Mozzart Aplikacija za online klađenje u Hrvatskoj

Mozzart Aplikacija

Mozzart kladionica je izgradila snažnu reputaciju u zemljama Balkana i šire. U vlasništvu je Mozzartbet Malta Ltd, tvrtke s licencom MGA, sa sjedištem u TriqGiuseppe Calleja, Malta. Unatoč činjenici da je osnovana 2001. godine, ova kladionica ostaje u tijeku sa svim novitetima u hrvatskom sektoru klađenja.

Potvrda tome je specijalizirani softver za mobilno klađenje – Mozzart aplikacija optimizirana za Android i iOS uređaje – o kojoj ćemo detaljnije govoriti u nastavku naše recenzije. Pratite nas do zaključka.


Mozzart službena stranica: Mobilna verzija u usporedbi s desktop

Mozzart, kao jedan od najuglednijih brendova na našim prostorima, razvio je službenu web stranicu koja savršeno radi na računalima i prijenosnim računalima. Osim desktop varijante, podjednako se potrudio izraditi stranicu prilagođenu mobilnim uređajima koja bi omogućila klađenje izvan udobnosti doma putem bilo kojeg operativnog sustava – i Androida i iOS-a.

Kada smo usporedili ove dvije verzije stranice, primijetili smo više sličnosti nego razlika. Njihove dodirne točke uključuju jednostavno korisničko sučelje, besprijekornu funkcionalnost i moderan dizajn s tamnoplavom temom. Stranica prilagođena mobilnim uređajima uređena je na način da nema suvišnih polja, stoga nećete naići na poteškoće u navigaciji, neovisno o tome jeste li ikada prije koristili desktop varijantu ili ne.

U mobilnoj verziji stranice polja za sport, klađenje uživo, registraciju i prijavu, kao i izbornik nalaze se na vrhu, dok su gumbi za preuzimanje Mozzart aplikacija uključeni na samom dnu. Da biste došli do njih, morate skrolati kroz prilično opsežnu ponudu sportskog klađenja operatera, ali isplatit će se. U nastavku pogledajte više o Mozzart aplikacijama za iOS i Android.

Mozzart Mozzart Recenzija 87/100
  • Licenca Malta Gaming Authority
  • Veliki broj sportova u ponudi
  • Cash-out opcija

Mozzart aplikacija za klađenje putem Androida

Mozzart je napravio softver koji možete preuzeti u bilo kojem trenutku s njihove službene web stranice. Sve što trebate učiniti je locirati gumb na dnu zaslona na kojem piše ‘Get it on Google Play’, započeti preuzimanje, a zatim instalaciju, i otključat ćete mogućnost besprijekornog iskustva klađenja u pokretu.

Prepoznatljiva ikona Mozzarta nalazit će se na početnom ekranu vašeg mobitela. Kada joj pristupite vidjet ćete da je sadržaj Mozzart aplikacije za Android podijeljen u nekoliko kategorija. Na vrhu se nalaze polja ‘Livebet’ i ‘Sport’, kao i gumb za prijavu. Valja napomenuti da registracija izravno u aplikaciji nije moguća, već ćete ovaj postupak morati obaviti na službenoj web stranici operatera.

No, ono što možete učiniti u aplikaciji Mozzart za Android je kladiti se prije utakmice i uživo, pratiti prijenose događaja u stvarnom vremenu, selektirati sportske rezultate, skenirati i provjeravati status listića, primati obavijesti o događajima i još mnogo toga.


Mozzart aplikacija za vlasnike iOS uređaja

Ovaj odjeljak pokazuje kako se Mozzart razlikuje od gomile na tržištu. Nije učinio ono što su mnogi konkurenti – stvorili aplikaciju za Android i tu se zaustavili. Mozzart se potrudio da korisnici iOS uređaja imaju jednako kvalitetno kladioničarsko iskustvo u pokretu kao oni koji posjeduju Android, razvivši Mozzart aplikaciju koja je također prilagođena ovim operativnim sustavima.

Polje Mozzart aplikacije za iOS nalazi se odmah pored onog za Android na službenoj stranici operatera. Ako mu pristupite, bit ćete preusmjereni na Apple Store, gdje u nekoliko sekundi možete instalirati softver na svoj iPhone ili iPad. Što se tiče korisnih značajki Mozzart aplikacije za iOS, one uključuju prijenos utakmica uživo, skeniranje listića i ostale stvari koje smo naveli u pregledu Android izdanja.


Mozzart bonus ponude za igrače iz Hrvatske

Mozzart je poznat po velikodušnim bonus ponudama. Za sve novoregistrirane igrače osmislio je paket dobrodošlice za sport i automate koji će zadovoljiti svačiji ukus. Da biste dobili maksimalan iznos ponude dobrodošlice kao novi Mozzart igrač, koji iznosi 400€ u bonus novcu + 100 besplatnih vrtnji, napravite prvi depozit od 300€ i unesite bonus kod BONUS400.

