Pribet Aplikacija za online klađenje u Hrvatskoj

Pribet Aplikacija

Pribet kladionica je osnovana 2022. godine i djeluje prema zakonima vlade Curacaoa. Tvrtka odgovorna za osnivanje Pribet kladionice je NewEra B.V. a njena registrirana adresa je Scharlooweg 39, Curacao. U našem pregledu pozabavili smo se Pribet aplikacijom, ne samo pitanjem njene dostupnosti, već i cjelokupnim iskustvom mobilnog klađenja koje nudi ovaj operater. U nastavku saznajte hoćete li moći preuzeti Pribet aplikaciju na svoj iOS ili Android uređaj, koji vas bonusi i sustavi plaćanja očekuju te druge važne informacije.

Pribet Pribet Recenzija 96/100
 • Klađenje uživo i gledanje prijenosa utakmica
 • Veliki broj bonusa za korisnike
 • Kriptovalute i druge opcije plaćanja

Pribet mobilna verzija stranice u usporedbi s desktop

Bilo da koristite računar, laptop ili pametni telefon u svakom trenutku ćete imati neometani pristup službenoj stranici operatera. Naravno za to će vam biti potrebna stabilna internet veza i nešto slobodnog vremena da uživate u klađenju.

Desktop varijanta stranice radi besprijekorno. U to smo se uvjerili kako prilikom klađenja u realnom vremenu tako i tijekom izvršavanja transakcija. Ista je i situacija s mobilnom varijantom stranice, čiji je interfejs dodatno olakšan. Ona će više biti prikladnija za nove korisnike koji žele prevladati barijeru složene navigacije.

Mobilno izdanje stranice, kao i desktop, ima moderan dizajn s tamnom temom i prevlađujućim plavim detaljima, a također obje funkcioniraju na nekoliko jezika uključujući engleski, talijanski, francuski, portugalski i druge. Tijekom testiranja mobilnog klađenja na Pribetu, uključili smo se u potragu za aplikacijama za Android i iOS. U nastavku saznajte do čega smo došli.


Pribet aplikacija za Android: Može li se preuzeti?

S pitanjem koje smo istaknuli u naslovu obratili smo se korisničkoj podršci operatera s obzirom na to da na službenoj stranici operatera nismo uspjeli pronaći Pribet aplikaciju za Android. Nakon što smo dostavili standardne podatke koje predstavnik live chata uvijek traži (o korisničkom imenu, datumu rođenja i zadnjoj uplati), obaviješteni smo da aplikacija Pribet za Android trenutno nije dostupna. Ljubazna agentica također nas je uputila da ukoliko želimo koristiti usluge klađenja na Android mobilnim uređajima, to možemo učiniti na samoj stranici bez potrebe za instalacijom Pribet aplikacija.


Pribet aplikacija za iOS: Je li i ona nedostupna?

Isto što smo istakli u prethodnom dijelu teksta vrijedi i za aplikaciju Pribet za iOS. Operater nije razvio namjenski softver koji bi se mogao instalirati na iOS pametne telefone putem službene web stranice ili App Store-a. No, putem mobilno adaptirane stranice vlasnici ovih uređaja uvijek mogu uživati ​​u klađenju gdje god se nalazili na teritoriji Hrvatske. Kako biste pristupili odjeljku klađenja uživo, sportskim bonusima, rješenjima plaćanja i drugim aspektima ove kladionice, svakako to možete učiniti bez uvjeta preuzimanja bilo koje datoteke.


Promo ponude za igrače iz Hrvatske

Uz pomoć PRIBET100 promo koda na svom pametnom telefonu možete aktivirati Pribet sport bonus dobrodošlice. Sve što trebate učiniti je kreirati račun, izvršiti uplatu od minimalno 10€ i unijeti prethodno navedeni promo kod i dobit ćete sportsku ponudu od 100% do 100€. No, to nisu sve inicijative za nove igrače iz Hrvatske.

Ako unesete odgovarajući bonus kod i postavite svoju prvu okladu od 10€ ili više s minimalnim tečajem od 1,80 na stranici prilagođenoj mobilnim uređajima, a dogodi se da izgubite, 20% vašeg uloga do 25€ bit će vam vraćeno u obliku besplatne oklade. Za svaki od naprednih depozita na stranici u iznosu od 20€ ili više, dostupna je promocija Reload koja će vas nagraditi s 50% bonus sredstava do 50€

Za kraj, ostavili smo promociju besplatnih tokena za klađenje koje možete osvojiti ne samo jednom, već svaki mjesec. Kako biste dobili svoje besplatne žetone za klađenje, trebate izvršiti tri uplate tijekom mjeseca od najmanje 50€. Za to ćete biti nagrađeni s 30% bonusom do najviše 50€ koji će vam omogućiti da besplatno testirate stotine dostupnih opcija klađenja na Pribet stranici.


