Potpuni vodič za uspješno klađenje na pikado na bet365

klađenje na pikado

Ako ste mislili da pikado nema široku globalnu publiku, prevarili ste se. Rast popularnosti pikada posebno je vidljiv u posljednjih nekoliko godina, a to doveo do ogromnog povećanja mogućnosti za klađenje na pikado na bet365 kao i na drugim istaknutim kladionicama. Ako želite naučiti kako pikado klađenje funkcionira, naš opsežan vodič je pravo mjesto da napravite prvi korak ka tom cilju. No prvo se upoznajte s osnovama ovog sporta.


Priprema za klađenje na pikado

Prije nego počnete klađenje na pikado na bet365 važno je razumjeti osnovna pravila sporta, kao i terminologiju koja se u njemu koristi. Pikado se igra na posebno dizajniranoj ploči od 20 segmenata poredanih u kružni oblik, označenih brojevima od 1 do 20. Pikado ploča također uključuje posebne segmente, kao što su dvostruki i trostruki, koji donose više bodova.

Prije početka meča igračima se dodjeljuje određeni broj bodova, a cilj je strjelicu baciti što preciznije. Igrači bacaju tri strelice po rundi, a bodovanje se vrši oduzimanjem vrijednosti segmenta koji je strelica pogodila od početnog rezultata. Početni rezultat je obično 301 ili 501. Izraz ‘maksimum’ koristi se za označavanje postignuća od 180 poena s tri uzastopna bacanja u segmentu trostrukih 20.

Kako bi se povećao interes i uzbuđenje za pikado, uvedeni su setovi i takozvani legovi. Slično tenisu, morate osvojiti određeni broj setova/legova da biste pobijedili u ukupnom meču. U većini slučajeva setovi se završavaju na tri ili pet legova. Prvi igrač koji postigne nula bodova pobjeđuje u cijelom meču.

bet365 bet365 Recenzija 85/100
 • Prijenos uživo i klađenje u stvarnom vremenu
 • Kalendar sportskih utakmica uživo
 • Aplikacije za razne operativne sustave


Turniri za pikado klađenje na bet365

Za početak želimo napomenuti da za pikado od početka nije bilo posebnih pravila, a sama igra se odvijala ili u birtijama ili sličnim konobama. Pikado se igrao isključivo radi zabave, a danas uključuje širok krug ljubitelja i vrhunskih sportaša koji se natječu na turnirima visoke razine.

PDC Svjetsko prvenstvo u pikadu, poznato u sponzorske svrhe kao Paddy Power Svjetsko prvenstvo, profesionalno je natjecanje u pikadu koje se održava svake godine od prosinca do siječnja u palači Alexandra. Phil Taylor poznat pod nadimkom ‘The Power’ ima najviše uspjeha na ovom prvenstvu.

Nakon Svjetskog prvenstva, jedno od prestižnih natjecanja uključuje Premijer ligu koja se održava u razdoblju od nekoliko sedmica. Tu su i UK Open, World Masters, Liga prvaka u pikadu, Europsko prvenstvo, Svjetski Grand Prix, Grand Slam, i mnoga druga događanja dostupna za klađenje na pikado na bet365.


Tržišta za klađenje na pikado na bet365

bet365 se može pohvaliti s iznimno velikim brojem tržišta klađenja, tako da možete očekivati ​​bogatu ponudu koja se ne razlikuje mnogo od one u nogometu, košarci, tenisu i ostalim sportovima.

Međutim, za vas smo odabrali samo nekoliko njih koji će vam poslužiti za početno klađenje na pikado na bet365. Više o njima pročitajte u sljedećem popisu:

 • Pobjednik meča: U ovoj jednostavnoj vrsti tržišta klađenja predviđate izravnog pobjednika meča pikada. To je moneyline tržište s dva ishoda – pobjeđuje favorit ili gubitnik. Za razliku od nogometa i drugih sportova, kod klađenja na pikado neće vam biti dostupna opcija neriješenog rezultata, osim za ligašku fazu Premier lige.
 • Hendikep: U klađenju na hendikep leg ili set, jedan igrač ima određeni broj legova ili setova koji se dodaje (underdog) ili oduzima (favorit) od konačnog rezultata. Na primjer, ako se kladite da će Michael van Gerwen trijumfirati u finalu Svjetskog prvenstva protiv Garyja Andersona s hendikepom od -2,5, on će morati pobijediti u meču s razlikom od najmanje tri lega da bi vaša oklada bila uspješna.
 • Ukupno legova: Ovo tržište klađenja vam nudi dvije mogućnosti – preko ili ispod. bet365 vam postavlja određenu vrijednost od recimo 9,5 legova, a na vama je da odaberete opciju hoće li se igrati duže (10 legova ili više) ili kraće (9 legova ili manje).
 • Točan rezultat legova: Precizno određivanje ovog tržišta može vam se činiti izazovnijim od prethodnih. Kao što naziv tržišta kaže, suština je odrediti točan rezultat legova odabirom jedne od ponuđenih opcija kao što su 6-2, 6-3, 6-4 i slično. Naglašavamo da za ovo tržište možete dobiti izuzetno atraktivnu tečajnu ponudu.

Na kraju, željeli bismo spomenuti posebnu sekciju ‘180s Markets’ na bet365. Odnosi se na prethodno spomenuti maksimum, a tu ćete imati priliku odrediti koji će igrač prvi postići 180 poena, tko će to učiniti najviše puta, koliko će puta igrač to postići tijekom cijele igre, i još mnogo toga.


Korak po korak pikado klađenje na bet365

U nastavku našeg vodiča pronaći ćete popis konkretnih koraka koje trebate poduzeti za uspješno klađenje na pikado na bet365:

 • Otvorite službenu stranicu operatera ili bet365 aplikaciju ako ste je prethodno instalirali
 • Napravite bet365 račun i zatim uplatite određeni iznos novca potreban za klađenje
 • Posjetite sportski odjeljak na lijevoj strani ekrana za pristup polju ‘Darts’
 • Odaberite jedan od pikado događaja u ponudi i otvorite cjelokupnu ponudu tržišta
 • Ona tržišta koja su vam zanimljiva prebacite na svoj online listić, gdje zatim trebate unijeti ulog
 • Provjerite tečajeve, uključene odabire, te pritiskom na odgovarajuće polje za postavljanje oklade završite proces klađenja
 • To je sve, sačekajte kraj meča da saznate je li vaša prva pikado oklada završila uspješno ili ne

Bez obzira na sudbinu vaše prve oklade, ako je vaš depozit iznosio najmanje 5€, a vrijednost uloga do 25€, imate pravo na bet365 bonus dobrodošlice. Promocija za nove igrače iznosi do 25€ u besplatnim kreditima za klađenje, a možete ih uzeti do 30 nakon registracije. Krediti za klađenje mogu se koristiti za bilo koji sport uključujući pikado na širokom rasponu tržišta.


Pikado klađenje u stvarnom vremenu

bet365 je otišao mnogo dalje od ponude usluga klađenja u stvarnom vremenu na veliki broj pikado mečeva. Ovaj renomirani svjetski operater većinu je događanja iz rubrike ‘In Play’ opremio funkcijom prijenosa uživo. Što vam ona donosi? Pa prije svega puno više uzbuđenja s obzirom na to da će vam omogućiti praćenje izravnih pikado mečeva na malim i velikim ekranima, a sve to dok je kreiranje oklada u tijeku.

Ali to nije sve čime se bet365 može pohvaliti kada je u pitanju klađenje uživo na pikado. Osim funkcije prijenosa uživo, operater je također uključio preciznu statistiku u pikado mečevima kako biste mogli donositi informiranije odluke, što će u konačnici dovesti do potencijalno veće zarade na vašim računima. Što čekate? Probajte klađenje na pikado na bet365, pogodite u metu s pravom okladom i unovčite svoj dobitak!

25€
(prvi depozit): 100%
Posjeti bet365
 • Prijenos uživo i klađenje u stvarnom vremenu
 • Kalendar sportskih utakmica uživo
 • Aplikacije za razne operativne sustave
94% Omjer isplate
25€ (prvi depozit): 100%
Posjeti bet365
 • Prijenos uživo i klađenje u stvarnom vremenu
 • Kalendar sportskih utakmica uživo
 • Aplikacije za razne operativne sustave
bet365 Recenzija