Olimpijske Igre Košarka Žene 2024 | Prognoze i Kvote

Olimpijske Igre košarka ženeOlimpijske Igre su na rasporedu svake četiri godine i u svakom sportu imaju posebnu draž. Ženska košarka postaje sve popularnija i na ovogodišnjim Olimpijskim Igrama će sigurno biti ženska košarka praćenija no ikada. Svi ljubitelji košarke s nestrpljenjem očekuju početak turnira a sigurno da će nam Olimpijske Igre košarka žene 2024 donijeti pravi spektakl.

Mnogi se pitaju gdje gledati Olimpijske igre košarka žene 2024 – u nastavku teksta možete pronaći TV kanale koji su zaduženi za prijenos kao i najbolje besplatne platforme za stream. Također, proći ćemo kroz rezultate posljednjih godina, postavljene kvote, ovosezonsku formu i predložiti nekoliko oklada uz koje možete očekivati profit.


Olimpijske Igre Košarka Žene – pobjednici

Košarka je sport u kome su dominantne Sjedinjene Američke Države, bilo da se radi o muškoj ili ženskoj konkurenciji. Sjedinjene Američke Države se samo jednom nisu našle među tri najbolje reprezentacije. U 16 navrata su bili najbolja reprezentacija. Osim njih samo su još Sovjetski Savez, Jugoslavija i Argentina osvajali ovo natjecanje.

Treba istaći i da su Španjolska i Francuska igrale po tri finala no nikada nisu osvajale Olimpijske Igre. Naravno, i u posljednja dva desetljeća gledamo dominaciju SAD-a. Argentina ih je šokirala 2004. godine i došla do prvog naslova a od tada su na svakim Olimpijskim Igrama, četiri puta uzastopno slavile košarkašice SAD-a.


Gdje gledati košarkaške Olimpijske Igre za žene 2024: TV prijenos i stream

Za većinu najpopularnijih košarkaških događaja na našim prostorima su zaduženi kanali SportKlub. Takav je slučaj i sa OI za košarkaškice. Olimpijske igre košarka žene 2024 TV prijenos ljubitelji košarke sa naših prostora mogu gledati na kanalima SportKlub. Sve utakmice se prenose na njihovim kanalima. Svi oni koji su pretplaćeni na ovaj kanal mogu i koji se nalaze pored malih ekrana mogu uživati u utakmicama najboljih reprezentacija svijeta. Ipak, nemaju svi Sport Klub na TV prijemnicima. I oni koji imaju često nisu u mogućnosti biti kraj TV-a. Zbog toga za utakmice Olimpijskih Igara gotovo svi ljubitelji košarke traže najbolji live stream.

Na internetu se može pronaći mnoštvo i plativih i besplatnih live stream stranica za košarkaške Olimpijske Igre za žene 2024. Ipak, besplatne stranice su pune reklama, često zastaju zbog preopterećenosti a i sam stream kasni za stvanim dešavanjima. Prema našem mišljenju daleko najbolji izbor za gledanje Olimpijskih Igara za košarkašice je stream online kladionica. Najbolje online kladionice pružaju mogućnost besplatnog gledanja utakmica za Olimpijske Igre košarka žene 2024. Osim toga, možete se i u toku mečeva kladiti na reprezentacije ili na sam učinak igrača te na taj način imati potpuni užitak.


Olimpijske Igre košarka žene 2024 – najbolje kvote na pobjednika

Olimpijske Igre košarka žene 2024 kvote na pobjednika – prvih pet favorita:

 • SAD @1.09
 • Belgija @21.00
 • Kina @21.00
 • Australija @23.00
 • Francuska @23.00

Sjedinjene Američke Države su kroz historiju dominantne na ženski košarkaškim Olimpijskim Igrama. Njihove košarkašice samo u četiri navrata nisu osvjaale Olimpijske Igre i naravno da su apsolutne favoritkinje za naslov. Posljednji put ih je prije 20 godina uzdrmala Argentina. Najveću konkurenciju će imati u reprezentacijama Belgije i Kine.

Reprezentacija Francuske je na prošlim Olimpijskim Igrama završila kao drugoplasirana. Australija je osvojila broncu a upravo ove dvije reprezentacije zatvaraju krug top 5 favorita. Od ostalih reprezentacija treba izdvojiti reprezentacije Kanade i Japana koje posjeduju individualni kvalitet da ugrozi svakoga te reprezentaciju Španjolske koja je osvajala medalju na tri od četiri posljednja održavanja Olimpijskih Igara.

