NoviBet Aplikacija za online klađenje u Hrvatskoj

Novibet Aplikacija

NoviBet je grčka kladionica koja je započela s radom 2006. godine i u vlasništvu je Logflex MT-a. Ova je tvrtka osnovana prema malteškom zakonu i ima registrirani ured u zgradi MWH, Oratory Street, Malta. NoviBet nudi iznadprosječne tečajeve, interesantne sportske bonuse, fantastično iskustvo klađenja putem mobitela i još mnogo toga. U pogledu mobilnog klađenja, operater je prihvatio inovaciju lansiranjem NoviBet aplikacija za Android i iOS. O informacijama koje su nam predstavnici live chata otkrili o ovom softveru za klađenje bit će riječi u ostatku naše recenzije.


Detaljna usporedba mobilne verzije stranice s desktop verzijom

NoviBet kladionica prati trend na tržištu klađenja, stoga je razvila stranicu koja je kompatibilna ne samo s računalima već i sa svim modelima pametnih telefona. Bilo da ste vlasnik iOSa ili uređaja s Android operativnim sustavom, moći ćete joj pristupiti s bilo koje lokacije u Hrvatskoj, pod jednim uvjetom – da ste spojeni na stabilnu internetsku vezu.

Koje su razlike između verzije web stranice za mobilne telefone i one prilagođene za računala ili prijenosna računala? Postoji vrlo malo razlika između ova dva izdanja. Prvenstveno imaju dosta drugačiju organizaciju, što je i razumljivo s obzirom na to da je sadržaj stranice prilagođene mobilnim uređajima morao biti posložen tako da svi bitni elementi stanu u okvire malih ekrana.

Kada promatramo aspekt funkcionalnosti, i mobilna i desktop verzija stranice zadovoljavaju standarde. Kretanje kroz različite dijelove stranica, gledanje prijenosa utakmica Counter Strikea i ostalih esportova, kao i obavljanje drugih aktivnosti na stranici odvijat će se bez neželjenih zastoja i grešaka.

Još jedna dodirna točka im je i njihov prilično aktualan dizajn, koji ima tamnoplavi motiv i jednostavno sučelje pogodno za igrače svih razina vještina. Bilo da ste novi na stranici ili se već neko vrijeme kladite na tu, intuitivno sučelje olakšat će vam navigaciju. U mobilnoj verziji stranice sportske ikone nalaze se na samom vrhu, a za pristup promocijama, korisničkoj podršci i ostalim važnim komponentama možete otvoriti izbornik s lijeve strane.

Na kraju, želimo napomenuti da obje varijante stranice rade na nekoliko jezika – engleski, grčki i njemački. Pokrili smo puno ključnih aspekata o mobilnoj verziji stranice, a sada je vrijeme da uđemo u specifičnosti NoviBet mobilnih aplikacija.

Novibet Novibet Recenzija 88/100
 • Cashout
 • Prijenos uživo
 • 24/7 korisnička podrška

NoviBet aplikacija za Android korisnike

Prije nego što smo podvrgli analizi usluge NoviBeta, ispitali smo razne ocjene i članke o operateru i otkrili da aplikacija za Android postoji. Međutim, kada smo otišli na službenu web stranicu kladionice, nismo mogli pronaći polje za preuzimanje iste.

Iz tog smo razloga smo korisničkoj podršci, odnosno live chat agentu, poslali poruku s upitom je li Novibet aplikacija za Android dostupna i, ako jest, mogu li je instalirati igrači s područja Hrvatske.

U kratkom roku dobili smo odgovor da je operater razvio softver za klađenje kompatibilan s ovim operativnim sustavom, ali da se trenutno radi na proširenju njegove raspoloživosti i na našu zemlju. To bi značilo da bi igrači iz Hrvatske uskoro trebali imati mogućnost preuzimanja NoviBet aplikacije za klađenje na svoje Android telefone.


NoviBet aplikacija za iPhone uređaje

Sve što je navedeno u prethodnom odjeljku također se odnosi na ovaj softver. NoviBet aplikacija za iOS je izrađena, ali je trenutno u tijeku njeno stavljanje na raspolaganje korisnicima s područja Hrvatske. Vlasnici iPhonea i iPada, kao i oni koji posjeduju Android, dok NoviBet aplikacija ne bude službeno dostupna u našoj zemlji, moći će se kladiti putem stranice prilagođene mobilnim uređajima. Servisima NoviBet kladionice mogu pristupiti u svakom trenutku, bez obzira na model telefona i bez potrebe preuzimanja bilo koje datoteke.


Ponuda sport bonusa na NoviBetu

NoviBet je stvorio fantastičnu ponudu dobrodošlice, ali je otvorena samo za ljubitelje casina. Ne postoji sport bonus za prvi depozit ili ponuda dobrodošlice bez ulaganja koju možete aktivirati kao novi igrač. Znači li to da operater uopće ne nudi sportske promocije za mobilno klađenje? Naravno da ne.

