Olimpijske Igre Vaterpolo 2024 | Prognoze i Kvote

Olimpijske Igre 2024 vaterpoloOlimpijske igre su na rasporedu svake četiri godine te stoga u svakom sportu imaju posebnu draž. Na našim prostorima klupski vaterpolo i nije toliko praćen kao u svijetu no veliki je broj obožavaoca ovog sporta kada je riječ o reprezentativnim dvobojima. To posebno dolazi do izražaja kada je u pitanju jedno najvećih natjecanja kao što su Olimpijske Igre. Svi ljubitelji vaterpola pa i sporta općenito uvijek s velikim uzbuđenjem prate reprezentativne mečeve. Sigurno da će nam Olimpijske Igre vetrpolo 2024 donijeti pravi spektakl.

Mnogi se pitaju gdje gledati Olimpijske igre vaterpolo 2024 – u nastavku teksta možete pronaći TV kanale koji su zaduženi za prijenos kao i najbolje besplatne platforme za stream. Također, proći ćemo kroz rezultate posljednjih godina, postavljene kvote, ovosezonsku formu i predložiti nekoliko oklada uz koje možete očekivati profit.


Olimpijske Igre vaterpolo – pobjednici

Reprezentacija Mađarske je najuspješnija vaterpolo reprezentacija na Olimpijskim Igrama. Oni imaju i najveći broj medalja a rekordnih devet puta su kući nosili zlato. I u posljednjem desetljeću su jedna od najboljih vaterpolo reprezentacija no ipak nisu uspjeli osvojiti ovo natjecanje.

Posljednja tri zlata su otišle reprezentacijama sa naših prostora. Hrvatska je prije 12 godina u Londonu došla do svoje prve vaterpolo titule na Olimpijskim Igrama. Reprezentacija Srbije je i prije osam i prije četiri godine osvajala ovo natjecanje, došli su do svoje prve i druge titule i potvrdili da imaju jednu sjajnu generaciju igrača.


Gdje gledati Olimpijske Igre vaterpolo 2024: TV prijenos i stream

Za Olimpijske Igre vaterpolo 2024 TV prijenos zaduženi su kanali Arene Sport. Svi ljubitelji vaterpola moći će pratiti većinu mečeva na njihovim kanalima. Svi oni koji su pretplaćeni na ovaj kanal mogu i koji se nalaze pored malih ekrana mogu uživati u mečevima najboljih reprezentacija svijeta. Ipak, nemaju svi ovaj kanal na TV prijemnicima. Također, nismo uvijek u mogućnosti biti kraj malih ekrana. Zbog toga za mečeve Olimpijskih Igara gotovo svi ljubitelji vaterpola traže najbolji live stream. To posebno dolazi do izražaja na našim prostoriam posljednjih godina nakon velikih rezultata Hrvatske i Srbije.

Na internetu se može pronaći mnoštvo i plativih i besplatnih live stream stranica za vaterpolo Olimpijske Igre 2024. Ipak, besplatne stranice su pune reklama, često zastaju zbog preopterećenosti a i sam stream kasni za stvanim dešavanjima. Prema našem mišljenju daleko najbolji izbor za gledanje vaterpolo Olimpijskih Igara je stream online kladionica. Najbolje online kladionice pružaju mogućnost besplatnog gledanja utakmica za Olimpijske Igre vaterpolo 2024. Osim toga, možete se i u toku mečeva kladiti na vaše omiljene reprezentacije da će slaviti ili osvojiti turnir i na taj način imati još veći užitak.


Olimpijske Igre vaterpolo 2024 – najbolje kvote na pobjednika

Olimpijske Igre vaterpolo 2024 kvote na pobjednika – prvih pet favorita:

 • Mađarska @3.00
 • Španjolska @3.00
 • Italija @4.00
 • Hrvatska @7.00
 • Grčka @8.00

Zanimljivo da se reprezentacija Srbije ne nalazi među prvih pet favorita. Ipak, oni zatvaraju krug top 6, daleko najdominantnijih vaterpolo reprezentacija svijeta. Jasno je da će se ovih šest reprezentacija boriti za medalje. Svaka od navedenih reprezentacija ima gotovo jednake šanse za medalju i pred nama je novi veliki vaterpolo spektakl.

