Kreditne kartice kao metod plaćanja u online kladionicama

Klađenje s kreditnom karticom jedna je od najsigurnijih i najprikladnijih metoda kada je u pitanju klađenje na vaše omiljene sportove. Kako biste uštedjeli na satima istražujući gdje se kladiti, naš stručni tim proveo je istraživanje kako bi pružio samo najbolja mjesta za klađenje na kreditne kartice i pomogao vam na svakom koraku.

Najbolje vrijeme uz kreditne kartice

Stručna ocjena
Plaćanje
 
Ponuda dobrodošlice
100/100 Vidi recenziju
122€
Matchbonus (prvi depozit): 100%
Posjeti 22bet
Visa Logo
Mastercard Logo
Bank Transfer Logo
Sofort Logo
ecoPayz Logo
Prikaži više
95% Omjer isplate
122€ Matchbonus (prvi depozit): 100%
Posjeti 22bet
Visa Logo
Mastercard Logo
Bank Transfer Logo
Sofort Logo
ecoPayz Logo
show more
22bet Recenzija
100€
Matchbonus (prvi depozit): 100%
Posjeti 20Bet
Visa Logo
Mastercard Logo
Paysafecard Logo
Sofort Logo
ecoPayz Logo
Bitcoin Logo
Astropay Logo
Prikaži više
94% Omjer isplate
100€ Matchbonus (prvi depozit): 100%
Posjeti 20Bet
Visa Logo
Mastercard Logo
Paysafecard Logo
Sofort Logo
ecoPayz Logo
Bitcoin Logo
Astropay Logo
show more
20Bet Recenzija
150€
(prvi depozit): 100%
Posjeti Ivibet
Visa Logo
Mastercard Logo
Bank Transfer Logo
Neteller Logo
Paysafecard Logo
Skrill Logo
ecoPayz Logo
Bitcoin Logo
Astropay Logo
Prikaži više
94% Omjer isplate
150€ (prvi depozit): 100%
Posjeti Ivibet
Visa Logo
Mastercard Logo
Bank Transfer Logo
Neteller Logo
Paysafecard Logo
Skrill Logo
ecoPayz Logo
Bitcoin Logo
Astropay Logo
show more
Ivibet Recenzija
1BTC
Dobrodošli bonus
Posjeti Vave
Visa Logo
Mastercard Logo
Apple Pay Logo
Bitcoin Logo
Giropay Logo
Prikaži više
94 Omjer isplate
1BTC Dobrodošli bonus
Posjeti Vave
Visa Logo
Mastercard Logo
Apple Pay Logo
Bitcoin Logo
Giropay Logo
show more
Vave Recenzija
500USDT
Bonus dobrodošlice
Posjeti Betswap.gg
Visa Logo
Mastercard Logo
Apple Pay Logo
Bitcoin Logo
Prikaži više
94 Omjer isplate
500USDT Bonus dobrodošlice
Posjeti Betswap.gg

Ovaj će vodič obuhvatiti sve, od odabira kladionice do prijave za račun i uplate putem kreditne kartice. Sve najbolje online kladionice koje nude mogućnost kreditne kartice koje preporučujemo uključuju sjajne značajke poput:

Prihvaćaju li mjesta za klađenje Mastercard, Visa i American Express?

Kreditne kartice

Online sportske kladionice prihvaćaju nekoliko različitih vrsta kreditnih kartica. Međutim, neke od ovih kartica su šire prihvaćene od drugih. Daleko najčešće odobreni brendovi su Visa i Mastercard, koji uživaju gotovo univerzalno prihvaćanje u cijeloj industriji. Ako se želite početi kladiti s kreditnom karticom, Visa i Mastercard zasigurno su vaše najbolje opcije.

Međutim, dostupne su i druge opcije. Na primjer, mnoga mjesta za klađenje na kreditne kartice prihvaćaju kartice drugih visoko cijenjenih tvrtki, uključujući American Express i Discover. Alternative poput JCB -a i Diner’s Cluba također su dobrodošle na brojnim web stranicama za klađenje.

U vrlo rijetkim slučajevima moguće je da banka koja je izdala karticu ne dopušta njezinu upotrebu u kockarske svrhe. Zbog toga ćete ponekad vidjeti karticu odbijenu čak i kod kladionica koje prihvaćaju kreditne kartice. Međutim, to nije problem na uređenim tržištima, gdje ćete obično bez problema moći otvoriti račun i početi uplaćivati ​​kreditnu karticu.

Kad se pridružite nekom od naših preporučenih web mjesta za klađenje na kreditne kartice, svakako posjetite blagajnu i prvo provjerite koje su vrste kreditnih kartica prihvaćene kako biste bili sigurni da će vaša željena kartica tamo raditi.