Kao već registriranom korisniku NoviBeta, na raspolaganju će vam biti automatski mehanizam ‘Auto Price Boost’, koji trenutno izračunava vaš dodatni profit za oklade s 3 ili više odabira. Svaki odabir mora biti s tečajem 1,50 ili više. Tu je i ‘Return to 0-0!’, bonus koji vam vraća ulog ako utakmica završi bez postignutih golova, u slučaju da ste odabrali jedno od tržišta – ‘Poluvrijeme/kraj’, ‘Točan rezultat’ ili ‘Strijelac (1)’.

Osim navedenih, NoviBet je uveo i akciju ‘Nitko ne gubi!’ koja vrijedi samo za tržište ‘Rezultat utakmice’ (1X2) i za nogomet. Daje vam povrat na uloga ako promašite samo jednu utakmicu na višestrukoj okladi od pet ili više odabira. Uz spomenuto kladioničarsko tržište vezana je i promocija povećanja tečaja.


NoviBet rješenja plaćanja za mobilne uređaje

Putem svog mobilnog uređaja možete koristiti platne kartice (VISA, Mastercard i Maestro), Skrill, Skrill 1-Tap, Rapid Transfer, PaysafeCard i Neteller za nadoplatu korisničkog računa. Minimalni depozit je 5€ za PaysafeCard, dok je 10€ za ostala rješenja plaćanja. Maksimalna uplata varira i kreće se od 1.000€ do 10.000€. Kod depozita je bitno da se polažu odmah i bez dodatnih troškova.

Odjeljak s opcijama povlačenja nije toliko raznolik kao dio za polog. Za isplatu dobitaka s računa možete koristiti samo izravni bankovni prijenos. Minimalna isplata bit će 30€, a najveća moguća po transakciji 10.000€ Obrada transakcija povlačenja dobitaka traje do 5 radnih dana i ne zahtijeva naknade.


Interesantne funkcije stranice prilagođene mobilnim uređajima

Imajući u vidu da NoviBet aplikacije za iOS i Android trenutno nisu dostupne na području Hrvatske, odlučili smo predstaviti popis korisnih funkcija mobilne verzije službene stranice:

 • Funkcija prijenosa: Opcija praćenja izravnih prijenosa utakmica značajno će vam pomoći pri klađenju u stvarnom vremenu. Međutim, trebali biste znati da je dostupna jedino za esport događaje.
 • Povećani tečajevi: NoviBet je uveo poseban odjeljak ‘Enhanced Odds’ u koji su uključena tri najpopularnija sporta – nogomet, tenis i košarka. Smisao navedenog odjeljka je povećanje tečajeva na nekim od utakmica navedenih sportova i to za tržišta kao što su ‘Pogodak u oba poluvremena’, ‘Točan rezultat’, ‘Ukupni tie-break’ i druga.
 • Statistika: Na stranici operatera prilagođenoj mobilnim uređajima, također ćete pronaći poseban odjeljak statistike. Ovaj odjeljak, za razliku od prethodnog, sadrži podatke ne samo o popularnim sportovima, već i o desecima drugih. Tamo možete pregledati nadolazeće utakmice željenog tima, golove po utakmici, statistiku igrača (asistencije, kartoni, ozljede itd.) i niz drugih vitalnih informacija.

Najčešće postavljena pitanja

Mogu li se kladiti na NoviBetu putem mobilnog uređaja?

Klađenje putem svih modela pametnih telefona na NoviBetu omogućeno je zahvaljujući optimizaciji mobilne verzije službene stranice.

Je li razvijena mobilna aplikacija NoviBet?

NoviBet je razvio namjenski softver za klađenje kompatibilan s iOS i Android operativnim sustavima, ali isti trenutno nije dostupan igračima iz Hrvatske.

Znate li datum kada će NoviBet aplikacija biti dostupna hrvatskim igračima?

Nažalost, predstavnici NoviBet korisničke podrške nisu mogli precizirati točan datum kada će NoviBet aplikacija biti na raspolaganju igračima iz Hrvatske.

Kako mogu financirati mobilno klađenje na NoviBet stranici?

To možete učiniti pomoću platnih kartica i digitalnih novčanika koje smo naveli u odjeljku gdje smo govorili o rješenjima plaćanja NoviBet kladionice.

Hoću li dobiti bonus dobrodošlice ako se registriram putem mobilnog uređaja?

NoviBet je dizajnirao jedinio casino bonus dobrodošlice. Međutim, nakon registracije putem mobilnog uređaja, možete aktivirati druge sportske akcije operatera.


Konačno mišljenje o NoviBet aplikaciji

NoviBet kladionica je osigurala iznimne usluge klađenja kao rezultat svoje moderne i user-friendly službene web stranice, koja je kompatibilna sa svim operativnim sustavima. Ova varijanta stranice obiluje korisnim značajkama, među kojima bismo željeli istaknuti funkciju streaming, područje statistike i povećanja tečajeva. Bez obzira na očite prednosti službene web stranice, nadamo se da će se u skoroj budućnosti distribucija NoviBet aplikacija proširiti, tako da postanu dostupne i igračima iz Hrvatske.

10€
Matchbonus (prvi depozit): 50%
Posjeti Novibet
 • Cashout
 • Prijenos uživo
 • 24/7 korisnička podrška
95% Omjer isplate
10€ Matchbonus (prvi depozit): 50%
Posjeti Novibet
 • Cashout
 • Prijenos uživo
 • 24/7 korisnička podrška
Novibet Recenzija