Paysafecard kladionice

Postoji mnogo paysafecard kladionica koje su uvijek spremne za nove igrače. Ovaj će vam vodič pokazati kako točno koristiti paysafecard i najbolje kladionice koje idu uz njega. Istraživanje o načinu polaganja, prednosti i nedostaci, samo su neke od stvari koje smo obuhvatili u ovom pregledu.

Top 5 paysafecard kladionica

Stručna ocjena
Plaćanje
 
Ponuda dobrodošlice
100€
Matchbonus (prvi depozit): 100%
Posjeti 20Bet
Visa Logo
Mastercard Logo
Paysafecard Logo
Sofort Logo
ecoPayz Logo
Bitcoin Logo
Astropay Logo
Prikaži više
94% Omjer isplate
100€ Matchbonus (prvi depozit): 100%
Posjeti 20Bet
Visa Logo
Mastercard Logo
Paysafecard Logo
Sofort Logo
ecoPayz Logo
Bitcoin Logo
Astropay Logo
show more
20Bet Recenzija
150€
(prvi depozit): 100%
Posjeti Ivibet
Visa Logo
Mastercard Logo
Bank Transfer Logo
Neteller Logo
Paysafecard Logo
Skrill Logo
ecoPayz Logo
Bitcoin Logo
Astropay Logo
Prikaži više
94% Omjer isplate
150€ (prvi depozit): 100%
Posjeti Ivibet
Visa Logo
Mastercard Logo
Bank Transfer Logo
Neteller Logo
Paysafecard Logo
Skrill Logo
ecoPayz Logo
Bitcoin Logo
Astropay Logo
show more
Ivibet Recenzija
100€
Matchbonus (prvi depozit): 50%
Posjeti Bet-at-Home
Paypal Logo
Bank Transfer Logo
iDeal Logo
Neteller Logo
Paysafecard Logo
Skrill Logo
Trustly Logo
Prikaži više
92.5% Omjer isplate
100€ Matchbonus (prvi depozit): 50%
Posjeti Bet-at-Home
100€
Matchbonus (prvi depozit): 100%
Posjeti BetWinner
Visa Logo
Mastercard Logo
Neteller Logo
Paysafecard Logo
Skrill Logo
Trustly Logo
ecoPayz Logo
Bitcoin Logo
Prikaži više
94% Omjer isplate
100€ Matchbonus (prvi depozit): 100%
Posjeti BetWinner
100€
100% na 1. depozit
Posjeti Rabona
Visa Logo
Mastercard Logo
Bank Transfer Logo
Neteller Logo
Paysafecard Logo
Skrill Logo
ecoPayz Logo
Bitcoin Logo
Prikaži više
95% Omjer isplate
100€ 100% na 1. depozit
Posjeti Rabona
Visa Logo
Mastercard Logo
Bank Transfer Logo
Neteller Logo
Paysafecard Logo
Skrill Logo
ecoPayz Logo
Bitcoin Logo
show more
Rabona Recenzija

Pregled poslovanja paysafecard

Još 2000. godine četiri austrijska poduzetnika pokrenula su platformu “gotovina za internet” pod imenom paysafecard. Kao što je sasvim jasno iz naziva usluge, sigurnost je primarna značajka ovog proizvoda. Mnoge korisnike danas privlači ovaj način plaćanja zbog modernih mjera opreza u području kibernetičke sigurnosti jer su banke u posljednje vrijeme bile žrtve hakera. U sljedećim odlomcima bit će vam predstavljene sve ključne informacije za klađenje s ovim načinom plaćanja.

Paysafecard

Takse i vrijeme obrade

Plaćanje ovim načinom plaćanja bit će u osnovi besplatno za korištenje tijekom cijelog trajanja korištenja usluge. Jedina naknada s kojom ćete se morati suočiti su godišnji troškovi održavanja od cca. 2 GBP. Nije loša cijena za duševni mir, učinkovitost i sigurnost pri klađenju vašeg teško zarađenog novca na mreži. Što se tiče vremena obrade, paysafecard je funkcionirao isto kao i bankovna kartica nakon što se potpuno napuni, pa su transakcije potpuno trenutne i vaš će novac biti prebačen u novčanik za klađenje u nekoliko sekundi nakon uspješne potvrde vaših vjerodajnica.

Nažalost, zbog prirode ovog načina plaćanja podizanje novca jednostavno nije moguće. Paysafecard je samo način plaćanja unaprijed. Zbog unutarnje prirode ove usluge, ovo je jedini način plaćanja koji će ikada biti, a igrači će morati koristiti alternativnu metodu za povlačenje sredstava iz kladionice.