Metode plaćanja za mobilne uređaje

Svoj postojeći Pribet račun možete nadopuniti različitim rješenjima plaćanja. Kako biste izvršili uplatu u minimalnom iznosu od 10 EUR, potrebno je na svom mobilnom uređaju otići u odjeljak ‘Depozit’, odabrati VISA, Mastercard, Maestro, Skrill, Neteller, Jeton, Binance Pay, crypto ili neku od druge dostupne opcije plaćanja, unesite željeni iznos i potvrdite transakciju.

Sredstva će se pojaviti na vašem računu za nekoliko trenutaka. Procedura isplata je gotovo identična, jedino što se vrši u odjeljku ‘Povlačenja’. Minimalni iznos koji možete podići sa svog računa je varira. Zahtjev za isplatu možete očekivati ​​da će biti obrađen u roku od nekoliko dana. Nema naknada kada je u pitanju uplata i isplata s računa.


Pribet aplikacija – Korisne značajke za klađenje na mobitelima

Činjenica da je aplikacija Pribet za Android i iOS privremeno nedostupna ne lišava vas vrijednih opcija za poboljšanje vašeg mobilnog iskustva klađenja. Neke od korisnih značajki klađenja kojima imate pristup na stranici operatera prilagođenoj mobilnim uređajima možete vidjeti na popisu u nastavku:

 • Kalendar događanja: Operater je kreirao posebnu sekciju u koju je uključio događaje svih dostupnih sportova kako biste imali predodžbu o točnom datumu njihovog održavanja. Za filtriranje sadržaja u padajućem popisu s desne strane možete odabrati opcije danas, sutra, kasnije i slično.
 • Rezultati: Osim dijela kalendara, operater je u svoju stanicu uključio i poseban odjeljak s rezultatima, gdje možete na najbrži način provjeriti ishode utakmica. Za pristup željenim rezultatima, odaberite vrijeme s padajuće liste i dodirnite sport.
 • Statistika: Statistika će vam puno značiti tijekom klađenja uživo. Imat ćete dostupne podatke o kornerima, crvenim/žutim kartonima, opasnim napadima i ostalim bitnim promjenama u utakmici. Osim statistike, događanja će se uživo prenositi na vašim malim ekranima u grafičkoj projekciji gdje ćete biti obaviješteni o posjedu lopte, vremenu do kraja, trenutnom rezultatu i slično.

Najčešće postavljena pitanja

Mogu li se kladiti na Pribet preko pametnog telefona?

S obzirom na to da je službena stranica operatera optimizirana za rad na svim vrstama mobilnih uređaja, nećete imati problema pristupiti joj i kladiti se putem Androida ili iOS-a.

Je li moguće preuzeti Pribet aplikaciju na iOS ili Android?

Nažalost, ova opcija nije moguća. Pribet kladionica još nije razvila namjenski softver koji bi se mogao instalirati na iOS ili Android uređaje putem službene stranice ili online trgovine.

Što me čeka ako se registriram na Pribet stranici prilagođenoj mobilnim uređajima?

Ako izvršite registraciju putem mobilnog uređaja, unesete važeći promo kod i izvršite minimalnu potrebnu uplatu, ostvarujete pravo na Pribet sport bonus dobrodošlice. Tu je i nagrada za prvu okladu koju položite do najviše 25€.

Kako mogu financirati mobilno klađenje na Pribet kladionici?

Svoje aktivnosti klađenja na Pribetu možete financirati putem različitih opcija plaćanja dostupnih u odjeljku ‘Depozit’. Sve ih možemo grupirati u kategorije kriptovaluta, elektroničkih novčanika i platnih kartica.

Je li poznat datum lansiranja Pribet mobilnih aplikacija?

Još nije poznato točno vrijeme kada će Pribet mobilne aplikacije za iOS i Android biti dostupne za preuzimanje igračima iz Hrvatske.


Konačno mišljenje o Pribet aplikaciji

Pribet kladionica, bez obzira na evidentan nedostatak aplikacija za Android i iOS, pruža izuzetno ugodno iskustvo klađenja u pokretu. Stranica je kompatibilna sa svim operativnim sustavima i funkcionira toliko besprijekorno da smo u nekoliko navrata imali dojam da se krećemo kroz aplikaciju. Ponekad je bolje imati na raspolaganju vrhunsku stranicu prilagođenu mobilnim uređajima nego lošu aplikaciju koja sadrži greške i nije sigurna. Ne morate razmišljati o takvim scenarijima kada se kladite putem mobitela na stranici Pribet.

100€
(prvi depozit): 100%
Posjeti Pribet
 • Klađenje uživo i gledanje prijenosa utakmica
 • Veliki broj bonusa za korisnike
 • Kriptovalute i druge opcije plaćanja
94% Omjer isplate
100€ (prvi depozit): 100%
Posjeti Pribet
 • Klađenje uživo i gledanje prijenosa utakmica
 • Veliki broj bonusa za korisnike
 • Kriptovalute i druge opcije plaćanja
Pribet Recenzija