NBA klađenje: Koji NBA tim će draftovati Bronny Jamesa?

NBA klađenje

Šanse Bronny Jamesa za draft su u središtu pažnje, s Lebronovim sinom koji je službeno objavio sudjelovanje na draftu za 2024. godinu. Pogledajte koje NBA momčadi najvjerojatnije će ga odabrati na NBA draftu koji će se održati 26. i 27. lipnja. NBA klađenje Vam donosi najnovije kvote za potencijalne timove koji bi mogli draftovati mladog Jamesa.


Bronny James će učestvovati na NBA draftu 2024 godine

Bronny James s USC-a – možda znate za njegova oca, LeBrona – objavio je sudjelovanje na draftu, službeno pokrenuvši divlji lov za osiguranjem njegovih draft prava u nadi da će također dobiti LeBronove usluge (što bi uskoro trebalo stvoriti vlastito tržište NBA kvota).

Dok se potencijalni udvarači pozicioniraju kasnije u draftu kako bi potencijalno dohvatili mladog Jamesa – savršena drama za inauguralni dvodnevni draft događaj – pogledajmo kvote za Bronnyja Jamesa za NBA draft 2024.

bet365 bet365 Recenzija 85/100
 • Prijenos uživo i klađenje u stvarnom vremenu
 • Kalendar sportskih utakmica uživo
 • Aplikacije za razne operativne sustave


Kvote na odabir Bronnyja Jamesa na NBA draftu 2024.

Bronny James sigurno će biti glavna meta za momčadi koje se nadaju ili privući njegovog oca iz Lakersa ili ostvariti zdravu dobit u trgovini dok se Bron Senior priprema igrati završne godine svoje karijere sa svojim sinom.

S Bronnyjevim objavljivanjem sudjelovanja na draftu, kladionice su ponovno pokrenule tržište koje je bilo mirovalo nekoliko mjeseci – koja će momčad odabrati Bronnyja – i sigurno će stići još više ponuda.

 • Lakers Los Angeles Lakers 5,50
 • 76ers Philadelphia 76ers 10,00
 • Knicks New York Knicks 10,00
 • Thunder Oklahoma City Thunder 11,00
 • Cavs Cleveland Cavaliers 11,00
 • Clippers Los Angeles Clippers 16,00
 • Hawks Atlanta Hawks 17,00
 • Heat Miami Heat 17,00
 • Spurs San Antonio Spurs 21,00
 • Bucks Milwaukee Bucks 21,00

Analiza Bronnyja Jamesa za Draft i savjeti za NBA klađenje

Nije iznenađenje što je Bronny James objavio sudjelovanje na NBA draftu 2024. godine, istovremeno ulazeći u transferni portal, što mu daje mogućnost da promijeni put ako njegova procjena za Draft nije povoljna.

Naravno, cijeli taj aspekt može se odbaciti kao mamac, budući da je draft rejting Jamesa vjerojatno manje povezan s njegovom stvarnom sposobnošću na NBA razini od bilo kojeg prospekta u povijesti lige.

Možda ste svjesni da se otac Bronnyja (LeBron James) približava kraju jedne od najuspješnijih karijera u profesionalnom sportu te je izrazio javnu želju da završi svoju karijeru igrajući sa svojim sinom.

Ova dinamika poput one Ken Griffeya otvara mnogo zanimljivih scenarija – i slijedećih tržišta za klađenje – za NBA Draft 2024. Koliko je vjerojatno da će Los Angeles Lakersi, ili možda neka druga momčad koja želi privući LeBrena, posegnuti za Bronnyjem kako bi se približili legendi?

Los Angeles Lakersi (5,50) favoriti su za dovođenje Bronnyja u rubrici NBA klađenje. Na kraju krajeva, trenutno imaju LeBrena pod ugovorom, a on ima opciju u ugovoru za sezonu 2024.-25. povoljno postavljenu da se aktivira dva dana nakon ovogodišnjeg drafta. S najizravnijim poticajem, možete računati da će Lakersi biti najvoljniji dosegnuti prema Bronnyu. Mogli bi poslati ovogodišnjeg prvog picka u New Orleans, ali imaju dolazni drugi pick od Clippersa.

Također ima smisla iz narativnog aspekta za LeBrena, koji je sada jednako medijalni mogul i poslovni čovjek koliko i košarkaš, ostati u Los Angelesu, a draftiranje Bronnyja učinilo bi odlazak gotovo nemogućim.


Ali što ako druga franšiza osjeti potrebu ukrasti Bronnyja u pokušaju privlačenja LeBrona?