Prednosti i nedostaci korištenja paysafecard za klađenje

Postoje neke vrlo jedinstvene činjenice koje daju paysafecardu jasnu prednost u odnosu na druge konvencionalne metode polaganja. Korisnici paysafecard -a moći će nadoplatiti svoju prepaid karticu na više od 600.000 lokacija diljem svijeta te koristiti svoj jedinstveni PIN za financiranje novčanika za klađenje. Sigurnosne prednosti paysafecard -a su neporecive i iz tog je razloga to najpopularnija usluga “gotovine za internet”.

Glavne prednosti:

 • korisna i informativna aplikacija
 • vrlo siguran, bez osobnih podataka
 • trenutni pristup gotovini
 • snažni protokoli protiv prijevara
 • jednostavno i brzo polaganje
 • pojednostavljena registracija
Najveće mane:

 • teško dobiti pretplaćenu karticu
 • godišnja pristojba od 3 funte
 • morate platiti preko treće strane
 • povlačenje nije moguće
 • nije svugdje prihvaćen

Nepostojanje mogućnosti povlačenja veliki je propust u vrijednosti ovog načina plaćanja. Igrači će morati koristiti bankovnu doznaku pri povlačenju dobitaka koji su financirani putem paysafecard-a, jednostavno to je zbog regulacije pranja novca. Drugi veliki nedostatak ostaje prilično ograničena vrijednost transakcija koje paysafecard može obraditi – bit ćete jako ograničeni ako imate velike potrebe za klađenjem.

Polaganje novca pomoću paysafecard u online kladionici

Početak rada s paysafecardom vrlo je jednostavan. U procesu registracije morate proći nekoliko različitih ruta. Registrirajte se putem interneta na paysafecard i primite svoj 16-znamenkasti PIN ili posjetite prodavatelja paysafecard-a i napunite karticu gotovinom.

Obje su metode jednostavne i ništa nije potrebno u smislu potvrde identiteta. Pogledajte naš detaljni pregled procesa polaganja u donjim odlomcima. Praktična priroda financiranja vašeg računa za klađenje ovom metodom čini ga prikladnim za svakog pojedinca koji nije u potpunosti upućen u tehnologiju bez pristupa internetskom bankarstvu.

Prvi korak: Izradite paysafecard račun

U cilju dobivanja paysafecard PIN -a postoje dvije različite mogućnosti. Prvi je nastavak jednokratne registracije u paysafecard online PIN trgovini. Nakon što to dovršite, možete besplatno izvršiti internetsko plaćanje na paysafecard i primiti PIN na svoj račun. Alternativno, možete posjetiti jedno od +600.000 prodajnih mjesta širom svijeta i platiti gotovinom kako biste primili svoju pretplaćenu karticu i PIN. To donosi prednost praktičnosti i dodatne sigurnosti znajući da su vaši podaci skriveni.

Drugi korak: Plaćanje na paysafecard novčanik

Primanje PIN-a ključ je korištenja vaše unaprijed plaćene gotovine na paysafecard. Može se smatrati kodom za vaučer jer funkcionira upravo na ovaj način. Unaprijed plaćeni apoeni razlikuju se ovisno o tome iz koje regije plaćate. U Europi kladitelji će moći kupiti unaprijed plaćene iznose od 10, 25, 50, 75 i 100 eura. Kao što je navedeno, dobit ćete jedinstveni 16-znamenkasti PIN koji će potvrditi vrijednost vašeg salda paysafecard. Ovaj PIN možete primiti putem interneta putem PIN trgovine ili na brojnim maloprodajnim mjestima.

Treći korak: deponiranje u Novčaniku kladionica

Kako biste financirali svoj račun za online klađenje pomoću paysafecard, prijavite se na svoj račun u kladionici koja podržava ovaj način plaćanja i uđite na portal za uplatu. Pritisnite opciju paysafecard i unesite željeni iznos depozita i bonus kod (ako je primjenjivo), a zatim kliknite “Polog”. Sada ćete biti preusmjereni na paysafecard-unesite 16-znamenkasti PIN prikazan na kartici ili mrežni PIN koji ste primili. Tada će biti prikazana potvrda, potvrdite ovaj korak i tada ćete imati raspoloživa sredstva na svom računu za klađenje.

Povlačenja nisu moguća

Ovo je način plaćanja koji niti jedna kladionica koju smo spomenuli u ovom pregledu ne podržava u svrhu povlačenja. Zbog propisa o pranju novca, korisnici koji koriste paysafecard za uplatu depozita na internetskim stranicama za klađenje moraju povući sredstva izravno u svoju banku putem bankovnog prijenosa.

Jednostavno rečeno, time se ostavlja definirani papirnati trag putovanja provedenog novcem jer je nevjerojatno lako uplatiti anonimne depozite pomoću paysafecard ako ste unaprijed plaćeni PIN gotovinom. Nekim ljudima to može biti problematično jer se neke kladionice oslanjaju na priliku da vas potaknu da nastavite klađenje s dobitkom umjesto da prođete kroz mukotrpniji proces povlačenja i čekanja da se sredstva pojave.

