Naskar Kup Serija 2024

Naskar Kup Serija 2024Nascar je jedan od najdinamičnijih ali i najpopularnijih auto sportova. Vrhunac ovog sporta je Naskar Kup Serija u kojoj se kroz 36 utrka vozači natječu za prvaka u ukupnom poretku. S razlogom uživa veliku popularnost a sigurno da će nam i Naskar Kup Serija 2024 donijeti spektakl i mnogo ozbuđenja.

Mnogi se pitaju gdje gledati Naskar Kup Serija 2024 – u nastavku teksta možete pronaći TV kanale koji su zaduženi za prijenos kao i najbolje besplatne platforme za stream. Također, proći ćemo kroz rezultate posljednjih godina, postavljene kvote, ovosezonsku formu i predložiti nekoliko oklada uz koje možete očekivati profit.


Naskar Kup Serija – pobjednici

Kada je riječ o Naskar Kup Seriji najuspješniji su Richard Petty, Dale Earnhardt i Jimmie Johnson sa po sedam naslova. Jedini vozač sa ovog spiska koji se utrkivaou ovom vijeku je Johnson. Zanimljivo, Johnson je nakon završetka karijere u Naskaru imao i uspjeha u IndyCar-u i mnogi ga smatraju najvećim vozačem u Sjedinjenim Američkim Državama.

Posljednjih godina najuspješniji su Chevroletovi Kyle Larson i Chase Elliott te Fordovi Joey Logano i Ryan Blaney. Od svih aktivnih vozača jedino je Joey Logano u dva navrata osvajao Naskar Kup Seriju, 2018. i 2022. godine.


Gdje gledati Naskar Kup 2024: TV prijenos i stream

Kada je riječ o moto sportovima posljednjih godina smo sve najpopularnije događaje navikli gledati na kanalima SportKlub. Prije nekoliko godina smo i Naskar Kup imali priliku pratiti na njihovim kanalima no to posljednjih godina nije slučaj. Na našim prostorima za Naskar Kup nema TV prijenosa. Stoga se svi ljubitelji auto moto sportova okreću ka drugim opcijama. Svi koji žele gledati Naskar Kup Seriju su prinuđeni tražiti najbolji live stream.

Veliki je broj i besplatnih live stram stranica gdje možete gledati Naskar Kup 2024 no one su pune reklama. Plative stranice svakako nisu najbolje rješenje. Prema našem mišljenju najbolji izbor za gledanje Naskar Kupa 2024 je stream online kladionica. Najbolje online kladionice pružaju mogućnost besplatnog gledanja utrka za Naskar Kup Seriju 2024. Osim toga, možete i u toku, dok uživate u utrkama odrediti vaše favorite i u klađenju uživo položiti okladu i na taj način imati razlog više za navijanje za vaše favorite.


Naskar Kup 2024 – najbolje kvote na pobjednika

Naskar Kup Serija 2024 kvote na pobjednika – prvih pet favorita:

 • Kyle Larson @5.50
 • William Byron @6.00
 • Denny Hamlin @6.00
 • Chase Elliott @10.00
 • Ryan Blaney @13.00

Tim Rogera Penskea je sa Fordom osvojio dvije posljednje sezone Naskar Kup Serije. Ryan Blaney je prošlogodišnji pobjednik a zanimljivo da se među prvih pet favorita nije našao pobjednik iz 2018. i 2022. godine Joey Logano. Kyle Larson je već 12 godina na velikoj sceni. Sa Chevroletom je osvojio Naskar Kup Seriju 2021. godine.

Prošle godine je završio kao drugoplasirani na ukupnom poretku i s razlogom je prvi favorit. Najveći konkurenti će mu biti William Byron koji je prošlu sezonu završio kao trećeplasirani i iskusni Denny Hamlin. Krug top 5 favorita zatvara Chase Elliott, pobjednik Naskar Kup Serije iz 2020. godine.

20Bet 20Bet Recenzija 99/100
 • 24/7 korisnička služba
 • 40.000+ događaja mjesečno
 • Azijski hendikep


Naskar Kup Serija 2024 – na koga se kladiti?

Naskar Kup Serija je uvijek jako nepredvidljiva. Tokom sezone po utrkama najčešće vidimo i preko 10 pobjednika po utrkama. Jeste jako nepredvidljivo natjecanje no zbog toga su i kvote poprilično ujednačene. Klađenje na pobjednika, ma koga god da odaberete donosi jako visok profit. Stoga je Naskar Kup Serija jedno od omiljenih natjecanja za ljubitelje dugoročnih oklada.

Također, Naskar Kup Serija sa sobom nosi i još nekoliko zanimljivih marketa za klađenje. Na primjer možete odabrati vozača da će sezonu završiti u top 3 ili pak da će pobjediti u jednoj ili dvije utrke. Naskar Kup Serija 2024 će bez dileme biti jako uzbudljiva i gledat ćemo veliku borbu i za naslov ali i u svakoj utrci. Nekoliko je različitih odabira od kojih se može profitirati. U nastavku smo dali naše favorite za klađenje na pobjednika sezone.

Naskar Kup Serija 2024 pobjednik – na koga se kladiti?

Prošle sezone su prva četiri vozača bila u svega 34 poena. Odluka o pobjedniku je pala u posljednjoj utrci, Ryan Blaney je na kraju završio sa svega jednim bodom više od Kylea Larsona.

Nema dileme da će Kyle Larson i ove godine biti u samom vrhu. On je prije tri godine osvojio Naskar Kup Seriju. Prošle je završio sa samo bodom zaostatka. Iskusan je vozač i dugo je u vrhu no ipak uz trenutni tečaj se klađenje na njega ne isplati. Također, bookmakeri isuviše vjeruju i Byronu i Hamlinu.

Denny Hamlin je na velikoj sceni već 20 godina, odličan je vozač no nikada nije osvojio Naskar Kup Seriju. William Byron polahko izrasta u jednog od najboljih vozača no tečaj i na njega je morao biti znantno visočiji da bi imao vrijednost za okladu.

Mišljenja smo da je bolje rasporediti uloge na druga dva ili pak tri vozača. To će povećati šanse za dobitak a potencijalni profit je isti. Klađenje na Ryana Blaneya uz tečaj od čak 13.00 je bez dileme najbolji izbor za Naskar Kup Seriju 2024.

Potencijalni profit na aktuelnog prvaka je ogroman a sigurno će ponovo biti u samom vrhu. Također bi moglo biti zanimljivo klađenje na Christophera Bella ili pak Chasea Elliotta.

William Clyde Chase Elliott je pobjednik Naskar Kup Serije od prije četiri godine. Prethodna godina mu nije bila najbolja, daleko od toga no jedan je od najboljih vozača na planeti. Za očekivati je da ga ponovo gledamo u utrci za prvaka i uz tečaj od 10.00 klađenje na njega djeluje kao odličan izbor.

Christopher Bell je novo veliko ime u Nascar Kup Seriji. Tek je pet godina u ovom natjecanju a posljednje dvije je završio među četiri najbolja vozača. U kontinuitetu je u vrhu, možda je baš ova godina njegova i sigurno da i klađenje na Christophera Bella treba uzeti u razmatranje.


100€
Matchbonus (prvi depozit): 100%
Posjeti 20Bet
 • 24/7 korisnička služba
 • 40.000+ događaja mjesečno
 • Azijski hendikep
94% Omjer isplate
100€ Matchbonus (prvi depozit): 100%
Posjeti 20Bet
 • 24/7 korisnička služba
 • 40.000+ događaja mjesečno
 • Azijski hendikep
20Bet Recenzija