Koju online kladionicu odabrati za registraciju, Bwin ili bet365?

Najbolja online kladionica

Jeste li u dilemi gdje se registrirati i započeti kladioničarsku karijeru ali niste sigurni koja je najbolja online kladionica, Bwin ili bet365? Pomoći ćemo vam u donošenju informiranog izbora, stoga ne brinite. Odabir između ova dva velikana kladioničarske industrije neće biti nimalo lak, s obzirom da se obojica mogu pohvaliti dugogodišnjim iskustvom, vrhunskom sportskom ponudom, tečajevima koji nadilaze standarde i još mnogo toga. Ipak, jedna se kladionica izdvaja, a da bi ste saznali o kojoj je riječ, ostanite s nama do samog zaključka.


Bwin ili bet365 – Pregled ključnih aspekata kladionica

Prije nego počnemo iznositi činjenice na temelju kojih ćete odlučiti za Bwin ili bet365, ukratko bismo vam predstavili njihove osnovne podatke.

bet365 je jedna od najpoznatijih kladionica na svijetu, koja posluje od 2001. godine i u vlasništvu je Bet365 Group LTD. Dolazi iz Velike Britanije i ima nekoliko licenci, poput onih izdanih od strane UKGC-a i Vlade Gibraltara, koje mu omogućuju pružanje usluga u nekoliko jurisdikcija, uključujući i našu. Bwin također je dostupan u velikom broju zemalja, dok na našim prostorima pruža usluge zahvaljujući licenci Vlade Gibraltara. Bwin kladionica osnovana je 1997. godine pod imenom ‘BetandWin’ u glavnom gradu Austrije. U vlasništvu je ElectraWorks Limited.

Kao što vidite, oba operatera imaju desetljeća iskustva u industriji klađenja, a ključni aspekti njihovog poslovanja bit će vam predstavljeni u nastavku. Nakon što ih do detalja prođete, Bwin ili bet365 izbor, bit će vam znatno olakšan. Počnimo sada, bez daljeg odlaganja.

bet365 bet365 Recenzija 85/100
  • Prijenos uživo i klađenje u stvarnom vremenu
  • Kalendar sportskih utakmica uživo
  • Aplikacije za razne operativne sustave


Ponuda sportova i esportova

Osim nogometa, Bwin nudi desetke drugih sportova za online klađenje. Na ovoj platformi možete staviti svoje teniske oklade na Grand Slam turnire, US Open ili Davis Cup, sastavljati biciklističke listiće za Tour de France ili prognozirati svjetske Superbike prvake u MotoGP-u. Ipak, bet365 ima bogatiju sportsku ponudu. Lakros, netball, veslanje, i skvoš, samo su neki od sportova koje ćete pronaći u bet365 kolekciji, dok na Bwin stranici nećete.

Ako se želite kladiti na esport na Bwinu, nemate sreće jer kladionica trenutno ne podržava ovu vrstu videoigara. S druge strane, ako ste esport entuzijast, bet365 će biti prava opcija za vas, s obzirom da omogućuje klađenje na popularne igrice kao što su Dota 2, Counter Strike, LoL i druge. Jasno je da kada je riječ o sportskoj ponudi, bet365 je ekskluzivni lider. No, da bismo mogli zaključiti da je to bolja alternativa u usporedbi s austrijskim konkurentom, moramo se osvrnuti na njihove druge važne aspekte. Krenut ćemo od tečajeva.


Tečajevi na bet365 i Bwin

bet365, kao i Bwin, nudi konkurente tečajeve za klađenje na nogomet, tenis, košarku, američki nogomet i druge manje popularne sportove. Međutim, standardnu ​​ponudu tečajeva na bet365 možete povećati na nekoliko načina. Prije svega, tu je inicijativa Bet Boost, koja poboljšava tečajeve za tržište klađenja konačni rezultat.

Osim toga, bet365 također nudi tri vrste Acca Boosta (bonusa na kombinirane oklade), pod nazivom Tennis, Soccer i Multi Sport. Oni mogu povećati vašu zaradu na dobitnim akumulacijskim okladama za do 70% – sve ovisi o broju odabira koje postavite na svoj online listić.

S druge strane, Bwin se također može pohvaliti i povećanim tečajevima za akumulatore i nudi zajamčeno najbolje tečajeve za ljubitelje konjskih utrka. Ali bet365 ide ukorak s tim te omogućava Best Odds Guaranteed ne samo za utrke konja, već i za utrke pasa, stoga definitivno pobjeđuje i u ovoj rundi.