Izvrsna korisnička usluga paysafecard

Payafecard centar korisničke podrške rješava probleme postupkom bez stresa i dobro vođenim timom. U ljudskoj psihi postoji pojam koji izaziva neobjašnjivu paniku kada stvari pođu po zlu s našim internetskim plaćanjem, na sreću za korisnike paysafecard-a tim za rješavanje tu je da vas stres ublaži i pronađe najbolje rješenje.

Za najbrže rješenje vaših problema, svakako preporučujemo da provjerite opsežan odjeljak Česta pitanja na web stranici paysafecard. Ovdje ćete pronaći detaljne popise, uredno kategorizirane u odjeljke koji čine pronalaženje vašeg rješenja potpuno intuitivnim.

Alternativno, možete poslati e -poruku u pretinac za korisničku podršku i pričekati da agent odgovori na vaš upit. Ova opcija može više odgovarati klijentima koji imaju vrlo složene jedinstvene probleme koje je potrebno pažljivo objasniti.

Treća i najbrža opcija je kontaktirati ih direktno putem telefona. Za igrače iz Hrvatske može biti skupo jer ne nude besplatnu liniju a i vezuje ruke igračima koji ne govore engleski jezik.

Sigurnost i privatnost

Jedna od najvećih prednosti paysafecarda je visoka razina sigurnosti koju pruža. Ovo je glavni razlog zašto je toliko igrača odlučilo pribjeći ovom rješenju plaćanja prilikom uplate depozita u online sportske kladionice. Postupak plaćanja paysafecard ne zahtijeva davanje bilo kakvih podataka o kreditnim/debitnim karticama ili bankovnim računima. Time se automatski uklanja opasnost od izlaganja osjetljivih podataka web stranici na kojoj se kladite.

Iako igrači moraju paziti da svoje PIN-ove ne dijele ni s kim kako bi spriječili zlouporabu svog novca, paysafecard je i sam poduzeo neke mjere kako bi povećao sigurnost. Ako primijetite bilo kakvu lažnu aktivnost, možete zaključati svoje PIN-ove. Tako nitko im neće imati pristup ili vam ukrasti novac. Valja napomenuti da jednom zaključani PIN-ovi neće biti dostupni za upotrebu. Međutim, mogli biste zatražiti povrat preostalog iznosa na svom računu my paysafecard.

Još jedna mjera koju je paysafecard poduzeo kako bi poboljšao svoju sigurnost jest zaštita PIN-ova od hakiranja. Ne postoji mogućnost da vam generator hakira PIN-ove ili promijeni iznos koji se naplaćuje na vašim vaučerima paysafecard. Korisnici moraju biti svjesni da ako postoje tvrtke koje tvrde da mogu hakirati njihove PIN-ove putem softvera i povećati iznos koji je dostupan na korisničkim računima, to je pokušaj prijevare vlasnika paysafecard računa.

Osim gore spomenute prijevare, paysafecard se brine da upozori svoje korisnike na sve druge popularne prijevare. Na ovaj način možete izbjeći prevaru u otkrivanju podataka o računu ili PIN-ova. Uz visoku razinu sigurnosti koju paysafecard osigurava, tvrtka također nastoji poduzeti korake prema zaštiti podataka koje korisnici razmjenjuju. To jamči da će svi osjetljivi podaci biti pravilno pohranjeni i da ih treće strane neće moći iskoristiti.

FAQ – Kladite se na Paysafe kartice

Koja su najbolja paysafecard mjesta za klađenje?

Najbolja mjesta za klađenje paysafecard navedena su za vaš pregled pri vrhu ove stranice. Naši stručnjaci odlučili su se na to nakon što su procijenili niz strogih kriterija pa ne morate.

Da li su na paysafecard kladionicama dostupni bonusi?

Na kladionicama koje prihvaćaju paysafecard dostupni su bonusi. No, ako uplatite s ovim načinom plaćanja, možda nećete ispunjavati uvjete, pa provjerite Uvjete i odredbe.

Kako mogu koristiti paysafecard u online kladionici?

Kao što smo istaknuli u našem odjeljku o polaganju putem paysafecard, to je vrlo jednostavan proces. Jednostavno slijedite naš korak-po-korak vodič i bit će vam dovoljno jednostavno.

Koliko vremena treba da se vrati stanje mog PIN-a paysafecard?

Za povrat novca obično je potrebno do jedanaest radnih dana. Bit ćete obaviješteni e-poštom čim se vaš zahtjev obradi, ako imate bilo kakvih problema, tim za korisničku podršku bit će vam na raspolaganju.