Olimpijske Igre Basket 3×3 2024 | Prognoze i Kvote

Olimpijske Igre basket 3x3 2024Olimpijske Igre su na rasporedu svake četiri godine i u svakom sportu imaju posebnu draž. Basket 3×3 zbog svoje dinamičnosti i brzine odigravanja utakmica postaje sve popularniji i na ovogodišnjim Olimpijskim Igrama će sigurno biti  praćeniji no ikada. Svi ljubitelji košarke s nestrpljenjem očekuju početak turnira a sigurno da će nam Olimpijske Igre basket 3×3 2024 donijeti pravi spektakl.

Mnogi se pitaju gdje gledati Olimpijske Igre basket 2024 – u nastavku teksta možete pronaći TV kanale koji su zaduženi za prijenos kao i najbolje besplatne platforme za stream. Također, proći ćemo kroz rezultate posljednjih godina, postavljene kvote, ovosezonsku formu i predložiti nekoliko oklada uz koje možete očekivati profit.


Olimpijske Igre basket 3×3 – pobjednici

Košarka je jedan od najpopularnijih sportova današnjice no basket 3×3 je tek posljednjih godina postao popularan. Ovaj sport igra sve veću ulogu a prije četiri godine je i prihvaćen među olimpijske sportove.

Na prvom održavanju, u Tokyu prije četiri godine reprezentacija Latvije je postala prvi prvak na OI u basketu 3×3. Savladali su reprezentaciju Rusije u velikom finalu a na podiju se našla i reprezentacija Srbije koja je osvojila brocanu medalju.


Gdje gledati košarkaške Olimpijske Igre basket 3×3 2024: TV prijenos i stream

Za većinu najpopularnijih košarkaških događaja na našim prostorima su zaduženi kanali SportKlub. Imali smo priliku na njihovim kanalima gledati i mnoštvo najvećih basketa. Ipak, Olimpijske igre basket 3×3 2024 TV prijenos nije obezbjeđen. Stoga će se svi ljubitelji basketa morati okrenuti ka drugim opcijama, tražit će najbolji live stream.

Na internetu se može pronaći nekoliko i plativih i besplatnih live stream stranica za košarkaške Olimpijske Igre basket 3×3 2024. Ipak, besplatne stranice su pune reklama, često zastaju zbog preopterećenosti a i sam stream kasni za stvanim dešavanjima. Prema našem mišljenju daleko najbolji izbor za gledanje Olimpijskih Igara za basket 3×3 je stream online kladionica. Najbolje online kladionice pružaju mogućnost besplatnog gledanja utakmica za Olimpijske Igre basket 3×3 2024. Osim toga, možete se i u toku mečeva kladiti na reprezentacije ili na sam učinak igrača te na taj način imati potpuni užitak.


Olimpijske Igre basket 3×3 2024 – najbolje kvote na pobjednika

Olimpijske Igre basket 3×3 2024 kvote na pobjednika – prvih pet favorita:

 • Srbija @2.75
 • USA @2.87
 • Francuska @4.50
 • Latvija @5.00
 • Nizozemska @7.00

Reprezentativci Srbije su predvođeni Strahinjom Stojačićem dominantni posljednjih godina u reprezentativnom basketu. Ova reprezentacija je u šest navrata osvjala Svjetsko Prvenstvo u basketu. Pet puta su bili prvaci Europe gdje i trenutno drže naslov i s razlogom su prvi favoriti na ovogodišnjim Olimpijskim Igrama.

Naravno, kada je riječ o bilo kojoj vrsti košarke reprezentaciju Sjedinjenih Američkih Država ne možemo izostaviti. Oni su uz reprezentaciju Srbije najveći favoriti za osvajanje. Krug pet favorita zatvaraju Francuska, Latvija i Nizozemska a kao jedina reprezentacija koja bi mogla uzdrmati ove favorite nameće se Litvanija.

20Bet 20Bet Recenzija 99/100
 • 24/7 korisnička služba
 • 40.000+ događaja mjesečno
 • Azijski hendikep


Olimpijske Igre basket 3×3 2024 – na koga se kladiti?

Na Olimpijskim Igrama za basketaše nećete pronaći veliki broj marketa za dugoročna klađenja. Trenutno je u ponudi samo klađenje na pobjednika no i to je dovoljno da se napravi mnoštvo value bet oklada. Veliki broj sjajnih reprezentacija koje imaju igrače i sa velikim uspjesima u košarci su doputovale na olimpijski basket. Basket se igra na knockout principu, na jednoj utakmici od 10 minuta, do 21 gdje je svaki koš zlata vrijedan. Stoga su česta i velika iznenađenja i ovo je sport koji najviše vole ljubitelji klađenja na visočije kvote.

Pobjednik OI basket 3×3 2024 – na koga se kladiti?

Nema nikakve sumnje da su reprezentacije Srbije i Sjedinjenih Američkih Država najveći favoriti na basketu u Parizu. To nam potvrđuju i Olimpijske Igre basket 3×3 kvote za klađenje.

Srbija je posljednjih godina dominantna u basketu no nisu uspjeli doći do olimpijskog zlata prije četiri godine. Predvođeni sjajnim Strahinjom Stojačićem sigurno su i u Parizu prvi favoriti uz SAD.

Sjedinjene Američke Države su na Olimpijske Igre za basketaše doputovale u sastavu Canyon Barry, Jimmer Fredette, Kareem Maddox i Dylan Travis. Prvo ime ove reprezentacije je svakako Jimmer Fredette, igrač koga smo dugo gledali i u NBA. Igrač je sa mnoštvom individualnih nagrada i u košarci gdje je i osvojio prvenstvo Grčke.

Trenutno je najbolji basketaš svijeta i ponajviše zbog toga u odabiru između Srbije i SAD-a blagu prednost dajemo Sjedinjenim Američkim Državama. Stoga, ukoliko se želite kladiti na jednog od najvećih favorita klađenje na SAD je najbolji izbor.

Ipak, basket je jako nepredvidljiv sport u kome često gledamo velika iznenađenja. Jednostavno, igra se do 21, sve reprezentacije imaju vrhunske pojedince a manje od minute i dvije vezane “dvojke” često odluče pobjednika. Zbog toga smo mišljenja da je za basket najbolji izbor klađenje na jednu ili više reprezentacija na koje je tečaj nešto visočiji.

Na taj način sa gotovo istim šansama dobijate mogućnost daleko većeg profita. Latvija je aktuelni olimpijski prvak i sigurno da uz trenutni tečaj klađenje na njih ne želite zaobići. Dolaze u istoj ekipi kao i prije četiri godine i za očekivati je da ih gledamo u završnici.

Ipak, uz trenutni tečaj klađenje na reprezentaciju Nizozemske se nameće kao najbolji izbor. Oni su doputovali u Pariz u sastavu Jan Driessen, Arvin Slagter, Worthy de Jong i Dimeo van der Horst. Igraju zajedno i na klupskom nivou gdje su pokazali da mogu savladati svakoga. Uz trenutni tečaj od čak 7.00 bez ikakve sumnje klađenje na reprezentaciju Nizozemske je najbolji izbor.


100€
Matchbonus (prvi depozit): 100%
Posjeti 20Bet
 • 24/7 korisnička služba
 • 40.000+ događaja mjesečno
 • Azijski hendikep
94% Omjer isplate
100€ Matchbonus (prvi depozit): 100%
Posjeti 20Bet
 • 24/7 korisnička služba
 • 40.000+ događaja mjesečno
 • Azijski hendikep
20Bet Recenzija