Prema kladionicama na listi favorita se ipak izdvajaju najtrofejnija reprezentacija, Mađarska te Španjolska. Reprezentacija Španjolske je ove godine osvojila Europsko Prvenstvo u vaterpolu. Nakon jednog takvog turnira moraju se naći u samom vrhu ove liste. Sa druge strane Mađarska je uvijek jedan od najvećih favorita, decenijama su najtrofejnija reprezentacija u ovom sportu.

22bet 22bet Recenzija 100/100
 • Brza oklada
 • Mobilne aplikacije
 • 100+ načina plaćanja


Olimpijske Igre vaterpolo 2024 – na koga se kladiti?

Olimpijske Igre za vaterpoliste uvijek donose mnoštvo mogućnosti za dugoročne oklade, što dolazi do posebnog izražaja ove godine. Dugo nismo imali veću konkurenciju u samom vrhu, veću borbu na svakom natjecanju i gledali neizvjesniji vaterpolo. To je i razlog što su i kvote jako visoke. Klađenje na pobjednika donosi potencijalno jako visok profit. S obzirom na to kao i na mogućnost klađenja na ranu eliminaciju reprezentacija, klađenje da će određena reprezentacija osvojiti medalju ovo je jedno od omiljenih dugoročmih klađenja za ljubitelje sportske kladionice. Svi ljubitelji ovog sporta će uživati u utakmicama olimpijade a uz najbolje odabire za klađenje i pravilan raspored uloga i mogu i zaraditi.

Pobjednik OI vaterpolo 2024 – na koga se kladiti?

Reprezentacija Srbije nije završila među tri najbolje reprezentacije na ovogodišnjem Europskom Prvenstu. Ipak, oni su u posljednjoj deceniji jedna od najboljih reprezentacija. Na posljednje dvije olimpijade su oni slavili i uz rezultate koje imaju u posljednjoj deceniji i uz sastav sa kojim trenutno raspolažu sigurno je da mogu savladati svaku reprezentaciju svijeta.

Najbolje online kladionice nude tečaj od 13.00 na prvo mjesto reprezentacije Srbije. S obzirom na ovoliko visok tečaj klađenje na njih je jedan od najboljih izbora. Također, kvote su jako visoke i na klađenje da će Srbija završiti među prve tri reprezentacije te je i to sjajan izbor za klađenje.

Reprezentacija Grčke zaista ima kvalitetne pojedince no izostali su rezultati posljednjih godina. Za reprezentaciju Hrvatske smo navikli da je u užem krugu favorita. Na posljednjem Europskom Prvenstvu su pred domaćim navijačima izgubili finale. Bez obzira na taj poraz pokazali su da su jedna od najboljih reprezentacija svijeta.

Bili su i najbolja reprezentacija na posljednjem Svjetskom Prvenstvu u vaterpolu. Stoga smo mišljenja da su ih bookmakeri na ovim Olimpijskim Igrama podcjenili. Tečaj na Hrvatsku iznosi 7.00 i trenutno izgleda kao najbolja dugoročna oklada za Olimpijske Igre za vaterpoliste 2024.

Daleko od toga da smo mišljenja da su iznad Italije, Španjolske i Mađarske. Mišljenja smo da stoje rame uz rame sa ovim reprezentacijama i da su tečajevi na sve četiri navedene reprezentacije trebali biti ujednačeni. To je i najveći razlog što biramo reprezentaciju Hrvatske.

Na ovim Olimpijskim Igrama kao prvi favoriti uz ujednačen tečaj od 3.00 su postavljene reprezentacije Mađarske i Španjolske. Pobjeda Italije se plaća tečajem od 4.00. Da, sve ove reprezentacije su velesile. Sigurno da su u samom krugu favorita za osvajanje. Ipak, uz trenutni tečaj klađenje na Mađarsku, Španjolsku i Italiju je najbolje zaobići. Jednostavno, u ovakvoj konkurenciji kvote su morale biti znantno visočije.


100/100 Vidi recenziju
122€
Matchbonus (prvi depozit): 100%
Posjeti 22bet
 • Brza oklada
 • Mobilne aplikacije
 • 100+ načina plaćanja
95% Omjer isplate
122€ Matchbonus (prvi depozit): 100%
Posjeti 22bet
 • Brza oklada
 • Mobilne aplikacije
 • 100+ načina plaćanja
22bet Recenzija