Novibet bonus novosti

bonus novibet

Novibet, čiji je vlasnik i kojim upravlja tvrtka Novigroup Limited, registrirana na otoku Man, posjeduje licence Komisije za kockanje Ujedinjenog Kraljevstva. Osnovan tijekom 2010. godine u Grčkoj, brend je prvotno usmjerio svoje poslovanje unutar lokalne jurisdikcije, ali je ubrzo dobio licencu od Komisije za kockanje Ujedinjenog Kraljevstva i Otoka Mana čime je proširio svoje poslovanje na ostatak Europe.

U oba odjela za sportske kladionice i casino, tvrtka zapošljava samo vrhunske proizvode nekih od najhvaljenijih dobavljača u industriji, a dio za distribucije uživo uglavnom sadrži proizvode nenadmašnih standarda koje isporučuju dva najistaknutija pionira u industriji, Evolution. Igre i NetEnt

Bonus dobrodošlice

Sportska ponuda dobrodošlice – besplatna oklada od 25€

Kada se registrirate na ovoj stranici i izvršite svoj prvi depozit, kvalificirat ćete se za ovu ponudu. Morate samo osigurati da je vaš prvi depozit veći od €10 i da je vaša prva sportska oklada akumulatorska oklada koja uključuje 3+ događaja. Svaka oklada mora imati minimalni koeficijent od 1,70, a na sve što se kladite dobit ćete povrat do €25, sve dok je oklada koja se kvalificira. Ovo se vraća kao besplatna oklada u roku od 24 sata.

Kako zatražiti bonus dobrodošlice?

1. Izraditi novi račun

Na početnom zaslonu kliknite na gumb “Prijava” u gornjem desnom kutu. Morat ćete ispuniti sve svoje podatke u tri koraka kako biste dovršili registraciju na Novibet.

2. Uzmite svoj prvi depozit

Nakon što ste se registrirali, idite do blagajne i položite svoj početni depozit. Ne zaboravite da su određene opcije plaćanja isključene da biste zatražili bonus.

3. Kladite se sa svojim bonusom

Nakon što preuzmete bonus, obavezno pažljivo pročitajte Uvjete i odredbe kako biste se informirali o zahtjevima klađenja vezanim uz njega.

Bonusi za postojeće igrače

Ne možete se radovati samo ponudi za prijavu na Novibet – dostupan je i niz drugih Novibet promocija sportskih kladionica. Ostale opcije uključuju:

ACCA povećanje tečajeva – povećanje koeficijenata do 100%.

Nijedan ljubitelj sporta neće odbiti priliku da dobije 100% povećanje koeficijenata na svoje Acca oklade. Štoviše, ova ponuda Novibeta ne dolazi bez ikakvih ograničenja na lige ili sportove na koje se želite kladiti. Osim toga, oklade u igri i prije utakmice kvalificiraju se bez priloženog zahtjeva za preokretom.

Stoga, svi vlasnici računa mogu staviti onoliko akumulatorskih oklada unutar dana koliko žele i čekati da se njihova oklada podmiri kako bi dobili trenutni bonus za povećanje tečajeva uplaćen na njihov račun. Imajte na umu da postotak vašeg bonusa ovisi o Akumulatoru koji ste postavili. 3-smjerna acca rezultirat će 5% bonusa, dok će 14-smjerna i više dovesti do primanja 100% povećanja tečajeva.

Ovdje su uvjeti i odredbe ove ponude:

  • Koeficijenti moraju biti 1,50 ili veći
  • Svaki akumulator mora imati najmanje 3 odabira
  • Ponuda se odnosi na odabrana tržišta, odnosno više/manje, izravna pobjeda, hendikep na meč
  • €1500 je maksimalna isplata bonusa koju možete očekivati po kuponu

Cash Out – ovo je način da sebi jamčite dobit, bez obzira na konačni ishod utakmice, ili alternativno smanjite svoje gubitke tijekom događaja uživo. Sve što trebate učiniti je pritisnuti gumb za isplatu novca.

100% isplata – pazite na stranicu za klađenje Novibet, jer postoji dnevna ponuda 100% isplata koja povećava koeficijente na odabrani događaj.

Nitko ne gubi! – Akumulatorsko klađenje može biti vrlo uzbudljivo, ali uvijek postoji taj strah od gubitka zbog jednog meča s pogrešnim rezultatom. Stoga je ova sportska kladionica osmislila promociju za Novibet koja vraća vašu okladu u slučaju da samo jedna utakmica (u akumulatoru od najmanje pet izbora) ne prođe.

Utakmica završava na 88′ – Jeste li ikada vidjeli da je vaša nogometna oklada poništena golom u posljednjoj minuti? Ovom sportskom ponudom Novibeta uživo utakmica završava nakon 88 minuta, a sve izgubljene oklade koje su bile dobitne do 88. minute se vraćaju.

Povrat na 0-0 – Stavite jednu okladu na tržišta Poluvrijeme/Kraj, Točan rezultat ili Scorecast, i, ako je rezultat utakmice 0-0, Novibet će vratiti vaš ulog. Minimalni iznos uloga je 5 €, a maksimalni bonus 250 €. Cash out ili oklade postavljene uz besplatnu okladu isključene su iz ove promocije. Da biste zatražili bonus, morate kontaktirati korisničku podršku putem e-pošte. Svaki igrač može zatražiti samo jednu ponudu dnevno. Iznos bonusa se odmah povlači i nema uvjeta za klađenje.

Novibet Uvjeti Bonusa 88/100
  • Cashout
  • Prijenos uživo
  • 24/7 korisnička podrška