Kladiti se na Euro 2024: Najbolji savjeti i strategije za uspjeh

Viersen,,Germany, ,March,1.,2021:,Closeup,Of,Smartphone,With

Nema većeg izazova za ljubitelje sportskog klađenja od velikih natjecanja kao što je EURO 2024. U period od 14. lipnja od 14. srpnja, bit će odigrano 51 utakmica, a kladionice poput 22bet su se pobrinule da osiguraju široku ponudu sportskih igara.

Naravno da nikakva dobit nije zagarantirana, ali smije se ipak potrudili dati vam neke savjete oko toga kako da uvećate svoje šanse za dobitak, i pre svega kako se najbolje zabaviti dok pratite utakmice Eura.

22bet 22bet Recenzija 100/100
  • Brza oklada
  • Mobilne aplikacije
  • 100+ načina plaćanja

Faza po skupinama

24 momčadi podijeljeni su u šest skupina sa po četiri momčadi i u periodu od 14. do 26. lipnja pokušat će se izboriti za plasman u eliminaciskoj fazi.

Svaka od momčadi odigraće po tri utakmice u fazi po skupinama. Prve dvije momčadi iz svake skupine nastavljaju natjecanje u osmini finala, a istim putem idu i tri od šest trećeplasirane.

Svaka utakmice je priča za sebe i iznimno važna za konačni raspored po skupinama. Kao i u redovnoj ponudi kladionica 22bet, na svakoj utakmici se možete kladiti na pobjednika, na ukupnim brojem golova, postignutih golova po momčadi, poluvrijeme-kraj, broj kornera, auta, slobodnih udaraca, kartona i sve što čini jednu nogometnu utakmicu.

Pri odabiru opcije na koju biste se kladili morate imati u obzir stanje na ljestvici, eventualne povrede igrača ili suspenzije zbog kartona imajući u obzir da svi ti detalji utiču na to tko će pobijediti.

Svakako sport ne bi bio toliko zanimljiv ako nema iznenađenja, a takav će biti i slučaj na EURO 2024 u Njemačkoj.


Klađenje na pobjednika po skupinama

Ukoliko imate strpljena odigrati dugoročni tiket, onda klađenje na pobjednika skupina je idealna igra za vas. Ukoliko želite da se oprobate na ovu opciju, morati uzeti u obzir da za eventualnu isplati bit će vam potrebni najmanje 9 dana. Kako što smo već rekli, svaka momčad u fazi po skupinama igra po tri utakmice i nakon toga ona sa najvećim brojem bodova je ta koja je osvaja skupinu.

Da bi jedna momčad sigurno bila na čelu skupine morala bi pobijediti u sve tri utakmice što se u realnosti rijetko dešava. Najčešće prvoplasirane momčadi imaju šesti ili sedam bodova, odnosno dvije pobjede i jedan remi ili poraz. Teoretski, momčad može osvojiti skupinu i sa samo četiri bodova.

Naravno da se pitate što ako dvije ili više momčadi imaju isti broj bodova. U tom slučaju najpre se uzima njihov međusobni okršaj, zatim gol razlika, pa broj postignutih golova, a ako po svemu tome su i dalje izjednačeni, onda se računaju fer plej bodovi koji proizlaze od broja žutih i crvenih kartona.


Tko ide dalje iz skupina?

Football,Uefa,Euro,2024,Final,Stage,Groups.,Table,Of,The

Ovo je igra koja zahtjeva još više matematike. Kako što smo već rekli, prve dvije momčadi iz svake skupine idu dalje, isto kao i četiri od šest momčadi koje završe na trećem mjestu. Dakle ovdje možete odabrati da odigrate na momčadi da prođu ili da ne prođu dalje iz svake skupine.

I ovdje važe ista pravila koja smo već detaljno obrazložili, ali postavlja se pitanje što odlučuje koje od trećeplasirane momčadi će proći u osmini finala.

Naravno da imamo odgovor i na ovo pitanje. Zbog toga što momčadi iz različitih skupina nisu igrali međusobno, onda se odmah uzima gol razlika, zatim broj postignutih golova i na kraj fer plej bodovi.


Utakmice u eleminaciskoj fazi

Ono pravo počinje 29. lipnja od kada startuje eliminaciska faza EURO 2024. Najbolje 16 momčadi iz faze po skupinama će nastaviti svoj san, a samo dvije od njih će igrati za naslov europskog prvaka 14. srpnja na Olimpijskom stadionu u Berlinu.

Osim veći ulog i pritisak koje ove utakmice donose, tu su i pravila. Ukoliko utakmice završe neriješeno nakon regularnih 90 minuta, onda se igraju dva produžetka od po 15 minuta, a ako ni tada nemamo pobjednika, onda se šutiraju jedanaesterci.

Prema tome, česta je praksa da momčadi igraju rezerviranije nego inače i da se najčešće postižu manje golova nego inače.

Zato se mora praviti razlika kada igrate na pobjednika u regularnih 90 minuta i na to koja će momčad proći dalje.

22bet u svojoj bogatoj ponudi ima i opcije za koja će momčad dokle stići. Baš kao i to hoće li neka momčad proći fazu po skupinama, može odigrati i hoće li neka momčad stići do osmine finala, četvrt finala itd.


Pobjednik EURO 2024

Ukoliko baš želite da uložite novac na duže staze, onda klađenje na pobjednika EURO 2024 je prava stvar za vas. Na ovu igru možete se kladiti pre početka natjecanja ali i u toku, premda će se kvote konstantno menjati u ovisnosti tekućih rezultata.


Individualna postignuća nogometaša

Pored redovnih opcija za klađenje na ishode utakmica ili to dokle će neka momčad stići, 22bet nudi opcija za klađenje na individualna postignuća nogometaša.

Tu se pre svega misli na broju golova koji će neki nogometaš postići, ali i na individualne nagrade poput najboljeg strijelca, najboljeg vratara, najboljeg mladog nogometaša itd.


100/100 Vidi recenziju
122€
Matchbonus (prvi depozit): 100%
Posjeti 22bet
  • Brza oklada
  • Mobilne aplikacije
  • 100+ načina plaćanja
95% Omjer isplate
122€ Matchbonus (prvi depozit): 100%
Posjeti 22bet
  • Brza oklada
  • Mobilne aplikacije
  • 100+ načina plaćanja
22bet Recenzija