Melbet Aplikacija za online klađenje u Hrvatskoj

Melbet Aplikacija

Kladionica Melbet, osnovana 2012. godine, u vlasništvu je tri tvrtke: Pelican Entertainment B.V, Edric LTD i Faren LTD. Pelican Entertainment B.V. posjeduje Curacao licencu i nalazi se na adresi Dr. H. Fergusonweg 1, Curacao, dok druge dvije tvrtke imaju sjedište na Cipru.

Melbet kladionica ističe se svojom vrhunskom uslugom mobilnog klađenja, koju omogućuju aplikacije prilagođene svim operativnim sustavima. Osim niza korisnih mogućnosti za klađenje, ove su aplikacije opremljene i hrvatskim jezikom, što će domaćim igračima uvelike olakšati snalaženje. U sljedećem dijelu recenzije pogledat ćemo sve ključne značajke Melbetovih iOS i Android aplikacija.


Sličnosti i razlike Melbet stranice za mobitele i računala

Melbet je izgradio istinsku suvremenu stranicu za klađenje koja je posebno prilagođena korištenju na računalima i pametnim telefonima. Prije nego što uđemo u dublju analizu ovih stranica napomenuli bi da im možete pristupiti jedino putem VPN-a povezivanjem na IP adresu u Kanadi, Rusiji, Bjelorusiji, Moldaviji, Albaniji i drugim zemljama.

Kada smo usporedili mobilno i desktop izdanje stranice primijetili smo da se dosta razlikuju po organizaciji sadržaja i izgledu. Desktop verzija stranice sve bitne elemente poput sporta, promocije i slično uključila je u popis na vrhu zaslona. S druge strane, u mobilnoj verziji stranice, listić za klađenje kao i izbornik koji sadrži rezultate, promocije, polja za promjenu jezika i drugo, nalaze se na popisu pri dnu.

Sličnost ova dva izdanja stranaca, uz očigledan moderan dizajn, je i besprijekorno funkcioniranje koje isključuje greške i zastajkivanja prilikom deponiranja, praćenja prijenosa mečeva uživo i drugih aktivnosti.

Melbet aplikacije na zvaničnoj stranici prilagođenoj mobilnim uređajima istaknute su u više dijelova. Naglašene su posebnom polju iznad listića, na dnu stranice te u izborniku s desne strane. O preuzimanju i drugim značajnim aspektima Melbet aplikacija govorit ćemo u nastavku.

MELBet MELBet Recenzija 85/100
 • Cashout
 • Prijenos uživo
 • 24/7 korisnička podrška

Melbet aplikacija za Android

Kada putem VPN-a pristupite službenoj stranici operatera prilagođenoj mobilnim uređajima, imat ćete priliku preuzeti Melbet aplikaciju za Android. Operater je dostavio detaljne upute o kompletnoj instalaciji softvera, stoga ćemo se u našem pregledu fokusirati samo na zanimljive značajke koje vam donosi vaša Melbet aplikacija za Android.

Nakon uspješnog preuzimanja i pokretanja Melbet aplikacije vidjet ćete da se u istoj možete registrirati na više načina. Račun možete kreirati jednim klikom, putem telefonskog broja i punom registracijom koja uključuje davanje podataka o imenu i prezimenu, email adresi i slično. Odaberite jedan od formi registracije, a zatim uplatite sredstva izravno u aplikaciji kako biste ostvarili priliku za izvanredno klađenje u hodu.

Vaša Melbet aplikacija za Android omogućit će vam gledanje utakmica uživo na malim ekranima, skeniranje listića kamerom vašeg mobilnog uređaja, primanje obavijesti o događajima koje ste sami odabrali i još mnogo toga. Naglasili bismo i da radi na nekoliko jezika, među kojima je i hrvatski. O sigurnosnim aspektima ovog softvera govorit ćemo u pregledu Melbet aplikacije za iOS.


Melbet aplikacija za iOS

Melbet kladionica razvila je i softver za klađenje koji je kompatibilan s iOS uređajima. Također dolazi s detaljnim uputama korak po korak kako da ga možete preuzeti sa službene web stranice. Aplikacija Melbet za iOS uključuje iste praktične značajke kao i verzija za Android te je jednako sigurna za klađenje.

Sigurnosne postavke uključuju unos PIN koda i očitavanje biometrijskih podataka (otisak prsta) prilikom svakog pristupa aplikaciji. Dodatni sustavi zaštite privatnosti u aplikaciji Melbet za iOS i Android uključuju: promjenu lozinke svakih 90 dana, sigurnosno pitanje (vaš omiljeni tim, ime oca ili majke itd.), kao i dvostruku provjeru identiteta putem Google Authenticatora. Omogućavanje bilo koje od gore navedenih sigurnosnih tehnika spriječit će neovlaštene korisnike da pristupe vašoj Melbet iOS aplikaciji.

Također bismo naglasili da svoje Melbet aplikacije za iOS ili Android možete uređivati ​​po želji. Prvo, možete birati između svijetlih i tamnih tema. Nadalje, u području ‘Widget’, možete promijeniti izgled djela ‘Moji odjeljci’ kako biste ga učinili personaliziranijim. U njega možete uvesti Live, rezultati, okvir za pretraživanje, esports ili bilo koja druga polja po vašem izboru kako bi vam uvijek bila na dohvat ruke.


