PGA šampionat golf 2024 | Prognoze i Kvote

PGA šampionat golf 2024PGA šampionat se ubraja među četiri najveća golf turnira u svijetu za muškarce. Mnogi ga smatraju i najvećim golf turnirom zbog njegove tradicije koja traje više od stoljeća. Iz godine u godinu čitav PGA turnir je spektakularan. Među ljubiteljima golfa je omiljeni turnir a sigurno da će nam PGA šampionat golf 2024 donijeti pravi spektakl.

Mnogi se pitaju gdje gledati PGA šampionat golf 2024 – u nastavku teksta možete pronaći TV kanale koji su zaduženi za prijenos kao i najbolje besplatne platforme za stream. Također, proći ćemo kroz rezultate posljednjih godina, postavljene kvote, ovosezonsku formu i predložiti nekoliko oklada uz koje možete očekivati profit.


PGA šampionat – pobjednici

Sa po pet naslova legendardni Walter Hagen i Jack Nicklaus su najuspješniji na PGA šampionatu. Tiger Woods je u četiri navrata bio prvak. Od aktivnih igrača najuspješniji je branioc titule Brooks Koepka sa tri naslova.

On se ove godine želi izjednačniti sa legendarnim Tigerom Woodsom sa četiri naslova. Osim njega od aktivnih igrača ovaj turnir su u dva navrata osvajali i Phil Mickelson, Rory Mcllroy i Justin Thomas.


Gdje gledati PGA šampionat golf 2024: TV prijenos i stream

U proteklih nekoliko godina smo imali priliku na TV prijemnicima gledati jedan od najvećih golf turnira. Ipak, to ove godine neće biti slučaj. Na našem prostoru nema TV prijenosa za PGA šampionat golf 2024. Svi ljubitelji ovog sporta morat će potražiti alternativne opcije. Zbog toga za golf mečeve PGA šampionata gotovo svi ljubitelji golfa traže najbolji live stream.

Na internetu se može pronaći mnoštvo i plativih i besplatnih live stream stranica za PGA šampionat golf 2024. Ipak, nekoliko je problema kod ovakvih streamova. Naravno da svi žele izbjeći plaćanje a kod besplatnih stranica imamo problem sa reklama, one često i zastaju jer su preopterećene a i sam stream kasni za stvanim dešavanjima. Prema našem mišljenju daleko najbolji izbor za gledanje mečeva PGA šampionata u golfu je stream online kladionica. Najbolje online kladionice pružaju mogućnost besplatnog gledanja mečeva ovog prestižnog turnira. Također, možete se i u toku mečeva kladiti na vaše omiljene igrače i na taj način imati još veći užitak.


PGA šampionat golf 2024 – najbolje kvote na pobjednika

PGA šampionat golf 2024 kvote na pobjednika – prvih pet favorita:

 • Scottie Scheffler @5.00
 • Rory Mcllroy @8.00
 • Brooks Koepka @15.00
 • Xander Schauffele @15.00
 • Jon Rahm @17.00

Scottie Scheffler je već 87 tjedana prvi na svjetskoj golf ljestvici i ne iznenađuje da je postavljen kao prvi favorit i na PGA šampionatu. Svjetski broj 2, Rory Mcllroy je u samom vrhu već godinama. Jedan je od najboljih golf igrača današnjice. U ovaj turnir ulazi nakon osvajanja Wells Fargo šampionata i ne iznenađuje da je u Schefflera prvi favorit.

Brooks Koepka je branioc naslova i jednostavno mora biti u užem krugu favorita. Top 5 favorita zatvaraju Xander Schauffele i Jon Rahm koji na svaki golf turnir stižu u užem krugu favorita. Najveća prijetnja za prvih pet favorita je bez dileme Ludvig Aberg koji je u godinu dana profesionalne karijere pokazao da može do samog kraja na svakom šampionatu.

22bet 22bet Recenzija 100/100
 • Brza oklada
 • Mobilne aplikacije
 • 100+ načina plaćanja


PGA šampionat 2024 – na koga se kladiti?

PGA šampionat svake godine donosi mnoštvo mogućnosti za dugoročna klađenja. Mnoštvo je različitih dugoročnih oklada koje možemo postaviti. Možemo igrati pobjednika prve runde, ko će voditi nakon dvije ili runde, ko će završiti u top 3 i još mnogo toga. Ipak, u golf turnirima je uvijek teško izdvojiti jednog velikog favorita. Stoga su i kvote za klađenje na pobjednika izuzetno visoke, čak i ukoliko se kladite na prvog favorita i stoga je klađenje na pobjednika najpopularniji market. Svi ljubitelji golfa uvijek mogu pronaći mnoštvo value bet oklada, uživati u turniru a uz više odabira i pravilan raspored uloga i očekivati profit.

Pobjednik PGA šampionata 2024 – na koga se kladiti?

Scottie Scheffler je već dugo na prvom mjestu svjetske golf ljestvice. Na svakom golf šampionatu ima ulogu prvog favorita no konkurencija je zaista ogromna. On nikada nije osvojio golf šampionat a uz tečaj od svega 5.00 mišljenja smo da je klađenje na njega najbolje zaobići.

Brooks Koepka je čak tri puta bio najbolji na PGA šampionatu. Branioc je naslova i s razlogom je ubrojan u top tri favorita. Ipak, Brooks Koepka je daleko od svoje najbolje forme. Na ljestvici je trenutno čak i daleko od 10 najboljih i mišljenja smo da je mnoštvo boljih izbora za klađenje na PGA šampionatu.

Daleko veću šansu za osvajanje, uz isti tečaj ima Xander Schauffele. On na PGA šampionat 2024 stiže u sjajnoj formi. Na Wells Fargo šampionatu je završio kao drugoplasirani čime je skočio i na treće mjesto na svjetskoj golf ljestvici. Ima jednu od najboljih godina u karijeri a možda je baš sada vrijeme za prvi major.

Sigurno da je uz trenutni tečaj klađenje na Xandera Schauffelea odličan izbor. Ipak, mišljenja smo da najveću vrijednost i da je najbolji izbor klađenje na Rorya Mcllroya. On je već dugo u samom vrhu svjetske golf ljestvice. Trenutno je drugi golf igrač svijeta a također osvajao je PGA šampionat u dva navrata.

Također, dolazi na PGA šampionat nakon osvajanja Wells Fargo šampionata. U odličnoj je formi, uz Scottiea Schefflera je najbolji golf igrač svijeta, kroz karijere na ovom majoru ima sjajne rezultate i uz tečaj od 8.00 klađenje na Rorya Mcllroya je bez dileme najbolji izbor.

Jon Rahm od početka ove godine je u kontinuitetu u samom vrhu na svakom turniru. Samo je razočarao na Mastersu a na svim ostalim turnirima je završio u top 10. Trenutno je peti na svjetskoj golf ljestvici. Uz rezultate ove godine tečaj od 17.00 na njega bi mogao biti odličan izbor na nešto niži ulog.


100/100 Vidi recenziju
122€
Matchbonus (prvi depozit): 100%
Posjeti 22bet
 • Brza oklada
 • Mobilne aplikacije
 • 100+ načina plaćanja
95% Omjer isplate
122€ Matchbonus (prvi depozit): 100%
Posjeti 22bet
 • Brza oklada
 • Mobilne aplikacije
 • 100+ načina plaćanja
22bet Recenzija