Uz fantastičan bonus za novopridošlice, tu su i brojni specijalizirani bonusi za klađenje za redovite igrače Mozzarta. Super Multi bonus za povećanje tečajeva do 750% i 25% Cashback svakog ponedjeljka samo su neke od Mozzart promocija namijenjenih već registriranim igračima. Kompletan asortiman sportskih bonusa možete provjeriti na službenoj stranici operatera. Imajte na umu da se stalno ažurira novim ponudama koje ostaju ili imaju ograničeno razdoblje valjanosti.


Sustavi plaćanja koje uključuju Mozzart aplikacije

Za dopunu korisničkog računa putem Mozzart aplikacija za Android ili iOS, možete koristiti samo tri sustava plaćanja. To su SafeCharge, Skrill i Neteller.

Minimalni depozit ograničen je na 10€. Obrađuje se automatski i ne zahtijeva dodatne troškove. Prilikom uplata, ispod polja za odabir željenog iznosa, prikazat će vam se kvadratić za unos koda koji vam može donijeti neki od prethodno nabrojanih sport bonusa. U slučaju da ste deponirali na račun, aktivirali bonus i sada želite podići dobitak, morate koristiti isti način plaćanja kao i za posljednju uplatu.

Minimalni iznos za isplatu s računa je 20€, a njegovu obradu možete očekivati ​​u roku od 2 do 5 radnih dana.


Mozzart aplikacija za Android i iOS – Interesantne funkcije

Mozzart aplikacija za Android i ona za iOS uređaje, opremljene su mnogim korisnim značajkama za klađenje. Više o njima pročitajte u nastavku:

  • Funkcija streamanja: Bez obzira želite li uživo pratiti utakmice nogometa, tenisa ili drugih sportova, to možete učiniti izravno iz svoje Mozzart aplikacije.
  • Postavke obavijesti: Iako je malo neobično, možete im pristupiti u odjeljku ‘Customer support’ i dodirom na ‘Settings’. Obavijesti možete prilagoditi tako da stižu kada utakmica počne, kada se dogodi crveni karton ili gol i slično.
  • Skener listića: Također se nalazi u odjeljku ‘Customer support’. Omogućuje vam da u tren oka provjerite status svog listića pomoću kamere na mobilnom uređaju.
  • Rezultati: U vašoj aplikaciji Mozart imat ćete sve rezultate grupirane u jednom odjeljku. Možete ih filtrirati dodirom na ikonu željenog sporta ili odabirom datuma.

Najčešće postavljena pitanja

Mogu li se kladiti u Mozzart kladionici putem mobilnog uređaja?

Naravno da možete. Operater vam je pružio dvije mogućnosti – web stranicu prilagođenu mobilnim uređajima i Mozzart mobilne aplikacije.

Je li Mozzart razvio aplikacije za Android i iOS uređaje?

Kladionica Mozzart podjednaku je pozornost posvetila podizanju razine kvalitete mobilnog klađenja na Android i iOS mobitelima. Stoga je izradila aplikacije koje su kompatibilne s oba operativna sustava.

Koje su posebnosti Mozzart aplikacija za klađenje?

Neke od posebnih funkcija Mozzart aplikacije za iOS i Android su praćenje prijenosa utakmica u stvarnom vremenu, slanje obavijesti o sportskim događanjima, skeniranje listića i mnoge druge.

Dobivam li bonus ako se registriram putem Mozzart aplikacija?

Imate tu priliku. Da biste je iskoristili, tijekom kreiranja kvalificiranog depozita u svojoj mobilnoj aplikaciji potrebno je unijeti kod BONUS400 u odgovarajuće polje i bit ćete nagrađeni Mozzart paketom dobrodošlice.

Koje metode plaćanja podržava aplikacija Mozart?

Skrill, Neteller i SafeCharge jedini su sustavi plaćanja dostupni u Mozzart aplikacijama za iOS i Android.


Konačno mišljenje o Mozzart aplikacijama

Mozzart aplikacije za Android i iOS doprinijele su da se ovaj operater izdigne daleko iznad konkurencije na hrvatskom tržištu klađenja. Osim što ljubiteljima klađenja omogućuju skeniranje tiketa i primanje ažuriranih obavijesti, one također uključuju mogućnost praćenja prijenosa mečeva uživo, osiguravajući da igrači nikad ne propuste akciju na terenu.

Ne samo da su pune raznih korisnih funkcija, već su i sigurne za klađenje. Jedini nedostatak aplikacija Mozzart za iOS i Android je ograničen izbor opcija uplate i isplate s korisničkih računa. Nekima može predstavljati problem i činjenica da registracija nije moguća izravno u aplikaciji, već samo putem službene stranice operatera.

Mozzart Mozzart Recenzija 87/100
  • Licenca Malta Gaming Authority
  • Veliki broj sportova u ponudi
  • Cash-out opcija