Ponuda bonusa za novoregistrirane i već aktivne igrače

Registracijom putem Melbet aplikacije za iOS ili Android ostvarujete pravo na ponudu dobrodošlice u iznosu od 100% do 150€. Bonus će se automatski pripisati na vaš račun nakon što izvršite svoju prvu uplatu od najmanje 1€, pod uvjetom da su podaci o vašem računu potpuno ispunjeni i da je vaš telefonski broj potvrđen SMS-om.

Osim ponude za nove igrače, Melbet je u svom promotivnom dijelu uključio i Bonus za 100 oklada, Akumulator dana, Champion besplatnu okladu, 100% povrat novca na Acca oklade i mnoge druge. Detalje o spomenutim i drugim sportskim bonusima operatera možete vidjeti u odjeljku ‘Promocije’ vaše Melbet aplikacije.


Opcije plaćanja u Melbet aplikacijama

Melbet aplikacije podržavaju brojne opcije plaćanja, a možete im pristupiti dodirom polja označenog sa +. Kada dodirnete spomenutu oznaku, ući ćete u dio depozita koji sadrži brojne kriptovalute, digitalne novčanike, bankovne transfere, prepaid kartice, e-vaučere i druge sustave plaćanja. Minimalni depozit počinje od samo 1€, dok se transakcije obrađuju trenutno i bez dodatnih troškova. Različite mogućnosti plaćanja vidljive su u polju za isplatu. Minimalna isplata je 2€. Za manje iznose povlačenja, transakcije se obrađuju unutar 15 minuta bez naknada.


Melbet aplikacija – Najinteresantnije funkcije

U ovom odjeljku odlučili smo istaknuti sve važne značajke Melbet aplikacija za iOS i Android o kojima smo govorili u prethodnim dijelovima naše recenzije:

 • Prijenosi uživo: Iz vaše Melbet aplikacije za Android ili iOS možete pratiti izravne prijenose utakmica nogometa, košarke, tenisa i drugih sportova.
 • Skener listića: Pomoću kamere na svom mobilnom uređaju možete skenirati kod listića i brzo provjeriti njegov status.
 • Oklade jednim klikom: Za brzo klađenje, unesite iznos uloga i odigrajte predviđanja ‘jednim klikom’ na zaslonu.
 • Obavijesti o događajima: U aplikaciji pomoću ikone zvona možete personalizirati obavijest i odrediti u kojem trenutku će stizati na vaš mobitel.
 • Sigurnosne postavke: Uključuju unos PIN koda, odgovaranje na sigurnosno pitanje, omogućavanje dvofaktorske autentifikacije ili promjenu lozinke svakih 90 dana te očitavanje biometrijskih karakteristika otiska prsta.

Najčešće postavljena pitanja

Mogu li se kladiti na Melbet putem mobilnog uređaja?

Za klađenje putem pametnih telefona operater je ostavio dvije mogućnosti. Prva je pristup službenoj web stranici prilagođenoj mobilnim uređajima, dok druga uključuje preuzimanje Melbet aplikacija za iOS i Android.

Jesu li mobilne aplikacije Melbet sigurne za klađenje?

Uz standardne softverske mehanizme, Melbet mobilne aplikacije imaju niz dodatnih postavki zaštite za postizanje maksimalne sigurnosti korisnika.

Mogu li gledati prijenose utakmica uživo na Melbet aplikaciji?

Možete. Događaji opremljeni live streamingom označeni su prepoznatljivom ikonom za reprodukciju. 

Hoću li dobiti bonus ako se registriram preko Melbet aplikacije?

Za registraciju putem stranice ili aplikacije Melbet operater će vam dodijeliti sportski bonus dobrodošlice u vrijednosti do 150€. Tijekom boravka i klađenja u aplikaciji bit ćete nagrađeni nizom drugih promocija.

Koje sustave plaćanja podržava aplikacija za klađenje Melbet?

Aplikacija Melbet uključuje brojne sustave plaćanja kao što su razne kriptovalute, digitalni novčanici, prepaid kartice i mnogi drugi. 


Melbet Aplikacija – Konačno mišljenje

Rijetko se događa da nemamo nikakvih prigovora prilikom pregleda aplikacija za klađenje. Međutim, Melbet softveri za iOS i Android doista nemaju nedostataka na koje bismo vam htjeli skrenuti pozornost. Programirani su da vam pruže ultimativno iskustvo klađenja izvan udobnosti vašeg doma, dok su opremljeni brojnim korisnim značajkama.

Uz tehnike PIN-a, biometrijskih podataka, dvofaktorske autorizacije, sigurnosnog pitanja i mogućnosti resetiranja lozinke svakih 90 dana, možemo reći da je i sigurnost Melbet aplikacija na vrhunskoj razini. Zbog mogućnosti prikaza sadržaja na hrvatskom jeziku, sigurni smo da vam neće biti teško snaći se u njima.

MELBet MELBet Recenzija 85/100
 • Cashout
 • Prijenos uživo
 • 24/7 korisnička podrška