Najpopularnije vrste bet365 blackjack igara – Što igrati?

bet365 blackjack

Blackjack je jedna od najpopularnijih kartaških igara u kockarnicama, a igrači je biraju zbog lakih pravila i vještine koja, osim sreće, pridonosi dobitku. Vodeće kladionice ponudit će vam na desetke različitih varijanti ove raširene igre za virtualnim stolom, no za koju se odlučiti? Ovdje smo da odgovorimo na ovo pitanje i pokažemo vam najbolje vrste blackjacka na bet365, online operateru kockanja koji se ističe na hrvatskom tržištu igara na sreću.


TOP 5 varijanti bet365 blackjack igara

Vrste blackjacka na bet365 doista su raznolike, pa smo sigurni da ćete pronaći onu koja najbolje odgovara vašim preferencijama i stečenim vještinama u igri. Međutim, koju god varijantu odabrali, trebali biste znati da vas čeka vrlo visok RTP (Return to Player) postotak, koji nećete pronaći na standardnim automatima, čak ni u ovom prestižnom kasinu. Bez daljnjeg odlaganja, idemo odmah na pregled igara.

bet365 bet365 Recenzija 85/100
  • Prijenos uživo i klađenje u stvarnom vremenu
  • Kalendar sportskih utakmica uživo
  • Aplikacije za razne operativne sustave


Cashback Blackjack

Cashback Blackjack dio je Playtechovog repertoara, s žetonima u rasponu od 1 do 1000, koji nudi opciju koja se ne može naći nigdje drugdje – upravljanje novcem. Nakon što ste položili oklade, glavna igra se nastavlja kako biste očekivali. Dobivate dvije karte iz jednog od šest špilova. Nakon procjene vašeg početnog ukupnog iznosa i djeliteljeve gornje karte, možete odabrati stajanje, udarac, udvostručenje ili dijeljenje. Ako skupite zbroj karata najbliži 21, pobjeđujete u rundi.

Što se tiče značajke povrata novca, nakon što primite svoje karte i ruka je u tijeku, možete je odabrati pritiskom na gumb ‘Cashback’ čime ćete dobiti financijsku ponudu da završite rundu ranije. Kada aktivirate povrat novca, vaša ruka je automatski završava. Tu je i 21 + 3 sporedna oklada. Ova oklada gleda na vašu ruku i djeliteljevu gornju kartu, a ako se od njih može sastaviti bilo koja kombinacija, osvajate nagradu. Neke od mogućih kombinacija su Suited Three of a King, Straight Flush, Three of a Kind, Straight i Flush.

Željeli bismo istaknuti da je bet365 također uveo verziju cashback blackjacka na svojoj platformi koju možete igrati uživo, sa stvarnim djeliteljima dok se natječete s ostalim sudionicima. To je Live Italian Cashback Blackjack, varijanta koja isto potiče od provajdera Playtech.

RTP Cashback Blackjack: 99,55%


Blackjack Perfect Pairs and 21+3

Blackjack Perfect Pairs & 21+3, razvijen od strane Realistic Gaminga, nudi primamljiv zaokret u klasičnoj igri. Uključuje standardnih šest špilova s ​​52 karte, žetone u rasponu od 1 do 500 i glavna pravila igre kakva općenito postoje u osnovnom blackjacku. Ono što ovu igru ​​izdvaja od standardne su intrigantne sporedne oklade, Savršen par i 21+3, koje dodaju element uzbuđenja i potencijal za značajne isplate. U nastavku pogledajte njihovo značenje.

Savršeni parovi

Savršeni parovi je sporedna oklada da će prve dvije karte koje igrač dobije formirati par. Par mješovitih boja plaća 5:1, par iste boje 10:1, dok savršeni par koji uključuje dvije karte identičnog broja i boje, kao što su primjerice dva kralja karo, plaća najviše – 30:1.

21+3

Ova sporedna oklada pretvara ovu igru ​​blackjacka u rundu pokera s tri karte. Vaše dvije karte čine ruku zajedno s jednom kartom djelitelja koja je prikazana na virtualnom stolu. Kombiniranjem ovih karata morate pogoditi Flush, Straight, Three of a kind, Straight flush, i Suited three of a kind.

