Olimpijske Igre Rukomet 2024 | Prognoze i Kvote

Olimpijske Igre Rukomet 2024Reprezentativni rukomet, kada je riječ o najvećim natjecanjima je daleko praćeniji no klupski. Olimpijske Igre donose dvoboje najboljih reprezentacija svijeta, igraju se svake četiri godine i najzanimljiviji su rukometni turnir. Svi ljubitelji rukometa uvijek s velikim uzbuđenjem prate reprezentativne utakmice a sigurno da će nam Olimpijske Igre rukomet 2024 donijeti pravi spektakl.

Mnogi se pitaju gdje gledati Olimpijske igre rukomet 2024 – u nastavku teksta možete pronaći TV kanale koji su zaduženi za prijenos kao i najbolje besplatne platforme za stream. Također, proći ćemo kroz rezultate posljednjih godina, postavljene kvote, ovosezonsku formu i predložiti nekoliko oklada uz koje možete očekivati profit.


Olimpijske Igre Rukomet – pobjednici

Aktuelni olimpijski prvak, reprezentacija Francuske je ujedno i najtrofejnija reprezentacija ovog natjecanja. Na podiumu su se nalazili u pet navrata a osvajali su Olimpijske Igre u tri navrata.

Slijedi ih reprezentacija Hrvatske koje je dva puta bila olimpijski prvak. Bivša Jugoslavija i Sovjetski Savez su također po dva puta osvajali ovo natjecanje. Zanimljivo da je reprezentacija Danske samo jednom osvojila Olimpijske Igre dok to nikada nije pošlo za rukom Španjolskoj.


Gdje gledati rukometne Olimpijske Igre 2024: TV prijenos i stream

Olimpijske igre rukomet 2024 TV prijenos ljubitelji košarke sa naših prostora mogu gledati na kanalima Doma TV. Sve utakmice reprezentacije Hrvatske se prenose na njihovim kanalima. Ipak, neće se prenositi svaka utakmica turnira i ukoliko želite pratiti čitav turnir morat ćete se okrenuti drugim opcijama. Zbog toga za utakmice Olimpijskih Igara gotovo svi ljubitelji rukometa traže najbolji live stream.

Veliki je broj i plativih i besplatnih live stream stranica na internetu za rukometne Olimpijske Igre 2024. Ipak, besplatne stranice su pune reklama, često zastaju zbog preopterećenosti a i sam stream kasni za stvanim dešavanjima. Prema našem mišljenju daleko najbolji izbor za gledanje rukometnih Olimpijskih Igara je stream online kladionica. Najbolje online kladionice pružaju mogućnost besplatnog gledanja utakmica za Olimpijske Igre rukomet 2024. Osim toga, možete se i u toku mečeva kladiti na reprezentacije te na taj način imati potpuni užitak.


Olimpijske Igre rukomet 2024 – najbolje kvote na pobjednika

Olimpijske Igre rukomet 2024 kvote na pobjednika – prvih pet favorita:

 • Francuska @2.60
 • Danska @2.80
 • Švedska @7.00
 • Hrvatska @10.00
 • Španjolska @11.00

Reprezentacija Španjolske nikada nije osvajala ovo natjecanje. U potpunosti su razočarali na Europskom Prvenstvu no jasno je da imaju kvalitet da savladaju svaku reprezentaciju i s razlogom su našli svoje mjesto u top5 favorita. Hrvatska je sa jednom mladom reprezentacijom i na EURU i u kvalifikacijama izgledala sjajno. Od ove generacije se očekuje da iz turnira u turnir izgledaju sve bolje te je za očekivati da se bore za medalje.

Reprezentacija Švedske je u ovom sportu uvijek u užem krugu favorita. Oni su osvajali medalje na posljednja dva Europska Prvenstva i sigurno su najveća prijetnja za Francusku i Dansku. Reprezentacije Danske i Francuske su posljednjih godina dominantne na velikim natjecanjima a zbog prednosti domaćeg terena ipak bookmakeri nešto veće šanse daju reprezentaciji Francuske.