Philadelphia 76ersi (10,00) uskoro će imati više prostora u salary capu nego večina drugih, i mogli bi dovesti Bronnyja već u prvom krugu, mogući su da prime LeBrenovu dolaznu plaću. 76ersi također mogu ponuditi spoj s Joelom Embiidom, MVP-om iz 2023. godine, i rastućim Tyreseom Maxeyom, formirajući jezgru koja bi se borila za naslov ako je zdrava.

Kladionice također upućuju na New York Knickse (10,00), franšizu koja je mnogo kompetentnija nego kad ju je LeBron ignorirao u njihovim visoko najavljivanim nastojanjima 2010. Iako je New York upravo doveo OG Anunobya kao svojeg pretpostavljenog niskog napadača budućnosti (i izgledao sjajno u svojem ograničenom nastupu prije ozljede), prilika da konačno trguju LeBrona pod svjetlima MSG-a možda će biti previše.

Sve će postati malo jasnije kada se redoslijed drafta konsolidira, i kada ne samo znamo tko bira gdje, već i koji će se mogući razmijenjeni pickovi ostvariti u 2024. ili biti odgođeni. Uspon ili pad Los Angeles Lakersa tijekom doigravanja također može odigrati ulogu, jer bi nadmašivanje očekivanja moglo dati LeBrenu, u teoriji, veći poticaj da ostane.

Ali jedno je sigurno: prisutnost Bronnyja, pogotovo u slaboj draft klasi 2024., predstavlja katalizator kakav do sada nismo vidjeli.


Tko je Bronny James?

James je visok (1,93 m) i može igrati na pozicijama razigravača i bek šutera. Analitičari su opisali šutiranje i obranu kao njegove glavne prednosti, iako mu nedostaje veličina većine NBA igrača s njegovim vještinama. James se ističe u situacijama hvatanja i šuta te je također sposoban za šutiranje u pokretu. Može obraniti razigravače, a njegova obrambena anticipacija i intenzitet su pohvaljeni.

Godine 2023., ESPN-ov analitičar NBA drafta Jonathan Givony primijetio je da se James razvija u jednog od najboljih obrambenih igrača u svojoj klasi. James ima visok košarkaški IQ i spreman je dodavač. Iako je pouzdan u vođenju lopte, može imati problema s stvaranjem odvajanja od obrambenih igrača. Njegove sposobnosti završavanja označene su kao slabosti, unatoč njegovoj snazi da završi uz kontakt. Jamesov stil igre uspoređuju s De’Anthony Meltonom, Lonzom Ballom i Jrue Holidayjem. Jamesov kum je NBA All-Star Chris Paul, koji je blizak prijatelj njegovog oca.

Godine 2020., James je potpisao ugovor s esport organizacijom FaZe Clan. Kroz partnerstvo, očekivalo se da će emitirati Fortnite i Call of Duty: Warzone pod nadimkom “FaZe Bronny.” U lipnju 2021., James se prvi put pojavio na naslovnici Sports Illustrateda zajedno s članovima FaZe Clana, uključujući NFL kvartarbacka Kylera Murraya.

James je stekao veliki broj pratitelja na društvenim mrežama još od srednje škole. U svibnju 2019., otvorio je Instagram račun i dostigao milijun pratitelja prvog dana na platformi. Do kraja srednje škole, James je imao preko sedam milijuna pratitelja na Instagramu.

Analitičari su predvidjeli da će James imati jedan od najviših potencijala za zarađivanje od svog imena, slike i sličnosti (NIL) među sveučilišnim sportašima. U veljači 2022., podnio je zahtjev za zaštitu trgovačkih marki na varijacije svog imena: Bronny, BJ Jr. i Bronald. U srednjoj školi, James je potpisao NIL ugovore s Nikeom i Beats by Dre.

James nosi dres s brojem 0 jer je to broj koji nosi njegov omiljeni NBA igrač, Russell Westbrook. Također je nosio dres s brojem 23 u čast svog oca.

25€
(prvi depozit): 100%
Posjeti bet365
 • Prijenos uživo i klađenje u stvarnom vremenu
 • Kalendar sportskih utakmica uživo
 • Aplikacije za razne operativne sustave
94% Omjer isplate
25€ (prvi depozit): 100%
Posjeti bet365
 • Prijenos uživo i klađenje u stvarnom vremenu
 • Kalendar sportskih utakmica uživo
 • Aplikacije za razne operativne sustave
bet365 Recenzija