Mastercard

mastercard logoMastercardov prepoznatljiv logotip crvenih i žutih krugova koji se preklapa poznat je gotovo svima u svijetu. Američka korporacija za financijske usluge osnovana je 1966. godine i obrađuje više od 160 milijuna transakcija platnim karticama godišnje. Mnoge od ovih transakcija obrađuju se na kladionicama koje prihvaćaju Mastercard, zahvaljujući koliko je sigurno i prikladno položiti na Mastercard. Bez obzira posjedujete li standardnu ​​kreditnu karticu ili World Elite Mastercard, online kladionice sa zadovoljstvom prihvaćaju depozite. Mastercard jedan je od najpopularnijih načina plaćanja među kladioničarima u cijelom svijetu, ali nije jedini.

Visa

VISA LogoPrihvaćena na gotovo svim internetskim stranicama za sportsko klađenje, Visa je osnovana davne 1958. Tvrtka je započela život kao fokusirana tvrtka za kreditne kartice i brzo je narasla do najvećeg potrošačkog platnog sustava za sve usluge na svijetu. Visa se može pohvaliti dovršetkom više od 150 milijuna transakcija dnevno, s istaknutim kreditnim karticama marke Visa, uključujući Visa Classic, Visa Gold i Visa Platinum. Kladionice koje prihvaćaju Visa gotovo uvijek prihvaćaju i Mastercard plaćanja. Obje marke nude različite vrste kreditnih kartica sa sličnim pogodnostima u nastojanju da se natječu. Isto tako, sportske kladionice koje prihvaćaju Visa imaju iste prednosti kao i one koje prihvaćaju Mastercard. To znači da ćete imati koristi od visokih stopa prihvaćanja, nulte naknade i moći ćete sudjelovati u svim promocijama.

American Express

American Express ColorPoznat po svojim platnim karticama i kreditnim karticama, American Express osnovan je u New Yorku daleke 1850. godine. Plavi zaštitni znak American Express i logo gladijatora prepoznati su u cijelom svijetu kao simboli sigurnosti i zaštite. Iako su Mastercard i Visa prihvaćene gotovo na svakom mjestu za klađenje na mreži, isto se ne može reći za American Express. To je zbog Zakona o provođenju nezakonitih internetskih igara iz 2006. UIGEA je tvrtkama zabranila obradu transakcija kockanja. Međutim, dobra je vijest da su mnoge države posljednjih godina regulirale online sportsko klađenje i sada prihvaćaju Amex kreditne kartice poput Blue Cash Preferred i Cash Magnet. Što se tiče online sportskog klađenja, American Express koji je naveden kao opcija pečat je povjerenja.

Kako se kladiti na mreži pomoću kreditne kartice

Vrlo je lako započeti proces klađenja kreditnim karticama. Za početak odaberite jednu s našeg popisa najboljih online kladionica na kreditne kartice. Naš je stručni tim pregledao i ocijenio ove web stranice kako bi se osiguralo da su pouzdane, sigurne i da nude najbolje moguće kvote i usluge.

Svaka web stranica ima svoj stil i prednosti, pa nudimo brojne mogućnosti koje će vam omogućiti da pronađete kladionicu koja odgovara vašim potrebama. Većina nudi promociju dobrodošlice za nove klijente.

Nakon što odaberete kladionicu i posjetite njihovu web stranicu, od vas će se tražiti da otvorite račun. Ovaj proces je besplatan i prilično jednostavan. Morat ćete dati neke osnovne podatke o sebi, a zatim odabrati korisničko ime i lozinku. Nakon što to učinite, imat ćete potpuni pristup mjestu za klađenje, što će vam omogućiti da izbliza pogledate njihovo poslovanje.

Ako se želite početi kladiti kreditnom karticom, najprije morate uplatiti depozit. To se postiže posjetom blagajnice na mjestu za klađenje i pregledom mogućnosti pologa, koje će uključivati ​​popis tamo prihvaćenih kreditnih kartica. Odaberite opciju koja vam odgovara i od vas će se tražiti da unesete podatke o kartici i odaberete iznos koji želite uplatiti, ovisno o ograničenjima depozita na toj web stranici.

Nakon što ste unijeli sve pojedinosti i potvrdili polog, transakcija će biti obrađena u roku od nekoliko sekundi. Pod pretpostavkom da sve ide bez problema, sredstva ćete imati na računu za klađenje u nekoliko trenutaka. Sveukupno, polaganje kreditnom karticom ne bi trebalo trajati duže od nekoliko minuta.

Postoje li naknade za depozite i podizanje novca?

Jedna od prednosti klađenja s kreditnom karticom je ta što obično nema naknade povezane s polaganjem pologa. Najbolja mjesta za klađenje rado preuzimaju sve naknade koje naplaćuje procesor plaćanja, što vam omogućuje da dobijete punu vrijednost pri odabiru pologa.

Ako vaše mjesto za klađenje dopušta podizanje na kreditne kartice, njihova će se politika o naknadama razlikovati. Međutim, čak i u slučajevima kada se te naknade naplaćuju, one su obično vrlo male, a većina stranica za klađenje nudi podizanje kreditne kartice bez naknade.