Bonusi i druge inicijative

Bwin sportska kladionica radi specijalizirane promocije prema geo-lokaciji, ali nije poznata po velikoj ponudi. Na ovoj stranici uveden je sportski bonus za nove igrače – ponuda dobrodošlice, kao i nekoliko promocija za postojeće. Također Bwin trenutno nudi nekoliko VIP pogodnosti odabranim igračima.

Kladionica vas može kontaktirati ako stavljate velike količine novca na oklade u redovitim intervalima i često gubite. Za navedene aktivnosti možete uživati u uslugama osobnog VIP upravitelja računa, ulaznicama za nogometne utakmice, pa čak i nekoliko VIP promocija u vrijeme na vrijeme.

Umjesto pridruživanja VIP programu, možete iskusiti VIP tretman kroz niz drugih bonus inicijativa na bet365. Promotivna ponuda na bet365 je poprilično je opsežnija u usporedbi s Bwinom, a bonusi su uredno raspoređeni u nekoliko kategorija kao što su ‘Posebne ponude’, ‘Nogomet’, ‘Australske utrke’ i druge.


Klađenje uživo na kladionicama

Možete uživati ​​u ažuriranjima utakmica uživo iz sekunde u sekundu, posebnom odjeljku ‘Statistika’, kao i brojnim jedinstvenim tržištima klađenja u igri, bilo da se registrirate na Bwin ili bet365. Međutim, koji je operater bolji u smislu klađenja u stvarnom vremenu? Odabrali bismo bet365 iz dva jednostavna razloga – nudi više događaja u odjeljku ‘U igri’ i njegova funkcija streaminga pokriva više natjecanja.

Međutim, obje kladionice imaju donekle ograničen pristup značajci prijenosa utakmica uživo. Na Bwin- morate imati pozitivno stanje na računu ili se morate kladiti u posljednja 24 sata kako biste mogli koristiti usluge streaminga kladionice, dok bet365 zahtijeva uplatu ili okladu unutar navedenog vremenskog intervala.


Bwin ili bet365 mobilna aplikcija?

Klađenje u pokretu putem mobilnog telefona moguće je i na bet365 i na Bwinu. Oba operatera optimizirala su svoje službene stranice za rad na mobilnim uređajima, tako da im možete pristupiti s bilo kojeg mjesta u Hrvatskoj, uz uvjet da imate stabilnu internetsku vezu.

Osim mobilno-kompatibilne službene web stranice, Bwin i bet365 nude namjenske aplikacije za sportsko klađenje koje mogu preuzeti vlasnici Android operativnih sustava i iOSa. Dok potonji mogu instalirati aplikacije izravno iz App Storea, korisnici Androida moraju posjetiti web stranicu svog omiljenog operatera da to učine. Napominjemo da bet365 kladionica nadmašuje svog konkurenta i po ovom pitanju jer Bwin aplikacija nije dostupna u našem regionu.


Konačno mišljenje – Bwin ili bet365?

Bwin je sjajna online kladionica koja će vam pružiti ultimativno iskustvo klađenja u pokretu, uzbuđenje kod klađenja uživo zahvaljujući značajki live streaming, povećanje standarde ponude tečajeva, VIP pogodnosti i nagrade te nekoliko sportskih promocija. Međutim, zbog nedostatka esports događaja, ograničene ponude promotivnih inicijativa i nemogućnosti preuzimanja Bwin aplikacija, možemo reći da je bet365 kompletniji operater koji nudi više mogućnosti za igrače iz Hrvatske.

Stoga, ako se birate između Bwin ili bet365 kladionice, naše mišljenje je da se trebate odlučiti za potonju. bet365 će vas odmah nagraditi s bonusom dobrodošlice od 25€ za klađenje, čim završite proceduru registracije. Što čekate? Započnite s izradom bet365 računa!

25€
(prvi depozit): 100%
Posjeti bet365
  • Prijenos uživo i klađenje u stvarnom vremenu
  • Kalendar sportskih utakmica uživo
  • Aplikacije za razne operativne sustave
94% Omjer isplate
25€ (prvi depozit): 100%
Posjeti bet365
  • Prijenos uživo i klađenje u stvarnom vremenu
  • Kalendar sportskih utakmica uživo
  • Aplikacije za razne operativne sustave
bet365 Recenzija