MotoGP 2024 | Prognoze i Kvote

MotoGP 2024MotoGP je uz Formulu 1 je najpopularniji moto sport. On je i dinamičniji sport od Formule 1 i stoga je za mnoge ljubitelje moto sportova omiljen. S razlogom uživa veliku popularnost a sigurno da će nam i MotoGP 2024 donijeti pravi spektakl i mnogo ozbuđenja.

Mnogi se pitaju gdje gledati MotoGP 2024 – u nastavku teksta možete pronaći TV kanale koji su zaduženi za prijenos kao i najbolje besplatne platforme za stream. Također, proći ćemo kroz rezultate posljednjih godina, postavljene kvote, ovosezonsku formu i predložiti nekoliko oklada uz koje možete očekivati profit.


MotoGP – pobjednici

Giacomo Agostini je dominirao 70-tih na MotoGP utrkama i sa osam naslova prvaka je najuspješniji u historiji sporta. Legendarni Valentino Rossi je u sedam navrata osvajao naslov. Rossi je bio jako blizu da sustigne rekord Agostinia no on je i dalje, nakon 50 godina na vrhu.

Izgledalo je da će Marc Marquez nadmašiti obojicu. Španjolac je od 2012. do 2019. osvojio šest naslova prvaka no uslijedili su problemi sa ozljedama koje su i najveći razlog što je u posljednje četiri godine bez naslova. U posljednje dvije godine gledamo dominaciju Francesca Bagnaie koji je sa Ducatiem osvojio naslov prvaka i prošle i pretprošle godine.


Gdje gledati MotoGP 2024: TV prijenos i stream

Sve najpopularnije auto-moto sportove smo posljednjih godina navikli gledati na kanalima SportKlub. Tako će biti i ove godine kada je u pitanju MotoGP. Za čitavu sezonu MotoGP 2024 TV prijenos je obezjedio Sportklub. Odlična je stvar što prenose svaku utrku u sezoni i ljubitelji auto-moto sportova koji budu kraj malih ekrana neće ništa propustiti. Ipak, 21 je utrka u sezoni i svaki ljubitelj ovog sporta svake sezone propusti bar jednu utrku jer će sigurno bar jednom biti onemogućeni da budu kraj malih ekrana.

Stoga se mnogi okreću gledanju u pokretu i live streamu. Mnoštvo je i besplatnih live stram stranica gdje možete gledati MotoGP 2024 no one su pune reklama. Plative stranice svakako nisu najbolje rješenje. Prema našem mišljenju daleko najbolji izbor za gledanje MotoGP 2024 sezone je stream online kladionica. Najbolje online kladionice pružaju mogućnost besplatnog gledanja utrka za MotoGP 2024. Osim toga, možete i u toku, dok uživate u utrkama odrediti vaše favorite i u klađenju uživo položiti okladu i na taj način imati razlog više za navijanje za vaše favorite.


MotoGP 2024 – najbolje kvote na pobjednika

MotoGP 2024 kvote na pobjednika – prvih pet favorita:

 • Jorge Martin @1.90
 • Marc Marquez @2.80
 • Francesco Bagnaia @4.00
 • Enea Bastianini @12.00
 • Maverick Vinales @20.00

Prethodne dvije sezone je osvojio Francesco Bagnaia, i ove je jedan od najboljih vozača. Ducati je sigurno u samom vrhu i s razlogom je među najvećim favoritima. Marc Marquez je u šest navrata osvajao naslov. Za ovu sezonu je zamjenio Hondu za Gresini i za očekivati je da ga ponovo gledamo u utrci za prvaka.

Problemi sa ozljedama su iza njega i sigurno da je uz Bagnaiu i Jorge Martina najveći favorit. Krug top 5 favorita MotoGP-a za 2024. godinu zatvaraju Enea Bastianini i Maverick Vinales. Ipak, teško je očekivati da mogu ugroziti tri prva favorita.

20Bet 20Bet Recenzija 99/100
 • 24/7 korisnička služba
 • 40.000+ događaja mjesečno
 • Azijski hendikep


MotoGP 2024 – na koga se kladiti?

Prošle godine smo gledali veliku utrku za naslov Jorgea Martina i Francesca Bagnaie. Sigurno da su i ove godine najveći favoriti uz legendarnog Marca Marqueza. Mišljenja smo da će se ova tri vozača izdvojiti na vrhu i voditi veliku utrku za naslov. Klađenje na pobjednika sezone pada nanjih trojicu.

Bez obzira koga odaberete tečaj na pobjednika je izuzetno visok. Potencijalni profit je ogroman a kada je riječ o ostalim motoristima postoji nekoliko marketa za dugoročna klađenja od kojih se može profitirati. Možete odabrati vozača i kladiti se da će pobjediti u bar dvije utrke u sezoni ili da će se naći na podiju tri, četiri ili više puta što može donijeti potencijalno visok profit, zavisno o odabiru. MotoGP 2024 sezona će sigurno biti jedna od najuzbudljivijih u ovom stoljeću. Mnoštvo je različitih odabira od kojih se može profitirati. U nastavku smo dali naše favorite.

MotoGP 2024 pobjednik – na koga se kladiti?

Utrka za prvaka 2024. godine u MotoGP-u će bez dileme pasti na jedno od tri imena – Jorge Martin, Marc Marquez i Francesco Bagnaia. Jorge Martin je ove godine prvi favorit za osvajanje. On je u Ducatiu prošle godine bio drugoplasirani na ukupnom poretku.

Osam puta je bio na podiju a u četiri utrke je Jorge Martin bio najbolji. Ducati je unaprijedio svoje motore za ovu sezonu. Za 25-godišnjeg Jorge Martina je prošla godina bila veliko iskustvo i nema sumnje da je prvi favorit. Ipak, uz ovogodišnju konkurenciju i tečaj od svega 1.90 klađenje na Jorge Martina je najbolje zaobići.

Legendarni Marc Marquez bi mogao biti odličan izbor. On je već dugo jedan od najagresivnijih vozača što ga je i koštalo nekoliko težih ozljeda zbog kojih i nije protekle četiri godine proveo u samom vrhu. Ipak, on je šestorostruki prvak MotoGP-a a uz sjajni Desmosedici GP23 nema sumnje da će ove godine biti u samom vrhu.

Uz trenutni tečaj klađenje na Marqueza bi mogao biti odličan izbor. Ipak, mišljenja smo da je daleko najbolji izbor Francesco Bagnaia. On je u posljednje dvije godine najbolji motorista na svijetu. Nakon dva uzastopna naslova zaista je iznenađujuće da je postavljen tek kao treći favorit.

Tečaj od čak 4.00 na Francesca Bagnaiu je isuviše visoko postavljen i klađenje na njega je najbolji izbor za MotoGP 2024. Od ostalih vozača izdvojili bi Pedra Acostu. Sigurno se neće nadmetati za naslov sezone no on je prošlogodišnji Moto2 prvak. Ovaj 19-godišnjak sa ogromnom željom će ući u svaku utrku prve sezone u MotoGP-u. Sigurno će biti jako agresivan i klađenje da će pobjediti bar u jednoj utrci u sezoni djeluje kao sjajan izbor.


100€
Matchbonus (prvi depozit): 100%
Posjeti 20Bet
 • 24/7 korisnička služba
 • 40.000+ događaja mjesečno
 • Azijski hendikep
94% Omjer isplate
100€ Matchbonus (prvi depozit): 100%
Posjeti 20Bet
 • 24/7 korisnička služba
 • 40.000+ događaja mjesečno
 • Azijski hendikep
20Bet Recenzija