Imajte na umu da su bankovne politike svakog mjesta za klađenje različite, a detalji kao što su pristojbe za polog kreditne kartice mogu se promijeniti u bilo kojem trenutku. Naši pregledi klađenja pružaju vam što je moguće više informacija o podizanju ili uplaćivanju kreditnim karticama kako biste izbjegli bilo kakve skrivene naknade i neočekivane troškove.

Prednosti i nedostaci klađenja kreditnom karticom

Klađenje kreditnom karticom ima brojne prednosti. Najočitiji od njih je lakoća s kojom se mogu dovršiti polozi na kreditnoj kartici. Prebacivanje novca u kladionicu pomoću vaše kreditne kartice ne traje gotovo uopće i obavlja se na isti poznati način kao i kupovina u vašem omiljenom mrežnom prodavaču. To čini Visa ili Mastercard jednim od najbržih načina za početak igranja na kladionicama.

Depoziti putem kreditnih kartica također su među najsvestranijim načinima igranja na kladionicama na mreži. Budući da su tako široko prihvaćeni, klađenje s kreditnom karticom omogućuje vam odabir s praktički bilo kojeg mjesta za klađenje koje vam se sviđa, s nekoliko ograničenja.

Ograničenja depozita obično su prilično visoka, a naknade niske ili ih uopće nema. Sviđa nam se i činjenica da je klađenje na kreditnu karticu vrlo siguran oblik obrade plaćanja. Milijuni ljudi koriste kreditne kartice za sigurnu kupnju svaki dan, a sve transakcije zaštićene su vrhunskom enkripcijom.

Usprkos tome, postoje neki nedostaci kojih morate biti svjesni prije nego što se kladite s kreditnom karticom. Jedan nedostatak je činjenica da se kreditne kartice ne mogu koristiti za podizanje novca gotovo toliko univerzalno koliko se mogu koristiti za polaganje.

Iako većina online kladionice podržava isplatu uz kreditne kartice, neke stranice uopće ne dopuštaju takve isplate gotovine, dok neke druge ograničavaju takva povlačenja na iznos koji ste prethodno položili pomoću te kartice. U tim slučajevima isplate se mogu izvršiti putem drugog načina plaćanja, na primjer na vaš registrirani bankovni račun.

Je li sigurno koristiti mjesta za klađenje kreditnim karticama?

Klađenje s kreditnom karticom iznimno je siguran način uživanja na internetskim stranicama za klađenje. Sve transakcije kreditnim karticama zaštićene su najsuvremenijim šifriranjem i sigurnosnim protokolima kako biste bili sigurni od hakera, prijevara i krađe identiteta.

Online kladionice općenito drže vrlo malo vaših osobnih ili financijskih podataka, ali ono što je pohranjeno zaštićeno je istim standardima koji su jaki kao i oni koje koriste međunarodne financijske institucije. Ove mjere osiguravaju da prijevara tijekom klađenja s kreditom gotovo i ne postoji.

Neki igrači također mogu imati pitanja o općoj sigurnosti i poštenju internetskih stranica za sportsko klađenje. Osobno pregledavamo i pomno proučavamo svakog operatera kojega uvrstimo na svoju top listu kako bismo osigurali da preporučujemo samo poštene i sigurne online kladionice koje imaju povijest s poštovanjem prema svojim klijentima, što uključuje kvalitetnu uslugu i brzo vrijeme povlačenja.

Često postavljana pitanja

Koje su kreditne kartice najbolje za depozite?

Visa i Mastercard dvije su robne marke koje su najšire prihvaćene na stranicama za klađenje kreditnim karticama, što ih čini najboljim izborom za većinu korisnika. Međutim, postoji i nekoliko web stranica koje prihvaćaju druge vrste kartica, uključujući American Express, Discover i nekoliko drugih.

Mogu li koristiti kreditnu karticu za povlačenje sa stranica za sportsko klađenje?

U mnogim slučajevima vaša se kreditna kartica može koristiti za podizanje sredstava sa web stranica za sportsko klađenje. Međutim, to je rjeđe od podrške za polaganje kreditnom karticom. Vjerojatnije je da ćete moći izvršiti takva povlačenja na uređenim tržištima, a u većini slučajeva možete se povući samo pomoću kartice koju ste već koristili za polog na istoj web stranici.

Postoje li naknade za depozite na kreditnim karticama?

U većini slučajeva nećete morati platiti ništa za uplatu depozita. Iako prerađivači mogu nešto naplatiti za ove transakcije, sve pristojbe za polog kreditne kartice tradicionalno plaćaju same stranice za klađenje, što znači da nećete morati dodatno platiti da biste se počeli kladiti s kreditnom karticom.

Koje mogućnosti imam ako mi kreditna kartica bude odbijena?

Ako ustanovite da vaša kreditna kartica nije prihvaćena na mjestu za klađenje, imate nekoliko mogućnosti. Prvo, možete pokušati upotrijebiti drugu karticu, koja bi mogla biti odobrena: neke banke izdavateljice su mnogo strože u pogledu svojih politika kockanja od drugih. Također možete pokušati koristiti željenu karticu za otvaranje računa na jednom od drugih preporučenih web mjesta za sportsko klađenje na kreditnim karticama.