20Bet 20Bet Recenzija 99/100
 • 24/7 korisnička služba
 • 40.000+ događaja mjesečno
 • Azijski hendikep


Olimpijske Igre rukomet 2024 – na koga se kladiti?

Rukometne Olimpijske Igre uvijek donose razne mogućnosti postavljanja dugoročnih oklada, posebno za ljubitelje visočijih kvota. Bez obzira tko je vaš favorit ukoliko se kladite na pobjednika potencijalni profit je izuzetno visok. S obzirom na to, na mogućnost klađenja na eliminaciju reprezentacija, top 3 reprezentacije, najboljeg igrača ili vratara turnira ovo je jedno od omiljenih dugoročmih klađenja za ljubitelje sportske kladionice. Svi ljubitelji reprezentativnog rukometa uvijek mogu pronaći mnoštvo value bet oklada i uz pravilnu raspodjelu uloga očekivati profit.

Pobjednik OI rukomet 2024 – na koga se kladiti?

Nakon jednog katastrofalnog Europskog Prvenstva sa početka ove godine koga su završili još u preliminarnoj rundi klađenje na reprezentaciju Španjolske je jednostavno najbolje zaobići. Da, imaju zvučna imena poput braće Dujshebaev uz još mnoštvo iskusnih igrača no jednostavno Europsko Prvenstvo je pokazalo da je vrijeme ove reprezentacije prošlo i moraju napraviti veliki remont.

Sve ljubitelje rukometa je reprezentacija Hrvatske oduševila na početku ove godine. Oni su kao jedna od najmlađih reprezentacija EURA igrali na zaista visokom nivou. Ipak, još uvijek nemaju dovoljno velikih natjecanja iza sebe i teško je očekivati da mogu uzdrmati tri najbolje reprezentacije i ponijeti zlato.

Kao najbolji izbor za klađenje nameće se reprezentacija Švedske. Prvak svijeta iz 2022. godine na svako veliko natjecanje stiže kao jedan od favorita. Da, možda na papiru ne izgledaju toliko moćno kao Danska i Francuska no i Europsko Prvenstvo sa početka ove godine je pokazalo da mogu mogu stati rame uz rame sa njima.

Švedska je početkom ove godine poražena od Danske u grupnoj fazi sa jednim golom razlike, nakon velike borbe. Francuska je u polufinalu bila na koljenima no nakon jednog spornog pogotka Elohima Prandia otišli su u produžetke a potom i izbacili reprezentaciju Švedske. Ipak, taj turnir je pokazatelj da u dvobojima ove tri reprezentacije nema favorita. Zbog toga smo mišljenja da je tečaj od 7.00 na reprezentaciju Švedske pravi poklon na ovom natjecanju. Također, klađenje da će Švedska završiti među tri najbolje reprezentacije je jedna od najboljih dugoročnih oklada na Olimpijskim Igrama.

Reprezentacije Danske i Francuske su naravno uz Švedsku prvi favoriti turnira. Ipak, tečaj ispod 3.00 na ove reprezentacije zaista ne djeluje primamljivo. Reprezentacija Francuske će imati prednost domaćeg terena i ogromnu podršku publike. Savladali su Dansku u finalu EURA no reprezentacija Danske je na tom turniru izgledala moćnije. Jasno je da Danska ima kvalitetnije pojedince i ukoliko bi morali birati između ove dvije reprezentacije njima dajemo prednost. Kao što smo već naglasili tečaj je isuviše nizak na obje i najbolje je zaobići klađenje na ove reprezentacije. Puno veće šanse za profit ćete dobiti ukoliko odaberete Hrvatsku da će završiti među tri najbolje.


100€
Matchbonus (prvi depozit): 100%
Posjeti 20Bet
 • 24/7 korisnička služba
 • 40.000+ događaja mjesečno
 • Azijski hendikep
94% Omjer isplate
100€ Matchbonus (prvi depozit): 100%
Posjeti 20Bet
 • 24/7 korisnička služba
 • 40.000+ događaja mjesečno
 • Azijski hendikep
20Bet Recenzija