RTP Blackjack Perfect Pairs & 21+3: 99,59%


Hi Lo Blackjack

Hi Lo Blackjack jedna je potpada u intrigantne vrste blackjacka na bet365, a nudi jednostavnu Hi Lo sporednu okladu koja može biti vrlo pogona za početnike. Ova se varijanta igra prema standardnim europskim pravilima blackjacka sa šest špilova od 52 karte i uključuje žetone od 1 do 500. Virtualni stol impresionira prekrasnim dizajnom, kao i posebno istaknutim okvirom za postavljanje Hi Lo oklada.

Sporedna oklada Hi Lo ima jednostavna pravila koja će pružiti dosljednija pobjednička iskustva. Na malim bočnim kutijama nakon određivanja vaše glavne oklade možete položiti osiguranu Hi Lo okladu. Kutija Hi postavljena je na vrh, Lo je pozicionirana na dno. Ako stavite žeton na jednu od ovih kutija, kladite se na to hoće li druga podijeljena karta biti veća ili niža od prve. Ako točno pogodite, bit će vam plaćeno 1:1. Ako je vaša oklada netočna, gubite svoj ulog. Vrlo jednostavno zar ne?

RTP Hi Lo Blackjack: 99,59%


Choice21 Blackjack

Ako tražite vrste blackjacka na bet365 s mnoštvom različitih sporednih oklada, Choice21 Blackjack je prava opcija. Ova inovativna varijanta podiže klasičnu blackjack igru ​​na nove visine nudeći do šest dodatnih oklada raspoređenih na virtualnom stolu u obliku polukruga, kao i žetone od 0,10 do 500. Napravljena je od strane bet365 Games.

Prethodno smo govorili o dvije sporedne oklade koje su također uključene u ovu igru, 21 + 3 i Savršeni parovi. Pogledajte ostale:

  • Suit Em Up: Suit Em Up je oklada da će igračeve prve dvije karte biti iste boje. Ako jesu, oklada je dobitna. Ako ne, oklada je izgubljena. Par aseva u boji plaća najviše – 60:1.
  • Buster Blackjack: Dobitne Buster oklade isplaćuju se na temelju broja karata koje djelitelj probije iznad zbroja 21, a najveću vrijednost postiže 8+. Ako djelitelj to ne učini, sve Buster oklade su izgubljene.
  • Lucky Lucky. Ovo je sporedna oklada na blackjack s isplatama na temelju igračevih dviju karata i djeliteljeve gornje karte. Nakon što igrač napravi ulog, vrijednosti igračevih dviju karata i djeliteljeve karte se zbrajaju. Ruke od ukupno 19, 20 ili 21 su dobitne, s bonusima za ruke u boji i ruke 6-7-8 i 7-7-7. Sve ostale ruke gube.
  • Lucky Ladies: S ovom okladom, ideja je da svaki igrač s rukom od 20 bodova osvoji nešto. Određene dvadesetice, posebno one koje uključuju dvije kraljice, plaćaju se više. Međutim, za ukupni zbroj 21, ova oklada ispada.

RTP Choice21 Blackajck: 99,56


All Bets Blackjack

All Bets Blackjack od Playtecha jedna je od uzbudljivih varijanti blackjacka na bet365 koja nudi igračima mogućnost stavljanja raznih sporednih oklada na svaku ruku, dodajući dodatni sloj uzbuđenja i potencijalnih isplata. Igra se sa šest špilova od 52 karte koje se miješaju između svake runde i uključuje čipove od 1 do 500.

Na početku, igrači moraju položiti svoj glavni ulog, baš kao kod standardnog blackjacka. Djelitelj će zatim podijeliti dvije karte igraču i dvije karte sebi, s jednom kartom okrenutom prema gore i jednom licem prema dolje. Igra također nudi brojne sporedne oklade, uključujući gore spomenute Savršene parove, 21+3, Buster Blackjack i Lucy Lucky.

Osim ovih, postoji Top 3 sporedna oklada koja se isplaćuje kada vaše prve dvije karte i djeliteljeva gornja karta čine 3-of-a-kind, Straight Flush ili 3-of-a-kind, kao i Progressive koji počinje s isplatom od 5:1 ako je prva karta u vašoj pobjedničkoj ruci as. Na kraju, želimo napomenuti da je All Bets Blackjack spada u vrste blackjacka na bet365 koju također možete igrati uživo u odjeljku Live Casino.

RTP All Bets Blackjack: 99.58%

bet365 bet365 Recenzija 85/100
  • Prijenos uživo i klađenje u stvarnom vremenu
  • Kalendar sportskih utakmica uživo
  • Aplikacije za razne operativne sustave