Kostarika-Njemačka, Savjet za klađenje, Najava & Kvote (01.12.2022)

Treće kolo skupine E, a Njemačka posljednja na ljestvici sa svega 1 bodom, to definitivno nismo očekivali. Kostarika stoji na putu Njemačkoj na putu da ipak nekako pronađu način za plasman u osminu finala. Očekujemo jednosmjernu utakmicu ali ovo je svjetsko prvenstvo i spremni smo na sve.
Team 1 Logo WLWWD
01.12.2022 Al Bayt Stadium 20:00
Team 2 Logo DLWDL
Najbolji tip: Višestruki točan rezultat (0:1, 0:2, 0:3) 2,80 Posjeti 22Bet

O utakmici

Na kvotu 1,11 za pobjedu Njemačke jednostavno ne vrijedi igrati, stoga smo se odlučili za opciju koju nudi bwin.com a to je opcija višestrukom točnog rezultata.  U našem slučaju to je opcija sa pobjedom Njemačke 0:1 ili 0:2 ili 0:3 za kvotu od 2,80. Neki eksperti sugeriraju i da Kostarika može postići gol, pa je kvota za oba tima postižu gol 2,32.

Kostarika-Njemačka : Trenutna situacija

Da, Njemačka je posljednja na ljestvici sa svega jednim bodom, bolnim porazom od Japana i jedva spašenim bodom protiv Španjolske. Kostarika je ostala u igri za drugi krug zahvaljujući pobjedi protiv Japana nakon katastrofalnog poraza od Španjolske u prvom kolu.

Naravno, Kostarika ima svoju računicu i sa remijem bi prošli dalje uz pretpostavku da će Španjolska savladati Japan. Ali pretpostavljati nešto u ovoj skupini je očigledno nemoguće. Ipak, ako se kladimo, kladimo se da će Španjolska i Njemačka pobjedama u trećem kolu doći na prvo i drugo mjesto na ljestvici.

Kostarika statistika i forma

Kostarika je do svjetskog prvenstva igrala vrlo dobro, pobijedili su 10 puta u posljednjih 13 utakmica, samo 1 su poraženi bili, i ne treba se previše čuditi što su uspjeli savladati i Japan na ovom SP.

Naravno, svi još pamtimo taj poraz od Španije sa 7 golova u mreži ali očigledno su brzo to prebrodili, osvojili 3 prijeko potrebna boda i sada, ma kako to zvučalo, igraju za prolaz u osminu finala.

Na posljednjih 12 utakmica, 8 puta su sačuvali svoju mrežu.

Izbornik Suarez će morati pronaći zamjenu za središnjeg braniča Francisca Calva nakon što je dobio drugi žuti karton protiv Japana.

Trenutna forma: 70% 26,00 pobjeda Posjeti 22Bet

Njemačka Statistika i forma

Trenutna forma Njemačke nije ni blizu što se očekuje od ovakve velesile. Na posljednjih 10 utakmica, pobijedili su 2 puta (Italiju i Oman). Njemačka nikako da nađe pravi recept za veliko takmičenje (loše EP prošle godine, ispali u ⅛, loša liga nacija ove godine, 1 pobjeda u 6 utakmica). Ovo SP je trebalo biti prekretnica, ali još uvijek smo daleko od toga.

Fullkrug je ušao s klupe i postigao izjednačujući pogodak protiv Španjolske, 29-godišnji napadač postigao je dva gola u posljednja tri meča za Njemačku, tako da mu forma ide na ruku.

Na povratku od ozljede koljena, Sane još nije bio dovoljno spreman za početak utakmice Svjetskog prvenstva – iako bi se to moglo promijeniti ovog četvrtka.

Trenutna forma: 40% 1,11 pobjeda Posjeti Betwinner

Kostarika-Njemačka Međusobni dueli

Jednom su se susreli, 2006 godine na SP, Njemačka je slavila sa 4:2.

Kostarika-Njemačka kvote

Niclas Fullkrug bi mogao ponovo zabiti te za takav ishod imamo kvotu od 1,83, a  ako smatrate da i Kostarika može pogoditi, kvota za oba postižu gol je 2,32. Ukoliko smatrate da neće biti golijade, Njemačka ne igra tako dobro, a Kostarika ima čvrstu ekipu, kvota na ispod 3,5 gola je 2,0.

Savjet za klađenje i najava: Kostarika-Njemačka (01.12)

Mada su posljednji i loše igraju, jednostavno se ovdje moramo opredijeliti na pobjedu Njemačke, mi smo to uradili sa kvotom 2,80 na višestruki točan rezultat (0:1, 0:2, 0:3)

Najbolji tip: Višestruki točan rezultat (0:1, 0:2, 0:3) 2,80 Posjeti 22Bet