Lecce - Sampdoria Savjet za klađenje, Najava i Kvote (16.04.2023)

Provjerite najbolje kvote i savjete za klađenje na super zanimljivi duel talijanske Serie A između Lecce-a i Sampdoria-e samo na onlinekladionice.com!
Team 1 Logo LLLLL
16.04.2023 Via del Mare, Lecce 12:30
Team 2 Logo DLWLL
Najbolji tip: Manje od 2,5 gola 1,58 Posjeti 22Bet

Lecce i Sampdoria igraju važan meč u borbi za opstanak u okviru 30.kola talijanske Serie A. Samdoria je zakovana za dno ljestvice sa 11 bodova manje od pozicija koje ostavljaju u ligi. Ovaj meč je možda posljednja šansa ovoj momčadi da se uključi u borbu za opstanak. 

Lecce, i dalje iznad linije, trenutno su 16., ali u jako lošoj formi (6 vezanih poraza) i moraće početi skupljati bodove ukoliko želi ostati iznad 18.mjesta. Najbolje kvote i savjete za klađenje pogledajte na www.onlinekladionice.com.   

Lecce – Sampdoria Savjet za klađenje, Najava i Kvote (16.04.2023)

Lecce skoro da ima duplo više bodova od svog narednog protivnika (27:15) i igra kući, i kvota nam kaže da su blagi favoriti, 2,01 na tip 1. Ipak, velika serija poraza će mnoge igrače odmaknuti od tog tipa. Kvota na remi je 3,32, dok je kvota na pobjedu Sampdorie i praktični početak oživljavanja Stankovićeve momčadi je 4,08. Kvota na više od 2,5 gola je vrlo atraktivna, 2,37 (iako je 8 od 10 posljednih međusobnih susreta upravo završilo sa više od 2,5 gola).

Lecce – Sampdoria: Trenutna Situacija

Šta još reći za formu Lecce-a, na prethodnih 6 mečeva su dali 1 gol, u posljednjem poraz od lidera Napoli-a 1:2. Dakle, igraju jako loše, redaju poraze, ali sada igraju sa ubjedljivo posljednjom momčadi lige, i sigurno da tu vide svoju šansu za prekid ove grozne serije. Sampdoria se po svim statistikama nema više čemu nadati kada je opstanak u pitanju, ali nekako vjerujemo da Dejan Stanković unosi tu stalnu motivaciju i želju za borbom dokle god postoji i teoretska šansa za opstankom. Posljednji meč nakon što su vodili sa 2:1 protiv Cremonese-a do 85.minute ipak na kraju izgubili sa 2:3.

Lecce Statistika i Forma

Momčad Lecce-a se cijelu sezonu drži oko 15.og mjesta i dugo je djelovalo da su jedan od sigurnih timova kada je opstanak u pitanju. Ipak, ta serija od 6 vezanih poraza je i njih dovela u nezavidan položaj, sada su 5 bodova iznad Verone koja drži 18.mjesto koje zapravo vodi u Serie B.

Lecce je na prethodnih 6 mečeva, svaki puta prvi primio gol, a kvota da će opet prvi primiti gol je  2,74. Svoju mrežu nisu sačuvali na prethodnih 8 mečeva. A 5 od prethodnih 6 mečeva su igrali manje od 2,5 gola. Slavili su u prvoj utakmici sezone između ova dva tima sa 0:2 u gostima.

Marin Pongračić i Kastriot Dermaku su na listi ozlijeđenih i neće nastupiti na ovom meču.

Trenutna forma: 0% 2,01 pobjeda Posjeti Betwinner
 

Sampdoria Statistika i Forma

Nitko nije zaista očekivao da ćemo gledati ovakvu Sampdoriju ove sezone, 3 pobjede u 29 utakmica su upisali. 2 od te 3 pobjede su došle upravo u gostima ali posljednji puta su slavili 4.1. protiv Sassuolo-a. 

U međusobnim susretima sa Lecce-om nisu uspjeli zadržati praznu mrežu na već 9 uzastopnih utakmica. Na 8 od 9 posljednjih međusobnih susreta su oba tima dala gol, a kvota da će i ovu nedjelju oba tima dati gol je 2,09.

Lista ozlijeđenih igrača je poprilična kod Stankovića, a na njoj su Emil Audero, Koray Gunter, Andrea Conti i Ignacio Pussetto.

Trenutna forma: 30% 4,08 pobjeda Posjeti 22Bet
 

Lecce – Sampdoria: Međusobni susreti

Na prethodnih 16 mečeva, Lecce je slavilo 4 puta, Sampdoria je pobijedila 9 puta dok su 3 meča završila neriješeno. 

Lecce – Sampdoria: Kvote

Lecce je favorit po kladionicama i kvota na njihovu pobjedu je 2,01. Kvota na dvoznak X2 je 1,87. Kvota na oba tima daju gol je 2,09 dok je kvota na više od 2,5 gola 2,37. Po ovim kvotama vidimo da kladionice očekuju utakmicu sa manjim brojem golova, iako je uvijek bilo golova kada igraju ove dvije momčadi.

 

Savjet za klađenje i Kvote: Lecce – Sampdoria (16.04.2023)

Vrlo nezahvalan par za prognozirati na konačan ishod. Svakako da je Lecce bliže pobjedi, igra kući, protiv najslabije momčad lige, ali i njihova forma je očajna, i jednostavno ne vjerujemo da su spremni za pobjedu ovdje. Sampdoria je pokazala znakove života, ali primaju previše golova i njihova pobjeda je teška za tipovati. Iz tog razloga, tipovaćemo na manje od 2,5 gola je očekujemo zatvorenu i tvrdu utakmicu. 

 

Najbolji tip: Manje od 2,5 gola 1,58 Posjeti 22Bet