sveobuhvatnu statistiku utakmica uživo, što će vam, uz streaming značajku, dodatno olakšati klađenje u stvarnom vremenu.


Zaključak: Uživo ili klađenje prije početka meča?

bet365 će vam pružiti izvrsno iskustvo klađenja u stvarnom vremenu na širok raspon sportova s ​​izvrsnim izborom tržišta klađenja. Ako ste spremni pratiti promjene tečajeva kako biste skočili u najbolju ponudu i uživate gledanju izravnih prijenosu utakmica dok kreirate online listiće, onda je klađenje uživo na bet365 kladionici prava opcija za vas.

Međutim, trebali biste znati da neki sportski događaji možda ne uključuju opciju klađenja u igri, ostavljajući vam na raspolaganju samo oklade prije utakmice. Također, za razliku od klađenja uživo, koje od vas zahtijeva trenutnu reakciju na ono što se događa na terenu, klađenje prije utakmice ili futures klađenje dozvoljavaju vam da provedete sate, dane, tjedne ili čak mjesece istraživanja prije stavljanja oklada, povećavajući vaše šanse za potencijalnim dobitkom.

bet365 bet365 Recenzija 85/100
 • Prijenos uživo i klađenje u stvarnom vremenu
 • Kalendar sportskih utakmica uživo
 • Aplikacije za razne operativne sustave