20Bet 20Bet Recenzija 99/100
 • 24/7 korisnička služba
 • 40.000+ događaja mjesečno
 • Azijski hendikep


Olimpijske Igre košarka Žene 2024 – na koga se kladiti?

Košarkaške Olimpijske Igre za žene uvijek sa sobom nose visoke kvote ukoliko izostavite klađenje na prvog favorita. Zbog toga su jedno od omiljenih dugoročnih klađenja za ljubitelje visočijih koeficijenata. Klađenje na pobjednika donosi potencijalno jako visok profit, izuzev klađenja na SAD sve kvote su bar 21.00. Također, klađenje da će neka reprezentacija igrati finale ili osvojiti medalju nosi sa sobom potencijalno jako visok profit. Svi ljubitelji ženske košarke uvijek mogu pronaći mnoštvo value bet oklada i uz pravilnu raspodjelu uloga očekivati profit.

Pobjednik OI košarka za žene 2024 – na koga se kladiti?

Predvođene dvostrukom NBA šampionkom, dvostrukim MVP-em WNBA League i najboljom igračicom današnjice, Wilson, SAD su bez dileme prvi favorit. Sa zvijezdama WNBA League, igračicama poput Diane Taurasi, Breanne Stewart, Rhyne Howard, Shakire Austin i ostalim mnogi su mišljenja da ih nitko ne može uzdrmati na ovim Olimpijskim Igrama.

Ipak, konkurencija je ove godine zaista ogromna a uz tečaj od svega 1.09 klađenje na SAD se ne isplati igrati. Emma Meesseman je WNBA prvakinja, igračica koja je bila MVP finala i koja će i ove godine biti pogon reprezentacije Belgije. Sa njom u ekipi Belgija može savladati svaku reprezentaciju svijeta no ipak mišljenja smo da je nekoliko boljih odabira za klađenje.

Sandy Brondello je na prošlim Olimpijskim Igrama vodila Australiju do polufinala. Već dugo trenira ekipe u WNBA i na Olimpijskim Igrama u Parizu želi napraviti korak više i odvesti Australiju do samog kraja. Lauren Jackson jeste u poznim igračkim godinama no ona je nekadašnja najbolja igračica svijeta.

Vodila je Australiju do zlatne medalje na SP-u 2006. godine i njeno iskustvo će sigurno mnogo značiti ovoj reprezentaciji. Australija ima čitavu petorku koja igra u WNBA League, jedne od najboljih košarkašica svijeta poput Rebecce Allen i Allane Smith i ostalih. Uz individualni kvalitet, iskustvo Lauren Jackson i trenerske sposobnosti Sandy Brondello mišljenja smo da je klađenje na reprezentaciju Australije najbolji izbor.

Tečaj da će one osvojiti Olimpijske Igre iznosi čak 23.00. Čak i ukoliko odaberete klađenje na Australiju da će završiti među tri najbolje reprezentacije napravit ćete ogroman profit. Također bi odličan izbor moglo biti klađenje na reprezentaciju Kanade.

Predvođene sjajnom Natalie Achonwom, Leaticiom Amihere i Bridget Carleton sigurno mogu uzdrmati i Sjedinjene Američke Države. Imaju kvalitet za sam kraj, jedna su od individualno najboljih reprezentacija svijeta i tečaj na njih je morao biti znantno niži.

Mišljenja smo da su dva najbolja izbora za Olimpijske Igre 2024 za košarkašice klađenje na Australiju i Kanadu. Tečaj na ove reprezentacije iznosi vrtoglavih 23.00 i 28.00. Od ostalih reprezentacija izdvojit ćemo Španjolsku. One imaju najbolju generaciju u povjesti. Na tri od posljednja četiri OI su bile među tri najbolje reprezentacije. Mogu uzdrmati svakoga i ukoliko uz Australiju i Kanadu tražite još jedno potencijalno iznenađenje mišljenja smo da je klađenje na Španjolsku najbolji izbor.


100€
Matchbonus (prvi depozit): 100%
Posjeti 20Bet
 • 24/7 korisnička služba
 • 40.000+ događaja mjesečno
 • Azijski hendikep
94% Omjer isplate
100€ Matchbonus (prvi depozit): 100%
Posjeti 20Bet
 • 24/7 korisnička služba
 • 40.000+ događaja mjesečno
 • Azijski hendikep
20Bet Recenzija